Δημιουργός και εισηγήτρια: Βικτώρια Καρυπίδου

Σας περιμένει ένα βιωματικό ταξίδι στο Πεδίο της Ευημερίας σας, μια Εμπειρία ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ της μάκρο-αντίληψης γύρω από τις έννοιες της ΕυΗμερίας και της Αφθονίας, ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην Μαεστρία της Ενεργοποίησης/Αναγέννησης της ενέργειας αυτών, τόσο στην
Εσωτερική, όσο και στην Εξωτερική σας Διάσταση.

Είναι ένα ενεργειακό μονοπάτι/πορεία, που θα μοιραστούμε όλοι μαζί και το οποίο οδηγεί στην ανακάλυψη του Καταλύτη της Ευημερίας και μέσα από εκεί στην εκδήλωση αυτής της Ευημερίας στην ζωή σας. Υπάρχουν συγκεκριμένα ενεργειακά θέματα/σχήματα/δομές, που συγκρατούμε στο Είναι μας, τα οποία χρειάζεται αρχικά να αναγνωρίσουμε πως υπάρχουν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιτρέψουμε να ξεκινήσει η διαδικασία της αναβάθμισης/ανανέωσης μέσα από την απελευθέρωσή τους και να γίνει η εισχώρησή μας στο Ανώτερο Πεδίο, όπου η Ευημερία υπάρχει ήδη και μπορεί να εκδηλώνεται στην πραγματικότητά μας, σε όλους τους τομείς.

Σταθμοί – Κλειδιά στην εμπειρία μας:

  • Θέλω και επιλέγω να χτίσω νέα θεμέλια, να στραφώ μέσα μου για θησαυρούς και θαύματα.
  • Τα Νέα δεδομένα στον πλανήτη και στην συλλογική πραγματικότητα ενεργοποιούν την πρόθεση και δίψα μου να δω τον κόσμο με μια φρέσκια ματιά και διευρυμένη αντίληψη.
  • Έχω πρόθεση να πιστέψω στην αστείρευτη πηγή έμπνευσης, χαράς και ομορφιάς μέσα μου και να “καλλιεργήσω”/ζωντανέψω την ενέργεια της σιγουριάς απέναντι σε αυτη την αληθεια.

~Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ~

Ενεργειακό Μονοπάτι/ Μετάβαση από την συρρικνωμένη/διαστρευλωμένη οπτική της Συνειδητότητας Συρρίκνωσης στην Κβαντική Συνειδητότητα Συνεχόμενης Ευημερίας.

Ότι έλλειψη, ανέχεια, βιώνετε τώρα – απλά καθρεφτίζει την -κλίμακα δόνησης- στην οποία κυμαίνεται, πραγματώνεται, εκτελείται η ενεργειακή σας εκπομπή γύρω από τα θέματα της ευημερίας σε όλους τους τομείς. Οι ριζικές/πυρινικές σας πεποιθήσεις, αντιλήψεις στο νοητικό, βιολογικό, ενεργειακό επίπεδο διαμορφώνουν και καθορίζουν τι είδους εμπειρίες θα πρωταγωνιστήσουν στην ζωή σας.

Χρειάζεται να δούμε και να παραδεχτούμε που βρισκόμαστε, να εντοπιστούν οι πτυχές/μέρη του εαυτού μας, που διατηρούν την ενέργεια της έλλειψης, του διαχωρισμού και ποιά προγράμματα/συνήθειες, συμπεριφορές/μοτίβα είναι ενεργά στο πεδίο σας τα οποία εξακολουθούν να φράζουν, καθυστερούν,  την εκδήλωση ευημερίας και αφθονίας στην ζωή σας.

Ετοιμαστείτε για εκκίνηση της διαδικασίας Προαγωγής/Αναβάθμισης Όλου του Συστήματός σας – του Είναι σας! Το Ενεργειακό μας Μονοπάτι/Σεμινάριο ~Καταλύτης της Ευημερίας~ συμπεριλαμβάνει την ανακαλύψη των τρόπων που μπλοκάρετε την διαδικασία της υλοποίησης, της ευημερίας στην ζωή σας, καθώς και την μετάδοση/λήψη μεθόδων και πρακτικών εργαλείων μάκρο-συνειδητότητας, τα οποία θα σας ενθαρρύνουν να υιοθετήσετε νέα αντίληψη σε σχέση με την αφθονία, τα χρήματα, την ευημερία ανακαλύπτοντας ποιός παίζει τον καταλυτικό ρόλο στην εκδήλωση τους στην ζωή σας.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, δίδεται η Ενεργοποίηση «Ο Φωτεινός Κώδικας του Πεδίου Ευημερίας».

Αναλύονται τα παρακάτω θέματα, τα οποία έχουν σημαντική επιρροή και επίδραση στην ποιότητα της ζωής σας:

  • πως προσελκύουμε και γειώνουμε την ΕυΗμερία
  • «οι μύθοι» γύρω από την κόντρα μεταξύ της Πνευματικότητας και του Πλούτου
  • πως να βιώνουμε μεγαλύτερη γαλήνη, ειρήνη και απόλαυση κάθε μέρα
  • βήματα ενθύμησης που οδηγούν στην σύνδεση/επαφή με όλα όσα θέλουμε να εκδηλώσουμε, βιώσουμε, εμπειραθούμε στην ζωή μας – οικονομική ελευθερία, ευημερία στην αγάπη, στην έμπνευση

Επιπλέον, όπως πάντα, η Βικτώρια αφήνεται στην ροή, διαβάζοντας και «μεταφράζοντας» την ενέργεια της ομάδας και τις «ανάγκες» της, μεταφέρει τα μηνύματα που εξυπηρετούν και προορίζονται για τις Ψυχές που παρευρίσκονται εκεί γύρω από το θέμα του σεμιναρίου.

Όπως ο αέρας που αναπνέουμε, η ΕυΗμερία είναι διαθέσιμη σε όλους μας σε όλα τα πράγματα.

Κόστος βίντεο-σεμιναρίου : 40 Ευρώ 
Περιλαμβάνει:  όλο το σεμινάριο σε mp4 αρχείο, (4ώρες) και η Παρουσίαση σε PDF.