Νέος Εκπαιδευτικός Κύκλος Σπουδών ξεκινάει 13 Οκτωβρίου 2019, 11:00-12:30

 

Συναντήσεις του κύκλου πραγματοποιούνται ζωντανά 1 φορά τον μήνα, μέσω webinar.

Μπορείτε να εγγραφείτε στον κύκλο σπουδών της Ακαδημίας Μάκρο-Συνειδητότητας έως 6 Οκτωβρίου, 2019.

Δημιουργός: Λαρίσα Αρταμόνοβα

Μετάφραση και Παρουσίαση στην Ελλάδα: Βικτώρια Καρυπίδου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΥΚΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ – 8 ΜΗΝΕΣ

Οκτώβριος 2019 –  2020

 Νέο τμήμα για τον κύκλο σπουδών ”Ο Ήχος της Ζωής” θα ξεκινήσει 13/10/2019. 

Πρόγραμμα των webinars συντονισμού της ομάδας

2019 |11:00 – 12:30| live webinar της ομάδας

           |12:30 – 13:45| η παρακολούθηση της εισαγωγής στην θεματολογία

            του μήνα 

 

Οκτώβριος, Κυριακή 13

Νοέμβριος, Κυριακή 10

Δεκέμβριος, Κυριακή 15

2019 |11:00 – 12:30| live webinar της ομάδας

           |12:30 – 14:00| η παρακολούθηση της διδασκαλίας στην θεματολογία του μήνα 

Ιανουάριος, Κυριακή 12

Φεβρουάριος, Κυριακή 16

Μάρτιος, Κυριακή 15

Απρίλιος, Κυριακή 12

Μάιος, Κυριακή 10

Όλοι οι συμμετέχοντες θα βιώσουν Νέα Εμπειρία – Μετάβαση στην Κβαντική Κατάσταση Συνειδητότητας. Ο κβαντικός κόσμος είναι ο κόσμος Εκδηλωμένων Δυνατοτήτων και Ισχύος. Είναι ο κόσμος όπου ο παρατηρητής επιδρά στην έκβαση του πειράματος, όπου η ζωή κυλάει έτσι όπως ‘’Εγώ Βλέπω’’. Κατά την διάρκεια 8 μηνών εσείς θα εμφανιστείτε ως κβαντικά σημεία, στον κβαντικό χάρτη του κβαντικού κόσμου.

 • Θα ενεργοποιήσετε Νέες Σφαίρες Συνειδητότητας.
 • Θα αφομοιώσετε τους Ήχους της Νέας Ζωής.
 • Θα μάθετε να ταξιδεύετε στα κύματα της Συνειδητότητας, τα οποία βγαίνουν πέρα από τα όρια του χρόνου, τόπου και χώρου.
 • Θα επιτρέψετε στον εαυτό σας ολοκληρωτικά να ‘επανασυνδεθείτε’, βγαίνοντας εντελώς από τον παλαιό τρόπο άντλησης ενέργειας, γνώσεων, εμπνεύσεων, ο οποίος εξαρτιόταν ολοκληρωτικά από τις ικανότητές μας να συνδεόμαστε με το εξωτερικό Πεδίο Ενέργειας και μας έκανε προσκολλημένους/εξαρτώμενους στο/από ‘έξω’.
 • Θα αφομοιώσετε τρόπους άντλησης της ενέργειας από το Νέο εσωτερικό Πεδίο Απεριόριστων Δυνατοτήτων. Θα γίνετε ανεξάρτητος από τις εξωτερικές συνθήκες, διαμορφώνοντας τα πάντα από τους Έσω Κόσμους.
 • Θα γίνετε πλήρως ‘’ορατοί’’ για τον Κβαντικό Κόσμο κβαντικών Οντοτήτων του Φωτός και θα λάβετε επιπλέον οδηγίες, σοφή καθοδήγηση και ικανότητα διάκρισης.
 • Θα ανοίξετε τον δρόμο προς τον Κβαντικό Κόσμο σε όλους όσους σας ακολουθήσουν.
 • Θα κατακτήσετε τους Ιερούς Ήχους της Ζωής, η  χρήση των οποίων καθημερινά θα υλοποιήσει όλα όσα σας είναι απαραίτητα.
 • Θα αφομοιώσετε ως κβαντικά εργαλεία τον Ήχο, το Χρώμα και το Φως, τα οποία θα χρησιμοποιείτε σε κάθε βήμα της ζωής σας.
 • Θα ανακαλύψετε τα αρχαία μυστικά του Ήχου.
 • Θα μεταφέρετε τις Νέες Γνώσεις σας στον Πλανήτη και σε όλη την Ανθρωπότητα.

