Αυτόν τον Ιούνιο Ενεργοποίηση της Κβαντικής Συνειδητότητας.

Με τη Βικτώρια Καρυπίδου και την Αναστασία Κουτσουρά.

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία  έρχεται μέσα από το ολοκαίνουριο, μεταμορφωτικό και εντατικό Online Project της Σχολής μας! 2 εβδομάδες με την καθοδήγηση της Βικτώριας Καρυπίδου και της Αναστασίας Κουτσουρά. Αγαπημένες Οδηγοί στην Εξέλιξη, την Αυτοενδυνάμωση και τη Βιωματική Εμπειρία Ενθύμησης.

Η Βικτώρια και η Αναστασιά ενώνουν σε αυτό το Project το Πάθος της Ψυχής τους και έρχονται να μεταφέρουν τις γνώσεις, την εμπειρία και τα αγαπημένα τους εργαλεία δημιουργώντας ένα ζωντανό πεδίο για την μέγιστη Ενθύμηση – Ενεργοποίηση  όσων συμμετέχουν ως προς την δική τους Δυναμική Δυνατότητα Κβαντικής Συνειδητότητας και την Τέχνη της Υλοποίησης.

Η Νέα Εποχή είναι η Εποχή της Ελευθερίας απο προσμονές και προσκολλήσεις, εάν θέλετε να διατηρήσετε το πάθος και την θέληση της μεταμόρφωσης ζωντανή, να βρίσκεστε στην εσωτερική διάσταση εμπιστοσύσης, κβαντικής επίγνωσης και υλοποίησης, αυτό το online project θα σας καθοδηγήσει να εντοπίσετε αυτή την Πύλη μέσα σας ενεργοποιώντας την.

2 +1 Εβδομάδες = 21 Ημέρες

Ένας μαγικός αριθμός που αντιπροσωπεύει τη χρονική περίοδο που χρειάζεσαι για να γίνει ο επαναπρογραμματισμός και να εδραιωθεί η υιοθέτηση νέων πεποιθήσεων στη ζωή μας. Η υιοθέτηση των νέων πεποιθήσεων, οδηγεί σε νέες συνήθειες. Επιλέγοντας οι συνήθειες αυτές να είναι ωφέλιμες ως προς τα όνειρα και το όραμά σου, δημιουργείς και τη νέα πραγματικότητα που θα σε οδηγήσει προς αυτά με ευκολία και χάρη.

Πως μπορείς να κάνεις αυτό εύκολο λοιπόν μέσα στην έντονα δημιουργική σου καθημερινότητα; Η Ομάδα της Anagenis προσφέρει κάτι αρκετά πρωτοποριακό, καινοτόμο και αποτελεσματικό – τα προγράμματα εκπαίδευσης 21 ημερών!

Μέσα από τις εύκολες, άμεσες και σύντομες λύσεις που όλοι χρειαζομαστε για να κάνουμε την πορεία προς την αλλαγή να λειτουργήσει συνεργατικά και όχι καταπιεστικά, δημιουργήσαμε τους κύκλους των 21 ημερών. Στόχος μας είναι μέσα από αυτούς να δεσμευτούμε στην εξέλιξη και την ενσωμάτωση του Νέου Διευρυμένου Πεδίου Συνειδητότητας και την ανάδειξη του Υπέροχου Πλάσματος που είμαστε.

Οι κύκλοι αυτής της καινοτόμας ιδέας της Anagenis ξεκίνησαν τον Μάρτιο, συνέχισαν τον Απρίλιο και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Διαβάστε κάποια λόγια ευγνωμοσύνης των συμμετεχόντων:

Οι 21 ανάσες μεταμόρφωσης για μένα, ήταν ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του προγράμματος. Ηταν 21 ημέρες όπου η κάθε ανάσα σήμαινε και κάτι διαφορετικό. Μεταμόρφωση με θαύματα. Συγχρονικότητας, θεραπείας, χαράς. Κάθε μέρα συνειδητοποιούσα και κάτι!! Ευχαριστώ την Αnagenis, ευχαριστώ τη Βικτώρια που ήταν για όλους εκεί, πριν από όλους.” Σ.

Ξυπνώντας  κάθε πρωί με την φόρμουλα αλλάζει όλη η καθημερινότητα, γιατί είμαστε σε πολύ υψηλές δονήσεις και έτσι έλκουμε τα καλύτερα… ταυτόχρονα γίνεται και αποτοξίνωση στο σώμα μας και απελευθέρωσεις συναισθηματικών μπλοκαρισματων. Μια ολοκληρωτική ανανεωση! Απλά υπέροχο!” Μ.Χ.

