Συνειδητή Κηδεμονία του Εαυτού

Σήμερα κάνουμε μία βουτιά στην ιδέα, στην προσέγγιση της συνειδητής κηδεμονίας στην ανθρωπινότητά μας.

Αυτήν την εποχή ο εαυτός μας ολοκληρώνει τη θητεία του. Πεθαίνουν οι ρόλοι του ως το θύμα, ως ο θύτης, ως ο χειραγωγός, ως εκείνος που αμφιβάλλει…

Εδώ σ΄αυτή την καμπή είναι που χρειάζεται η διαδικασία της συνειδητής κηδεμονίας, της παρουσίας μας, ως συνειδητός γονιός στον ίδιο μας τον εαυτό, που υποφέρει και έχει χάσει το δρόμο του. Στο μέρος του εαυτού μας που επιθυμεί να λυτρωθεί.

Οι καθημερινές εμπειρίες μας φέρνουν στην επιφάνεια αυτά τα μέρη του εαυτού μας. Μας προσκαλούν να τα δούμε, να τα αποδεχτούμε, να τα ενοποιήσουμε. Είναι μέρος της ενθύμησης.

Βιώνουμε την χρονιά 2020 ως χρονιά της Αγάπης. Της Αυτοαγάπης. Ειλικρινής αποδοχή, αγκάλιασμα, υποστήριξη του εαυτού σου και σε εκείνα τα μέρη του, τα οποία πονούν και υποφέρουν, ζητούν την προσοχή σου, θέλουν την αναγνώρισή σου, θέλουν την παρουσία σου, ως ένας γονιός συνειδητός. Θεϊκή Μητέρα, Θεϊκός Πατέρας.

Η ανθρωπινότητα υποφέρει γιατί ολοκληρώνει το ταξίδι της στην τρίτη διάσταση. Η συνειδητότητα ξυπνά και καθώς γίνεται μία αφυπνισμένη συνειδητότητα φεύγει από το Matrix.

Εκεί είναι που γίνεστε ένας αληθινός συνειδητός γονέας. Αυτός που βήμα-βήμα είναι πλάι στο παιδί του, χωρίς να περιμένει από την πρώτη μέρα το παιδί να περπατήσει, το παιδί να μιλήσει, το παιδί να κάνει αυτά που ονειρεύεσαι. Είσαι εκεί για το παιδί σου, έτσι ώστε να νιώθει ασφάλεια, για να χαλαρώνει και να το διευκολύνεις, καθώς ενοποιείς με την αποδοχή, όλα αυτά τα μέρη του εαυτού σου.

Τη στιγμή που βιώνουμε τώρα την αφύπνιση μας, είναι σαν να ομολογούμε ότι, ναι, όλο αυτό το διάστημα αρνήθηκα το παιδί μου, τον ανθρώπινο εαυτό μου……..διαχωρίστηκα από αυτόν. Φοβήθηκα τις πτυχές μου, μπήκα στο ψέμα.

Ένας παραλληλισμός που μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του Συνειδητού Γονέα (παράδειγμα απλά, χωρίς κρίση ή πολύ περισσότερο κατάκριση του θέματος), είναι αυτή του ορφανοτροφείου.

Με το να απαρνιόμαστε το εσωτερικό μας παιδί, τις πτυχές μας, όλα αυτά που δεν θα θέλαμε να είμαστε, αλλά είμαστε, είναι σαν να γυρνάμε την πλάτη σ΄αυτό το παιδί , παραδίνουμε την ευθύνη του αλλού, σ΄ενα ορφανοτροφείο. Βέβαια το παιδί μας εκεί θα ζήσει σύμφωνα με τα συστήματα αυτού του χώρου, τους κανονισμούς…και μείς θα ζούμε βρίσκοντας ‘διάφορες δικαιολογίες’, πως δεν έχω δύναμη, δεν έχω την πολυτέλεια, δεν έχω το χρόνο, δεν έχω τα χρήματα να ασχοληθώ με αυτό το παιδί.

Όμως τώρα, αυτή την περίοδο μπορώ και διεκδικώ πίσω το παιδί αυτό. Γίνομαι συνειδητός γονιός. Το αγαπάμε, αγαπάμε την ανθρωπινότητά μας, με όλα τα στοιχεία της, με όλα τα στραβά, ανάποδα, χαμηλές δονήσεις, χαμηλές συχνότητες, προσκολλήσεις, πεποιθήσεις, προγράμματα προγονικά, τραύματα, ότι κι αν είναι αυτά..

