Πνεύμα στην Εμπειρία, Ενέργεια στην Δράση!

Αυτή η φράση ήρθε από τον Adamus Saint-Germain η οποία καλεί να καταλάβουμε την πορεία της Ψυχής του ανθρώπου, που έχει ανακαλύψει τις δύο Μεγάλες Αλήθειες.

  • Πρώτον, ότι είναι Θεός/Θεά = Συμαπντική Συνειδητότητα=Πηγή
  • Δεύτερον, ότι δεν είναι ο μόνος Θεός/Θεά=Πηγή=Συμπαντική Συνειδητότητα, αλλά είναι και όλοι οι άλλοι γύρω του. Όπως επίσης και το ότι Αυτό το Θεϊκό Ον έχει την επιλογή και την δύναμη να πλάσει/(να επιτρέψει) την πραγματικότητα του εδώ στην Γη!

Η Ψυχή μας αποφασίζοντας να βιώσει εμπειρίες στον Υλικό κόσμο ταξιδεύει από ενσάρκωση σε ενσάρκωση αποκομίζοντας και στιγματίζοντας εκείνο το κομμάτι του Εαυτού που ταξιδεύει με τα χρώματα και τις ποιότητες της εκάστοτε εμπειρίας. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως όλες οι εμπειρίες είναι πολύτιμες, ειδικά εκείνες που μας προάγουν και βοηθούν τον σκοπό της εξέλιξης. Αυτά είναι τα λεγόμενα μαθήματα-προ(σ)κλήσεις.

Το ένα σκέλος είναι το βίωμα της εμπειρίας του Πνεύματος, το οποίο εμπεριέχει την Ψυχή στην Υλική της Πραγματικότητα. Η Ψυχή εξερευνά και αποκτά τη Γνώση και την Επιστήμη του Πνεύματος στη Γη. Το άλλο σκέλος είναι το τι ακολουθεί όταν η Πτυχή του Εαυτού μας που ταξιδεύει (και δεν είναι μόνο μία, είναι πολλές παράλληλα και από όλες τις ενσαρκώσεις μας) διανύσει τα σχολικά έτη πάνω στη Γη και φτάσει στο σημείο να παραμένει στη Γη σε ισορροπία. Τότε, αποκτώντας την ικανότητα να ‘διαβάσει’, να συλλάβει την δυναμική, την φωτεινή δύναμη και τη Σοφία προσκαλεί την Ψυχή της σε τούτη την πλευρά του πέπλου για να βιώσουν μαζί την ολοκληρωμένη εμπειρία του Πνεύματος στη Γη.

Φθάνουμε στο σημείο όπου το Πνεύμα βλέπει μέσα από τα μάτια μας, γεύεται τις νόστιμες λιχουδιές από το στόμα μας και μέσα από την δική μας αγκαλιά ακούει τον χτύπο της καρδιάς εκείνου που αγκαλιάζουμε. Τότε είναι που η ενσωμάτωση του Πνεύματος συμβαίνει, το Πνεύμα στην Ύλη.

Σε αυτήν λοιπόν την σύνδεση και σχέση αναφέρεται ο Adamus. «Πνεύμα στην Εμπειρία, Ενέργεια στην Δράση». Είναι η πορεία μας προς το Φως από ενσάρκωση σε ενσάρκωση, ξεπερνώντας τα μαθήματα της Ψυχής. Έρχεται η στιγμή που όλοι οι κανόνες και οι μηχανισμοί ενεργοποίησης ορισμένων προγραμμάτων του Νου μετουσιώνονται, τα εμφυτεύματα παύουν να μας ελέγχουν. Βγαίνουμε από την επιρροή των πλανητών, γινόμαστε πλήρως Αυτόνομο Ον, δίχως κάρμα και παρελθόν, αισθανόμαστε όλες τις δυναμικές δυνατότητες που υπάρχουν. Στη συνέχεια εκδηλώνουμε εκείνη που συνηχεί με το Πολυδιαστασιακό Όργανο – την Καρδιά μας, η οποία βλέπει, ακούει και αισθάνεται, στη συνέχεια προσελκύουμε την Νέα Ενέργεια και μπαίνουμε στη δράση δημιουργώντας την εμπειρία την οποία επιλέξαμε να βιώσουμε = το δικό μας Ύψιστο Δυναμικό της Ψυχής μας στο κάθε τώρα μας.

Αυτό είναι το Αφυπνισμένο Ον, ο Άνθρωπος Πρότυπο της Νέας Εποχής.

Είναι ο Άνθρωπος που ζει στο ΤΩΡΑ, δεν ασχολείται με το παρελθόν. Ξέρει ότι εκείνο ουσιαστικά δεν υπάρχει.

Ήταν εμπειρίες που βιώθηκαν και εξυπηρετούσαν τον σκοπό της εξέλιξης. Το μέλλον είναι αυτό που, Καθώς Ανακαλύπτει την Απειροσύνη της Ύπαρξής του, εκδηλώνεται αρμονικά, μέσα από την Θεϊκή Ροή μεσα από την ανοιχτή καρδιά για το Ανώτερο Καλό Του και το Ανώτερο Καλό Όλων. Είναι ο Άνθρωπος του Μέλλοντος στη Γη η οποία διαμορφώνεται ήδη τώρα.

της Βικτώριας Καρυπίδου

Anagenis Estia