Επόμενο Event – Special Live/Online Event – ReUnion|

Εστίαση θεραπείας/εμπειρίας: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!

Για περισσότερες πληροφορίες (θεματολογία, ημερομηνίες και τόπος διεξαγωγής) μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Οι Ομαδικές Συνεδρίες Light Language είναι βιωματικές θεραπευτικές εμπειρίες. Στις Συνεδρίες αυτές δημιουργούμε στοχευμένες ομάδες και εργαζόμαστε με συγκεκριμένο θέμα.  Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε το θέμα στο οποίο θέλετε να εργαστείτε και να λάβετε υποστήριξη και επιτάχυνση στην πνευματική σας πορεία. Μέσα σε ένα δυναμικό, ομαδικό  ενεργειακά πεδίο πραγματοποιείται η εστιασμένη διαμεσολάβηση/μετάδοση Light Language στο θέμα που εργαζόμαστε.

Μπορείτε να λάβετε μέρος στις live συνεδρίες ή να αγοράστε τα πακέτα συνεδριών από το κατάστημα της Anagenis. Διαβάστε την περιγραφή και νιώστε τι μιλάει ΤΩΡΑ στην καρδιά σας.

 • Για να δείτε τις Ομαδικές Συνεδρίες Light Language που τρέχουν αυτό το διάστημα πηγαίνετε στην Ενότητα Σεμινάρια — > Προσεχείς & Τρέχουσες Εκδηλώσεις 
 • Ή προμηθευτείτε Light Language Ομαδικές Συνεδρίες από το κατάστημα της Anagenis.

Μήνυμα από την  Βικτώρια για τις συνεδρίες Light Language:

«Από την εμπειρία των τελευταίων 5 χρόνων, που κάνω προσωπικές συνεδρίες Light Language , θέλω να τονίσω το εξής: η Δονητική Θεραπεία μέσω του LL πραγματώνεται στο επίπεδο της διευρυμένης  5ης διάστασης, μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας. Οι μεταδόσεις πάντα είναι πολυδιάστατες και ενεργούν, αναδομούν και διευκολύνουν την μεταμόρφωσή σας σε όλα τα επίπεδα, φυσικά στον βαθμό που το επιτρέπετε και είστε ανοικτοί και έτοιμοι. Η θεραπεία επίσης είναι πολυδιάστατη και δεν ενεργεί μόνο στο θέμα που θα επιλέξετε από τα παρακάτω. Το θέμα όμως στο οποίο η εσωτερική σας καθοδήγηση εφιστά τώρα την προσοχή σας είναι άκρως σημαντικό, καθώς δρα ως καταλύτης αυτο-ανακάλυψης, αυτο-ξεδίπλωσης, αναβάθμισης, αναγέννησης στο ιερό σας ΤΩΡΑ – στην φάση ανάληψής σας ΤΩΡΑ.»

Light Language

Η Γλώσσα του Φωτός – Language of Light είναι μια Συμπαντική γλώσσα η οποία κατανοείται και λαμβάνεται απ΄όλους στο επίπεδο της Ψυχής – της καρδιάς. Είναι μία μοναδική μορφή Ανώτερης Επικοινωνίας –  Channeling. Αποτελείται από φως, ήχο, ιερή γεωμετρία και κοσμικές πληροφορίες. Την στιγμή της μετάδοσης οι συχνότητες του Φωτός προσαρμόζονται συντονίζοντας την δονητική ανάγκη του ατόμου και έτσι επιτυγχάνεται : εκκίνηση μετασχηματισμού, ισορροπίας, ενεργοποίηση και ευθυγράμμιση με τις Νέες Συχνότητες της Νέας διευρυμένης συνειδητότητας. Αυτή η εμπειρία ενδυναμώνει το Ον!

Η μετάδοση μπορεί να γίνει δια ζώσης ή εξ αποστάσεως και είναι εξίσου αποτελεσματικοί και οι δύο τρόποι.

