Quantum Mentoring | Κβαντική Αρχιτεκτονική

 Απο την συρρίκνωση στην ΑυτοΚυριαρχία!

Ανακάλυψε την Δύναμή Σου!

QUANTUM MENTORING –  ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗΣ ΠΥΡΙΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΤΗΣ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ!

Αυτούς τους 5 Μήνες θα ανακαλύψεις Πως Εισαι ‘Προγραμματισμένος/η’ – Κωδικοποιημένη από την Πηγή – Απειροσύνη – Πνεύμα μέσα στο ΣώμαΑγωγό σου να ΕυΤυχήσεις και Φωτεινά Εναρμονισμένα με την Αλήθεια σου να Γειώσεις την ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ – ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΟΥ ΠΛΟΎΤΟ!
 
Μαζί σου η Βικτώρια – Στενός Συνεργάτης – Μέντορας στην Βιωματική Ανακάλυψη της Αόρατης Άπειρης Ύπαρξης που Είσαι/Είμαι/Είμαστε, στην Θεμελιακή/Ριζική αποταύτιση απο το εσωτερικό θύμα στην ΑυτοΚυριαρχία και την Εκπλήρωση του Ύψιστου Δυναμικού σου στο τώρα! Μέσα από απτελεσματικά κβαντικά εργαλεία και μεθόδους που διευκολύνουν τις παραπάνω εμπειρίες όπως ποτέ άλλοτε.

Έχεις Όραμα και χρειάζεσαι Δυναμική Καθοδήγηση, Υποστήριξη για να ξεκλειδώσεις και άλλο ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, τα Εσωτερικά σου Ταλέντα, την Εμπισοσύνη στον Εαυτό για την Εκπλήρωση – Υλοποίηση αυτού;

                                                              ΕΑΝ ΝΑΙ …..

Τότε Συνέχισε να διαβάζεις!!!!!!!!!!!!

Quantum Mentoring  – Ανακάλυψε τι ‘Δεν Είσαι’ και ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ!

Αυτό το Quantum Mentoring Πρόγραμμα είναι δομημένο στην Κβαντική Επιστήμη – Κβαντική Συνειδητότητα, Το Σύστημα Ανθρώπινου Σχεδιασμού, Συμπαντικούς Νόμους της Ευημερίας και την Μαεστρία Εκδήλωσης Αρμονικής Πραγματικότητας!
 

Μαζί με την Βικτώρια θα ΣυνΕργαστείτε για να ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΤΕ τα κατάλληλα Εσωτερικά Άλματα, Μετατοπίσεις,  Επιθυμίες καρδιάς τιμώντας τον δικό σου ρυθμό και την μοναδικότητα της δικής σου ενσάρκωσης!

Διαδικασία Κβαντικής Αντικατάστασης

ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ

-Που Είμαι και Που Θέλω να Παω – μέσα από την Έμπνευση και Πράξη!!!

QUANTUM MENTORING

Η Ολική Αφύπνιση εξοικονοεί χρόνο – ενέργεια από την άσκοπη πλάνη μέσα στην δυαδικότητα και η ανακάλυψη της Μοναδικότητας Σου – Ανθρώπινο Design είναι το εισιτήριο της άνευ όρων ελευθερίας και εκδήλωσης της Αρμονικής Πραγματικότητας!!!!!

Άκουσε την παρουσίαση του προγράμματος εδώ:

Μοιράσματα απόφοιτων του προγράμματος:

