Quantum FOCUS |Online Retreat Αναγέννησης

Quantum FOCUS |Online Retreat Αναγέννησης

20 – 27 Ιουνίου : 7 Μέρες Ευθυγράμμισης με τις Νέες Κοσμικές Συχνότητες και Ενσωμάτωσης Νέου Πολυδιάστατου – Χριστικού Εαυτού.

Αξιοποιώντας την ισχυρή δύναμη της Κβαντικής Δομής – γνωρίζοντας την καταλυτική της επίδραση στην εξέλιξη, έκβαση της δημιουργίας/εκδήλωσης της υλικής μας πραγματικότητας και καθορισμό της χρονοχορδής στην οποία ‘προσγειωνόμαστε’, θα ‘μπούμε’ μαζί  -κατά την διάρκεια της Ανυψωτικής/Μεταμορφωτικής Δύναμης του Θερινού Ηλιοστασίου, Νέας Σελήνης και Έκληψης Ηλίου–  στην βιωματική εμπειρία  Ενίσχυσης της Επίγνωσης, Διευκόλυνσης της Ενσωμάτωσης Νέων Ροών Κοσμικής Συχνότητας και Ενδυνάμωσης Εαυτού.

OnLine Retreat Quantum FOCUS – αφετηρία μας η Ισχυρή Γαλαξιακή Σύγκλιση = Θερινό Ηλιοστάσιο, Νέαα Σελήνη και Έκληψη Ηλίου (αναλυτικότερα στο Open Webinar ~Ενεργή Θεϊκότητα~) με την καθοδήγηση της Βικτώριας Καρυπίδου & Anagenis Guides στον Νέο Εσωτερικό Κόσμο της Νέας Γης.

Θερινό Ηλιοστάσιο

Στις 20 Ιουνίου γιορτάζουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο την Φωτεινότερη Μέρα του Χρόνου και συνδεόμαστε με την ενέργεια της φύσης και την πηγή μέσα μας. Δίνουμε στο σώμα μας τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τον δικό του μηχανισμό Απελευθέρωσης και Αναγέννησης.

Η περίοδος του ‘ξεκαθαρίσματος’ χαμηλής δόνησης/συρρικνωμένης φύσης μας η οποία ξεκίνησε την Ισημερία Μαρτίου μας προετοίμαζε για αυτή την χρονο-κάψουλα ισχυρής ‘επανάστασης – αποκάλυψης’ = breakthrough στις 20-21 Ιουνίου – με το Θερινό Ηλιοστάσιο.

O Εορτασμός του θερινού Ηλιοστασίου τιμά το θεϊκό σχέδιο της ζωής που υποδεικνύεται στον ουρανό, έτσι ώστε να μπορεί να υλοποιηθεί στην δική μας ζωή στη γή. Αναγνωρίζει τις Φωτεινές και δημιουργικές δυνάμεις που υπάρχουν στην Κοσμική Φύση αλλά και μέσα στο άτομο περιμένοντας να ενεργοποιηθούν.

Το Ηλιοστάσιο και η Νέα Σελήνη θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε το νέο μας συνειδητό ξεκίνημα, ανοίγοντας μας ακόμα περισσότερο στην ενδυνάμωση, την θεραπεία, την αφθονία, την επέκταση και συγχώνευση με τα Ανώτερα Πεδία της Ύπαρξής μας.

Ανοιγόμαστε σε μια εμπειρία  διεύρυνσης της Συνειδητότητας, Ανάστασης του Φωτεινού Σώματος, ποιοτικότερου συντονισμού, ευθυγραμμισμού με τις Νέες Διαθέσιμες Σφαίρες Φωτός, μέσα από τον οποίο βιώνουμε την δική μας πορεία ενθύμησης και αποκοπής από στερεότυπα και φραγμούς που περιορίζουν την υλοποίηση του δυναμικού μας.

7 Μέρες ΕπανΈνωσης με τον Πολυδιάστατο Χριστικό Εαυτό μας.

Η Ενσωμάτωση του Χριστικού Εαυτού μας, η Αγία Τριαδική μας Ύπαρξη επιτρέπει και διευκολύνει την Αγνή/Καθαρή Θεϊκή Παρουσία στις ‘εδώ’ διαστάσεις/πεδία. Το νέο Επίπεδο της Ενσωμάτωσης ενεργοποιεί την Νέα Χρυσή Ανθρώπινη Φυλή. Η Ενσωμάτωση αγαπημένοι μας αλλάζει τα ΠΑΝΤΑ. Όταν διατηρούμε τη Νέα Δόνηση μέσα στο σώμα μας αυτό επιταχύνει την εμπειρία της ΑναΔόμησης και Εκδήλωσης της Νέας Πραγματικότητας. Φυσικοποίηση της Αιθερικής ΧρονοΧορδής της Ανάληψης!

