Το Μελλοντικό Τώρα. |Anagenis Βιωματικό Εργαστήρι!

 Anagenis Κβαντικό Πρόγραμμα Ενεργοποίησης, Ευθυγράμμισης και Εκδήλωσης Νέου Εαυτού.

30 Ημέρες Συνειδητής Αφοσίωσης στην σταδιακή αποδόμηση του παλαιού, περιορισμένου, δυσλειτουργικού τρόπου ύπαρξης και 30 Ημέρες Συνειδητής Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής – αναδόμησης, δημιουργίας νέου τρόπου ύπαρξης,αντίληψης, επιστροφής στην βιωματική ενθύμηση της αλήθειας.

Καθ-Ορίστε τις δικές σας 30 Ημέρες και παρακολουθήστε το Εργαστήρι μέσα από την άνεση του χρόνου και χώρου σας!

H Νευροεπιστήμη αποδεικνύει πως κάθε φορά που κάνεις ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ, προετοιμάζεις τον εγκέφαλό σου να εγκαταστήσει νευρολογικό υλικό για να σκέφτεσαι, να δρας και να νιώθεις όπως αυτός ο εαυτός που θέλεις να είσαι στο μέλλον.

Anagenis Πρόγραμμα 30 Ημερών – είναι το δικό σου Νέο Πεδίο, η Νέα Πλατφόρμα καθημερινής επαφής και ενδυνάμωσης ΝΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ, ο οποίος σταδιακά θα αρχίζει να εκδηλώνεται ως ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

 

Ακολουθούν η δομή, το περιεχόμενο και το πρόγραμμα της βιωματικής εμπειρίας 30 Ημερών -Το Μελλοντικό ΤΩΡΑ-.

Το Βιωματικό Εργαστήρι αποτελείται από :

 • 2 Συντονιστικά Video Σεμινάρια
 • 12 Anagenis Video Διδασκαλίες (35 – 45 λεπτών) | Σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα σας δοθεί με την επιβεβαίωση συμμετοχής
 • 5 Anagenis Video Ομαδικός Διαλογισμός (30λεπτών) Σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα σας δοθεί με την επιβεβαίωση συμμετοχής
 • 3  Anagenis Διδασκαλίες  -To Μελλοντικό ΤΩΡΑ- (6 ώρες) Σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα σας δοθεί με την επιβεβαίωση συμμετοχής

Intro Video Κλωσορίσματος – Σύνδεσης – Επεξήγησης

Master Webinars -ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΩΡΑ-

Καθοδηγούμενος Anagenis Διαλογισμός -Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό μου-

Anagenis  Βίντεο -Πολυδιάστατη Ύπαρξη-

Anagenis  Βίντεο -Συνειδητή Παρουσία-

Anagenis  Βίντεο –Αποδόμηση του παλαιού-

Anagenis  Βίντεο -Εξαγνισμος – θεραπεία-

Anagenis  Βίντεο –Ο Θρόνος της Συνειδητότητας-

Anagenis  Βίντεο –Κβαντική Επίγνωση-

Anagenis  Βίντεο –3 Ισχυροί Νόμοι Υλοποίησης-

Anagenis  Βίντεο –SomaSpirit Infusion – Anagenis Yoga-

Anagenis  Βίντεο -Κρυστάλλινο DNA-

Anagenis  Βίντεο –H δύναμη της Αγάπης-

Τι να περιμένετε;

Θεμελιακή Αλλαγή! Η οποία βεβαίως θα συνεχίσει να ‘συμβαίνει εσωτερικά’ και μετά τις 30 ημέρες καθώς θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του προγράμματος εφόρου ζωής και θα μπορείτε να δουλεύετε την κάθε ενότητα με τα εργαλεία μεταμόρφωσης και θεραπείας που δίδονται, την στιγμή που θα το χρειάζεστε και μετά την παρακολούθηση!

Πιο συγκεκριμένα:

 • Διεύρυνση συνειδητότητας – που σημαίνει άνοιγμα στο θαυμαστό πνευματικό Ον που είμαι με τις άπειρες δυνατότητές του και αναγνώριση των εσφαλμένων, περιοριστικών προγραμμάτων που ‘κρατούσα’ στο σύστημά μου.
 • Σωματική θεραπεία – ο ρόλος της βιολογίας στην εμπειρία αναγέννησης, ανύψωσης, ο ρυθμός της ανάληψης του φυσικού σώματος, τα σημεία-κλειδιά για αυτοΐαση και μετασχηματισμό της πυκνότητας που διατηρούν τα κύτταρα.
 • Εξισορρόπηση συναισθηματικού σώματος – η επαναφορά στην συναισθηματική καθαρότητα, ο ρόλος και η δύναμη των συναισθημάτων στην δημιουργία της νέας πραγματικότητας.
 • Αύξηση Δονητικού Πεδίου – υπερβατική εμπειρία απελευθέρωσης, μεταφορά σε υψηλότερα πεδία συνειδητότητας, νέα οπτική – νέες λύσεις.
 • Αποκατάσταση λήψης Ανώτερης Καθοδήγησης – εναρμόνιση με το μέρος του Εαυτού μου που ΕυΗμερεί παντού και πάντα.
 • Η Τέχνη της Υλοποίησης και Ανώτερης ΣυνΔημιουργίας.

