Είμαι εδώ απλώς για να σου θυμίσω τον Εαυτό σου ως την Πηγή-Παρουσία που Είσαι και που Είμαστε Όλοι …στο βαθμό που και εγώ το έχω ανακαλύψει! Και Είμαι εδώ, για να σου θυμίσω επίσης ότι η Θεία Χάρη – η Θεϊκή Συγχρονικότητα καθοδηγεί όλα σου τα βήματα.

Όταν το ανακαλύψεις αυτό, όλα τα προβλήματα σταδιακά «σβήνουν» και παρουσιάζονται στη ροή της ζωής μας όλες οι ευλογίες! – Βικτώρια

Αυτό το Μεγάλο Πέρασμα της βαθιάς Μεταμόρφωσης πάνω στον πλανήτη, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο μπορεί να είναι / να μοιάζει εξαιρετικά προκλητικό και χαοτικό, λόγω της διάλυσης των παλαιών τάξεων, δομών και των αποκαλύψεων των περιορισμένων, διαχωρισμένων – εγω-ικών τρόπων ζωής. συνύπαρξης, συνδημιουργίας.

Η ανθρωπινότητα μας βιώνει αλλεπάλληλους «εσωτερικούς θανάτους» και έχουμε ανάγκη να σταθούμε ως Επίγνωση, σαν ένας φροντιστικός, ώριμος και σταθερός γονέας. Η Ζωή μας/σας παρουσιάζει «προσκλήσεις» για Αληθινή Εσωτερική Απελευθέρωση, Ολική Αφύπνιση από το Απατηλό Όνειρο της μάγια (ψευδαίσθηση). Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μας, βουτάμε βαθιά μαζί στο πόσο μοναδικά μπορείτε να υποστηρίξετε και να ενεργοποιήσετε αυτή την έμφυτη σοφία και διαύγεια, γύρω από όλες αυτές τις «προσκλήσεις» = προκλήσεις, για να «ΑΝΑΨΕΤΕ», ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ και να ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ της Ζωής ΣΑΣ!

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας – η φύση της προσέγγισης είναι μέσω της Ανώτερης Θέασης, της Μακρο-Προοπτικής του Εαυτού σας ως Μοναδική Έκφραση της Άπειρης Επίγνωσης και όχι ως ενός κομματιού του παιχνιδιού του Matrix. Αυτός είναι Ένας Φυσικός Τρόπος για να ανυψωθείτε, να ενδυναμωθείτε, λαμβάνοντας εσωτερικές εξηγήσεις/αποκαλύψεις και διαύγεια για την ανθρωπινότητά σας, αυτή που είναι εδώ, για να βιώσει την εμπειρία της υπέρβασης.

Σε αυτό το ενωμένο πεδίο, ό,τι είναι πραγματικά απαραίτητο και κατάλληλο για εσάς να δείτε και να συνειδητοποιήσετε, αναδύεται και μπορείτε να αισθανθείτε πόσο «φυσική»| είναι η Εγώ Ειμί Παρουσία σας.

Είναι κάπως σα να «κόβουμε δρόμο» – αλλά φαίνεται έτσι ακριβώς επειδή έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο μέσα από τα μάτια της εγωικής μας ταυτότητας- πηγαίνουμε στην Ανώτερη Κορυφή της Ύπαρξής μας και βλέπουμε μέσω αποστασιοποιημένης αντίληψης – τη Μη Δυαδική- Μη Διαχωρισμένη Ύπαρξη που είμαστε στον πυρήνα μας. Από εδώ αισθάνεσαι τη Διαύγεια σου!

Τι να περιμένεις από μια Προσωπική Συνεδρία:

 • Ιδιωτικότητα, εμπιστευτικότητα, υποστήριξη και καθοδήγηση.
 • Ενδυνάμωση, ανακαλύψεις, διαύγεια και πρακτικά εργαλεία για ό,τι χρειάζεσαι στη δεδομένη στιγμή της ζωή σου.
 • Καθοδήγηση από τα Ανώτερα Επίπεδά σου για το μοναδικό σου ταξίδι αυτοπραγμάτωσης.
 • Η συνεδρία είναι ανοιχτή για ο,τι και αν χρειάζεται να εξερευνήσεις και ό,τι σε προβληματίζει.
 • Η Πρακτική-Ενεργητική Ενδυνάμωση είναι πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της συνεδρίας μας μαζί, γι’ αυτό -τις περισσότερες φορές ανάλογα και με την περίπτωση- η συνεδρία περιλαμβάνει ενεργοποίηση, συγκεκριμένη υπόδειξη-υπενθύμιση/διαλογισμό για να εξασκηθείς περαιτέρω/ να συνδεθείς με το ενεργειακό πεδίο της σοφίας που σου αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του χρόνου μας μαζί.
 • Ο Διαλογισμός και η Ενεργοποίηση μπορεί να περιλαμβάνουν Light Singing – Toning, Απελευθέρωση μέσω Κβαντικής Δονητικής Αρχιτεκτονικής, Μηνύματα Κοσμικής Συνειδητότητας (Cosmic Consciousness Ascension Deck), Ανάσες, Σωματική Άσκηση.

Δεν μπορούμε να είμαστε σε πνευματική αμνησία και να λειτουργούμε μέσα από το φακό της Ταυτότητας -Εγώ-Προσωπικότητας τη μια μέρα και την επόμενη μέρα να βιώσουμε την Ολική Αφύπνιση σε ένα πλήρως Εναρμονισμένο Φωτισμένο Φυσικό Σώμα και Νου…. -ακόμα κι αν συμβεί- θα υπάρχει ακόμα η φάση της προσαρμογής, η υπέρβαση του παλιού! Εδώ είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της Αυτοκυριαρχίας, που εφαρμόζουμε και η ικανότητα της διάκρισης και της διαύγειας, που επιτρέπει αυτή τη διαδικασία, πυροδοτεί την ενθύμηση του Εαυτού και τροφοδοτεί την επιμονή και τη δίψα για αληθινή ελευθερία.

Είμαι εδώ για να σε στηρίξω στην Αληθινή Ολική σου Αφύπνιση.

Βικτώρια Καρυπίδου

Η Βικτώρια είναι η δημιουργός της Διαδικτυακής Σχολής Κβαντικής Μακρο-Συνειδητότητας «ANAGENIS» που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2012. Ερευνήτρια της Κβαντικής Συνείδησης, Οδηγός/Συνοδοιπόρος Αυτοπραγμάτωσης μέσω της μη δυαδικότητας, με υποστηρικτική προσέγγιση στη διαδικασία ανάληψης της ανθρωπινότητας. Διαβάστε περισσότερα για τη Βικτώρια εδώ!

Η Anagenis μου έδειξε το δρόμο, μου έδειξε να βλέπω πέρα από το ορατό. Νοιώθω τους αγγέλους γύρω μου, με συμβουλεύουν με βοηθούν. Το τρίτο μου μάτι ανοίγει εντυπωσιακά. Έμαθα να εμπιστεύομαι εμένα ως προς την ενέργεια μου και τη βοήθεια που μπορώ να δώσω σε άλλα άτομα.

Θα έπρεπε να γράφω σελίδες ολόκληρες για να μπορέσω να εξηγήσω τί αλλαγές και τί ανόδους έχω με την επαφή μου με την Αnagenis. Το βασικό είναι όμως, ότι μου άνοιξε και μου ανοίγει, μου φώτισε και μου φωτίζει τόσα καινούργια μονοπάτια. Τόσους δρόμους που ναι! τα περπατώ μόνη, όμως μου δίνει σε κάθε δρόμο και τα κατάλληλα εργαλεία να μπορέσω να τα περπατήσω.

Ευγνωμοσύνη, Φως πολύ Φως, και μία Βικτώρια που πέρα από την προσωπική ζωή της, είναι πάντα εκεί, πριν από όλους …για όλους!!!! Σε ευχαριστώ…..

Σεμέλη Παραλή

Διάρκεια OnLine συνεδρίας: 1 ώρα

Κόστος: 120 ευρώ

Η συνάντηση ηχογραφείται και σας αποστέλλεται μέσω email -σε μορφή mp3- για την επανάληψη παρακολούθησης και εμβάθυνσή του υλικού της συνεδρίας.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας κλικάρετε πάνω στο Κλείστε το Ραντεβού Σας

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, για να κανονιστεί η ημέρα και η ώρα της συνεδρίας σας. Στο απαντητικό θα λάβετε τις προτεινόμενες ημέρες και ώρες για το ραντεβού σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ/ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!

 

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για