Quantum FOCUS: Με το πεδίο παλλόμενο και ζωντανό, από ακολουθίες συχνοτήτων Δονητικής Ανάληψης, Ενθύμησης,  Ενστάλαξης Νέας Γης. Αυτή η εμπειρία ανοίγει στους συμμετέχοντες την δική τους δονητική αναβάθμιση, εναρμόνιση με την Παρούσα Δυναμική, Δυνατότητα Κβαντικής Επίγνωσης και την Τέχνη της Υλοποίησης μέσω της Κβαντικής Δομής.

Η Εποχή της Νέας Γης είναι Εποχή της Ελευθερίας, απελευθέρωσης από γραμμικά συστήματα, δομές και όρους με τους οποίους ‘εγκλιματιστήκαμε’, προσαρμοστήκαμε και ζούσαμε για αιώνες. Τώρα είναι η Εποχή Αποδόμησης και Αναδόμησης ταυτόχρονα.

7 Μέρες Συγχρονισμού με Ανώτερο Επίπεδο Ύπαρξης.

Διαβάστε κάποια λόγια ευγνωμοσύνης των συμμετεχόντων:

“Τα προγράμματα της Anagenis αισθάνομαι οτι όλα δένουν πολυ αρμονικά μέσα μου το ενα με το άλλο και καθώς έχω βάλει τη πρόθεση για το Ανώτερο καλό μου και το Ανώτερο καλό όλων, αυτή όλη η δέσμευση αποδίδει καρπούς. Το σημείο καταλύτης αυτη την περιοδο ειναι το εργαστήρι Η Κβαντική Εστίαση – Quantum FOCUS Μαϊου!
Αυτη η πληροφορία με τον τρόπο που εσύ μου την έδωσες έκανε μια μεγάλη διαφορά στο πώς ειμαι συνειδητά στο Τώρα μου.
Είπα ναι ! Εδώ, αυτό θέλω τώρα να ακούσω και το ζω! Είμαι το Συμπαν, είμαι κβαντικο ον !
Και το νιώθω, το αισθάνομαι ! Ολο αυτό το ταξίδι ειναι τόσο όμορφο !
Συνδέομαι με τα πάντα γύρω μου με την καρδιά μου χωρίς να κρίνω, χωρις να φοβαμαι να ζω!Χθες βγήκα μια βολτα και ήμουν αλλιώς εξω στη φύση. Βλέπω αλλιώς! Συνδέομαι αλλιώς κι αυτο το αλλιως δε τρεμοπαίζει σα κεράκι και δε σβήνει διατηρείται σα φλόγα σταθερή γιατί ετσι ειναι! Ειναι η πίστη που καλλιεργήθηκε τοσο καιρο. Η πίστη και η βιωματική ενθυμηση οτι ναι ειμαι θεός/θεά, ειμαι η Πηγή. Συνδέομαι με τη Πηγή μου, υποστηρίζομαι, νιώθω ασφάλεια στην αγκαλιά του Πνεύματος του Θεικού Πατέρα, της Θεικής Μητέρας, ακούω τη γλώσσα της Αγάπης και την καταλαβαίνω, τη γλώσσα του φωτός!  Βικτώρια μου πολυ με αγαπώ. Και σε αγαπώ και όλη την Anagenis και τις ομάδες μας.
Φιλιά πολλά πολλά και μεγάλη αγκαλιά σου στέλνω!
Ε.Καρρά

Τι περιλαμβάνει το online retreat

«Quantum FOCUS – Αναγέννηση»

1.“Quantum Focus –  Crystalline DNA”

Anagenis Master Webinars 3 δίωρα

20/6 & 21/6  & 27/6 10:30 – 12:30  

Θέματα – Σημεία Κλειδιά του Εργαστηρίου:

 • Το Ηλιοστάσιο – Νέες Κωδικοποιήσεις από τις Περιοχές του Φωτός μέσα στο Φωτεινό μας Σώμα
 • Κβαντική Όψη του Κρυστάλλινου DNA
 • Ενεργειακά Πεδία και τα 12 επίπεδα Συνειδητότητας
 • Εισαγωγή στην Δομή Φωτεινού Σώματος – Τι είναι;
 • Πρόσβαση και διατήρηση της επίγνωσης Πολυδιάστατων Πεδίων
 • Ενεργοποίηση – Βιωματική Εμπειρία Quantum FOCUS με τους Anagenis Guides
 • Ομαδική Συνεδρία Light Language Νέες Κωδικοποιήσεις –  Quantum Lifting – Κβαντική Ανύψωση
 • Εορτασμός της Νέας Γη ΤΩΡΑ – της ΧρονοΧορδής της Ανάληψης
 • Ερωτήσεις/Απαντήσεις

2. Anagenis Ομαδική Εμπειρία – Βιωματική Ανάληψη

1 Live Webinar : Aπογευματινή Συνάντηση Διαλογισμού – Βιωματική εμπειρία

23/6 | 19:00 – 20:00 π.μ.

