Ανάληψη –  είναι η μετουσίωση του συστήματος ανθρώπινων πεποιθήσεων και η ανύψωση στην συχνότητα Χριστικής Συνειδητότητας μέσα μας. Είναι το ταξίδι της Αφυπνισμένης Ψυχής η οποία συνειδητοποιεί έχοντας πλήρη συναίσθιση του ότι όλα υπάρχουν μέσα της – υφίστανται μέσα της. Το ταξίδι ‘πίσω’ στην  Ανώτερη Διάσταση – η ολοκλήρωση του ταξιδιού του ανθρώπινου σας εαυτου στην ΠΑΛΑΙΑ ΓΗ – ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H Ανάληψη συμβαίνει σταδιακά και η εμπειρία βιώνεται κάθε φορά που ανυψώνουμε τις συχνότητες !

Τι συμβαίνει όμως στην διαδρομή μας προς αυτήν την ενεργοποίηση, ποιές είναι οι προσκολλήσεις και τα εμπόδια που δυσκολεύουν μία συνειδητότητα να παραδοθεί στην φυσική κατάστασης της ανύψωσης;

Ποιός ειναι ο ρόλος της μαγνητικής επιρροής στην υλική διάσταση αλλά και πως πραγματοποιείται η αλληλοεπίδραση με την Ενέργεια;!

”Όταν διευρύνεστε – ανυψώνετε τις συχνότητες έχετε την επιλογή σε ποιά σφαίρα θέλετε να υπάρχετε. Η ανθρώπινη σφαίρα αγαπημένοι μου ήταν η χαμηλότερη. Καθως υπερβαίνετε τις χαμηλότερες διαστάσεις – υπερβαίνετε και τον ανθρώπινο εαυτο σας – το ΕΓΩ ΣΑΣ!

Συνειδητοποίηση της Ανάληψης/τι είναι η διάσταση

Στόχος του on-line σεμιναρίου ‘’Η Συνειδητοπ0ίηση της Ανάληψης’’:

  • Η κατανόηση και το άνοιγμα στη Νέα Αντίληψη αναφορικά με την έννοια των Εσωτερικών Διαστάσεων και την λειτουργία τους
  • Η αποδοχή της ικανότητάς σας να Υπερβαίνετε τις πτυχές του Εαυτού που δρουν σαν ‘βεντούζες προσκόλλησης’ στην παλαιομένη, συρρικνωμένη διάσταση
  • Η υιοθέτηση της τεχνικής Επαναφορά του Παρατηρητή στην Κβαντική στιγμή του Τώρα και η Συνειδησιακή Αφύπνιση στον ουσιαστικό και σπουδαίο ρόλο που παίζει η  βιωματική εμπειρία ‘Στιγμαία Ενθύμηση΄στην Συνειδητοποίηση και Πραγμάτωση της Ανάληψης

To βίντεο-σεμινάριο περιλαμβάνει Anagenis Yoga μάθημα – για άνοιγμα των καναλιών της βιολογίας για ήπια, ομαλή λήψη, αφομοίωση της μετάδοσης.

Θα δοθούν ειδικές τεχνικές διαλογισμού/ενεργοποίσεις υπέρβασης και μετουσίωσης των ριζικών πεποιθήσεων που φράζουν την ομαλή ανάληψη, διεύρυνση συνειδητότητας.

 Yoga μέσα από την Anagenis, αποτελεί την συνειδητή επαφή και σύνδεση με το ιερό μας σώμα και του σεβασμού απέναντι στις αλλαγές και αναπροσαρμογές που αυτό βιώνει τόσο έντονα τα τελευταία χρόνια, λόγω της αύξησης του δονητικού πεδίου τόσο στον πλανήτη μας, όσο και στην ανθρώπινη συνειδητότητα. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν αναπνευστικές ασκήσεις, στάσεις του σώματος (Asanas), κρίγια γιόγκα και τεχνικές χαλάρωσης.

Για την Εμβάθυνση της Συνειδητοποίησης της Ανάληψης και την περαιτέρω κατανόηση της έννοιας Εσωτερικές Διαστάσεις θα αποκτήσετε την ηχογράφηση των 4 βίντεο-αρχείων εκπαιδευτικού υλικού σε μορφή mp4 – υλικό διεύρυνσης συνειδητότητας 5 ωρών, το οποίο θα μπορέσετε να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας και να το ακούσετε, δουλέψετε με αυτό την στιγμή που εσείς επιθυμείτε!

Κόστος βίντεο – σεμιναρίου : 50ευρώ έως 15 Σεπτεμβρίου 2018  -50%

Περιλαμβάνει: Εισαγωγική Βίντεο – Ενότητα ”Συνειδητοποίηση της Ανάληψης” 2 ωρών

Εκπαιδευτικό Υλικό Ενότητας ”Συνειδητοποίηση της Ανάληψης|Τι είναι η Διάσταση; σε μορφή mp4 –  5 ωρών

Anagenis Yoga μάθημα σε μορφή mp4 – 1,5 ώρας

 Συνειδητοποίηση της Ανάληψης/τι είναι η διάσταση

Εάν πραγματικά ποθείτε να ξεκλειδώσετε την αληθινή δέσμευση για αλλαγή, απελευθέρωση και ενδυνάμωση του Εαυτού σας και ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ…………..τολμήστε το και ελάτε στην ομάδα της Anagenis να ανοίξουμε μαζί τα Φωτεινά σας Φτερά!!!

Για περαιτέρω πληροφορίες και τυχόν διευρκυνήσεις μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] ή στο τηλ.: 6946044133

ΑγαπηΜένοι μου, οι Υπερβάσεις σας, οι Εμπειρίες σας, οι Διαπιστώσεις σας για την Δύναμη και το Φως μέσα σας είναι ότι πολύτιμο για την διαδρομή της ΕνΘύμησής σας αλλά και για το όραμα, την ιδέα της Anagenis για μία κοινωνία Μάκρο-Αντίληψης, γεμάτη Ανθρώπους Πρότυπα με αληθινές αξίες και ανοιχτή καρδιά! Αληθινές ιστορίες…………μέσα από τις αληθινές Θεϊκές Καρδιές!ΕυΓνωμονώ! Η πορεία σας με την Anagenis!!!!!