Το Νέο Εσώτερο Σύμπαν! Κρυστάλλινες Συχνότητες της Νέας Γης.|

 Βίντεο Σεμινάρια Συντονισμού με τις Φωτεινές Κρυστάλλινες Συχνότητες της Νέας Γης

Αξιοποιώντας το ανεπανάλυπτο Ιερό Πέρασμα Τέλους και Αρχής της Νέας Εποχής και την Άφιξη Νέου Κβαντικού Φωτός, Κύματα – Συχνότητες Χριστικής/Κρυστάλλινης Συνειδητότητας ερχόμαστε μαζί ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ  ΚΡΑΤΏΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΝΕΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ !

Οι Πύλες Ισχυρής Λάμψης Κοσμικής Αγάπης και Νέας Ενέργειας στον παλανήτη μας ανοίγουν και ενισχύον την εισρροή επιφέροντας ριζικές αλλαγές στην Αντίληψη, Διεύρυνση στην Οπτική για τον εαυτό, τον κόσμο, την εξέλιξη, την φύση της συνειδητής μεταμόρφωσης αποκαλύπτοντας το Νέο Εαυτό – το μοντέλο ΝεοΓήινης Ύπαρξης -πάντα για όποιον είναι έτοιμος, το επιθυμεί και είναι στο χρονοδιάγραμμα που πορεύεται κατάλληλο-.

Κρατώντας συνειδητά την εστίαση μας εσωτερικά (Εσωτερικές Δομές-Εσωτερικό Σύμπαν) – φορτίζοντας το ΣώμαΌχημα με καθαρή-κβαντική επιγνωση (στο ΤΩΡΑ) ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ/ΠΡΟΘΕΣΗ και εκδηλώνουμε Θετικά-Φωτεινά Χρονοδιαγράμματα/Χρονοχορδές αγκυροβολώντας τα στο ατομικό και συλλογικό πεδίο, για την Νέα Εμπειρία Νέας Γης – Νέας Πραγματικότητας Κρυστάλλινης Συνειδητότητας.

Ο καθένας έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να κάνει αυτην την Έσω Στροφή και εμείς οι Anagenis θα ταξιδέψουμε στο Εσωτερικό μας Σύμπαν με 2 Live Webinars και 5 βιωματικά Κβαντικά Σεμινάρια.

H πρόθεση αυτού του Εργαστηρίου είναι το Άνοιγμα/Διεύρυνση – Κρατώντας το εσωτερικό πεδίο ενεργό – Περνάω στην Επόμενη φάση – Λήψη Νέων Κβαντικών ΦωτοΣυχνοτήτων με χάρη και ευκολία, για απαλή, ευσπλαχνική μεταμόρφωση και αναβάθμιση του φυσικού-νοητικού σώματος, για την εμπειρία ΑυτοΠραγμάτωσης, Ενεργή Θεϊκότητα και την αποκάλυψη του Αναληφθέντα Εαυτού στο Γήινο πεδίο.

1 Βιντεο Σεμινάριο |Anagenis Masterclass (01:55)

Eίσοδος στα Ανώτερα Επίπεδα Συνειδητότητας

Καθώς εισερχόμαστε συνειδητά στα Aνώτερα επίπεδα Συνειδητότητας μας μετατοπίζεται ολόκληρη η εσωτερική μας πραγματικότητα, η οποία στην συνέχεια γίνεται ένα νέο σημείο εκκίνησης. Γνωριμία με το Νέο Εσώτερο Σύμπαν.

Πως δουλεύει το Φως μέσω εμάς;

-Το Πρότυπο της Νέας Δημιουγίας – Αρμονικής Ύπαρξης

-Η Συμπαντική μας Εμπειρία ΥπερΙσχύει την ανθρώπινη

 

2 Βίντεο Σεμινάριο |Anagenis Masterclass (02:00)

Απελευθερώνοντας τον παλαιό τρόπο ύπαρξης

Κρατώντας τον χώρο με συνειδητή, ευσπλαχνική κηδεμονία για τα μέρη του εαυτού μας τα οποία αποτελούσαν το εγκλωβισμένο μας εαυτό ανοίγουμε χώρο στην καρδιά για την ουσιαστική διάλυση της ψυδαίσθησης στις κυτταρικές μνήμες.