Και βέβαια, ναι ήρθα αντιμέτωπη με τους  φόβους μου, αλλά δεν το έβαλα κάτω, δε μπορούσα άλλωστε αφού όποτε σε χρειαζόμουν Βικτώρια, ήσουν πάντα κοντά μου, με τον δικό σου υπέροχο τρόπο, να με υποστηρίζεις, να μου κάνεις χώρο και να μου επιτρέπεις απλά να βιωνω την εμπειρία! Και μετά…. Αγαλλίαση, απελευθέρωση, ανακούφιση, ουδετεροτητα, φως, συγχρονικοτητα, αλλαγές, μεταμόρφωση, υλοποιήσεις… Σε όλη αυτή τη διαδρομή του Quantum Mentoring ανακάλυψα ότι έχω παραπάνω δύναμη απ όσο πίστευα, πίστεψα στις δυνατότητες μου και έμαθα να βάζω τις βάσεις και να αποφασίζω ποιες εμπειρίες θέλω να βιώσω! Έμαθα να παραδινομαι και να εμπιστεύομαι τον ανώτερο εαυτό μου, τους οδηγούς μου, το σύμπαν, Εμένα! Πολύτιμη η βοήθεια σου! Πόσο υπέροχη είσαι αγαπημένη μου, υποστηρικτή, γεμάτη αγάπη, χαρά, ενθουσιασμό, νιώθεις ότι νιώθουμε και η καθοδήγηση σου είναι τόσο στοχευμενη που μόνο σε υπέροχες εμπειρίες μπορεί να οδηγήσει!!! Βαθιά ευγνωμοσυνη και αγάπη!                                      Ο. Μ.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος θα μάθετε και θα εμπεδώσετε:
 • πώς η Αιώνια Ύπαξρη -που είστε- είναι η έμφυτη δύναμη σας η οποία κατά την ανακάλυψη ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ολες τις σφαίρες της ζωή σας. Πως την ανακαλύπτουμε, διατηρούμε και πορευόμαστε μέσω και μέσα σε αυτην ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ
 • ποιο είναι το Ανώτερο Όραμά σας – η Κοσμική Επιθυμία και με ποιό τρόπο είναι κατάλληλο να την ΕκΔηλώσετε-Υλοποιήσετε;
 • ποια είναι η  δύναμη της κβαντικής αρχιτεκτονικής φύσης του ενεργειακού, νοητικού σας πεδίου -μέσα από το προίσμα της μη-δυαδικότητας- και η εφαρμογή της
 • αρχές και πρακτικά εργαλεία της Κβαντικότητας στην Πράξη, Επιστήμης του Πλούτου, τους Συμπαντικούς Νόμους της Ευημερίας -μέσα από το προίσμα της μη-δυαδικότητας-
 • την ανάλυση του Ανθρώπινου Σχεδιασμού σου – Human Design σου και την κατάλληλη για σενα πλοήγηση εδώ στην γήινη διάσταση
 • είσαι Συλλεκτικό Κομμάτι! Δεν υπάρχει δεύτερος/η. Έχεις δικός σου προσωπικό ενσωματωμένο σύστημα Απελευθέρωσης – Αφύπνισης και Εκδήλωσης Φωτεινού Πλούτου = Αρμονικής Πραγματικότητας!
Είναι Ταξίδι Ανακάλυψης Αστείρευτης Δύναμης μέσα σας και τον Εσωτερικό Πλοηγό της Ζωής Σας και η Πρακτική Εφαρμογή αυτής της Δύναμης!
Η Κβαντική Αναγεννητική – Πρόγραμμα Αναβάθμισης και Γειωμένων Αποτελεσμάτων!
Quantum Mentoring – Κβαντική Αρχιτεκτονική
Διάρκεια : 5 μήνες – 5 Modules | 5 Θεματικές Διδασκαλίες
🔆 5 – Master Video Διδασκαλίες τον μήνα Quantum Power  (6 ωρών)
🔆 1 Προσωπική Συνεδρία το μήνα – Quantum Coaching Ενδυνάμωσης και Υπέρβασης με την Βικτώρια Καρυπίδου
 
Και άλλες πληροφορίες που θα σταλούν με την αίτηση ενδιαφέροντός σας!
 
Quantum Mentoring – πλατφόρμα πλοήγησης για όσους είναι έτοιμοι για ενεργοποιητική ‘γονιμοποίηση’, μεταμορφωτική υποστήριξη.
 
Κατάλληλο για νέους συνειδητούς επιχειρηματίες, διαμεσολαβητές, ενεργειακούς θεραπευτές, οδηγούς που βρίσκονται στην εσωτερική αναβάθμιση και ζητούν υποστήριξη σε αυτην τους την Νέα ΑυτοΑνακάλυψη.
 
Σημείωση : Υπάρχει δυνατότητα Ατομικού Quantum Mentoring (περιορισμένες θέσεις) Ζητήστε πληροφορίες.
 

Το Quantum Mentoring ειναι “μια βουτιά στα βαθια” δεν εμπειρευεσαι μονο σε κατι συγκεκριμένο, αλλα σε ένα σύνολο πραγμάτων, οπως αποδέσμευση από την αντίληψη χρηματικής ελλειψης στην βιωματική κατανόηση, οτι η ευημερία είναι αναπόσπαστο Δικαίωμα – Ουσία σου. “Εισαι το Ευήμερο Ον – το Γενναιόδωρο Σύμπαν”.

Μέσα από το πρόγραμμα ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σου, ωθεισαι στο να καλλιεργείς τα ταλέντα σου η και να τα ανακαλύψεις. Η ενθάρρυνση της Βικτωριας ειναι καθοριστικη στο ολο εγχειρημα τοσο με τη διδασκαλια οσο και με τη μητρικη της αφοσίωση. Σημαντικός ειναι ο ρολος των προσωπικων συνεδριων και αποκαλυπτικος για την κατευθυνση που θα ακολουθήσεις.

Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, διαφορετικό από τα υπάρχοντα, αλλα για να το ακολουθήσει κανείς χρειάζεται πίστη, θέληση, ενθουσιασμό και δέσμευση.                                                                                                       Α. Τ.

Ζητώντας περισσότερες πληροφορίες σας αποστέλλονται: το κόστος, ημερομηνίες του προγράμματος, τα θέματα ενοτήτων και στοιχεία για την δομή, την εργασία που συντελείται κατα την διάρκεια της περιόδου του Quantum Mentoring.
 
Για περισσότερες πληροφορίες συμπλήρωσε την φόρμα ενδιαφέροντος συμμετοχής και θα λάβεις σύντομα νέα μας!
 
Βικτώρια Καρυπίδου
 
 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για