Υιοθετούμε την Ελευθερία Υπερβαίνοντας τους Περιορισμούς.

Υιοθετούμε την Ελευθερία Υπερβαίνοντας τους Περιορισμούς.

Σήμερα θα υιοθετήσουμε την ελευθερία μ’ έναν νέο τρόπο. Σιγά-σιγά, βήμα-βήμα, θα υπερβούμε εκείνους τους περιορισμούς που ίσως ακόμα υπάρχουν αυτή την στιγμή στη ζωή σας. Η ελευθερία λοιπόν στην σκέψη, η μαεστρία ο ήχος και η μετάβαση είναι στην υλοποίηση.

Για να δουλέψετε με τις σφαίρες συνειδητότητας και αυτούς τους ιερούς ήχους, χρειάζεται απαραιτήτως, απαραιτήτως, να μάθετε καθημερινά να εφαρμόζετε την ρυθμική αναπνοή, την αναπνοή της ευημερίας. Το λέω κι εγώ, όπως το λέμε και στην Ακαδημία από το πρώτο μας έτος, από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο μας webinar του Οκτώβρη του 2012. Είστε κβαντικό ον του φωτός, αυτή είναι η αλήθεια σας. Το οποίο τί κάνει; Δημιουργεί μέσω της σκέψης, μέσω του ήχου.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό –αυτή η λέξη έχει πια ποτιστεί μέσα στο σώμα μου με την ενέργεια της σημαντικότητας–, είναι προτεραιότητα και πίσω από την λέξη σημαντικό κρύβεται η δέσμευση, η προτεραιότητα, η ευθύνη, να συνηθίσετε, να υιοθετήσετε να μιλάτε, να επικοινωνείτε με πειθώ, με αυτοπεποίθηση. Και είναι μια λέξη, η οποία χαρακτηρίζει ένα άλλο εσωτερικό αίσθημα όταν μιλάτε και ουσιαστικά ρέει η ζωή από μέσα σας, ρέει η ζωή από μέσα σας. Ό,τι και αν λέτε, επιβεβαιώνετε ότι επιλέγετε την ζωή, την υπέροχη ύπαρξη, βίωμα της ζωής, αυτοπεποίθηση, σιγουριά και επιβεβαίωση ότι επιλέγω την ζωή.

Ο ήχος την ώρα που μιλάτε, ο ήχος έχει απίθανη δύναμη, απίθανη ισχύ. Συγκεκριμένα με τον ήχο μπορεί να υποχωρήσει ένα τσουνάμι, ένας σεισμός, μια ασθένεια. Ο ήχος φέρνει την χαρά, ο ήχος φέρνει την ευημερία και μπορεί να αναγκάσει έναν άνθρωπο, πραγματικά να «αναγκάσει» σε εισαγωγικά, να προτρέψει, να καθοδηγήσει και να τον ενθαρρύνει είτε να φωτιστεί, είτε να βυθιστεί σε μια κατάσταση όπου έλκει, βιώνει τρομακτικές, δυνατές, δύσκολες εμπειρίες.

Κατανοείτε ότι ο ήχος από μόνος του παντού έχει έναν συντονισμό. Οι λέξεις που μιλάτε έχουν ήχο, στις μελωδίες και στους ήχους που ελκύεστε υπάρχει πάλι η εσωτερική ευθύνη. Στο παρόν, στο συγκεκριμένο στάδιο που βρίσκεται η ανθρωπότητα, ο ήχος είναι σίγουρα θα λέγαμε –επειδή λέμε τα πράγματα με το όνομά τους– αρνητικός και καταστροφικός. Σίγουρα το συναντάτε. Τώρα όμως αποκτάτε την ελευθερία. Παρατηρείτε στους ανθρώπους γύρω σας εκείνο που άλλοτε εσείς ο ίδιος περνούσατε, εσείς βιώνατε.

Αυτό τον μήνα λοιπόν είναι σημαντικό να μάθετε να μιλάτε μόνο θετικά, να επικοινωνείτε με άλλους ανθρώπους ενδυναμώνοντάς τους, βοηθώντας τους να εξελίσσονται και να ενθυμούνται. Όταν απευθύνονται σ’ εσάς για κάποια συμβουλή, αμέσως βγείτε από αυτό το παιχνίδι. Όταν δίνουμε συμβουλές στους άλλους, παίρνουμε την δύναμή τους, κόβουμε τις ρίζες τους. Είναι σαν να κόβουμε τις ρίζες τους, χάρις στις οποίες εκείνοι μεγαλώνουν, εκείνοι αναπτύσσονται. Σ’ αυτή την περίπτωση απλά μπορείτε να πείτε: «Εσείς τι πιστεύετε ο ίδιος ή η ίδια;» Αναγκάζετε τους ανθρώπους –και εδώ είναι προστακτική–, αναγκάστε τους να επιστρέφουν στον εαυτό τους. Σταματήστε να παίζετε τους μεγάλους και τρανούς, οι οποίοι έχουν απαντήσεις για όλα και για όλους. Η εποχή των γκουρού τελείωσε.

Η αναπνοή λοιπόν είναι πολύ βασική για την καθημερινή σας πρακτική. Με την βοήθεια της αναπνοής θα επιτρέπετε στην ενέργεια να ρέει σε διάφορα μέρη και σημεία και να εκδηλώνεται και να αγκυροβολείται.

