Στην ιδιαίτερη Master Πύλη Ευημερίας 2.02.2020 – συναντιόμαστε για να ενδυναμώσουμε την Ενθύμηση του Ευημερώ – Ανασταίνοντας τους Κωδικούς Φωτός στην κυτταρική μας μνήμη, διευκολύνοντας την εκδήλωση της ευημερίας σε όλους τους τομείς!

Webinar |Η Πηγή της Ευημερίας – αφιερωμένο στην υποδοχή-άνοιγμα-ενεργοποίηση της Νέας Αλήθειας που υπάρχει στον πυρήνα της Ύπαρξής μας ….η Αλήθεια η οποία το μόνο που γνωρίζει είναι πως να Ευημερεί. Επίσης σε αυτό το δίωρο θα ασχοληθούμε με τους μηχανισμούς (οργανικό & σκόπιμο)  αποδόμησης των πεποιθήσεων και παλαιών προγραμμάτων γύρω από την έλλειψη, αφθονία του καλού και το ΕυηΜερώ!

Οι υλοποιήσεις μας είναι Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΟΝΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟΥ – ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ που εκπέμπουμε στο συνειδητό και υποσυνείδητο επίπεδο. Το να γνωρίζουμε ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ οι περιοριστικές πεποιθήσεις που κουβαλάμε, δεν αρκεί από μόνο του για να μπορέσουμε να μεταφερθούμε αυτόματα από τις χαμηλές συχνότητες σε υψηλότερες. Για να δημιουργήσουμε εμπειρίες Ανώτερης Συχνότητας = Ευημερία, Αγάπη, Ελευθερία, χρειάζεται πρώτα να μάθουμε τον τρόπο λειτουργίας των Χρονοδιαγραμμάτων=Χρονοχορδών της έλλειψης και της ευημερίας, Πως τις Επιλέγουμε συνειδητά ή ασυνείδητα και να καλλιεργήσουμε το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΟΝΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΗΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

Οι Anagenis κβαντικές τεχνολογίες και η μάκρο-προσέγγιση θα σας διευκολύνει στην εμπειρία γευφυρωποίησης μεταξύ  -εκεί που βρίσκεστε σε σχέση με την ροή της ευημερίας στην ζωή σας τώρα με το χρονοδιάγραμμα που Είστε ΉΔΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ/Η ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ-  .

Τι να περιμένετε;

ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ – Εμπειρία Βιωματικής Κατανόησης και Ολιστικής Μετατόπισης  (νους-σωμα-συνειδητότητα-ενεργειακο καλωδίωμα) στις συχνότητες που δονείται το Ύψιστο Δυναμικό του Μελλοντικού Εαυτού σας που ευημερεί.

Πιο συγκεκριμένα:

  • η ‘δομή’ των εγκλωβισμένων ενεργειών γύρω από την ανέχεια και την έλλειψη, πως προκύπτουν; πως τις συντηρούμε εν αγνοία μας; – πως τις απελευθερώνουμε;
  • ξεκαθαρίζοντας και καθορίζοντας την προσωπική μου αντίληψη και όραμα της έννοιας της Ευημερίας
  • η σημασία και η καλλιέργεια της συναισθηματικής καθαρότητας γύρω από την ενέργεια των χρημάτων=οικονομικής ελευθερίας
  • λειτουργία των Ύψιστων Χρονοδιαγραμμάτων όπου ΕΥΗΜΕΡΩ – διαθέσιμες για εμένα ΤΩΡΑ
  • διαλογισμός/ενεργοποίηση «Πυραμίδα Ευημερίας »

Κόστος Παρακολούθησης: 20 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • 1 Live Webinar 2/2/2/2020 στις 09:00 – 11:00
  • ηχογράφηση του webinar με δυνατότητα αποθήκευσης στον υπολογιστή σας

Θα χαρώ να μεταβούμε ΜΑΖΙ στην νέα αντίληψη της ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ  και τις Εμπειρίες Ελευθερίας που αυτή η αναγεννησιακή εμπειρία φέρει!

Εάν όλα όσα διάβασες  συνηχούν με την καρδιά σου και είσαι έτοιμη/ος για το νέο επίπεδο Ευημερίας τότε η εμπειρία μας ήδη ξεκίνησε.

Βικτώρια & Anagenis

Δηλώστε την συμμετοχή σας στην παρακάτω φόρμα το αργότερο έως 30 Ιανουαρίου.