Τα τελευταία 15 χρόνια έχω αφιερώσει την ζωή μου στην πνευματική εξέλιξη, συνειδητή μεταμόρφωση, έρευνα, μελέτη και εκδήλωση νέας ζωής – νέας πραγματικότητας. Ακολουθώντας την εσωτερική μου πυξίδα και καθοδήγηση τα τελευταία 8 χρόνια, διδάσκω, μοιράζομαι με τους συνοδοιπόρους της σχολής μας όσα μελετώ, βιώνω και ‘λαμβάνω’ με μαρτυρίες/εμπειρίες ριζικής μεταμόρφωσης και αναγέννησης και αυτό πάντα αναζωπυρώνει την σπίθα μου να βρίσκομαι σε υπηρεσία, προσφέροντας ‘χώρο-πεδίο’ για την Εμπειρία Αναγέννησης και πρακτικούς τρόπους, οι οποίοι μπορούν να σας ενεργοποιούν, διευκολύνουν κάθε μέρα, σε κάθε ευχάριστη ή δύσκολη εμπειρία.

Αυτό το πρόγραμμα έχει αυτό τον ανυψωτικό και συνάμα υποστηρικτικό χαρακτήρα, συνθέτοντας διδασκαλίες πνευματικότητας και επιστήμης, με  παραδείγματα, οδηγίες και εργαλεία, που φέρνουν άμεσα αποτελέσματα, τα οποία όμως σε βάθος χρόνου και με την εξάσκησή σας θα σας αποκαλύπτουν όλο και περισσότερο την αστείρευτη πηγή δύναμης μέσα σας και την ικανότητα υλοποίησης της ζωής που υποσχεθήκατε στον εαυτό σας.

Κόστος Anagenis Master Workshop : 120 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • 2  Video Σεμινάρια – Συντονισμού και Καθοδήγησης
 • 12 Anagenis Video Διδασκαλίες (35 – 45 λεπτών)
 • 5 Anagenis Video Ομαδικός Διαλογισμός (30λεπτών)
 • 3  Anagenis Διδασκαλίες  -To Μελλοντικό ΤΩΡΑ- (6 ώρες)

Θα χαρώ να βιώσουμε ΜΑΖΙ το Νέο Επίπεδο της Ενδυνάμωσης και Αναγέννησής Σου!

Εάν όλα όσα διάβασες ή άκουσες στο βίντεο συνηχούν με την καρδιά σου και είσαι έτοιμη/ος για το -Μελλοντικό σου ΤΩΡΑ-  τότε η εμπειρία μας ήδη ξεκίνησε.

Βικτώρια & Anagenis

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον αγοράς συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα!

Διαβάστε κάποια λόγια ευγνωμοσύνης των συμμετεχόντων:

Βικτώρια μου,

Θελω να μοιραστω μαζι σου την εμπειρια μου απο τη συνεδρια light language στο Μελλοντικο Τώρα αλλα και γενικα με ολα τα προγραμματα που  παρακολουθω στην Anagenis, βιωνω μεγαλες αλλαγες που εχουν να κανουν με την αγαπη του εαυτου μου και των αλλων.

Συνδεομαι με αυτη τη Πηγη μεσα μου και ομορφαινει η ζωη μου και το Τωρα μου. Πολυ συνειδητοποιημενες επιλογες κανω σε συνδεση με τον Ανωτερο εαυτο μου, εμπιστεύομαι την εσωτερικη μου φωνη και βημα βημα ανακαλυψα μεσα μου βιωματικα και παντα με παρατηρηση,  οτι η καρδια δε συνδέεται με το monkey mind αλλα μονο με τον ανωτερο νου, κι ετσι ενιωσα σα να γινεται μεσα μου μια συναρμολογηση, σα να θυμηθηκα μια αλλη λειτουργια, εναν αλλο δρομο συνδεσης και αυτη η ενθυμηση ειναι που με κανει ολο και πιο χαρουμενη και συνειδητά συνδεομαι πια με το φως στην καρδια μου και το ζω,το βιωνω αληθινα αυτο!

Χαρα απο μεσα προς τα έξω! Ειναι αληθεια  οτι πολλες φορες  εχω μεινει αφωνη που λενε! Εκανα πολλες φορες ουαου ! Μετα το εχανα, και μετα ερχοταν ενα βιντεο, κατι μεσα σε καποιο απο τα προγραμματα της Anagenis που με βοηθούσε να επανερχομαι! Και καθε φορα αλλιως! Με μεγαλη πιστη καθε φορα, τιποτα νοητικο και μονο, ολα βιωματικά ! Ελένη Κ.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για