Υπερβαίνοντας το 3D MATRIX

Υπερβαίνοντας το 3D Μάτριξ

Αυτό το άρθρο -απομαγνητοφώνηση ομιλίας-  είναι μια τεχνική υποστήριξη στην διαδικασία της κατανόησης του ΜΑΤΡΙΞ, αλλά και της αποδόμησής του μέσα μας. Όσοι ακούσετε και πιθανά αργότερα ξανακούσετε  αυτό το βιντεο θα αισθανθείτε το μήνυμα της ελευθερίας.

Μπορεί κάποιες λέξεις και νοήματα, καθώς έρχεται η πληροφόρηση, να μην είναι κατ΄αρχήν κατανοητά. Δώστε του όμως λίγο χρόνο. Καθώς θα έρχεται η εμπειρία σας, καθώς θα τα εφαρμόζετε και θα αφομοιώνεται η πληροφορία, θα αυξάνεται και η κατανόηση.

Η ανθρωπινότητά μας διευκολύνεται πάρα πολύ όταν καταλαβαίνει, όταν έχει γνώσεις. Έτσι γινόμαστε όλο και πιο ευέλικτοι, πάνω στις απόψεις μας και καταλαβαίνουμε όλο και πιο πολύ την, ναι μεν πολύπλοκη, αλλά πανέμορφη φύση μας.

Αν έπρεπε να δώσω ένα άλλο όνομα. θα ήταν η Ενεργειακή της αρχιτεκτονικής δομής του ΜΑΤΡΙΞ. Θα καταλάβουμε μετά πως διαμορφώνονται τα πλέγματα πάνω στα χρονοδιαγράμματα.

Πως μπορεί λοιπόν να αποδομηθεί μέσα μας το ΜΑΤΡΙξ? Πολλοί από εμάς νομίζουμε πως το ΜΑΤΡΙΞ είναι ένα πρόγραμμα που δουλεύει έξω από εμάς. Πως εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι για να προστατευτούμε, κάτι να αλλάξουμε, για να απελευθερωθούμε να μην μας αγγίζει και να ζούμε μόνο στη Νέα Γη.

Αυτό δεν ισχύει. Γιατί? Γιατί πρώτα από όλα το ΜΑΤΡΙΞ, σαν εμπειρία, δεν είναι τίποτα έξω από εμάς.

Τι σημαίνει ΜΑΤΡΙΞ? Μάτριξ είναι η Μήτρα. Είναι ουσιαστικά ένα κατασκευαστικό σύστημα ελέγχου. Ένα πλέγμα που κατασκευάστηκε. Αυτό αμέσως μας λέει ότι από την πηγή που κατασκευάστηκε, με τον τρόπο και για τους λόγους που κατασκευάστηκε, έχει μέσα του τον έλεγχο, τον διαχωρισμό σαν βίωμα, τον φόβο, την ανταλλαγή κατώτερης δόνησης συναισθημάτων. Όπως, οργή, βία, θυμό, αμφιβολία, χωριστηκότητα..

Ναι, φτιάχτηκε για να βιώσει η πηγή κάποιες εμπειρίες στα πρωταρχικά της πλάνα και σχέδια, όμως το «παιχνίδι», που στήθηκε από φυλές (δεν θα αναπτύξω την Γαλαξιακή μας ιστορία) έφυγε πολύ από τον έλεγχο, αλλά είναι ένα παιχνίδι..

Είναι μία πλατφόρμα μέσα στην οποία μπαίνουμε, έχοντας πριν ξεχάσει ότι είμαστε η πηγή, και παίζουμε με τους όρους που εξ αρχής στήθηκε αυτό το παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια ξεπεράστηκε και κάθε πρόβλεψη, προσδοκία που μπορεί να είχαμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες άρχισαν να εθίζονται και να τροφοδούνται μέσα από τα χαμηλής δόνησης συναισθήματα που γεννιόντουσαν κατά την διάρκειά του.

Σ΄αυτό το παιχνίδι παίζουμε ρόλο κι εμείς, δεν ρίχνουμε την ευθύνη κάπου αλλού…είναι σημαντικό να το καταλάβουμε αυτό για να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε, να διαπεράσουμε σπάζοντάς το, λύνοντας αυτόν τον γρίφο μέσα μας.

