Προσωπική Συνεδρία |Εισαγωγή στο Human Design σου!

Επίτρεψέ μου να σε συστήσω στον Εαυτό Σου, την Σοφία του Ανθρώπινου Σχεδιασμού σου και την Μοναδική Φόρμουλα Ευτυχίας και Ευημερίας σου.

Θα σου ‘δείξω’ την ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!

Η Ανθρώπινή εκδήλωση – το -Human Design- Σου, ΕΧΕΙ ΕνΣωματωμένα κλειδιά,  μηχανισμό της μοναδικής σου ΣΟΦΙΑΣ &  ΤΑΛΕΝΤΑ εκπλήρωσης της Αρμονικής Πραγματικότητας – το ύψιστο δυναμικό της Ψυχής. 

Το Σωματογράφημα -χάρτης, προσφέρει έναν εκπληκτικά ακριβή οδηγό για την προσωπικότητά-αβαταρ σας, καθώς και οδηγίες  για το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις προ(σ)κλήσεις στη ζωή σας.

H  Επιστήμη του Ανθρώπινου Σχεδιασμού – Human Design – είναι μια σύνθεση από δυο ρεύματα επιστήμης, της παραδοσιακής και της μοντέρνας. Οι παραδοσιακές επιστήμες είναι: Η Αστρολογία, το Σύστημα των Τσάκρα, η Καμπάλα και κυρίως το I’Ching (το Βιβλίο των Αλλαγών) – αυτά είναι τα παραδοσιακά στοιχεία στην σύνθεση του Σχεδίου.

Σε συνδυασμό με την μοντέρνα κβαντική επιστήμη της ανάλυσης του γενετικού κώδικα, σου προσφέρει μια βαθιά ενόραση στο πως είσαι σχεδιασμένος να πλοηγηθείς στον υλικό κόσμο.

Πρόκειται για καινοτόμο γνώση που αντικατοπτρίζει τη μηχανική της ανθρώπινης φύσης με απίστευτο εύρος και λεπτομέρεια. Με αυτή τη γνώση, όχι μόνο αποκτάτε μια βαθιά κατανόηση του εαυτού σας και του περιβάλλοντός σας, αποκτάτε επίσης ένα πολύ σημαντικό πρακτικό εργαλείο – τον μοναδικό σας τρόπο λήψης αποφάσεων – την Εσωτερική σας Εξουσία!

Αποκαλύπτει την αληθινή ουσία της φύσης σου -δυνατότητες, ταλέντα, τάσεις προκλήσεων-αυτοσαμποταρίσματος, ‘σκοπού’ της ζωής σου-  δίνοντάς μέσα από την ανάλυση του σωματογραφήματος bodygraph  ένα ”εγχειρίδιο με οδηγίες χρήσης” για την μοναδικότητά σου και τον κατάλληλο τρόπο αυτο-εκπλήρωσης.

Το Human Design μας εξηγεί το μυστήριο της δικής μας ζωής, της μοναδικής μας έκφρασης και όποιος ξεκινάει να ζει σύμφωνα με το design του βιώνει βαθιά μεταμόρφωση, καθώς ΤΩΡΑ εμπειρεύεται τον εαυτό που είναι σχεδιασμένος/η να ζει, και χάρη σε αυτην την εμπειρία, του ανοίγονται νοητικές, συναισθηματικές, σωματικές, γενετικές ιδιότητες οι οποίες επηρεάζουν την υγεία, τις σχέσεις, την καριέρα και όλες τις σφαίρες της ζωής. Η μεγάλη αλλαγή συμβαίνει γιατί ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  που είναι κατάλληλες για την εκδήλωση της μοναδικότητάς μας και που μας οδηγούν στην αβίαστη, μέσα στην ροή εκδήλωση της ευτυχίας μας!

