Βίντεο | Συναισθηματικό χάος. Κωδικοποιημένα μηνύματα.

Σας ‘επισκέφτηκε’ το συναισθηματικό χάος;;;; πολύ ωραία….και αυτό είναι μέρος της περίφημης εμπειρίας αφύπνισης στην ενθύμηση και την απελευθέρωση της πυκνής/συρρικνωμένης διάστασης μέσα στο ενεργειακό μας καλωδίωμα.

Δεν έχει σημασία πως ακριβώς πυροδοτήθηκε αυτή η εσωτερική σας εμπειρία, το μόνο σίγουρο είναι πως απαιτεί, ζητάει από εσάς την προσοχή και συνειδητή προσέγγιση.

Θυμηθείτε: Όλες οι εμπειρίες που ‘μας συμβαίνουν’, μας αποκαλύπτουν εν τέλει την αλήθεια μας, είναι ευκαιρίες να ασχοληθούμε με την  Ολότητα της Ύπαρξής μας.

Ειδικά με τα ‘συναισθήματα’ τα οποία είναι  -άλλες φορές απλά και άλλες πολυδιάστατα- κωδικοποιημένα μηνύματα, καθώς αποτελούνται από αναμνήσεις και πυρινικές βιωματικές εμπειρίες, είναι εδώ για να μας καθοδηγήσουν, να μας Ε Ξ Υ Π Η Ρ Ε Τ Η Σ Ο Υ Ν να απελευθερώσουμε, να αποδεχτούμε και να ‘ελαφρύνουμε΄!!!

Στο βίντεο, μοιράζομαι την διαδικασία που μπορειτε να ακολουθήσετε για να αρχίζει η έκρηξη των συναισθημάτων και της νοητικής φλυαρίας να εκτονώνονται, να απελευθερώνονται από το σύστημά σας και να λύσουν κάποιες απορίες που έχετε σχετικά με την προέλευση τους και τον πρωταρχικό τους λόγο εμφάνισης στην ορατή και βιωματική σας εμπειρία.

Κατανοώντας πως δεν υπάρχει ο γραμμικός χρόνος, όποτε το χρειαστείτε το συγκεκριμένο μήνυμα θα σας βρει ή εσείς εκείνο……Το ίδιο είναι!!!Καλή μας συνέχεια.