Οι Προκλήσεις της Μεταβατικής Περιόδου

Πάμε να δούμε τώρα για τις προκλήσεις της μεταβατικής περιόδου και γιατί έχω ονομάσει αυτή την συνάντηση των δημιουργών σήμερα ακριβώς έτσι. Οι προκλήσεις της μεταβατικής περιόδου. Ξέρετε τί συμβαίνει; Αυτή την περίοδο υπάρχουν δύο ας το πούμε πλευρές, που βιώνονται από τους ανθρώπους αγγέλους, που βιώνονται από τους εργάτες του φωτός. Και μία έντονη που παρατήρησα εγώ, μετά από επικοινωνίες μαζί σας, είναι ότι αυτή την εποχή οι άνθρωποι βιώνουν μία χαοτική κατάσταση απέναντι σ’ αυτό που θέλουν να κάνουν, που πιστεύουν πως προς τα εκεί βαδίζουν, αυτό που θέλουν να ξεκινήσουν.

Έχουν μεν πολλές ιδέες, αλλά δεν ξέρουν πώς να τις φέρουν εδώ στην ύλη, πώς να αρχίσουν να κάνουν τα πρώτα βήματα. Νιώθουν ξένο το περιβάλλον στο οποίο συναναστρέφονται πια, ξένο με την έννοια ότι δεν υπάρχει αυτή η επικοινωνία, η σύνδεση που υπήρχε πριν από 1-2-3 μήνες και νιώθουν πως κάποια θέματα που τους απασχολούν δεν μπορούν να τα συζητήσουν, επειδή ούτε και οι ίδιοι δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί νιώθουν κατάθλιψη. Γιατί νομίζουν ότι είναι κατάθλιψη, επειδή νιώθουν ότι θέλουν να απομακρυνθούν λίγο από το κοινωνικό τους περιβάλλουν, από την οικογένειά τους. Και όλα αυτά τους φέρνουν σε μια σύγχυση, γιατί νομίζουν ότι κάτι τους συμβαίνει. «Φοβούνται» μάλλον ότι το μονοπάτι που έχουν επιλέξει τους οδηγεί σε απομόνωση, ότι μπορεί να γίνουν αντικοινωνικοί και όχι τόσο ευχάριστοι στην παρέα.

Λοιπόν αυτή είναι μία πλευρά που βιώνεται από αρκετούς που βαδίζουν το μονοπάτι της ψυχής και εγώ έχω να σας πω ένα καταπληκτικό νέο. Αυτό που βιώνετε και νιώθετε σε μεγάλο ή σε μικρό βαθμό, αυτό που περνάτε, είναι η λεγόμενη αναβαθμονόμηση ή αν θέλετε να το καταλάβετε πιο απλά είναι η αναβάθμιση ας το πούμε. Εξαρτάται βέβαια πάντα από την κλίμακα, από το επίπεδο της εξελιγμένης κατάστασης στο οποίο βρίσκεστε, αλλά εγώ όμως μιλάω σ’ εκείνους που συνδέονται με την «Anagenis» και συνδέονται με αυτό που εγώ έχω να σας μεταφέρω σήμερα.

Όταν λοιπόν συμβαίνουν τέτοιες αλλαγές, όταν συμβαίνουν τέτοιες περίοδοι στη ζωή μας, –γιατί τα τελευταία 3-4 χρόνια αυτό είναι όλο και πιο έντονο–, η αναβάθμιση αυτή είναι ένα από τα δείγματα της μεταβατικής περιόδου που βιώνουμε, όπου αλλάζουν όλα μας τα πεδία, αναβαθμίζονται τα πεδία μας, το σώμα μας.  Και αυτή η αναβάθμιση πιέζει τον νου αρκετά, ο οποίος προσπαθεί να βρει λύσεις, προσπαθεί να βρει διεξόδους, βέβαια μέσα από τον παλιό τρόπο που σκεφτόταν και ήταν προγραμματισμένος και αυτό σας φέρνει μια αίσθηση νοητικής εξάντλησης, η οποία φυσικά καθρεφτίζεται και στο σώμα.

Αυτή λοιπόν την περίοδο γίνεται ένα ξεκαθάρισμα, μαζί με όλες αυτές τις πλανητικές αλλαγές που συμβαίνουν, μαζί με όλη αυτή τη νέα ενέργεια που υπάρχει ήδη στον πλανήτη, οπότε φανταστείτε πόσο πραγματικά δυσκολεύουν τα πράγματα για εκείνους που δεν έχουν ιδέα του τί συμβαίνει. Εσείς όμως που επιλέγετε να γνωρίζετε και επιλέγετε να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας για την πνευματική σας ανάπτυξη, για την διεύρυνση της συνειδητότητάς σας, είναι σαν να βρίσκεστε σ’ ένα καράβι και εφόσον γνωρίζετε ότι ξέρετε κολύμπι, ξέρετε ότι μπορείτε, ότι υπάρχουν λύσεις, είσαστε ήσυχοι, νιώθετε πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από τους άλλους.

Έτσι λοιπόν όλες αυτές οι αλλαγές, όλοι αυτοί οι παράγοντες δημιουργούν σύγχυση στο σώμα και στον νου και επειδή βρισκόμαστε στη φυσική πραγματικότητα, εδώ στην ύλη δουλεύει πολλές φορές και βοηθάει πάρα πολύ, εάν νιώθουμε ότι από τον νου δεν μπορούμε να βρούμε μια άκρη, να ξεκινήσουμε από την ύλη. Να βάλουμε δηλαδή τα πράγματα στη θέση τους στο σπίτι μας, να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα, μία γενική αν χρειαστεί, έτσι ώστε να πετάξετε ό,τι δεν χρειάζεστε πια, το οποίο όμως πραγματικά ξέρετε ότι εδώ και ένα χρόνο δεν το έχετε χρησιμοποιήσει.

Μπορεί να είναι κάποια πράγματα από τον ρουχισμό σας, μπορεί να είναι κάποια βιβλία σας, μπορεί να είναι κάποια παλιά τετράδια, οτιδήποτε το οποίο δεν σχετίζεται πια μ’ εσάς, γιατί είσαστε ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος τώρα. Οπότε βοηθήστε λοιπόν αυτή την αναβάθμιση και στο περιβάλλον σας. Αυτό, όπως το λέω συμβολικά, θα βοηθήσει και το νοητικό επίπεδο και θα καθαρίσει βέβαια την συνειδητότητα από τα οποιαδήποτε σκουπίδια. Χρειάζεται να κάνουμε λοιπόν νέο χώρο, νέο μέρος, να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για τις αλλαγές, να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον νέο τρόπο, να υποδεχθούμε την νέα ζωή, για να μπορέσουν να έρθουν αυτές οι ιδέες, να μπορέσουν να έρθουν αυτές οι σχέσεις και αφού ολοκληρώστε αυτή την διαδικασία πολύ συνειδητά, να το κάνετε με πολλή πρόθεση.

Δηλαδή αυτό το ξεσκαρτάρισμα, αυτό το ξεκαθάρισμα που θα κάνετε, αυτή την αποκόλληση από κάποια πράγματα που κρατούσατε τόσον καιρό, κάντε την συνειδητά, γνωρίζοντας ότι ανοίγετε, ξεκαθαρίζετε χώρο στη ζωή σας για το πνεύμα, ώστε να έρθει πιο κοντά για να μπορεί να εκδηλωθεί μέσα από εσάς.

Καλή Επιτυχία και Ενδυνάμωση Masters!