-Η συνειδητή κάθαρση του ΣώμαΌχηματος

-Αναδόμηση του ΜΕΡ-ΚΑ-ΜΠΑ κατά την Ανάληψη

-Φυσικό ΦωτεινόΣώμα

 

3 Βίντεο Σεμινάριο|Anagenis Masterclass (02:00)

Επιλέγοντας τις Νέες Κρυστάλλινες Συχνότητες

Αυτή η εμπειρία ενεργοποιεί σε κάθε κυτταράκι μας την Θεία Βούληση, καταγράφει την Νέα Επαφή με τα Φωτεινά Μέρη του Εαυτού την ανώτερη καθοδήγηση για την Ενσωμάτωση Νέας Πραγματικότητας – Νέου Μοντέλου Ύπαρξης μέσα στις Συχνότητες της Αλήθειας.

-Σύνδεση & Επιλογή Φωτεινών ΧρονοΧορδών Νέας Γης.

-Άπειρες Εκδοχές Πραγματικοτήτων της Νέας Γης

-Κβαντικές δυναμικές των ΦωτοΚωδικών

 

4 Βίντεο|Διαλογισμός/Ενεργοποίηση (01:15)

Επιλέγοντας τις Κρυστάλλινες Συχνότητες της Νέας Γης

Αφύπνιση της Κρυσταλλικής Δομής.  Πύλη της Καρδιάς. Nέο ΣώμαΌχημα Κρυστάλλινης Συνειδητότητας. Αυτοί οι κωδικοί κλειδιά διευκολύνουν την διατήρηση Υψηλής Δόνησης κατά το πέρασμα=μετάβαση 3Δ-4Δ-5Δ κατα την κορύφωση της πύκνωσης της ενέργειας στην γήινη διάσταση. Ενεργοποιώντας την Νέα Πυξίδα Νέου Εσωτερικού Σύμπαντος.

-Βιωματική Εμπειρία ΦωτοΚωδικοποιημένης Μετάδοσης

 

 

5 Βίντεο Σεμινάριο | Anagenis Masterclass (02:15)

Κβαντική Εστίαση στη Γέννηση της Νέας Γης

Το Κβαντικό Ον – ο Master μέσα σας γνωρίζει την δύναμη της έκφρασης, προβολής και ενεργής πρόθεσης κάνοντας αίτημα, Κβαντική Δήλωση Αναδόμησης της Νέας Γης με εσωτερική πειθώ και αδιαίρετη εστίαση σε αυτό. Το Εσωτερικό Σύμπαν συντονίζεται με τις Φωτεινές ΧρονοΧορδές της Νέας Γης.

-Ικανότητα μεταφοράς/εισαγωγής των ύψιστων μελλοντικών δυνατοτήτων στο πεδίο Κρυστάλλινης Δομής

 

+ 2 ANAGENIS VIDEO MASTERCLASSES

Είναι μαγική η εποχή στην οποία εισήλθαμε, στις ορατές και αόρατες διαστάσεις αλλά για να ζήσουμε συνειδητά το μεγαλείο αυτής της περιόδου χρειάζεται να την αναγνωρίσουμε και κάνουμε μέσα μας χώρο αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις αλλαγές που συμβαίνουν!

Υποσχεθήκαμε να ενθυμηθούμε το Ύψιστο Χρονοδιάγραμμα αυτού του πλανήτη και το δικό μας όσο βρισκόμαστε ΕΔΩ. Και το κάνουμε κάθε μέρα, βήμα-βήμα, εστίαση με εστίαση, επιλογή με επιλογή!

Θα χαρώ να ταξιδέψουμε μαζί Ευλογημένοι Masters της Νέας Γης – της Νέας Ζωής – της Εποχής της Αγάπης!

