Αρχικά ήταν στιγμές, οι οποίες μεταμορφώθηκαν σε παρατατικές περιόδους όπου παρατηρούσα το κάτι πολύ διαφορετικό αυτή τη φορά να προετοιμάζεται να ‘ταρακουνήσει’ τα νερά μου, όλο μου το Είναι. Ο Ανώτερος Εαυτός και η Βιολογία συμφώνησαν να πάνε ένα επίπεδο πιο βαθειά και να αναδυθεί η απελευθέρωση στο βαθμό που ήταν και κατάλληλο και απαραίτητο για το επόμενο στάδιο Ενθύμησης και εξέλιξης της Ψυχής μου. Όλα αρχίζουν την στιγμή που ξυπνάμε από το αιώνιο ύπνο της διττότητας και η Ψυχή η οποία παίρνει μία ανάσα και προσκαλείται από την συνειδητότητα να βαδίσουν χέρι-χέρι στην υλική διάσταση. Σταμάτησα ό,τι έκανα εξωτερικά, ένιωθα πως κάτι άλλο πολύ πιο μεγάλο διαδραμτίζεται μέσα μου και για κάποια διάστημα ήμουν απούσα, εκτελούσα το εξωτερικό ‘πρόγραμμα’ που με τόσο ζέση είχα ετοιμάσει να πραγματώσω ενώ η Ψυχή είχε φτάσει στο δικό της σημείο Χ,  Νέας Απογείωσης, Νέας Απελευθέρωσης, Νέας Αναγέννησης και ήταν ιερό να τιμηθεί…..

Ήταν σαν να βρισκόμουν στην ουρά για τον έλεγχο των ‘’χειραποσκευών’’ στο Συμπαντικό Αεροδρόμιο και στην δική μας περίπτωση οι Ψυχές που ήταν εκεί γνώριζαν πως αυτός ο ‘’έλεγχος’’ πραγματώνεται στο ΔΝΑ μας, στις Σφαίρες της Συνειδητότητάς μας και ότι έχει ξεμείνει που ‘απαγορεύεται’ να μεταφερθεί στο ταξίδι που πηγαίναμε θα διαγνωσθεί καθώς θα περνάμε από το ειδικό, κβαντικό μηχάνημα που σκαννάρει το ενεργειακό δικτύωμα, τις πτυχές και εντοπίζει τις συχνότητες που δεν εναρμονίζονται και δεν έχουν θέση στο Νέο Πεδίο Ενθύμησης στο οποίο έχουμε επιλέξει να πετάξουμε/μεταφερθούμε.

Η κάθε Ψυχή γνώριζε….είμαστε εδώ γιατί το επιλέξαμε, φτάσαμε ως εδώ γιατί κατανοήσαμε ο καθένας με το δικό του τρόπο ότι ήρθε η στιγμή της αλήθειας επόμενου επιπέδου, που είμαστε έτοιμοι να ‘αντέξουμε’, στιγμή της ελευθερίας που είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε………όμως αυτό θα γίνει μέσω της συνειδητήτς απελευθέρωσης των πτυχών του Εαυτού που τώρα είναι πιο ευδιάκριτες και έτοιμες να κάνουν την δική τους παρουσία για το άχρονο διάστημα που θα βρισκόμαστε σε αυτήν την ‘ειδική αίθουσα του Συμπαντικού Αεροδρομίου’ που λέγεται ’Μεσοδιάστημα’’ ή ‘’Εξιλέωση’’.

Για να μην χάσω εντελώς την αίσθηση της υλικής διάστασης, όλα όσα έβλεπα ήταν πολυδιάστατα, την μία στιγμή μου παρουσιαζόταν η σκηνή μέσα από τα βιολογικά μου μάτια και η τυπική διαδικασία ελέγχου όπου οι άνθρωποι αγχώνονταν, θύμωναν όταν τους έπαιρναν τα αντικείμενα/προϊόντα που δεν επιτρέπονταν στο ταξίδι και ταυτόχρονα χανόταν η γήινη βαρύτητα και έβλεπα τα Όντα, τις Ψυχές, τα χρώματα της Αύρας τους την στιγμή που εισέρχονταν στο ειδικό πεδίο για scanning. Εκεί ο ειδικός ήχος του μαχνήματος εντοπισμού προανάγγελνε την ύπαρξη του μέρους του Εαυτού που ήταν έτοιμο να αποδεχθεί, να αγαπηθεί, να απελευθερωθεί και να φωτιστεί στο Φως της Ψυχής που ‘συνεχίζει’ την πορεία Ενθύμησης στη Γη. Ήμασταν χιλιάδες, τόσες γνώριμες Ψυχές και Όντα…………ήταν άχρονη εμπειρία, εμπειρία του ΤΩΡΑ αλλά στο γήινο πεδίο μπορεί να διαρκούσε από 11, 21 ή 33 ημέρες. Δεν είχε προηγούμενο….ήταν μοναδική αυτή η προετοιμασία της Εσωτερικής-Συμπαντικής ‘πτήσης’.