Επίσης θα αποκλείσετε από το λεξιλόγιό σας την λεξούλα «δεν», το μόριο «δεν» και οποιαδήποτε άλλη άρνηση την ώρα που γράφετε, στις λέξεις που χρησιμοποιείτε, στις φράσεις που χρησιμοποιείτε. Και θα δείτε ότι για αρκετούς από εσάς θα είναι δύσκολο, όμως είναι μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία. Θα διαπιστώσετε ξαφνικά ότι πραγματικά την ώρα που μιλούσατε σε κάποιον, θέλατε να τον κατευθύνετε, απαντώντας του σε κάποια χάρη ή αίτημα που σας απηύθυνε.

Συγκεκριμένα λοιπόν με την αναπνοή, την αποτοξίνωση που θα σας συμβεί και την νέα σας συνήθεια να μιλάτε με πειθώ, με την ζωή να ρέει μέσα από τα χείλη σας με αυτοπεποίθηση, τα μέρη του εαυτού σας που έχετε απορρίψει αυτο-αφομοιώνονται και αυτο-εξαλείφονται. Οι ήχοι και η νέα ενέργεια και η ενέργεια στις σφαίρες θα αρχίζουν να ενεργοποιούν όλες αυτές τις κοιμισμένες λανθάνουσες μορφές άρνησης. Θα τις ενεργοποιούν. Η άρνηση είναι η στιγμή που σε τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις και εμπειρίες δεν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας. Η άρνηση πολλές φορές κρύβει πίσω της έναν φόβο. Τώρα αυτές οι μορφές βρίσκονται μέσα μας, μέσα στις εσωτερικές μας σφαίρες. Όταν αρχίζετε να τραγουδάτε, να ψάλλετε τους ήχους και να δονείστε στην υψηλή συχνότητα, αυτές οι λανθάνουσες πτυχές ξυπνούν. Τώρα είναι καμουφλαρισμένες, τώρα είναι βυθισμένες βαθιά μέσα σας, γιατί έχουν κουραστεί να βιώνουν την βία, στην οποία επιτρέψατε να είστε. Επιτρέπατε να υπάρχετε.

Ξέρω ότι έχετε αρκετές απορίες. Επιτρέψτε στην ροή, όπως ακριβώς έρχεται, να νιώσετε ότι όλα είναι κατάλληλα, όπως ακριβώς σας τα μεταφέρω και μεταδίδονται τώρα και όλες σας οι απορίες έχουν ήδη απαντηθεί.

Όταν λοιπόν θα ψέλνετε/τραγουδάτε τους ιερούς αυτούς ήχους, μέσω αυτών των ήχων, θα ανεβαίνουν, θα αυξάνονται οι δονήσεις σας. Αυτές λοιπόν ενεργοποιούν, ξυπνούν την πυκνή ενέργεια μέσα σας, εκείνες τις απορριμμένες πτυχές που υπάρχουν ακόμα και τις φέρνουν στην επιφάνεια. Οι υψηλές αυτές συχνότητες ουσιαστικά διαλύουν τα περιβλήματά τους και η πτυχή αυτή μένει γυμνή και σας παρουσιάζεται, σας επισκέπτεται με έναν μοναδικό σκοπό, να θεραπευθεί, να αφομοιωθεί, να γίνει αποδεκτή, να νιώσει αποδεκτή.

Πείτε τότε στον εαυτό σας: «Με αγαπώ, αγαπάω το σώμα μου, με αγαπάω.» Ίσως υπήρχαν στιγμές που κατηγορούσατε τον εαυτό σας για κάποιες σεξουαλικές ας πούμε εμπειρίες, για κάποιες εμπειρίες που επιτρέψατε στον εαυτό σας να βιώσετε την βία. Τότε αυτό ήταν κατάλληλο, αγαπημένοι μου, διότι χάρις σ’ αυτές τις εμπειρίες διαθέτετε την διευρυμένη συνειδητότητα τώρα.

Συγκεκριμένα στο αίμα βρίσκονται οι μηχανισμοί, οι οποίοι διατηρούν γύρω τους αρνητικές συχνότητες και σκεπτομορφές. Γι’ αυτό και λέμε ότι η αναπνοή ολοκληρωτικά καθαρίζει το αίμα και θεραπεύει τους εσωτερικούς κόσμους του ανθρώπου, επιτρέπει στον άνθρωπο να προχωράει αλματωδώς, όταν καθημερινά εκείνος έχει υιοθετήσει και ασκεί την πρακτική της αναπνοής.

Η αναπνοή της ευημερίας, η ρυθμική αναπνοή, μαζί με τους ήχους και τις σφαίρες εν τέλει φέρνουν, ενεργοποιούν την αυθόρμητη αυτοθεραπεία, την αυτοθεραπεία όπως είπα –θέλω να κρατάτε αυτή την εξήγηση– ενέργεια φόρτισης, ενθύμηση, αυθόρμητη ενθύμηση, ενεργοποίηση, ενοποίηση, αναζωογόνηση και εν τέλει αναγέννηση.

Είναι συναρπαστικό …το ότι άλλο ένα ταξίδι στους Ήχους ξεκινάει! Εμπειρία Υπέρβασης και Ελευθερίας .

Νέος Κύκλος Σεμιναρίων "Ο Ήχος της Ζωής" 2016