Ένα ασφαλές ανοιχτό και γεμάτο αγάπη περιβάλλον για να γειώσετε το δικό σας βήμα καθοδήγησης στο μοναδικό σας μονοπάτι αφύπνισης. -Βικτώρια Καρυπίδου

Νιώθετε ότι: 

  • βρίσκεστε σε μία κατάσταση όπου θέλετε να ανακαλύψετε και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας;
  • χρειάζεστε καθοδήγηση για να ξεκλειδώσετε το δικό σας εσωτερικό μονοπάτι και να λάβετε απαντήσεις για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μπείτε πιο συνειδητά στην ενδυνάμωσή σας;
  • ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε μπροστά στην πνευματική σας εξέλιξη υπεβραίνοντας τις προκλήσεις και τις αντιξοότητες που εμφανίζονται μπροστά σας; 

Τότε αυτή η συνεδρία Προσωπικής Καθοδήγησης είναι κατάλληλη για εσάς.

Τι περιλαμβάνει; 

Μέσα σε μία προσωποποιημένη συνεδρία και κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταφέρονται διαισθητικά όλες οι πληροφορίες και τα μηνύματα που είναι κατάλληλο να ακούσετε και εξυπηρετούν το Ανώτερο Καλό σας.

Μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, η Ψυχή σας βρίσκει το κατάλληλο πεδίο για να ξεκλειδώσει τα Δυναμικά της. Έτσι, με το πέρας τη συνεδρίας αυτής, έχετε λάβει τις απαντήσεις καθώς και τα επόμενα βήματα που χρειάζεται να γίνουν σύμφωνα με το αίτημά σας, αναφορικά με το ζήτημα που σας απασχολεί. 

Σκοπός κάθε διαδικτυακής μας συνάντησης, μέσα από τις πληροφορίες και την ενέργεια του πεδίου που συνδημιουργούμε, είναι:

  • να κατανοήσετε που βρίσκεστε στο τώρα σας σε σχέση με το μονοπάτι σας. 
  • ποιες είναι οι νέες προοπτικές και οι δυνατότητες που υπάρχουν στο περιβάλλον και τη σφαίρα συνειδητότητάς σας.
  • να αντιληφθείτε πως να αντλήσετε την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για τις ριζικές αλλαγές που είναι κατάλληλο να κάνετε τώρα στη ζωή σας.

Η Βικτώρια Καρυπίδου

Είμαι η Δημιουργός της Σχολής Εν-Θύμησης και Αναγέννησης “Anagenis”, Director της Ακαδημίας Μακροσυνειδητότητας της Αγίας Πετρούπολης στην Ελλάδα, Πιστοποιημένη Practitioner της τεχνικής Light Language και Kundalini Yoga Instructor.

Μέσα από τη σχολή μου και παρέα με την Αγγελική μου Οικογένεια μεταδίδουμε από το 2012 τεχνικές και εργαλεία με σκοπό την Ενδυνάμωση και Αναγέννηση του Νέου Εαυτού. Του ελεύθερου όντος του Φωτός στο υλικό και γήινο επίπεδο ύπαρξης. 

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη του κόσμου να λάβει γνώση, πληροφορίες κι έμπνευση που θα τον βοηθήσουν να απελευθερώσει το πέπλο που βρίσκεται ανάμεσα σε εμάς και την Ύψιστη Αλήθεια, ξεκίνησα να αξιοποιώ την τεχνολογία και να διοργανώνω online σεμινάρια.

Μία πρωτοποριακή κίνηση τότε, η οποία όμως ήξερα ότι θα προσφέρει, όπως και μου επιβεβαιώθηκε από τους ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή και συνεχίζουν να αφυπνίζονται παρέα με τα Webinars της Anagenis.

Καθότι όμως κάποιες προκλήσεις μας απαιτούν πιο προσωποποιημένη προσέγγιση και φροντίδα, συνειδητοποίησα λίγο καιρό μετά ότι πολλές φορές η απάντηση συνεχίζει να είναι απλή. Χρειάζεται όμως μία προσωπική συνεδρία για να βγει στην επιφάνεια. 

Πάντα με σεβασμό την καταλληλότητα του μονοπατιού στο οποίο βρίσκεται κάθε ψυχή σε αυτόν τον πλανήτη, είμαι πάντα στη διάθεσή σας να δώσω την οπτική και την καθοδήγηση που θα φέρουν την κάθε αλλαγή με τον πιο ομαλό τρόπο. Για το Ανώτερο Καλό το δικό σας και των άλλων.

Εάν αισθανθήκατε κάποια οικειότητα με την συγκεκριμένη μέθοδο/τεχνική ενδυνάμωσης και καθοδήγησης, ίσως ήρθε η στιγμή να πάρετε κάποιες απαντήσεις ή να ακούσετε αλήθειες για την Ψυχή σας και το μονοπάτι σας. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας.

Θα χαρώ να είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι.

Με εκτίμηση,

Βικτώρια Καρυπίδου.