Καθώς οι μήνες προχωράνε όλο και πιο κοντά στο να υποδεχθούν τους επόμενους του Νέου μας Έτους, μας προετοιμάζουν κατάλληλα, ώστε να υποδεχθούμε κάθε νέο ξεκίνημα που είναι κατάλληλο να γειώσουμε και να υλοποιήσουμε, πάντα σύμφωνα με την πορεία της μέχρι τώρα εξέλιξής μας.

Ο Νοέμβριος, ήρθε και πάλι στη ζωή μας και με τις ποιότητες της ενέργειάς του βοηθάει να βάλουμε τις βάσεις και να συντονιστούμε με τη νέα κατάσταση που θέλουμε να γειώσουμε. Να έχετε υπομονή και να προχωράτε με τα βήματα που σας δίνει η καθοδήγησή σας. Ένα όμορφο κτίριο δε δημιουργείται μέσα σε μία νύχτα.

Αλλά σκεφτείτε κάτι αγαπημένοι μου! Πόσο μαγική είναι αυτή η διαδικασία της δημιουργία του! Από τα πρώτα υλικά που θα τοποθετηθούν στη ρίζα για να είναι σταθερό και ανεπηρέαστο στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες, όσο ακραίες κι αν είναι. Έως και το σημείο που χρειάζεται αυτό το κτίριο να στολισθεί για να αναδείξει ακόμη περισσότερο την ομορφιά του. Κάθε βήμα είναι κατάλληλο κάθε στάδιο έχει την ομορφιά του.

Ο μήνας Νοέμβριος είναι αυτό το αρχικό και τόσο βασικό στάδιο. Να θέσουμε τις γερές βάσεις για όλα μας τα νέα ξεκινήματα. Για όλα όσα θέλουμε να βιώσουμε από εδώ και πέρα, όλα όσα θέλουμε να γειώσουμε. Μέσα στους προηγούμενους μήνες του 2017 κάναμε όλα όσα χρειάζονταν για να εξελιχθούμε, για να έρθουμε πιο κοντά στα ύψιστα δυναμικά και τα χαρίσματά μας.

Αυτό μας οδήγησε ένα στάδιο πιο κοντά, ώστε το 2018 να είναι κι αυτό με τη σειρά του μία χρονιά, όπου θα έρθουμε πιο κοντά στον αυθεντικό μας εαυτό. Αγκαλιάστε τα νέα σας ξεκινήματα και με αυτιά, μάτια και κυρίως καρδιά ανοιχτά, αφήστε τον Νοέμβριο, τις ενέργειές του αλλά και τη Θεϊκή σας καθοδήγηση να σας οδηγήσουν στο ύψιστο! Σε αυτό που αξίζετε!

Και εμείς εδώ στην Anagenis σας έχουμε μία πρόσκληση, να γιορτάσουμε την Μαγική Πύλη του Φωτός -11.11- η οποία αφυπνίζει μέσα μας την Συνειδητότητα της Ένωσης και Ενδυνάμωσης Εαυτού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο και όλες οι πληροφορίες θα έρθουν στο email σας.

Βρείτε εδώ τον Σύνδεσμο στο Δωρεάν μας Live Webinar και ελάτε να συντονισθούμε όλοι μαζί με τις ενέργειες αυτού του μαγικού μήνα!

Τόση χαρά για την Αντάμωσή μας και πάλι!

Καρδιά με Καρδιά, Βικτώρια και Anagenis