Τι θα σας αποκαλύψει η εισαγωγική συνεδρία στο Human Design σας;

 • τα ταλέντα και προτερήματα σας 
 • τον σκοπό-προορισμό της ενσάρκωσής σας
 • τους μηχανισμούς αυτο-σαμποταρίσματος και διαμόρφωσης που δεν επιτρέπουν να αποκαλυφθούν τα ταλέντα σας
 • με ποιο τρόπο είναι κατάλληλο να παίρνετε αποφάσεις στην ζωή σας που εναρμονίζονται με το εσώτερο προορισμό σας – την ευτυχία σας
 • με ποιό φυσικό τρόπο προσελκύετε τους ανθρώπους- και πως είναι κατάλληλο να αλληλεπιδράτε, επικοινωνείτε σύμφωνα με τον τύπο, το προφιλ, τον ‘σταυρό’ ενσαρκωσης του human design σας
 • μία ξεκάθαρη εικόνα για το που είναι κατάλληλο να εστιάσετε απο δω και στο εξής

Δείτε αυτην την συνεδρία ως μία βιωματική εμπειρία Μετασχηματισμού – Αναβάθμισης- Γνωριμίας με την Εσωτερική Μοναδική σας δύναμη. Ειναι η ‘γονιμοποίηση’ της Νέας Αρχής ΑυτοΑποδοχής και Αναβάθμισής σας. Αυτή η συνεδρία είναι η βασική, θεμελιακή γενέθλια ανάλυση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

Εστίαση συνεδρίας:

Θέλω να καταλάβω την φύση μου ως Manifestor διευκολύνοντας την πορεία μου και τον τρόπο της αρμονικής εκδήλωσης !

Μετά από μία συνεδρία.

Η Βικτώρια είναι μια κιβωτός γνώσης και έμπνευσης. Έμαθα για το Human Design πριν από λίγα χρόνια και είχα αισθανθεί τις δυνατότητές του, αλλά δεν ήμουν σε θέση να συλλάβω πλήρως το βάθος του. Με ιντρίγκαρε όταν έμαθα ότι είμαι μανιφέστορας, γι’ αυτό κρατούσα τις κεραίες μου ανοιχτές όποτε μου ερχόταν μια πληροφορία, παλεύοντας να ενώσω όλα τα κομμάτια, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να το κάνω μόνη μου. Μέχρι που εμφανίστηκε η Βικτώρια στο πεδίο μου. Και ο κρυστάλλινα ξεκάθαρος τρόπος που μετέδιδε αυτή τη γνώση, με τράβηξε αμέσως. Ήθελα οπωσδήποτε να μάθω περισσότερα.

Ήταν η Βικτώρια που με έβαλε σε αυτό το ταξίδι της αποκάλυψης και του ξεδιπλώματος του μοναδικού μου σχεδίου-αποτυπώματος και της δυναμικής της ψυχής μου.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Και δεν είναι μόνο το κομμάτι του Ανθρώπινου Σχεδιασμού, αλλά και ο συνδυασμός των γνώσεων και της επίγνωσής της για το κβαντικό πεδίο και την κβαντική συνείδηση που κάνουν τις μεταδόσεις της τόσο μοναδικές και κατανοητές. Έρωτας με την πρώτη ματιά. Ανακούφιση.

Εύχομαι σε όλους να έρθουν σε επαφή με αυτό το σύστημα γνώσης για τη δική τους ενδυνάμωση και τη δική τους ελευθερία, με τον σωστό ευσπλαχνικό οδηγό.
Κωνσταντίνα Χατζηδημητριου
♦️Manifestor 3/5

Μέσα σε 1 συνεδρία λύνονται θέματα που διαιωνίζονται δεκαετίας!

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ!

Αυτό το Μεγάλο Πέρασμα της βαθιάς Μεταμόρφωσης πάνω στον πλανήτη, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο μπορεί να είναι / να μοιάζει εξαιρετικά προκλητικό και χαοτικό, λόγω της διάλυσης των παλαιών τάξεων, δομών και των αποκαλύψεων των περιορισμένων, διαχωρισμένων – εγω-ικών τρόπων ζωής. συνύπαρξης, συνδημιουργίας.