Οι εμπειρίες μοναδικές για κάθε Ψυχή, άλλες ένιωθαν βαθιά συγκίνηση όταν έφτανε η σειρά τους, άλλοι ‘πιέζονταν’ με τις αποκαλύψεις του εαυτού που υπέφερε, υπήρχαν περιπτώσεις που την στιγμή της αλήθειας ήταν δύσκολο να αποδεχτούν την ετοιμότητα της αποπροσκόλλησης και απελευθέρωσης πτυχών και επιζητούσαν την αίθουσα ‘αποκατάστασης’ και ‘θεραπείας’……..όλα ήταν τόσο σοφά προετοιμασμένα και οι Άγγελοι Συντονιστές μαζί με τους Ανώτερους Εαυτούς διευκόλυναν την κάθε ειδική περίπτωση και βοηθούσαν την εμπειρία της ανασυγκρότησης της καρδιάς, την αναβαθμονόμηση όλου του ενεργειακού δικτυώματος και του συναισθηματικού πεδίου της βιολογίας και της Ψυχής.

Υπήρχε και άλλη ‘στρατιά’ που ήξερε πως αυτή τη φορά είναι η φορά της Μέγα Διαφάνειας, είναι σίγουρα άνευ προηγούμενων περιόδων σιωπής και σημείων Χ, όλα έδειχναν πως θα ήταν ανεπανάλυπτο, όλο το Είναι το εξέφραζε, όσο και εάν χρειαστεί να αποσυνδεθώ ‘απ’έξω’, ότι και εάν αυτό μου ‘κοστίσει’, όσο κι αν βιολογικά πονέσω, δεν θα κλείσω τα μάτια στο συναίσθημα, δεν θα τρέξω να ψάξω να σωθώ απ’ έξω, θα το ζήσω εδώ μέσα μου…………το γνωρίζω άλλωστε πως εδώ μέσα, μέσα ΜΟΥ συμβαίνει ο θάνατος και η Αναγέννηση. Εδώ Εαυτέ μου αγαπημένε, Άνθρωπε και Πνεύμα μου μαζί, αγκαλιά θα το περάσουμε!!!!

– ‘Είμαστε στο transit’ – ακούστηκε μία φωνή, και δεν υπάρχει περίπτωση πια να επικοινωνήσουμε με το σημείο από το οποίο φύγαμε και η αλήθεια ήταν πως δεν ξέραμε που θα μας πήγαινε συγκεκριμένα τούτο το ταξίδι, απλά γνωρίζαμε πως ήταν το επόμενο άλμα – βουτιά εμπιστοσύνης στην πορεία μας.

Ώντος στην προσπαθειά μου να συνδεθώ με την συχνότητα μέσα μου που εκτελούσε, πραγμάτωνε το ‘πρόγραμμά’ που έτρεχε μέχρι πρότινως ‘’δεν υπήρχε τίποτα’’ , ‘’δεν υπήρχε ενδιαφέρον’’……είσαι στο στάδιο αναβαθμονόμησης, μόλις περάσεις τον ‘’έλεγχο’’ και βρεθείς στην αίθουσα ‘’Εξιλέωσης’΄ για το διάστημα που είναι ορθό και κατάλληλο για εσένα, θα ξεκινήσει το στάδιο της ζύμωσης και όλες οι συχνότητες της Ψυχής και της Βιολογίας σε Ενθύμηση θα επιστρέψουν ανανεωμένες, πιο ξεκάθαρες με νέες ποιότητες και χαρακτηριστικά που σε τούτη την ενσάρκωση η Ψυχή σου ήρθε να βιώσει και να μεταφέρει.