Με τον απλο και γλυκο  ρυθμο της Βικτωριας αρχισα να βρισκω την ισορροπια μεταξυ σωματος και πνευματος! Ξαναζωντανεψα! Σε ευχαριστω Βικτωρια απο καρδιας (και η ομαδα βοηθησε ΠΟΛΥ!)” Σ.Ξ.

Μέρα με την μέρα από την 1η συνάντηση έως την 21η , δούλευαν οι αλλαγές στη βιολογία, στην αντοχή, στην τροφοδότηση του σώματος  με μια δροσιά στην αναπνοή, στη διαχείριση των συναισθημάτων την υπόλοιπη μέρα. Το θέμα κάθε μέρας γινόταν μία συχνή συνειδητή υπενθύμιση και ο ύπνος, το ξύπνημα, η συνειδητότητα  και η διάρκεια κάθε μέρας λες και προεκτάθηκε και ο χρόνος έγινε άπλετος.

Μία αίσθηση ζωντανής Ζωής κι όχι Ζωή από κεκτημένη ταχύτητα!

Ευχαριστώ Anagenis,  ευχαριστώ Βικτώρια!” Ε. Β.

Η επιτυχία ενός Project μετράται από τη Συνεισφορά που μπόρεσε να προσφέρει στις Ψυχές των Ανθρώπων που το παρακολούθησαν. Αυτό μας έδωσε κίνητρο να επιστρέψουμε δυναμικά με το επόμενο πιο ενισχυμένο, εντατικό και μεταμορφωτικό πρόγραμμα: Το εργαστήρι Κβαντική Συνειδητότητα – Κβαντική Υλοποίηση!

Θεματική του μήνα Ιουνίου: Κβαντική Συνειδητότητα.

2 +1 Εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων έχουμε προετοιμάσει ένα Online Project που περιλαμβάνει:

22 – 23 Ιουνίου 10:00 – 12:00 με τις Βικτώρια Καρυπίδου & Αναστασία Κουτσουρά

Ειδικό Εργαστήρι ~Κβαντική Συνειδητότητα – Κβαντική Υλοποίηση~

  • Κβαντική Συνειδητότητα
  • Ο Nόμος της Δόνησης
  • Συγχώνευση με τις Ανώτερες Σφαίρες
  • Τα 12 Βήματα: Μία Βιωματική Εμπειρία για την ~Υλοποίηση Ιδανικής Πραγματικότητας~

24/6 – 7/7 06:30 – 07:00 με την Βικτώρια Καρυπίδου

Anagenis Formula – 21 Ανάσες Κβαντικού Άλματος

Η καθημερινή σας πρακτική αυτής της φόρμουλας για 21 Ημέρες  (και για όποιο επιθυμήσει 40 Ημέρες)  θα αλλάξει ριζικά την ζωή σας.

Ο διαλογισμός και η καθημερινή σύνδεση με την πηγή μέσα μας επιδρούν πρώτα στο βιολογικό μας σώμα. Στην πορεία ανοίγει ο δρόμος και η πόρτα που γεφυρώνει το αόρατο με το ορατό, τον γήινο εαυτό με τον ουράνιο, την κλειστή με την ανοιχτή καρδιά και τελικά την κάθε πρόκληση με τη λύση της.

Σταδιακά και καθώς διατηρούμε την καθημερινή μας αυτή σύνδεση, χτίζουμε τη σχέση μας με τη Διευρυμένη Συνειδητότητα, η οποία παραμένει παρούσα για όλο και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα στην ημέρα μας.

Κάθε αφυπνισμένη ψυχή που έρχεται σε επαφή με τον Διαλογισμό και τις φόρμουλες ΕνΘυμησης της Anagenis συναντά 3 σημαντικά στάδια:

  1. Τη Δυναμική Κίνηση που ξυπνάει κάθε κύτταρο της Ιερής μας Βιολογίας.
  2. Την Αναπνοή που διευρύνει την ανάσα σας στην μέγιστη χωριτικότητά της φορτίζοντας διάφορα ενεργειακά σας πεδία και την βιοενέργεια των οργάνων απελευθερώνοντας συναισθηματικές εντάσεις, το άγχος.
  3. Την είσοδό μας στη Σύνδεση και στη Διαλογιστική Κατάσταση.

