Σεμέλη Παραλή

Μοίρασμα/Κατάθεση Ψυχής

Όνομα Σεμέλη Παραλή

Υπάρχει αυτή η φράση που λέγεται ότι όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται! Αυτό ακριβώς συνέβη με μένα και τη σύνδεσή μου με την οικογένεια της Anagenis και την αγαπημένη, φωτεινή και φωτισμένη Βικτώρια!!!

Ένιωθα πράγματα, ένιωθα και έβλεπα την αφύπνισή μου, αλλά ήταν όλα μαζί μέσα μου και δεν είχα την επίγνωση να ξεχωρίζω και να βλέπω καθαρά. Με την Anagenis ξεκίνησα στο πρόγραμμα “21 Ανάσες Αναγέννησης” και μου συνέβη ακριβώς αυτό που περιγράφει ο τίτλος. Αναγεννήθηκα!!!!! Την τελευταία ημέρα του προγράμματος ακόμα θυμάμαι, πόσο πολύ ολοκληρωτικά ένιωθα την καρδιά μου ανοιχτή!!!! Μια χαρά, μια συγκίνηση για όλους και για όλα μα πάνω από όλα για μένα!!! Χόρευα, τραγουδούσα, έκλαιγα από συγκίνηση, γελούσα με όλη αυτή την ομορφιά. Την ομορφιά την δική μου!!!! Η δόνηση της Ευγνωμοσύνης με σήκωνε τόσο ψηλά, στον Ουρανό και ακόμα παραπέρα!!!!!!

Από εκεί και μετά, παρακολούθησα πολλά προγράμματα της Anagenis, όλα τόσο ψυχανεμισμένα και κατάλληλα με τις ενέργειες που υπήρχαν στο πεδίο, τόσο κατάλληλα για τον κάθε ένα!!!!

Το ταξίδι μου με την Anagenis ήταν, είναι και θα είναι, ένα μαγικό ταξίδι, ανακάλυψης του εαυτού, επίγνωση της ΄Ύπαρξης και σύνδεση με την Ψυχή!!!!!

Όλα αυτά βέβαια δεν θα ήταν τα ίδια εάν δασκάλα δεν ήταν η Βικτώρια!!! Αυτό το μαγικό πλάσμα με την απίστευτη δύναμη ψυχής που με απλοχεριά και απλότητα μοιράζει σε όλους!!!! Είναι εκεί πριν από τον καθένα για τον καθένα!!!! Έχει μια δύναμη και μια διαύγεια που συνεχώς την εξελίσσουν και τη διευρύνουν χωρίς να το “παίζει” δασκάλα!! Γιατί πολύ απλά ΕΙΝΑΙ!!!!! Έχει βαθιά συναίσθηση της καταλληλότητας και της ανταπόκρισης. Έχει βαθιά συναίσθηση του πότε να σου κρατήσει το χέρι και πότε να σε αφήσει να ανακαλύψεις μόνος σου!!!!! Έχει γενναιοδωρία ψυχής και βαθιά μεταδοτικότητα. Όλα αυτά την κάνουν πραγματικά Φωτισμένο Δάσκαλο!!!!!! Δεν υπάρχει ίχνος εγωικού εαυτού και έχει το γνώρισμα που κάνει το σωστό δάσκαλο να ξεχωρίζει!!! Χαίρεται πραγματικά με την πρόοδο του καθενός!!!

Όλα τα προγράμματα της Anagenis είναι εμπνευσμένα και φωτισμένα!! Όποιο πρόγραμμα νοιώσετε ότι συνηχεί και θα το καταλάβετε γιατί πεταρίζει η καρδιά όταν διαβάζεις την περιγραφή, αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς. Ακολουθείστε το χωρίς δεύτερη σκέψη!!!!

Το τελευταίο πρόγραμμα – ταξίδι που παρακολούθησα ήταν το Εργαστήρι Κβαντικής Υλοποίησης!!!!! Ο τίτλος τα λέει όλα!! Εργαστήρι πραγματικό. Σώμα, Πνεύμα και Μυαλό, καθάριζαν, εξελίσσονταν βαθιά σύνδεση με κάθε μέρος του εαυτού σου!!! Βαθύς ο καθαρισμός, Τεράστια η απελευθέρωση και η λύτρωση!!! Κβαντική η Υλοποίηση γιατί ότι γινόταν, γινόταν ΤΩΡΑ!!! Το ένιωθες, η εργασία γινόταν σε όλες τις κατευθύνσεις του χρόνου και το αποτέλεσμα το ΒΙΩΝΕΣ στο τώρα σου!!!! Είχες τη χαρά της Υλοποίησης!!!!!

Στην ανθρωπινότητα μου νοιώθω περήφανη που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, στην πνευματικότητα μου νοιώθω διεύρυνση που βρήκα ξανά τους συνοδοιπόρους μου από πάντα!!!!!

Βικτώρια & Anagenis

Βαθιά Ευγνωμοσύνη από πάντα και για πάντα!!!!