Οι κβαντικές στιγμές του ΤΩΡΑ κύλησαν, η εξωτερική πραγματικότητα παρέμενε εκεί, καταλάβαινα τα στάδια εσωτερικά πολύ συνειδητά, και την Εξιλέωση – την Παράδοση – την Συνειδητοποίηση – την Απογείωση – την στιγμή της Προσγείωσης και τα νέα δεδομένα στο Είναι μου……….

Ήταν όντως διαφορετικό αυτό το διάστημα της Απελευθέρωσης και Αναγέννησης. Μοναχικό, λυτρωτικό, συγκινητικό, συναισθηματικά φορτισμένο, ακατανόητο σε κάποιες φάσεις οι οποίες ζητούσαν την παραίτηση από κάθε έλεγχο, δεν προσπαθούσα να γίνω καλά….ήξερα μέσα μου ότι αυτό ήταν το απόλυτο ‘καλά’ τώρα για την πορεία μου………..είχα ορκιστεί να μείνω αληθινή και πιστή στον Εαυτό μου και αυτό πυροδότησε από την αρχή της πορείας μου την συνειδητή μου μεταμόρφωση.

Καθώς ‘επιστρέφω’ ήταν η επιθυμία μου να σας γράψω, Πολύτιμες Υπάρξεις, για να σας πω πως μην ξεχνάτε να είστε και ευάλωτοι, βγάλτε τον οποιονδήποτε καθωσπρεπεισμό, την εικόνα που πρέπει να εχει ένα Πνευματικό Ον………….δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό και αληθινό από το να είστε Διάφανοι πάνω απ’ όλα σε εσάς. Γνωριστείτε με τον Εαυτό σας, μείνετε για λίγο με την καταχωνιασμένη σας πτυχή όταν βγαίνει στην επιφάνεια και δείτε τι προσπαθεί να σας πει……...Δεν γινεται να φτάσουμε εκεί που θέλουμε εάν δεν ξερουμε από που ξεκινάμε………ποιος/α Είμαι και πως μ’έχω αποδοκιμάσει;;;;;

Η πορεία ΕνΘύμησης με τις μεταμορφωτικές της εμπειρίες δεν σταματάει ποτέ, όπως καταλάβατε από την προσωπική μου εμπειρία, έχοντας ήδη διανύσει κάποια χιλιόμετρα συνειδητής προσωπικής ενθύμησης και μετάδοσης του υλικού σε εσάς και μην τρέφετε ψευδαισθήσεις ότι είμαστε εδώ για να γίνουμε Τέλειοι………..όλες οι εμπειρίες είναι απαραίτητες, το θέμα πάντα είναι πως τις προσεγγίζετε και τι μαθαίνετε απ’αυτές. Αγκαλιάστε με την ίδια αγάπη και τον Ανθρώπινο και τον Πνευματικό σας Εαυτό…..Είναι Ένα ξέρετε!!! Μόνο έτσι μπορούμε να βιώσουμε την εσωτερική ισορροπία.

Ήθελα να σας συμπεριλάβω και όχι να σας αποκλείσω από αυτήν μου την εμπειρία, και δεν ειναι μόνο δική μου, είναι δική μας……….είμαστε Ένα και σε αυτό δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.

Στο όνομα της Απελευθέρωσης και Συνειδητής Αναγέννησης!!!

11.11.15

Βικτώρια Καρυπίδου

Υ.Γ. Έμαθα πολλά και ουσιαστικά για εμένα, για εμάς…….. σε αυτην την ιερή εμπερία και κάτι που θέλω να μοιραστώ επίσης είναι όπως μου μεταδόθηκε αναφορικά με το όνομά μου ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ (καθώς έχω το όνομα του μπαμπά μου) εάν κοιτάξετε καλά στα ελληνικά πρεσβεύει μία πολύ αγαπημένη μου έννοια και λέξη και είναι το ΤΩΡΑ ……επίσης το αξιοσημείωτο είναι πως σήμερα που καταγράφω την εμπειρία μου και ήμουν έτοιμη να το κάνω είναι 11.11 που πρώτον γιορτάζεται αυτό το όνομα, δεύτερον οι Συμπαντικές Πύλες είναι ορθάνοιχτες και τρίτον έχουμε Νέα Σελήνη = Νέα Ζωή = Νέα Πορεία ξεκινά!!!