Μπαίνοντας στην σιωπή. Απογευματική Συνεδρία Διαλογισμού. Quantum Flow – Εξαγνισμός – Επιστροφή στην εσωτερική αλήθεια – Σιωπή.

3. Anagenis Formula Πρωινή Ανάσταση – Αναγέννηση”

5 Live Webinars : Πρωινοί Διαλογισμοί

22/6 – 26/6 | 06:30 – 07:00 π.μ.

Τι είναι η Anagenis Formula –  Πρωινή Ανάσταση – Αναγέννηση;

Ανυψωτική Πλατφόρμα – Δημιουργία Νέου Εσωτερικού Χώρου για τις Νέες Φωτεινές Λήψεις αυτού του Ιερού Περάσματος.

Ο διαλογισμός και η καθημερινή σύνδεση με την πηγή μέσα μας επιδρούν σε όλα μας τα σώματα, αναβαθμίζοντάς τα. Στην πορεία ανοίγει ο δρόμος και η πόρτα που γεφυρώνει όλο και πιο ισχυρά το αόρατο με το ορατό, τον γήινο εαυτό με τον ουράνιο, την κλειστή με την ανοιχτή καρδιά και τελικά την κάθε πρό(σ)κληση με τη λύση της.

Κάθε αφυπνισμένη ψυχή που έρχεται σε επαφή με τον Διαλογισμό και τις φόρμουλες Ενθύμησης της Anagenis συναντά 3 σημαντικά στάδια:

 1. Τη Δυναμική Κίνηση που ξυπνάει κάθε κύτταρο της Ιερής μας Βιολογίας.
 2. Την Αναπνοή που διευρύνει την ανάσα σας στην μέγιστη χωριτικότητά της, φορτίζει τα ενεργειακά σας πεδία και την βιοενέργεια των οργάνων και       απελευθερώνει συναισθηματικές εντάσεις και άγχος.
 3. Σύνδεση –  Διαλογισμός.

Μέσα από αυτό το online retreat έχουμε την ευκαιρία να μπούμε βαθύτερα στην Συγχώνευση με τα Ανώτερα Πεδία της Ύπαρξής μας. Ουσιαστική βιωματική γνωριμία με την Πηγή μέσα μας. Γνωριμία με τα Φωτεινά Πρότυπα Δημιουργίας, Συμπεριφοράς, ΑΛχημείας, Αλληλεπίδρασης με το Έσω & Έξω περιβάλλον. «Γινόμαστε» Masters, αυτό που ήδη είμαστε σε παράλληλη, ανώτερη διάσταση. Διαδικασία ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΜΗ/ΠΕΔΙΟ μέσω της Κβαντικής Εστίασης και το Κρυστάλλινο DNA μας.

Κόστος Παρακολούθησης: 55 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • 3 δίωρα Anagenis Master Webinars “Quantum Focus –  Crystalline DNA
 • 5 Live Webinars Διαλογισμός Πρωινή Ανάσταση – Αναγέννηση (30λεπτών)
 • 1 Live Webinar απογευματινή σιωπή Anagenis Quantum Flow (1 ώρα)
 • Όλες οι ηχογραφήσεις και από τα 9 webinars σε mp4 αρχείο

Κβαντική Εστίαση – Βιωματική Εμπειρία Ανάληψης στο νέο πεδίο της Ύπαρξής μας!

Εάν όλα όσα διάβασες συνηχούν με την καρδιά σου και είσαι έτοιμη/ος για το επόμενο βήμα στην ανάληψή σου τότε η εμπειρία μας ήδη ξεκίνησε.

Καλή Αναγέννηση Πανέμορφα Πλάσματα,

Βικτώρια & Anagenis

Δηλώστε την συμμετοχή σας στην παρακάτω φόρμα το αργότερο έως 18 Ιουνίου.

Συντονιστικό Webinar 15/06 στις 18:00, κάντε εγγραφή εδώ!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Ενδιαφέρομαι για