Πάμε να συναντήσουμε τον Θεϊκό μας Εαυτό.

ενεργοποίηση πάμε να συναντήσουμε τον θεϊκό μας εαυτόΗ εποχή της προσμονής έλαβε τέλος. Δεν υπάρχει πια χρόνος, βλέπετε πως ο χρόνος έχει μικρύνει, μάλλον τώρα βιώνουμε την περίοδο που γίνεται η αποκατάσταση της γραμμικής χρονικής ποιότητας του χρόνου στα γήινα επίπεδα, γι’ αυτό και πολλές φορές μπορεί να νιώθετε πως είτε έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας, είτε το αντίθετο, αλλά ο χρόνος, η εποχή της προσμονής των μεγάλων αποκαλύψεων ή κάποιων νέων τεχνικών μεθόδων, οι οποίες θα μας φέρνουν την φώτιση, τελείωσε. Εμείς είμαστε εκείνοι που θα το ανακαλύψουμε.

Δεν μας μεταφέρεται ποτέ κάτι από ανώτερες σφαίρες που δεν ξέρουμε, το βιώνουμε και το ξέρουμε ήδη, αφήνουμε, επιτρέπουμε εμείς να γίνουμε το όργανο και το εργαλείο για να αγκυροβοληθεί και να υλοποιηθεί το πνεύμα εδώ στη Γη. Οπότε αυτή η εποχή της προσμονής τελείωσε και έχουμε βγει πια από το κλουβί της 3ης διάστασης, έχουμε βγει απ’ αυτό το κουτί και είναι η ώρα να κοιτάξουμε μέσα μας, για να εκδηλωθούν αυτά που επιθυμούμε έξω.

Μην εστιάζετε μόνο σε ένα πράγμα τώρα που βγήκατε, μπροστά σας είναι η γέφυρα, η οποία σας πηγαίνει ακριβώς εκεί όπου βρίσκονται όλα όσα ποθείτε να εκδηλώσετε, γιατί εκεί είστε εσείς και ανοίγει την αγκαλιά του, ανοίγει τα χέρια του διάπλατα και σας περιμένει εκείνος ο Εαυτός, ο οποίος είναι ήδη φωτισμένος, είναι εκείνος ο Εαυτός ο οποίος ήδη έχει εκπληρώσει όλα αυτά που ποθείτε, είναι ο θεϊκός εαυτός και ανοίγει την καρδιά του. Αυτή την γέφυρα περπατάμε αυτή την στιγμή αγαπημένοι. Το πόσο μεγάλη είναι αυτή η γέφυρα, το πόσο γρήγορα θα την περπατήσετε, εξαρτάται μόνο από εσάς, αλλά ήδη μπορείτε να δείτε και από τώρα.

Κλείστε τα μάτια σας, πάρτε μια βαθιά εισπνοή – εκπνοή – προσπαθήστε να μην σταυρώνετε τα χέρια και τα πόδια σας – πάμε άλλη μια εισπνοή, πάμε να συναντήσουμε εκείνο τον εαυτό, τον θεϊκό μας εαυτό, ο οποίος έχει ανοίξει τα χέρια του, ο οποίος είναι όλα όσα αυτή την στιγμή θέλετε να είστε, θέλετε να βιώνετε, είναι μέρος του εαυτού σας, είστε εσείς. Δείτε τον όπως ακριβώς τον βλέπει η καρδιά σας, αφήστε τον νου, ο νους ηρεμεί και ησυχάζει αυτή την στιγμή, δείτε την γέφυρα, το χρώμα της, το περιβάλλον γύρω, κάντε το πρώτο βήμα. Πάμε να κάνουμε μια εισπνοή – νιώστε το σώμα σας – νιώστε το ελαφρύ και κοιτάτε μόνο μπροστά, φτάνει πια να γυρίζουμε πίσω, εισπνέω και περπατώ και επιλέγω, το λέω και το δηλώνω.