Έχουμε λοιπόν το ΜΑΤΡΙΞ και έχουμε και τη Νέα Γη. Πως καταλαβαίνουμε ότι είμαστε μέσα στο Μάτριξ?

◊ Όταν λειτουργούμε μέσα από το φόβο είμαστε μέσα στο Μάτριξ

◊ Όταν λειτουργούμε μέσα από τη διευρυμένη υπόσταση, ενότητα, μέσα από την καρδιά, μέσα από την ευσπλαχνική παρουσία προ στους άλλους, γέλιο σοφίας καθώς γνωρίζουμε πως λειτουργούν τα πράγματα, είμαστε στη Νέα Γη.

Καθώς λειτουργούμε μέσα από συναισθήματα που τροφοδοτώ και με τροφοδοτούνε, στην πορεία της γαίας μας, στην πορεία της εξέλιξης της ανθρώπινης φυλής, αποθηκεύονται όλα αυτά στο συλλογικό ασυνείδητο. Μέσα στο δικτύωμα της τρίτης διάστασης τα χρονοδιαγράμματα οι χρονοχορδές, σενάρια που επαναλαμβάνονται ή αλλιώς παράλληλες πραγματικότητες που τις χαρακτηρίζουν συγκεκριμένες κυρίαρχες συχνότητες

Αυτή την περίοδο βιώνουμε καταλύτες ανάληψης κάποιες εμπειρίες που λειτουργούν ως εμπειρίες αφύπνισης και που φαινομενικά συμβαίνουν μέσα στο πεδίο της τρίτης διάστασης.

Παράλληλα και ενώ αυτά συμβαίνουν, ακούσαμε το πρώτο κάλεσμα της ψυχής και αναζοπυρώθηκε η ενθύμηση και έπαψε πια να είναι αρκετό ό,τι παίρνουμε μέσα από την παλιά τροφοδοσία από το παλιό πρόγραμμα που λέγεται ΜΑΤΡΙΞ, που λέγεται Τρίτη διάσταση.

Αυτό που θέλω να καταλάβετε ιδιαίτερα, είναι ότι στη διάρκεια των ενσαρκώσεων ό,τι αποθηκεύτηκε υπάρχει στο συλλογικό σαν επαναλαμβανόμενη κατάθεση εμπειριών. Και ενώ μπορεί να βρίσκεσαι στην αφύπνιση, από την άλλη υπάρχει και αυτή η πίεση της συλλογικότητας και έχει τόσο βάρος που αν δεν το συνειδητοποιήσεις, σε κάνει – έστω και σαν λιγότερο ενεργός παίκτης – να παραμένεις στο ΜΑΤΡΙΞ και να επιτρέπεις όλη αυτή τη μαυρίλα, αυτού του παιχνιδιού να σε επηρεάζει..

Δεν χρειάζεται πολλή για να ξεδιπλωθεί το σενάριο, μια απλή φωτίτσα αρκεί. και αρχίζει να βγαίνει αυτό το γνώριμο σενάριο, αυτό της οργής του θυμού, η της βίας, της χειραγώγησης, τύψεις, ενοχές, ψυχολογία του θύματος που αρχίζει σα να σε τρέφει. Είναι εύκολο γιατί είναι ένας συσσωρευτικός καταθετικός λογαριασμός. Υπάρχει πλεόνασμα αυτής της κατάθεσης, αυτής της συχνότητας.

Αυτή είναι η μία οπτική. Όλα είναι γνώριμα και τόσο προβλέψιμα και με μια αυτόματη λειτουργία. Θα εξηγήσω και την άλλη οπτική αυτού το «έργου» στο οποίο συμπρωταγωνιστούμε όλοι μας.

Πως κάποιος κάνει break through μέσα από αυτό:

Πρώτα πρέπει να καταλάβει ότι αυτό δεν είναι το χρονοδιάγραμμα, η χρονοχορδή που εξυπηρετεί το ανώτερο καλό όλων.