Η ‘ανθρωπινότητα’  μας βιώνει αλλεπάλληλους «εσωτερικούς θανάτους, νεες γεννήσεις» και εδώ στην Γήινη Πραγματικότητα ΖΗΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΕΠΙΓΝΩΣΗ – ΔΙΑΥΓΕΙΑ ……έναν φροντιστικό, ώριμο και σταθερό ‘γονέα’ = Ώριμη Ατάραχη Παρουσία που ΄γνωρίζει τι κάνει’ – έχει έναν χάρτη!

Για πολλούς απο εσάς, που δουλεύουμε μαζί, αυτο σημαίνει – ΝΕΕΣ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ, ή ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Για πολλούς το κάλεσμα είναι : Γίνομαι Ειδικός στην Εξειδίκευσή μου!

Είμαι εδώ και μέσω της δυναμικής μου υποστήριξης και ενθάρρυνσης λειτουργώ ως διαμεσολαβητής με τα  κβαντικά εργαλεία -αξιοποιώντας το δικό μου Σώμα Όχημα – Avatar και τα ταλέντου του- να εστιάσεις ακριβώς σε αυτό ….Να Δεις την Δύναμή σου και εκδηλώσεις το Ύψιστο Δυναμικό της Μοναδικότητάς σου !

Επιστροφή στην Εσωτερική Εξουσία – την ΑυτοΚυριαρχία και ΑυτοΙερότητα!

Βικτώρια Καρυπίδου

Η Βικτώρια είναι η Ιδρύτρια της Διαδικτυακής Σχολής Κβαντικής Μακρο-Συνειδητότητας «Anagenis» που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2012. Πτυχιούχος της Ακαδημίας ΜακροΣυνειδητότητας, Ερευνήτρια της Κβαντικής Επιστήμης, Πιστοποιημένη Quantum Human Design Specialist με υποστηρικτική προσέγγιση στη διαδικασία της επιστροφής στην ΑυτοΙερότητα, την ΑυτοΑποδοχή μέσα από την γνωριμία και ανακάλυψη του Ανθρώπινου Σχεδιασμού Human Design κάθε Ψυχής και το Signature Σύστημα Ευθυγράμμισης -Δονητική Αρχιτεκτονική-.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εστίαση συνεδρίας:

Θέλω διαύγεια. Ποιά κατεύθυνση να ακολουθήσω. Είμαι σε δίλλημα και αυτό με ταλαιπωρεί.

Μετά από μία συνεδρία.

Η εμπειρία αυτή ήταν βαθιά διεισδυτική και υπερβατική,  ταυτόχρονα γήινη και μεταμορφωτικη! Ένιωσα ότι ήταν ένας καταλύτης ΑΚΡΙΒΩΣ την κατάλληλη στιγμή για το κβαντικό άλμα για το οποιο προετοιμαζομουν πολύ καιρό!! Έγινε αγάπη μου!! Έτσι νιώθω!! Και είμαι ευγνώμων που ήσουν ΕΣΥ η οδηγός μου.

Νιώθω πως λύθηκε ένα μπλοκάρισμα πολλών γενεών.  Νιώθω πως το σώμα μου απελευθερωθηκε από κάτι. Νιώθω πως μπήκε μια Τάξη στην Ύπαρξη μου. Νιώθω πως είμαι έτοιμη να αποδεχτώ και να τιμήσω την Ύπαρξη μου μέσα από το συγκεκριμένο φορέα, για πρώτη φορά.

Αλήθεια σου λέω νιώθω ένα καινούργιο άτομο..

Πρώτη φορά έχω τη δυνατότητα να κατανοήσω τον εαυτό μου με τόση ακρίβεια! Η Χαρά και η σύνδεση που νιώθω με τον Εαυτό αυτή τη στιγμή είναι απερίγραπτη!

