Η υπέροχη ημέρα από το πρωί φαίνεται!!!

Η κβαντική – υπέροχη ημέρα από το πρωί φαίνεται!!!

Θα έλεγα ότι φαίνεται από τα πρώτα 30 λεπτά με το που ανοίγουμε τα ματάκια μας και σαφώς από το τι θα κάνουμε μέσα σε αυτά τα πρώτα 30 λεπτά είναι που καθορίζει με ποιές ποιότητες θα ξεδιπλωθεί η Νέα Ημέρα μας! Και πιστέψτε με δεν έχει να κάνει καθόλου με τον καιρό έξω, τι μέρα της εβδομάδας είναι, με την διάθεση του συντρόφου σας, ή να το πάμε και λίγο πιο μακρυά πόσο καλά οργανωμένη ή όχι είναι η χώρα, η πόλη στην οποία μένετε 🙂

Η Νέα Ημέρα σας θα πετάξει εάν πρώτα………….ανοίξετε τα Μαγικά Φτεράκια σας και γεμίσετε την Καρδιά σας με την πιο γλυκιά, μελένια ενέργεια αυτή του πλανήτη, η οποία ενέργεια μπορεί να περιγράφεται ως Η Ενέργεια της Αγάπης, της Ενότητας, της Ευγνωμοσύνης και βεβαίως της Ευδαιμονίας για την ίδια την Ζωή!!!

Είναι σαν να δηλώνουμε σε όλο το Σύμπαν με ποιά συχνότητα του συντονιζόμαστε, τι εμπειρίες παραγγέλνουμε να ζήσουμε και με τι ποιότητες και χαρακτιριστικά ανθρώπων επιθυμούμε να αλληλοεπιδράσουμε.

Και είμαι σίγουρη πως έχετε νιώσει την διαφορά της φοράς που κάνοντας κάποιες αναπνευστικές ασκήσεις, γιόγκα ή κάποια άλλη τεχνική που χρησιμοποιείτε για να συν-τονιστείτε με την Πηγή, Χαρά μέσα σας, πόσο περίφημα κύλησε εκείνη η μέρα σας και την εμπειρία της ημέρας που ξυπνήσατε με πανικό, βιώνοντας την ημέρα από τα πρώτα της λεπτά σε αυτόματο πιλότο. Για σκεφτείτε το;;;;!!!!

Επειδή γνωρίζω την σπουδαιότητα και την σημαντικότητα της πρωινής μας Ευθυγράμμισης, Ενθύμησης της Πηγής μέσα μας, μέσα από την προσωπική μου εμπειρία και πρακτική σας έφτιαξα ένα μικρό και πιστεύω οφέλιμο βίντεο με την Πρωινή Ανάταση η οποία μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στο κρεβάτι σας…….εκεί που μόλις ανοίγετε τα ματάκια σας να συναντήσετε την Νέα Αυγή – Νέα Ημέρα!!!

Πατήστε την εικόνα για να παίξει το βίντεο-μάθημα.

Η υπέροχη ημέρα από το πρωί φαίνεται!!!

Θα χαρώ να ακούσω τις εμπειρίες, εντυπώσεις σας καθώς εφαρμόζετε την Yoga Anagenis πρακτική στην καθημερινότητά σας!

Περισσότερες πληροφορίες για τα on-line μαθήματα Yoga Anagenis μπορείτε να μάθετε κλικάροντας τους αντοίστιχους συνδέσμους παρακάτω:

~InJoy Yoga Practice – Συνειδητή Αλλαγή~

~Ακτινοβόλο Σώμα με InJoy Yoga~

YouTube Playlist

Let’s Stay in touch: Facebook