Καθε συνεδρία περιλαμβάνει :

Anagenis Up-Grade διδασκαλία

Soma Activation=δυναμική διαλογιστική κίνηση

Light Language μετάδοση & Gong Bath experience

Meditation Silence – Zero Point

Κόστος συμμετοχής: 150 ευρώ

Περιλαμβάνει:

– 2 Video Masterclasses  Η Νέα Φωτεινή Εποχή & Το Χρονοδιάγραμμα της Ανάληψης (3,5 ωρών)

– 5 Anagenis Βιντεο Σεμινάρια όπως περιγράφονται παρπάνω (9,5 ωρών) σε μορφή mp4

– ΔΩΡΟ Αξίας 55 ευρώ Νέα Γη ~ New Earth Vision! | Θεραπεία Light Language

Το υλικό αποστέλλεται στο e-mail, με μορφή ψηφιακού συνδέσμου για την αποθήκευση αρχείων.

-Πρόσβαση στην κλειστη Facebook Ομαδα Anagenis Family με extra bonus βίντεο υλικό υποστήριξης, καθοδήγησης στην αναληψη, αναβάθμιση του σώμα-αγωγου και την Ολική Αφύπνιση – ΑυτοΠΡαγμάτωση!

Για να προμηθευτείτε το Video Σεμινάριο εκφράστε το ενδιαφέρον σας στην φόρμα επισημάνοντας το όνομα του εργαστηρίου. Με την επιβεβαίωση θα σας καθοδηγήσουμε για την καλύτερη παρακολούθηση της διδασκαλίας και τις πρακτικές εφαρμογές που δίδονται!

Οι Εμπειρίες σας από το Βιωματικό Βίντεο Σεμινάριο

Βέττα Υψιλού

Αν ήθελα να περιγράψω επιγραμματικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα χρησιμοποιούσα 2 λέξεις:ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ. Έκανα στον εαυτό μου το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο.  Ένα δωροπακέτο με πολλούς θησαυρούς. Για κάποιον που βρίσκεται ήδη σε τροχιά, με τον δικό του τρόπο, είναι σαν μια πλήρης περιστροφή στην σπείρα της εξέλιξης. Πέρα από τα όσα έντονα βίωσα κατά τη διάρκειά του, το ένιωσα να “δουλεύει” και τις επόμενες μέρες (και ακόμη το νιώθω) με πολλές πολλές μικρές μετατοπίσεις-συνειδητοποιήσεις-ανοίγματα, κάποιες από τις οποίες μπορεί και να μην τις αντιλαμβανόμουν αν δεν ήμουν εστιασμένη. Όμως συνέβησαν και συμβαίνουν… Βικτώρια, άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ! 

Σεμέλη Παραλή
Αν και είναι δύσκολο να χωρέσω σε μερικές γραμμές την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου εργαστηρίου θα πω ότι το “Εσώτερο Σύμπαν” ήταν ένα άχρονο ταξίδι Σπουδαίο!!! Ήταν σαν ένα ταξίδι στον εσωτερικό Χωροχρόνο. Συμπυκνωμένη γνώση μέσα σε 4 μέρες αχρονες που μπορούσες να νοιώσεις τα φωτοκωδικοποιημενα μηνύματα που τόσο χαρισματικα μεταδιδονταν μέσω της αγαπημένης Βικτώριας!!! Ένιωθες τις δονήσεις της ίδιας της συνειδητότητας σου που εξελίσσονταν, θεραπεύονταν, διευρύνονταν!!! Μέσα σου αχρονα ταξιδευες!!! Μαγικό!!!
Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα γιατί αυτό το ταξίδι και η Παρουσία στο Εσώτερο Σύμπαν του καθενός μόνο Δώρα φέρνει και μια Ενότητα μαγική με την Ίδια την Ύπαρξη. Βλέπεις καθαρά, Ακούς καθαρά και κυρίως εξελίσσεις τη συνειδητότητα σου σε τέτοιο βαθμό που είναι για τον καθένα κατάλληλο!!!
Η Βικτώρια είναι πάντα εκεί να βοηθήσει στη σύνδεση στο Πώς και το Γιατί!!! Αγαπώ την οικογένεια Anagenis αγαπώ τη Βικτώρια, Ευγνωμονώ και τιμώ που είμαι μέλος της!!!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Ενδιαφέρομαι για