Λειτουργώ ως ένας κηδεμόνας, ένας γονέας, ο οποίος έχει θεϊκή υπομονή, έχει κατανόηση, έχει παρουσία, έχει αναγνώριση της δύναμης του εαυτού του αλλά έχει επαφή και με τα μέρη του εαυτού του που κρατούν και μπλοκάρουν τόσο πολύ την συμπαντική ροή και την υλοποίηση όλων αυτών που επιθυμείτε. Και το να τα αγνοώ δεν σημαίνει ότι αυτά δεν υπάρχουν και ότι δεν τρέφονται. Πάλι υπάρχει διαρροή ενέργειας.

Λοιπόν έχετε αυτήν την γνώση αυτή την πληροφορία, έτσι ώστε όταν παρατηρείτε ότι οι άλλοι, ουσιαστικά αραδιάζουν πάνω σας τα δικά τους σκουπίδια, τις δικές τους πτυχές, καταλαβαίνετε πότε πρέπει να πείτε «όχι». Πότε πρέπει να πείτε «στοπ» και πότε πρέπει πείτε «αυτό που κάνεις, ο τρόπος που λειτουργείς αυτή τη στιγμή, δεν περνάει άλλο στην δική μου την πραγματικότητα, δεν το επιλέγω».

Ξαναφτιάξετε καινούργια ισορροπία, καινούργια σχέση με αυτό το μέρος του εαυτού σας αλλά και με οτιδήποτε έρχεται από το περιβάλλον. Αναγνωρίστε όταν έρχεται μία τοξική συμπεριφορά, μία τοξική πρόθεση ή εμπειρία. Δηλώστε πως δεν σας αφορά λέγοντας «αυτό πια δεν μου ταιριάζει». Eπιστρέφετε έτσι στην δύναμή σας, στον πυρήνα σας.

Χρειάζεται επίγνωση, γιατί αυτή την εποχή δεν αντιμετωπίζετε και δεν διαχειρίζεστε μόνο εσείς αυτήν την έκρηξη της καταπιεσμένης φύσης σας, των καταπιεσμένων μερών, πτυχών του εαυτού σας. Το αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης. Ο καθένας στον δικό του βαθμό και ρυθμό.

Επιλέγουμε μία κατάσταση αγάπης, ευσπλαχνικής κατανόησης, ύπαρξης, απέναντι σε όλα αυτά που βιώνει αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα και ταυτόχρονα αναγνωρίζουμε ότι αυτά είναι βήματα προς απόλυτη ολική Ελευθερία.

Ελευθερία γιατί όσο πιο συνειδητός γίνεται κάποιος, και μαθαίνει πώς λειτουργεί το παιχνίδι, μπορεί και να βγει από αυτό νικητής. Αν δεν έχετε δει το anagenis video «Ξεκολλώντας από το ΜΑΤΡΞ» δείτε το, θα σας λύσει πολλές απορίες

Απόσταγμα από το Anagenis Video Συνειδητή Κηδεμονία του Εαυτού  29.01.2020

Ευχαριστίες για την απομαγνητοφώνηση και περίληψη στην Ελένη Βελόγλου.

Οι Αρχιτέχτονες της Νέας Έσω-Έξω Γης!
Στη ροή της Αφυπνισμένης Ενσωμάτωσης.
Η Ώρα είναι ΤΩΡΑ.
Β&Α

Οι σκέψεις μας, τα συναισθήματα, το 100% Πιστεύω παράγουν Συγκεκριμένη κλίμακα, Δόνησης και Ήχου τα οποία δημιουργούν το Μάντρα Ιερής της Γεωμετρίας και καθώς αυτό προσφέρεται=εκπέμπεται προς το Σύμπαν, στην συνέχεια εσύ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΈΜΠΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΑΝΆΚΛΑΣΗ – ΜΙΜΗΣΗ ….την Ολογραφική σου Πραγματικότητα. Αυτό που εκπέμπεις λέμε τι κάνει;;;;;……..ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!!!!!!

Νεα Γη ΤΩΡΑ με την Anagenis_family