Πιστεύω να συμφωνείτε μαζί μου ………….κάποιες εμπειρίες μένουν μαζί σου για πάντα!!!

Είναι σίγουρο πως  απόλαυσα και την αρχική στιγμή της σύλληψης της ιδέας, (αρχές Δεκέμβρη 2015) της έμπνευσης για το θέμα και την καταλληλότητα των εκδηλώσεων για το 4ο Ταξίδι Ενθύμησης της Anagenis, και αφηνόμουν και επέτρεπα στο Πνεύμα να ποιήσει την δική του Αλχημεία της προετοιμασίας, παρακολουθούσα την πορεία της σταδιακής ενσάρκωσης του, διατηρώντας την ενέργεια της χαράς της συνάντησής μας ………………..όμως η ίδια η Γέννηση – η Υλοποίηση είχε και φέτος το κάτι Θεϊκό, Αμέτρητες Συγχρονικότητες και Θεϊκής Υποστήριξης και Αγάπης για όλους μας!

Αυτό με γκαζώνει, με εξιτάρει στην Υλοποίηση – τα Δώρα και οι Εκπλήξεις του Πνεύματος!!!!!!

H καρδιά μου λαχταρά να μοιραστεί μαζί σας και το εξής, λίγο διάστημα αργότερα από το Όραμα του ταξιδιού μας “Η Δόνηση της Ύπαρξής Σου” έμαθα για άλλη μία 🙂 σύλληψη 🙂 και την Νέα Ζωούλα που θα έρθει να φωτίσει την ζωή μας με τον αγαπημένο μου Διονύση και όλα όσα έκανα ή σκεφτόμουν να κάνω συμπεριέλαβαν πια και την υγιή, χαρούμενη, μέσα στην αγάπη ανάπτυξη του μικρού Άγγελου που σε 9 μήνες (τον Σεπτέμβριο 2016) θα κάνει την ‘είσοδό’ του σε αυτη τη διάσταση!

Όλα πράγματι κύλησαν μαγικά, όλους τους μήνες σε συνειδητή επαφή με την Ψυχή που μας επέλεξε για γονείς της, μετέφερε δικά της μηνύματα και μαθήματα τα οποία με βοήθησαν να ξεκλειδώσω μνήμες και βαθιές αξίες της ΑυτοΑποδοχής και έννοιας της Αληθινής Αγάπης και Ευσπλαχνίας και η μάθηση φυσικά συνεχίζεται. (ένα πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο στην ζωή μου που κάποια στιγμή θα μοιραστώ μαζί σας εκτενέστερα, ειδικά για τις συνειδητές moms to be, είναι πράγματι ένα ΠολυΔιάστατο Θαύμα/Εμπειρία = η επαφή με τις Νέες Ψυχές που έρχονται για τη Νέα Γη και η περίοδος μάθησης/εν-θύμησης στην εγκυμοσύνη μαζί τους )

Στο ταξίδι μας  “Η Δόνηση της Ύπαρξής Σου” είχαμε ήδη μπει στον 7ο μήνα και δεν υπήρχε ούτε μία στιγμή αμφιβολίας, ανησυχίας ή φόβου για το πως θα τα βγάλουμε εις πέρας! Είχα την εμπιστοσύνη, την απόλυτη βεβαιότητα ότι το Πνεύμα μας στηρίζει και φροντίζει όλα να γειωθούν υπέροχα – εκπληκτικά, όπως ακριβώς ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!

H Zωή μας ΕΔΩ Αγάπες μου είναι τόσο Πολύτιμη και ο χρόνος που έχουμε στην γήινη διάσταση είναι σαν ένα μαγικό ραβδί, διότι μας δίνει την ψευδαίσθηση του ΧρονοΠλαισίου μέσα στο οποίο εμείς ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ – φανταστείτε όλα να υλοποιούνταν στιγμιαία… Δε θα είχαμε την ευκαιρία της βίωσης του ξεδιπλώματος της ίδιας της εμπειρίας, της Αρχής – της Κορύφωσης – της Ολοκλήρωσης και όλα αυτά βεβαίως μέσα από το απαραίτητο – μαγευτικό στοιχείο της ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ – ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ που φέρνει και την ΣΟΦΙΑ!!!!!!!!! Και πιο μετά έρχεται το WOW …..what’s next to create!!!!! Το οποίο και πάλι έρχεται μέσα στην στιγμή της σιωπής και ένωσης με την Πηγή μέσα σου! 

Ας απολαύσουμε λοιπόν την Εμπειρία που θα μείνει μαζί μας και τις μέρες χαράς, ενθύμησης και Φωτός που τόσο ΜΑΖΙ γευτήκαμε, μέσα από αυτή τη ‘μικρή ταινία’ ανεπανάληπτων στιγμών μας στην Κρήτη, που με τόσο μεράκι μας ετοίμασε ο Διονύσης!

Ήταν Τιμή να συν-ταξιδέψουμε με όλους ΣΑΣ, Είναι απόλαυση να συνεχίζει η Δημιουργία και ΑυτοΑνακάλυψη μας γνωρίζοντας καλά πια πως η Θεϊκή Συγχρονικότητα καθοδηγεί τα βήματα όλων μας!

Καρδιά με Καρδιά,

Άγγελος – Βικτώρια Καρυπίδου – Διονύσης Δράγας – Anagenis

Ειδικές Ευχαριστίες στους Δασκάλους/Masters που έκαναν το Φετινό μας Ταξίδι ακόμα πιο Φωτεινό και Ιδιαίτερο: Καίτι Τσώλη, Λένα Μουραφέτη, Δαυίδ Οικονόμου και τον Jaime Forest!

Πατήστε την εικόνα για να παίξει το βίντεο.

Aς μείνουμε συνδεδεμένοι!!!

YouTube Channel

Let’s Stay in touch: Facebook