Τι είναι ο Φωτεινός Πλούτος;

Τι είναι ο Φωτεινός Πλούτος ;

Αναφέρω τον όρο –Φωτεινός- καθώς θέλω να τονίσω πως είναι το αποτέλεσμα – η εκδήλωση νέας πραγματικότητας η οποία διαμορφώνεται εσωτερικά, δονητικά μέσα μας σε ευθυγράμμιση με την ΑυτοΚυρίαρχη Ελεύθερη Ύπαρξη μας και την εναρμόνιση με το Ύψιστο Δυναμικό της Ψυχής.

Υπενθύμιση: είναι σταδιακή αυτή η διαμόρφωση και η εκδήλωση της υλικής νέας πραγματικότητας.

Πως προκύπτει; Γιατί τώρα;  

Καθώς βρισκόμαστε στην Νέα Περίοδο Δονητικής Επανάστασης πάνω στον πλανήτη μας –και όχι μόνο- τα –εσωτερικά- μας φίλτρα, προγράμματα χειραγώγησης που περιόριζαν την αντίληψή σχετικά με το Ποιοί στην ουσία της Ύπαρξής μας Είμαστε και την αληθινή μας δύναμη να δημιουργούμε αποδομούνται, διαλύονται.

ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ!!!!

ΔΥΟ (2) από τα κύρια προγράμματα/εστίες κατασκευαστικού εγώ –το οποίο είναι και το κυριότερο μέρος με το οποίο ταυτιστήκαμε για αιώνες και γι’αυτό προκαλέσαμε=δημιουργήσαμε τόσο πόνο, διαχωρισμό, φόβο, φτώχεια και αρρώστια- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ‘ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ’ = ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ=ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ’  αυτη την περίοδο και είναι : 1) η θυματοποίηση και 2) η ψευδαίσθηση της έλλειψης=μη αρκετού.

Είπαμε πολλές φορές ο Παραδεισος στη Γη στήνεται, θεμελιώνεται ΤΩΡΑ αυτην την περίοδο που τόσες Ψυχές ανέλαβαν την ευθύνη για την Αυτοκυρίαρχη Ταυτότητα τους – βρίσκοντας την δύναμη και το θάρρος να δουν τα ‘ψευδή’ θυματοποιημένα κομμάτια του εαυτού τους κατανοώντας το ίδιο το ‘ματριξιακό παιχνίδι’ και πως να βγουν από αυτό – επιλέγοντας να δημιουργήσουν ΣΚΟΠΙΜΑ εκείνο που συνηχεί με την καρδιά τους μέσα από το ΕΥ – μέσα από το ΕΛ δίχως διαστρεβλώσεις και διαχωρισμούς!!!!! Είναι σταδιακή εμπειρία – μην το ξεχνάμε.

Υπενθύμιση: Ο καθένας στο ρυθμο του και την προθυμία του – δεν υπάρχει λάθος ή σωστό το πότε. Ο καθένας μας έχει τον Ανώτερο Εαυτό που μας οδηγεί.

Είπαμε πολλές φορές και θα το επαναλάβουμε άλλες εκατομμύρια –έως ότου το αποδεχτούμε, αναγνωρίσουμε πως:

Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΡΕΟΥΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΑΝΤΑ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΑΡΑ   

ΤΟ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ – ΕΛΛΕΙΜΜΑ – ΜΗ ΑΡΚΕΤΟ – ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ – ΦΤΩΧΕΙΑ – ΑΝΕΧΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ!!!!!!

Η συνειδητότητα της συρρίκνωσης, της έλλειψης και της φτώχειας ήταν καλά ενσωματωμένο – βαθιά ριζωμένο πρόγραμμα μέσα στο κυτταρικό μας σώμα και τώρα αυτην την περίοδο με την Συχνότητα της Αλήθειας και Ελευθερίας που έχει ‘φτάσει’ στον πλανήτη μας, φανερώνεται για να απελευθερωθεί. Υπάρχει επίσης σύνδεση με την καταπιεσμένη σεξουαλική μας ενέργεια η οποία είναι η δημιουργική μας δύναμη και η δύναμη της έκφρασης της μοναδικοτητας μας.

Γεννιόμαστε Πλούσιοι – η Ενέργεια της Αφθονίας ρέει σε κάθε μας κύτταρο. Ο εναρμονισμένος Αγωγός = Άνθρωπος με την Ενεργή Αφυπνισμένη Συνειδητότητα Εναρμονίζεται με την Ανώτερη – Θεϊκή του Φύση και στην συνέχεια αυτό απλά φυσικοποιείται, προβάλλεται, εκδηλώνεται στην εξωτερική πραγματικότητα.

Αρκεί να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ το Σύνολο της Λειτουργίας αυτού του Αγωγού στην Ύψιστη του Δυνατότητα ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!

Ύψιστη Δυνατότητα = όλα τα σώματα –φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό, ψυχικό, δονητικό- που αποτελούν τον αγωγό ‘τρέχουν’ στις ανώτερες συχνότητες ποιότητες αγάπης, αποδοχής, χαράς, ενότητας και βιωματικής ενθύμησης!

Η Λειτουργία Ύψιστης Δυνατότητας – παράγει τον Φωτεινό Πλούτο σε όλες τις μορφές: Υγεία, Πληρότητα, Αρμονικές Σχέσεις, Οικονομική Αφθονία, Εμπνευσμένη Ζωή, Θεική Έκφραση, ΧΑΡΑ, ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ!!!

Η Ώρα της Αλήθειας και της Μετατόπισης είναι τώρα!

Μαζί αγαπημένοι μας ‘δουλεύουμε/εστιάζουμε’ συνειδητά να αποταυτιστούμε από όλα όσα δεν είμαστε, ανακαλύπτοντας τι ειμαστε στον πυρηνα της υπαρξης μας και τι ειμαστε ικανοι να δημιουργησουμε, πάντα μέσα από την ευθυγράμμιση με την πνευματική – φωτεινή μας ταυτότητα.

Μέσα από αυτην την ΜάκροΟπτική – το Ον που ξεκινάει ή συνεχίζει αυτό το ταξίδι- δεν δέχεται (γνωρίζει πια που κατευθύνεται και τι σταδιακά μπορεί να βιώσει) κάτι λιγότερο από την ΑυτοΚυρίαρχη Παρουσία του Εαυτού του και τον Πλούτο – Ευημερία σε όλους τους τομείς για τον Εαυτό του και τους Άλλους.

Και έτσι αυτό που εκδηλωνεται και απλώνεται ήδη σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσ από το δικό σου, δικό μου, δικό μας εσωτερικό ταξίδι, είναι ο Φωτεινός Πλούτος  – ο οποίος δεν διαχωρίζει παρά ΕΝΩΝΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΓΗΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Ο Φωτεινός Πλούτος είναι ο Παράδεισος στη Γη!

Εάν συνηχεί …με μεγάλη χαρά και αγκαλιά σε περιμένω!

Τα πρωτοποριακα Κβαντικά Εργαστήρια που διοθργανώνονται στην σχολή είναι βιωματικά ταξίδια στην αυτοκυριαρχία και αυτομαεστρία σου, με αφοσίωση στην εμβάθυνση σε όλα τα παραπάνω και προσφέρουν τον χώρο-χρόνο-πεδίο τόσο στην δυνατότητα της συνειδητής αποδόμησης των προγραμμάτων θυματοποίησης και της πλασματικής έλλειψης, όσο  και της ενεργοποίησης Λειτουργίας Ύψιστης Δυνατότητας. Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ: Στα Επερχομενα Σεμινάρια!

Βικτώρια Καρυπίδου & Anagenis