Με το που αφυπνίζεται μέσα σου η μνήμη πως όλο αυτό δεν είναι παρά ένα στημένο παιχνίδι, κάθε φορά που μπαίνεις στην υπέρβαση και λες θα ξεπεράσω αυτό το μοτίβο, ενεργοποιείται ένας άλλος λογαριασμός. Και έτσι σταματάει με αυτή την υπέρβαση, με την παρατήρηση και την αυτογνωσία η αυτοματοποιημένη τροφοδοσία σου. Αμέσως μπαίνεις συνειδητοποίηη πως ακόμα και αυτή η χαμηλή συνειδητότητα, που φαίνεται ότι έχει ξεφύγει από την ενότητα, την αγάπη το φως ζητάει από μας αυτό το παιχνίδι να γίνει αντιληπτό και κατανοητό.

Να κατανοήσεις πως κι αυτό το παιχνίδι είναι μέρος της πηγής μεταμφιεσμένο, και ότι ήρθε πια η εποχή αυτή η εξέγερση, για να δεις το Μάτριξ, να δεις αυτά τα συναισθήματα, πτυχές, προγράμματα, πεποιθήσεις, τραύματα. ¨Όλα αυτά είναι τα εργαλεία του ΜΑΤΡΙΞ. Ένα μαύρο τσουβάλι που σου λέει «δες με…για αυτό που είμαι. Μη μου δίνεις τόση δύναμη». Γιατί τότε αυτό διογκώνεται και δεν κάνει σε κανέναν καλό.

Στη Νέα Γη, δεν υπάρχει δίνω – παίρνω. Υπάρχει πια η ύπαρξη μέσα από την αγάπη, την ενότητα και υπάρχει η εμπειρία στο τώρα. Δεν υπάρχει συσσώρευση των εμπειριών, η μία πάνω στην άλλη.. Αυτό το δικτύωμα είναι συνεχώς μέσα στη ροή. Νοιαζόμαστε αλλά δεν κουβαλάμε..

Το μήνυμα το σημερινό σε σένα ως πολυδιάστατο Ον σου λέει: ήρθε η ώρα να κατανοήσεις ότι ο εγκλωβισμός σου μόνο στην Τρίτη διάσταση δεν έχει κάτι άλλο να σου προσφέρει. Τα έζησες όλα.

Τώρα υπάρχει μια άλλη εμπειρία, αλλά ο μόνος λόγος που παραμένεις στο παλιό είναι η συνήθεια., είναι η πίεση του συλλογικού, και το ότι δεν κατανόησες το ίδιο το παιχνίδι.

Όλα τα πράγματα δες τα σαν ευκαιρία, να τα δεις όλα ως φως. Γιατί δεν μας ενδιαφέρει πια το παλιό πρόγραμμα. Κάθε φορά που μεταμορφώνεις ένα πεδίο του ΜΑΤΡΙΞ μέσα σου, μεταφέρεσαι με χάρη και ευκολία στο ενιαίο πεδίο φωτός. Στη Νέα Γη.

Δες το Μάτριξ ως τον μέγα καταλύτη της ανάληψής σου.

Κατανοώντας το κάνουμε συνοδοιπόρο, σύντροφό μας, γιατί μας υπηρέτησε τόσους αιώνες. Γιατί η πηγή μέσα από αυτό βίωσε την εμπειρία, αλλά επειδή μπήκαμε τόσο βαθιά χάθηκε ο έλεγχος.

Ήρθαμε εδώ, οι κομιστές της αυγής, οι φάροι φωτός, το νέο πρότυπο ύπαρξης,

Αυτό που ζητείται τώρα από σένα δεν είναι να τα βάλεις με το πρόγραμμα. Ούτε καν με τους κατασκευαστές. Είναι να δεις πως ξέρεις πως παίζεται το παιχνίδι.

Ένα πολύ όμορφο παράδειγμα : Είναι σα να εντυπωσιαζόμασταν κάθε φορά που βλέπαμε ένα ταχυδακτυλουργό να κάνει τα κόλπα του και κάποια στιγμή μπήκαμε να δούμε πως το κάνει και τότε έπαψαν πια τα κόλπα του να μας ενθουσιάζουν..

Οπότε το φάρμακο για να βγεις από το Μάτριξ είναι να καταλάβεις πως λειτουργεί…

Η αντίληψή σου καθορίζει και την διάσταση στην οποία θα ζεις.