«Επιλέγω τον δρόμο της φώτισης, που περπατώ με χάρη και ευκολία και έχω όλη την στήριξη που χρειάζομαι και καθοδήγηση και γνωρίζω ότι το αξίζω, διότι είμαι το πολυαγαπημένο παιδί του σύμπαντος. Και έτσι είναι.»

Περπατήστε μπροστά αγαπημένοι και εάν διστάζετε και δεν κάνετε βήμα, ζητείστε από την πνευματική σας οικογένεια, λεγεώνες άγγελοι είναι γύρω σας να σας διευκολύνουν, γι’ αυτό είναι εδώ, για να ακούν την επίκλησή σας. Ζητείστε το και δείτε δύο μεγάλους αγγέλους να περπατούν πλάι σας, να σας κρατούν ο ένας από το ένα χέρι, ο άλλος από το άλλο και περπατάτε μαζί προς εκείνο τον θεϊκό σας εαυτό. Εκείνος σας περιμένει, το χαμόγελο στα χείλη του το βλέπετε από μακριά. Περπατήστε μαζί βήμα-βήμα με τους αγγέλους σας και αν νιώθετε την εσωτερική δύναμη, πείτε τους να σας αφήσουν, διότι τώρα έχετε όλη την σοφία, την αλήθεια, την ψυχική δύναμη να αγκαλιάσετε τον φωτισμένο, εξελιγμένο εαυτό σας. Και αν αυτή την στιγμή ανατριχιάζετε ή νιώθετε ότι θέλετε να κλάψετε ή κλαίτε, είναι κατάλληλο αγαπημένοι μου.

Η συνάντηση αυτή είναι μαγική. Έχετε εκδηλώσει την πρόθεση γι’ αυτή σας την συνάντηση, έχετε εκδηλώσει επιθυμία και την επιλογή σας και τώρα είστε όλο και πιο κοντά. Αυτή η συνάντηση είναι συνάντηση, η οποία αποτυπώνεται στα ακασικά σας αρχεία, αποτυπώνεται στο σήμερα, που χρονικά στις ανώτερες σφαίρες δεν υπάρχει. Είναι στο εδώ και τώρα, νιώστε το και κάθε φορά που θα νιώθετε ότι θέλετε να το κάνετε είναι κατάλληλο. Και τώρα βλέπετε ότι φτάνετε όλο και πιο κοντά, μυρίζετε τόσο όμορφες μυρωδιές γύρω σας, βλέπετε πράσινο, νιώθετε τόσο πιο ελαφρύς, βλέπετε την αγκαλιά, βλέπετε τα χέρια τα διάπλατα του φωτισμένου εαυτού σας.

Αγκαλιάστε τον αγαπημένοι, αγκαλιάστε τον, νιώστε αυτή την άνευ όρων αγάπη. Είστε εσείς εκείνος που είναι όλα όσα αυτή την στιγμή ποθείτε να γίνετε και καθώς αγκαλιάζεστε, δείτε ότι ενσωματώνεστε σιγά-σιγά, δείτε τα χέρια σας, τα πόδια σας, το σώμα σας, δείτε ότι γίνεται η ένωση με την προοδευμένη, φωτισμένη εκδοχή του εαυτού σας. Και νιώστε κάθε κύτταρο – κάθε κύτταρό σας έχει ενωθεί με το δικό του, κάθε κύτταρό του είναι πλέον δικό σας. Έχετε ενωθεί μ’ αυτή την πλευρά- εκδοχή του εαυτού σας και είναι εδώ για να σας καθοδηγεί. Είναι εδώ και κάθε φορά που θα την χρειαστείτε μ’ εκείνη θα συνδέεσθε, γιατί η ευημερία και όλες οι υλικές εκδηλώσεις είναι αποτέλεσμα της σύνδεσής σας με την ανώτερη και την φωτισμένη σας εκδοχή.

