Special Anagenis Events| Εαρινή Ισημερία 2021

20 & 21 Μαρτίου

3 Βιωματικές Ομαδικές Συνεδρίες

Ενθύμησης, Θεραπείας και Δονητικής Αναγεννητικής

Εαρινή Ισημερία : Ιερό Άνοιγμα στην Εσωτερική και Εξωτερική Άνοιξη!

Η Εαρινή Ισημερία μας προσφέρει την ενεργειακή  ευκαιρία για μια νέα εσωτερική αναδιοργάνωση. Είναι η ιδανική συγκυρία για νέα ξεκινήματα, συνεργασίες, συνδημιουργίες, για ένωση με SoulFamily σε Κοσμικό και Γήινο πεδίο.

Είναι η καλύτερη στιγμή για νέα  πνευματική άσκηση, σύνδεση, ενεργοποίηση, για  να αυξήσουμε  τη δυνατότητα μας να ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΜΗ και να Αυξήσουμε την Ενεργή Ροή Ζωτικής μας Ενέργειας.

Η Άνοιξη – Αναγέννηση μπαίνει επίσημα και μας προσφέρει λόγους για χαρά, για Εορτασμό, για συνειδητοποίηση. Φύση και Ανθρωπινότητα αναδομούνται και ευθυγραμμίζονται για να μπουν στη διαδικασία της νέας δημιουργίας.

Aποδεχόμαστε και γιορτάζουμε την συνύπαρξη της θηλυκής και αρσενικής μας φύσης και την διαδικασία του Ιερού Γάμου μέσα μας. Αποδεχόμαστε το Φως μέσα μας ταυτόχρονα αγκαλιάζοντας και την ανθρωπινότητά μας. Αφήνουμε – μετασχηματίζουμε – προσκαλούμε στο Φως παλαιομένους, περιορισμένους τρόπους ύπαρξης και δίνουμε χώρο στο καινούργιο να μπεί στη ζωή μας.

Υπερβαίνουμε τους περιορισμούς!

Αυτές οι Ομαδικές Συνεδρίες έχουν σκοπό την Υποστήριξη σας, την Ενδυνάμωσή και την Πλοήγηση Δονητικής σας Κατεύθυνσης στα Νέα Ανοίγματα – Νέες Δονητικές Ευκαιρίες που αυτό το Ιερό Πέρασμα προσφέρει!

Συνεδρίες Δονητικής Θεραπείας μέσω Light Language

To Light Language είναι συχνότητες υψηλής διάστασης οι οποίες μιλούν απευθείας στο DNA σας και το ενεργειακό σας πεδίο, βρίσκοντας συνήχηση με ότι σε ισορροπεί σε βαθιά και πρακτικά επίπεδα.

Ενώ το μυαλό σας μπορεί να μην καταλάβει τις ‘λέξεις’ τα λεπτοφυή σώματά σας αντιλαμάβονται την υποστήριξη και την θεραπεία που το Light Language προσφέρει.

Η  Γλώσσα του Φωτός εργάζεται θεραπευτικά μέσω της μεταφοράς κραδασμών τόσο στο φυσικό όσο και στα αιθερικά σώματα του ανθρώπου. Ένας καλός τρόπος να την περιγράψουμε είναι να την παρομοιάσουμε με κύματα ενέργειας που αλληλεπιδρούν με τις πολλαπλές, διασυνδεόμενες πλευρές της ύπαρξής σας προκειμένου, να επιτευχθεί ένας σκοπός (για να αναφερθούμε σε αυτά τα κύματα, δόκιμος είναι ο όρος «ηλεκτρομαγνητικά πεδία») . Προσωπικά χρησιμοποιώ τη λέξη «μετάδοση» για να περιγράψω τη εισροή της ενέργειας και «πρόθεση» για να περιγράψω τον σκοπό.

Η συνεδρία Light Language βοηθάει:

 • Ενεργοποιεί το DNA και την Επίφυση ή το «τρίτο μάτι»
 • Απελευθερώνει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα
 • Παρακάμπτει τους περιορισμούς του νοητικού πεδίου
 • Αυξάνει την διαίσθηση
 • Δυναμώνει την Επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό
 • Πρόσβαση στην έμφυτη σοφία σας
 • Θεραπεία=διευκόλυνση απελευθέρωης και ενθύμησης στο συναισθηματικό, νοητικό και φυσικό σώμα
 • Εκκίνηση της διαδικασίας Ανάληψης
 • και πολλά περισσότερα!

