Όλα αυτά που μπορούμε να κάνουμε είναι απαλλαγμένα από όρια, γιατί πολύ απλά είμαστε κβαντικοί. Μπορούμε να γειώσουμε όλα όσα επιθυμούμε. Χρειάζεται απλά να επιλέξουμε και να συνδεθούμε με τον αυθεντικό, αληθινό μας εαυτό.

Αυτή ακριβώς η σύνδεση είναι που έφερε κι εσένα εδώ, σήμερα.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να λάβεις ένα μήνυμα. Ακόμη κι αν το έχεις ακούσει ξανά, τώρα είναι κατάλληλο να το αισθανθείς.

Έχεις επιλέξει να συνδεθείς με αυτό το αυθεντικό κομμάτι του εαυτού σου. Έχει σημασία λοιπόν να κατανοήσεις και συνειδητά πως μπορείς να συντονίζεσαι διαρκώς και να εστιάζεις στη δική σου κατανόηση της ενθύμησής σου.

Η αρχή γίνεται από τα μηνύματα που επιλέγεις να λάβεις και να αναλάβεις την ευθύνη να κάνεις πράξεις με αυτά. Στη συνέχεια, η αίσθηση που έχεις μέσα σου, αρχίζει να καθρεπτίζεται και στην πραγματικότητα καθώς και στις υπόλοιπες ψυχές που περιτριγυρίζουν κι εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σου.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, σταδιακά, ο Αυθεντικός Εαυτός που ονειρεύτηκες θα αναγεννηθεί και θα βγει στην επιφάνεια.

Όλο αυτό σα γεγονός δεν είναι τίποτα περισσότερο από τα εν δυνάμει δυναμικά που βρίσκονται ήδη μέσα σου. Απλά περιμένουν τη δική σου απόφαση για να εκδηλωθούν και στην υλική σου πραγματικότητά.

Σε όλο αυτό το ταξίδι μην ξεχνάς ότι έχεις πάντα στήριξη από τη δική σου ομάδα καθδήγησης, τον αναληφθέντα σου Δάσκαλο, ή κάποια οντότητα με την οποία έχεις συμφωνήσει ότι θα δουλέψετε μαζί σε αυτή την ενσάρκωση. Είναι σε αναμονή, για να ξεκινήσετε! Τέλος, κάθε βήμα γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία και χάρη όταν είμαστε σε διαρκή συνεννόηση κι επικοινωνία με την Εξελιγμένη Εκδοχή του Εαυτού μας.

Ο Εξελιγμένος μας Εαυτός κρατάει το δονητικό πεδίο όπου όλα σου τα σενάρια έχουν ήδη όλα τα συστατικά γι’αυτό το πιάτο που ετοιμάζεσαι να γειώσεις.

Το μόνο που χρειάζεται και περιμένουν όλοι από εσένα είναι απλά να αντιληφθείς τον Αυθεντικό σου Εαυτό.

Ο αυθεντικός σου εαυτός είναι ήδη εκεί και σε περιμένει, αυτό που είσαι σήμερα. Τώρα είσαι αυτός που ουσιαστικά μπήκες στη διαδικασία να σε απελευθερώσεις και να σε ενθαρρύνεις να πάει να συναντήσει τον Αυθεντικό σου Εαυτό. Έτσι, ο τωρινός σου εαυτός λέει, σε όλη την καθοδήγηση που υπάρχει για εσένα: “Ναι! Πες μου τι να κάνω και θα το κάνω!”

Συγχαρητήρια και Καλή Αντάμωση!