Μείνετε για λίγο ακόμα επάνω – βαθιά εισπνοή – εκπνοή, χαλαρώστε τώρα – εισπνέω – μείνετε για λίγο σ’ αυτή την κατάσταση, μείνετε για λίγο και αισθανθείτε μόνο με την καρδιά. Δεν υπάρχει ο νους, αυτή την στιγμή ξεκουράζεται και σας ευχαριστεί κιόλας, γιατί και ο νους θέλει να διευρυνθεί και με όλη αυτή την εσωτερική μεταμόρφωση, αυτό είναι το δώρο σας προς τον νου.

Ο καθένας σας είναι τόσο μοναδικά ξεχωριστός. Μόνο εσείς μπορείτε να περπατάτε αυτή την γέφυρα, γιατί μόνο εσείς μπορείτε να γίνετε οι αρχηγοί του εαυτού σας, να ξεπεράσετε τα σύνορα και τα όρια. Αυτό το μήνυμα είναι το μήνυμα από την δική σας φωτισμένη εκδοχή του εαυτού σας προς εσάς στο τώρα, σ’ εκείνη την πτυχή του εαυτού σας που κάθεται και ακούει. Και τώρα μπορείτε να αναρωτηθείτε και να ρωτήσετε οτιδήποτε αισθάνεστε. Μπορούμε να μάθουμε.

Αντιληφθείτε ποιές είναι οι δημιουργικές σας προθέσεις και οι ικανότητές σας. Βάλτε το τώρα αυτό στην καρδιά σας, δηλαδή τί προτίθεστε να δημιουργήσετε στην ζωή σας μέσα απ’ αυτή την δημιουργία, μέσα απ’ αυτή την σχέση που έχετε πια με την φωτισμένη εκδοχή του εαυτού σας. Ο νους δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. Με την καρδιά νιώθετε, με την καρδιά βλέπετε, με την καρδιά σκέφτεστε και μιλάτε. Και αν έρχεται κάτι αυτή την στιγμή και ακούτε, γράψτε το σε κάποιο χαρτί που έχετε πιθανόν δίπλα σας. Ποιά είναι η δημιουργική σας πρόθεση, τί προτίθεσθε να δημιουργήσετε για σας. Αφομοιώστε το κάπου, γράψτε το, αλλά γράψτε το πάνω απ’ όλα στην καρδιά σας, τοποθετήστε το εκεί.

Βιώστε το, βιώστε την αίσθηση αυτής της πρόθεσης ήδη εκπληρωμένη, βιώστε τον ίδιο σας τον εαυτό μέσα σε αυτή την δημιουργία, μέσα σ’ αυτό το έργο, μέσα σ’ αυτή την τέχνη, μέσα σ’ αυτή την δουλειά. Νιώστε πως είναι ήδη εκπληρωμένη αυτή η αποστολή που έχετε θέσει μέσα απ’ την καρδιά σας. Νιώστε το – δείτε τον εαυτό σας, αν είναι ζωγράφος, δείτε τον εαυτό σας, που μέσα απ’ την καρδιά σας έχει ήδη γίνει. Πάρτε λίγο χρόνο να καταλάβετε εκείνο που αληθινά ποθείτε να εκδηλώσετε στη ζωή σας, ποιό είναι το χρώμα που θέλει να εκδηλώσει η ψυχή σας.

Είστε μοναδικά ξεχωριστοί. Όποια ιδέα σας έρθει, ό,τι σκεφθείτε να ακολουθήσετε, μην σκεφθείτε σε καμμία περίπτωση ότι κάποιος άλλος ήδη το έχει κάνει ή ότι υπάρχει πληθώρα από όλο αυτό που αυτή την στιγμή θα θέλατε να δημιουργήσετε. Για άλλη μια φορά μιλάει η φωνή της γραμμικότητας, μην την αφήνετε να μπαίνει. Το ον που ενθυμάται ποιός είναι και συνδέεται με την θεϊκότητά του, δονείται στο δικό του προσωπικό μοναδικό πεδίο, σ’ εκείνο το πεδίο, το οποίο δεν μπορεί κανείς ποτέ να μιμηθεί και δεν μπορεί να κλαπεί.

Επερχόμενες Εκδηλώσεις της σχολής!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Ενδιαφέρομαι για