Περισσότερα για τις Ομαδικές Light Language Συνεδρίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Οι Οδηγοί σας : Βικτώρια Anagenis & Dimitrios Kyriakoulis

Πρόγραμμα και περιγραφή εκδηλώσεων:

Σάββατο, 20 Μαρτίου 10:00 – 11:30

Light Language  – Ομαδική Συνεδρία Δονητικής θεραπείας-ενθύμησης

με την Βικτώρια Καρυπίδου

Εστίαση θεραπείας/εμπειρίας: Εσωτερικό ταξίδι στην θεραπεία – εξισορρόπηση και υγιή αφύπνιση  της ιερής σεξουαλικής ενέργειας. Επανασύνδεση με την Σοφία του Σώματος και την Ιερή Πύλη Δημιουργίας – ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ. Θεραπεία συναισθηματικού φορτίου γύρω από το σεξ: ενοχές, άγνοια, φόβος. Επιτάχυνση αύξησης Ζωτικής Ενέργειας. Διευκόλυνση της διαδικασίας της ενσωμάτωσης και μετάβασης σε υψηλότερες δονητικές συχνότητες. Εργασία πάνω στις «βαριές» συσσωρευμένες  ενέργειες, στην απελευθέρωση μπλοκαρισμάτων. Αποσύνδεση απο μοτίβα, συμπεριφορές που εμποδίζουν το νέο άνοιγμα.  Αποσύνθεση  ψευδαισθήσεων.

Κυριακή, 21 Μαρτίου 10:00 – 11:30

Light Language  – Ομαδική Συνεδρία Δονητικής θεραπείας-ενθύμησης

με την Βικτώρια Καρυπίδου

Εστίαση θεραπείας/εμπειρίας: Εξισορρόπηση, Θεραπεία & Εναρμόνιση του Νοητικού Πεδίου. Ενεργητικό Focus στους 7 Κύριους Αδένες Ανάληψης. με την επίφυση Διευκόλυνση Επαναπρογραμματισμού του Εγκεφαλικού Κυκλώματος. Διαδικασία αναδόμησης κυττάρων. Πρανική φόρτιση κυττάρων για την διατήρηση της ενεργοποίησης του νέου DNA.  Aπελευθέτωση τοξικών νοητικών μοτίβων. Εργασία πάνω στις «βαριές» συσσωρευμένες  ενέργειες, στην απελευθέρωση μπλοκαρισμάτων. Αποσύνδεση απο μοτίβα, συμπεριφορές που εμποδίζουν το νέο άνοιγμα.  Αποσύνθεση  ψευδαισθήσεων.

Κυριακή, 21 Μαρτίου 13:00 – 14:30

Διδασκαλία-Μοίρασμα : Συντονισμός με τους Συμπαντικούς Βιορυθμούς

με τον Δημήτριο Κυριακούλη και την Βικτώρια Καρυπίδου

Ανεβάζοντας την δόνηση και υλοποιώντας την ισορροπία στο φυσικό, το νοητικό και το ψυχικό επίπεδο μέσα από τις επιλογές μας και τον καθημερινό συντονισμό με τους Συμπαντικούς βιορυθμούς. Ο νους μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο ή σοβαρό εμπόδιο στην πορεία της αφύπνισης μας. Μαζί θα κάνουμε μια εισαγωγή στους παράγοντες εκείνους που μπορούν να δυναμώσουν και να απελευθερώσουν τον νου ώστε να είναι φωτεινός οδηγός μας. Θα δοθούν πρακτικές, εφαρμογές, κλειδιά, εργαλεία.

Η ενότητα θα ολοκληρωθεί με την ~ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ~ Anagenis UpLift Formula Κίνηση – Ανάσα – Ενεργοποίηση και Ιερή Σιωπή. 

Κόστος συμμετοχής και στις 3 συνεδρίες:  44 ευρώ

Περιλαμβάνει:

+ την συμμετοχή σας στα 3 live webinars

+ ηχογραφήσεις των webinars σε μορφή mp4

Το υλικό αποστέλλεται στο e-mail, με μορφή ψηφιακού συνδέσμου για την αποθήκευση του αρχείου.

Δήλωση και Επιβεβαίωση Συμμετοχής: Φόρμα Ενδιαφέροντος στο τέλος της σελίδας το αργότερο έως 18 Μαρτίου!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για