29 Ιουνίου 10:00 – 12:00 με τις Βικτώρια Καρυπίδου & Αναστασία Κουτσουρά

Εκπαιδευτική Ενότητα Webinar Πρακτικής ~Είμαι Master Υλοποίησης~

  • Τα Χαρακτηριστικά του Master Υλοποίησης
  • Αγκυροβολώντας το Νέο Σενάριο της Ύψιστης Πραγματικότητάς μου

7 Ιουλίου 12:30 – 14:00 με τις Βικτώρια Καρυπίδου & Αναστασία Κουτσουρά

Εορταστική Ενότητα | Webinar Ολοκλήρωσης

Ήρθε η ώρα να το γιορτάσεις! Μέσα σε ένα περιβάλλον αγάπης και ενθουσιασμού θα μοιραστούμε τις εμπειρίες και τις συνειδητοποιήσεις μας από αυτή τη μοναδική διαδικασία. Ταυτόχρονα θα λάβεις από τη Βικτώρια και την Αναστασία οδηγίες και περαιτέρω καθοδήγηση για τη συνέχεια, ώστε να διατηρήσεις τη Σύνδεση με τη Κβαντική Συνειδητότητα. Μαζί με κάποιες ακόμη εκπλήξεις!!!

Μετά το τέλος αυτής της Βιωματικής Εμπειρίας:

Η επανάληψη μιας πρακτικής 21 ημερών έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη βιολογική μας κατάσταση, να επηρεάσει τα κύτταρα μας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλός μας ανταποκρίνεται στο άγχος.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία έχουμε την ευκαιρία να υιοθετήσουμε νέες συνήθειες που θα ευνοήσουν και θα προσθέσουν περισσότερα εργαλεία στην πορεία της εξέλιξής μας.

Επιπρόσθετα!

Θα γίνεις μέλος της Διαδικτυακής μας Οικογένειας στο Facebook! Ένα Group που έχουμε δημιουργήσει για τους συμμετέχοντες της Formulas Εντατικής Εκπαίδευσης Anagenis για την επικοινωνία, την επίλυση αποριών και τη σύνδεσή μας. Η Εξέλιξή μας είναι ένα διαρκές ταξίδι!

Πληροφορίες Διαδικτυακής Εμπειρίας:

Διάρκεια: 22.06.2019 – 7.07.2019

Μορφή Συμμετοχής : Webinars (διαδικτυακή σύνδεση)

Διήμερο Εργαστήρι : 22 & 23 Ιουνίου, 10:00 – 12:00 π.μ.

Εμπειρία Διαλογισμού “Anagenis Formula – 21 Ανάσες Κβαντικού Άλματος” 24/6 – 7/7, 06:30 π.μ.  (διάρκεια 30 λεπτών)

Εκπαιδευτική Ενότητα Webinar Πρακτικής ~Είμαι Master Υλοποίησης~ 29 Ιουνίου, 10:00 – 12:00

Εορταστική Ενότητα/Ολοκλήρωση Webinar :7 Ιουλίου 12:30 – 14:00

Πακέτα Συμμετοχής σε αυτή τη Διαδικτυακή Εμπειρία:

Warriors' State
44€
Περιλαμβάνει:
Την καθημερινή Εμπειρία Διαλογισμού “21 Ανάσες Κβαντικού Άλματος” 24.06 - 07.07 06:30 π.μ. (διάρκεια 25 λεπτών)
Αποστολή της Ηχογράφησης του Καθοδηγούμενου Διαλογισμού “21 Ανάσες Κβαντικού Άλματος”
Την Εκπαιδευτική Ενότητα Webinar Πρακτικής ~Είμαι Master Υλοποίησης~ με συμβουλές, Ανώτερη καθοδήγηση και ενότητα επίλυσης αποριών που προκύπτουν από την εφαρμογή της Τεχνικής.
Τη Συμμετοχή στην Εορταστική Ενότητα | Webinar Ολοκλήρωσης, στις 07.07.2019
Golden State
88€
Περιλαμβάνει:
Το 4ωρο Εργαστήρι - Workshop Κβαντική Συνειδητότητα - Κβαντική Υλοποίηση
Την καθημερινή Εμπειρία Διαλογισμού “21 Ανάσες Κβαντικού Άλματος” 24.06 - 07.07 06:30 π.μ. (διάρκεια 25 λεπτών)
Αποστολή της Ηχογράφησης του Καθοδηγούμενου Διαλογισμού “21 Ανάσες Κβαντικού Άλματος”
Την Εκπαιδευτική Ενότητα Webinar Πρακτικής ~Είμαι Master Υλοποίησης~ με συμβουλές, Ανώτερη καθοδήγηση και ενότητα επίλυσης αποριών που προκύπτουν από την εφαρμογή της Τεχνικής.
Τη Συμμετοχή στην Εορταστική Ενότητα | Webinar Ολοκλήρωσης, στις 07.07.2019

 

Απαραίτητη η Κράτηση της Θέσης σας έως τις 20 Ιουνίου 2019.

Σημαντική Σημείωση: Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε το πακέτο ενδιαφέροντός σας στο πεδίο “Ενδιαφέρομαι για” της Φόρμας.

Πάρε μία γεύση από τη Φόρμουλα 21 Ημερών της Anagenis!