Αν μέσα σε μία δύσκολη εμπειρία νιώθεις πόνο ή δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου συμβαίνει, αν ανοίξεις την επίγνωση, δώσεις λίγο χώρο, ανοίξεις την καρδιά και ζητήσεις να δεις καθαρά, να δεις μέσα από τα μάτια της αγάπης . Κι ας μη το νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Αλλά να είναι αυτή η πρόθεσή σου. Μέσα σε δευτερόλεπτα η Οπτική θα αλλάξει, ένα κύμα, ένα άνοιγμα. Γιατί έβαλες τώρα ένα στοιχείο: το Φως!

Η ενθύμηση της αγάπης ενεργοποιεί κατευθείαν την αφύπνιση στα κύτταρά σου. Ενεργοποιεί κατευθείαν τα χρονοδιαγράμματα, τίς χρονοχορδές στις οποίες περπατάς ως Αγάπη.

Και αυτή σου η νέα οπτική θα σε μεταφέρει κατευθείαν εσωτερικά στην πραγματικότητα της νέας λύσης, νέας καθοδήγησης, σε αυτή τη διάσταση. Σ’ αυτή τη δόνηση που ουσιαστικά θα σε κάνει να πεις «φεύγω, δεν με ενδιαφέρει να καταθέσω άλλο στο ΜΑΤΡΙΞ»

Οπότε κατανοώντας πως λειτουργούν τα πράγματα θ’ αρχίσεις να βγαίνεις από αυτό και από την συλλογική πίεση, που την υιοθέτησες ως δική σου. Δεν είναι όμως δική σου. Έχουμε νέα δομή, τα κύτταρά μας κρατούν κωδικούς φωτός. Κρατούν μνήμες αγάπης., εμπειρίες συγχώνευσης με το φως, εμπειρίες εξέλιξης, ευημερίας, υποστηρικτικής συντροφικότητας, και τότε μπορείς να εκτιμήσεις τη γήινη διάσταση γνωρίζοντας πως παίζεται αυτό το παιχνίδι. Εκεί ενδυναμώνεσαι πάλι, καταλαβαίνεις πως λειτουργείς , καταλαβαίνεις τι σημαίνει προβολή μέσα από το τρίτο μάτι. Τι είναι η σκέψη σου, το συναίσθημά σου που μετά από τον διαλογισμό ξεχειλίζεις από ευγνωμοσύνη. Μια ευγνωμοσύνη σε όλα όσα συμβαίνουν και αυτό οδηγεί στο επόμενο, στην ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ.

Όταν δεν αποδέχεσαι το τώρα και περιμένεις να αλλάξει κάτι γρήγορα κοιτώντας στο αύριο ή μένεις στο παρελθόν τότε μπλοκάρεις τη ροή της συμπαντικής ενέργειας Οπότε, δεν αρνούμαι τις πτυχές το ό,τι μου συμβαίνει ΤΩΡΑ, αλλά κατανοώ και βγαίνω από το να τροφοδοτούμαι από αυτό και να τροφοδοτώ το σύστημα του ΜΑΤΡΙΞ. Τότε αυτό που κάνω είναι να αφήνω συνεχώς νέο χώρο, νέο φως γι΄αυτή την συμπαντική σοφία. Οπότε αποδεχόμενη το τώρα έχω την αίσθηση του επόμενου μελλοντικού ΤΩΡΑ

Αυτό που κάνουμε στην Anagenis είναι ότι χτίζουμε αυτό το πλαίσιο ώστε συνάμα να δυναμώνουμε και να μπορεί να γίνει η αποταύτιση.

Αυτό το σκοπό υπηρετούν, τα Εργαστήρια – Κύκλοι Σπουδών μας, γινόμαστε Συνειδητοί Αρχιτέκτονες της Εσωτερικής μας Δομής.

Εμβαθύνουμε και κατανοούμε πως λειτουργούν οι διαδικασίες αποδόμησης και αναδόμησης, σταματάμε να έχουμε συνεχόμενες προσκολλήσεις  ταυτιζόμενοι με την παλιάς δομής ανθρώπινη ύπαρξη και ενσωματώνουμε την Κβαντική Φωτεινή Εκδοχή του Εαυτού μας, την ΑυτοΚυριαρχία μας – το Θεϊκό μας Εαυτό!

Το άρθρο είναι απομαγνητοφώνηση του open webinar Ξεκολλώντας από το Ματριξ, εδώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε!

Καλή Συνέχεια στην Εσωτερική σας Πλοήγηση,

Βικτώρια & Anagenis