Η μετάδοση της Φωτογλώσσας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για θεραπεία – εμπειρία ενθύμησης και εσείς, ναι ΕΣΕΙΣ, είστε ο Θεραπευτής εν τη λήψει της (καθώς το επιτρέπετε και τη λαμβάνετε).

Καθώς λαμβάνετε/δέχεστε τους κραδασμούς που μεταδίδονται, εσείς και ο Ανώτερος Εαυτός σας στην ουσία διευκολύνετε την θεραπεία-ενεργοποίηση με τον τρόπο αλλά και στον βαθμό που είναι ορθό και κατάλληλο για εσάς.

Η ανταλλαγή, η αναγνώριση και η αλλαγή, όλα λαμβάνουν χώρα σε κβαντικό επίπεδο,  αυτοστιγμεί ενώ τα αποτελέσματά τους ξεκινούν να ξεδιπλώνονται στην φυσική διάστασή σας με το πέρασμα του χρόνου.

Η Γλώσσα του Φωτός παρακάμπτει την λογική του εγκεφάλου και μιλά απευθείας στο φυσικό και στο πνευματικό σώμα. Η δονητική εμπειρία Light Language:

 • Παρακάμπτει τους περιορισμούς του νοητικού πεδίου.
 • Ενεργοποιεί το DNA και την Επίφυση (ή το «τρίτο μάτι»).
 • Απελευθερώνει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα.
 • Αυξάνει την διαίσθηση.
 • Δυναμώνει την Επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό.
 • Δίνει Πρόσβαση στην έμφυτη σοφία.
 • Θεραπεύει και διευκολύνει την απελευθέρωση και ενθύμηση στο συναισθηματικό, νοητικό και φυσικό σώμα.
 • Ξεκινάει την διαδικασία Ανάληψης και πολλά περισσότερα!

Special Live/Online Event – ReUnion

Ομαδική Βιωματική Συνεδρία ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ| Εμπειρία Νέας Γης με Light Language, New Earth Frequency Sound Activation και Αναγέννηση του ΣώμαΑγωγού

Εστίαση θεραπείας/εμπειρίας: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!

Απεξάρτηση από ‘καρμικές’ τάσεις. Επιστροφή στην Έσω Ανώτερη Διαύγεια. Διευκόλυνση της διαδικασίας της ενσωμάτωσης και μετάβασης σε υψηλότερες δονητικές συχνότητες. Αποσύνδεση απο μοτίβα, συμπεριφορές που εμποδίζουν το νέο άνοιγμα.  Αποσύνθεση  ψευδαισθήσεων.Αφύπνιση του πεδίου βιωματικής Ενθύμησης είμαι Θεός/Θεά Δημιουργός Κβαντική Δομή – Κβαντική Υλοποίηση.

Λέξεις Κλειδιά: ΠΡΑΟΤΗΤΑ, ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΑΓΑΠΗ.
Η συνεδρία περιλαμβάνει:
– Anagenis Formula – Ανάσες Αναγέννησης
– Διαλογισμό & ενεργοποίηση
– Light language
Κατά την διάρκεια της συνεδρίας θα βιώσουμε:
– συνειδητή επαφή με την αναπνοή και τον έμφυτο μηχανισμό του σώματος.
– ενεργοποίηση – ανανέωση κυττάρων.
– διευκόλυνση της διαδικασίας της ενσωμάτωσης και μετάβασης σε υψηλότερες δονητικές συχνότητες.
–  δημιουργία εσωτερικού χώρου, για την φυσική ανάδυση της σιωπής και εσωτερικής διαύγειας.

Κόστος συμμετοχής ανά συνεδρία διδικτυακά:  45 ευρώ

Περιλαμβάνει:

+ την συμμετοχή σας στο live webinar/μάθημα ομαδικής συνεδρίας

+ ηχογράφηση της συνεδρίας σε μορφή mp4

Το υλικό αποστέλλεται στο e-mail, με μορφή ψηφιακού συνδέσμου για την αποθήκευση του αρχείου.

Για Εκδήλωση Ενδιαφέροντος, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα:

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για