Video Retreat| ~Άμορφη Μορφή~

Video Retreat ~Άμορφη Μορφή~

5 Συνεδρίες Ανώτερης Θέασης

‘Επιστρέφω’ – Ανακαλύπτοντας την Αιώνια Ύπαρξη!

Ο Νους ακόμα και ο πιο αρχαίος Νους δεν έχει την ικανότητα να συλλάβει το Άπειρο – την Αγέννητη Ύπαρξη που διαπεράνει και είναι μέσα στα Πάντα.  Η αναγνώριση της   ΑΙώνιας Ύπαρξης – του Είναι μας δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί μέσα από το εγωικό διαχωρισμένο νου – την ανθρώπινη ταυτότητα, προσωπικότητα.

Ο εαυτος μας που έμαθε και εθίστηκε στην χαρά και στην λύπη ….εθίστηκε σε όλα τα παράγωγα του εγώ με όλα όσα εκείνο σκαρφίζεται και παρουσιάζει ως αληθινά και σε πείθει πως αν δεν τα έχεις δεν είσαι επιτυχημένος, ευτυχισμένος ή ακόμα και ‘φωτισμένος’ …..χμμμμ!
Μόνο που μετά συμβαίνει η Αφύπνιση ….η οποία σε φέρνει στην Εσωτερική Ανακάλυψη ….σε αυτό το κάτι ……ΤΟ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ….ΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΩΝ – ΤΟ ΕΙΝΑΙ – ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ – ΤΟ ΑΧΡΟΝΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ και αυτό καρδιά μου είναι πάντα εδώ …εδώ μέσα στην καρδιά σου σε κάθε μόριο της Ύπαρξης σου και μέσα σε όλα όσα βλέπεις.
Όλα όσα πηγάζουν από εκεί -με την δίκη σου αναγνώριση πρώτα ως Πηγή-Ύπαρξη -Το Όλον – έχουν άλλη γεύση, άλλη χάρη άλλη γαλήνη, ηρεμία που διαπερνάει τα πάντα. Δεν είναι παράγωγα του εγώ είναι η Σοφια- Θεϊκή Τάξη εκδηλωμένη …χωρίς πίεση, χωρίς αντίσταση , χωρίς έλεγχο και καταναγκασμό …Με ΕΛ-ΕΥ-ΘΕΡΙΑ, ΧΑΡΑ και ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Αυτό που δεν αλλάζει μέσα σου αξίζει στ αλήθεια να το ανακαλύψεις ….και είναι μόνο μια ανάσα απόστασης -ούτε ….μα είναι ….είναι αυτό που ΕΙΣΑΙ/ΕΙΜΑΙ/ΕΙΜΑΣΤΕ!

Η Αγέννητη Αιώνια αυτή Ύπαρξη – Συνειδητότητα μπορεί να ανακαλυφεί – αναγνωριστεί ΜΟΝΟ ΑΠΌ ΤΗΝ Αγέννητη Αιώνια Ύπαρξη – Συνειδητότητα που Είσαι ΗΔΗ. 

Απλά ‘χρειάζεται’ να το επιτρέψεις, αφεθείς και ανακαλύπτοντας μέσα σου να το ‘πραγματώσεις’ να αυτο-πραγματωποιηθείς ….η Ύπαρξη να ‘συναντήσει’ την Ύπαρξη και τότε συμβαίνει αυτή η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ – Την Ελευθερία Ανευ παραπλανητικών όρων.

Σας προσκαλώ σε αυτό το video retreat για να το ‘ΔΟΥΜΕ’ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ …..κάνοντας μέσα μας τον χώρο και να αφεθούμε, να επιτρέψουμε και να ‘συναντήσουμε’ την Αιώνια Αγέννητη Θεική  Ύπαρξη που ήδη Είμαστε.

Οι συνεδρίες μας συμπεριλαμβάνουν:

 • Πρανική Φόρτιση του Σώματος, Anagenis Φόρμουλες Κίνηση-Ανάσα-Διαλογισμός.
 • Διδασκαλίες ~Άμορφη Μορφή~. Κατευθύνσεις Ενθύμησης ΑυτοΑνακάλυψης – Αγέννητη Ύπαρξη Είμαι.
 • Ερωτήσεις – Απαντήσεις και Ιερός Χώρος ΣυνΎΠαρξης στο Πεδίο του Άχρονου, Αιώνιου Ευατού μας.

Η Πηγή των Παντων ειναι μέσα μας – Είμαστε σταληθεια αυτό που ψάχνουμε!

Σας ευχαριστώ που είστε εδώ.

Άπειρη – ΑΙώνια Αγάπη, Βικτώρια

Video Retreat ~Άμορφη Μορφή~ περιλαμβάνει:

 Anagenis Φόρμουλες:

 • Ήπια κίνηση του σώματος – που ξυπνάει κάθε κύτταρο της Ιερής μας Βιολογίας.
 • Συνειδητή Αναπνοή – που διευρύνει την ανάσα σας στην μέγιστη χωρητικότητά της, φορτίζει τα ενεργειακά πεδία και την βιοενέργεια των οργάνων απελευθερώνοντας συναισθηματικές εντάσεις και άγχος.
 • Ανώτερη Σύνδεση – Είσοδος στην διαλογιστική εμπειρία και το σημείο μηδέν μέσω καθοδήγησης & Light Language Singing. Ο διαλογισμός και η καθημερινή σύνδεση με την πηγή μέσα μας επιδρούν σε όλα μας τα σώματα, αναβαθμίζοντάς τα. Στην πορεία ανοίγει ο δρόμος και η πόρτα που γεφυρώνει όλο και πιο ισχυρά το αόρατο με το ορατό, τον γήινο εαυτό με τον ουράνιο, την κλειστή με την ανοιχτή καρδιά και τελικά την κάθε πρό(σ)κληση με τη λύση της.

Anagenis Διδασκαλία=Ενθύμηση:

 • Διδασκαλίες ~Άμορφη Μορφή~. Κατευθύνσεις Ενθύμησης ΑυτοΑνακάλυψης – Αγέννητη Ύπαρξη Είμαι.
 • Μέσα στη Ροή μετάδοση-μοίρασμα ενεργειακή διαμεσολάβηση κατευθυνόμενη σε κάθε σας κύτταρο, πεδίο με μόνο ‘σκοπό΄την ανάσταση, ενθύμηση της  Άιώνιας Ύπαρξης.
 • Η αποκωδικοποίηση των εννοιών ΑυτοΠραγμάτωση – ΆΜορφη Μορφή με ‘σκοπό’ του φυσικού ξεδιπλώματος της ενθύμησης μέσα σας.

Για ποιόν είναι αυτο το video-retreat : για εσένα που ‘ψάχνεις’ στ’αλήθεια την αλήθεια και την ολική ελευθερία από την πλάνη της διττότητας, του διαχωρισμού και όλης της αυτο-επιβαλλόμενης φυλακής που έχουμε επιτρέψει στους εαυτούς μας με αποτέλεσμα να υποφέρουμε, ‘αργο-πεθαίνουμε’ αντί να ευημερούμε, απολαμβάνουμε δίχως καμμία προσκόλληση ως Θεικά Όντα.

Τα οφέλη θα ειναι πολυεπίπεδα και πολλαπλά. Αρκεί να αφιερώσετε ποιοτικό γεμάτο αγάπη για τον εαυτο σας χρόνο και συνειδητή παρουσία σας μεσα στο πεδίο μετάδοσης και εσωτερικής αυτο-ανακάλυψης.

Aγορά: 75,00 ευρώ

Εκδηλώσετε το ενδιαφέρον αγοράς συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για