Ευγνωμοσύνη και απελευθέρωση!!

♦️ Φ.Α Μανιφεστορικός Γεννήτορας 2/4

 

Τι μας αποκαλύπτει το BodyGraph-Σωματογράφημα του Human Design σου ; Την δική σου ενσωματωμένη φόρμουλα Αυτοεκπλήρωσης και Ευτυχίας.

Όταν μαθαίνεις το Πως ακριβώς είσαι σχεδιασμένος/η να ζεις  σύμφωνα με την Ενσωματωμένη μοναδικά δική σου Εσωτερική Φόρμουλα Ευτυχίας και Ευημερίας σου λύνονται πολλά εσωτερικά διλήμματα που σε καταπιέζουν, ανακουφίζονται φορεμένα φορτία λαθεμένης εικόνας και ταυτότητας που είχες για τον εαυτό σου και αυτό γλυτώνει άσκοπο χρόνο άστοχης θεραπείας, αχρείαστης αναστάτωσης, αυτοαμφισβήτησης, σύγκρισης, αυτολύπησης. Σου περιγράφεται – ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ- ποιός είναι ο Ανθρώπινος Εαυτος σου και ΜΕΣΩ ΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΕΘΟΔΟΥ/ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ/ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΥΞΙΔΑΣ ήρθες να γειώσεις τον δικό σου Παράδεισο στη Γη!
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Βρισκόμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με επιλογές και για να ανταπεξέλθουμε σε αυτές βασιζόμαστε σε συστήματων πεποιθήσεων. Και έτσι τείνουμε να πιστεύουμε ότι εμείς επιλέγουμε τα πράγματα στη ζωή, αλλά στην πραγματικότητα τα πράγματα στη ζωή έρχονται σε εμάς, για λόγους που δεν μπορούμε και δεν χρειάζεται καν να εξηγήσουμε. Έτσι ήρθε και η Βικτώρια στη ζωή μου.
Δεν την έψαχνα συνειδητά, αλλά είμαι σίγουρος ότι το σύμπαν είπε: «τώρα είναι η ώρα να συναντηθούν αυτοί οι δύο».
Έπρεπε να πιστέψω στις διδασκαλίες της με την πρώτη ματιά για να την εκτιμήσω; Όχι! Επειδή ακριβώς δεν υπήρχαν καν διδασκαλίες! Δεν ειπώθηκαν λόγια μεταξύ μας. Απλώς μια έκρηξη ενέργειας να ρέει από κείνη προς εμένα και να με περιβάλλει σαν τη φροντίδα μιας στοργικής μητέρας.
Πρέπει εσύ να με πιστέψεις μέσα από αυτά τα λόγια; Όχι!
Και δεν θα έπρεπε! Γιατί ποτέ δεν θα είναι αρκετά τα λόγια στη ζωή, αφού η ζωή ξετυλίγεται μπροστά μας μέσα από εμπειρίες.
Και αυτό ήταν το να είσαι δίπλα στη Βικτώρια.
Μια εμπειρία- που σου αλλάζει τη ζωή.
 
♦️ 4/6 Generator – Γεώργιος Παπαδογεωργάκης
29 Φεβρουαρίου 2024
-Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια
 

Διάρκεια συνεδρίας: 2 ώρες

Κόστος : 250 ευρώ

H συνεδρία πραγματοποιείται δια ζώσης και online!

Η συνάντηση ηχογραφείται και σας αποστέλλεται μέσω email -σε μορφή mp3- για την επανάληψη παρακολούθησης και εμβάθυνσή του υλικού της συνεδρίας και της ατομικής σας ενεργοποίησης/διαλογισμού!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, για να κανονιστεί η ημέρα και η ώρα της συνεδρίας σας. Στο απαντητικό θα λάβετε τις προτεινόμενες ημέρες και ώρες για το ραντεβού σας.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για