Θέματα του κάθε μήνα

Οκτώβριος: Αρχή των Αρχών + Εγώ Ειμί

Νοέμβριος: Η Φωνή της Αλήθειας

Δεκέμβριος: Ενδυνάμωση, Προσωπικές Εμπειρίες

Ιανουάριος: Ουρανός στη Γη

Φεβρουάριος: Ο Εκδηλωμένος Θεός

Μάρτιος: Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής

Απρίλιος: Πραγματική Πραγματικότητα

Μάϊος: Master του Πλανήτη

Κόστος σεμιναρίου ανά μήνα: 70,00 ευρώ

Για τους απόφοιτους του κύκλου, που επιθυμούν να παρακολουθούν τις εισαγωγικές ενότητες (2019-2020), δουλεύοντας στη νέα ομάδα την μεθοδολογία, ενεργοποιώντας Νέα Επίπεδα Συνειδητότητας, η μηνιαία συμμετοχή: 35ευρώ

Δηλώστε την συμμετοχή σας εδώ!

Το ταξίδι που ξεκινάτε θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σας! Καθώς ξεκινάτε, αναλάβετε την ευθύνη για τη ζωή σας και τις αλλαγές που θα σας συμβούν...!

Οδηγίες συμπλήρωσης μαθητείας

Η νέα ομάδα (2019 – 2020), θα διαμορφώθεί έως 6 Οκτωβρίου 2019.

Το εισαγωγικό webinar θα πραγματοποιείται κάθε μήνα στην ηλεκτρονική αίθουσα. Για να μάθετε περισσότερα για την λειτουργία των webinars, πατήστε εδώ.

Οι ηχογραφήσεις του εκπαιδευτικού υλικού του κύκλου αποστέλλονται σε όλη την ομάδα ταυτοχρόνως στο e-mail την επόμενη ημέρα του εισαγωγικού webinar.

Σπουδαστές μοιράζονται τις εμπειρίες, ερωτήσεις, συνειδητοποιήσεις τους στην ομάδα μας στο Facebook.

Μορφή μαθητείας – σπουδών

8  μήνες  το υλικό αποστέλλεται στο e-mail σας μετά την πληρωμή.

1 φορά τον μήνα, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα, πραγματοποιείται εισαγωγικό webinar για τους σπουδαστές.

+ προσωπική εργασία με τις ασκήσεις που θα δίδονται

+ τήρηση του ημερολογίου

+ καταγραφή/αναφορά εμπειριών  στην ομάδα

+ καταγραφή προσωπικού βιβλίου

+ επιλογή/γείωση δυνατοτήτων

Mορφή Εκπαιδευτικού Υλικού

Το υλικό αποστέλλεται στο email, με μορφή ψηφιακού συνδέσμου για την αποθήκευση αρχείων.

1. Μηνιαίο Live webinar Συντονισμός της ομάδας, οι εμπειρίες τους και η εγγραφή του σε MP4

2. Εγγραφή από 1 εισαγωγικό webinar όπως μεταδόθηκε στην 1η ομάδα, για την ομαλή γνωριμία και είσοδο των σπουαδαστών κάθε μήνα σε μορφή  mp4. (1,5 – 2 ώρες)

3. Εγγραφές από 2 εκπαιδευτικά webinars με την τεχνολογία του Ήχου της Ζωής κάθε μήνα σε μορφή mp4. (3,5 – 4 ώρες)

4. Ειδική Facebook Ομάδα καταγραφή/αναφορά εμπειριών  στην ομάδα

5. 2 Πρακτικές Ενότητες στην online πλατφόρμα της Anagenis ή μέσω Facebook Live στην ειδική ομάδα από τον Νοέμβριο.

6. Τετράδια εργασίας / παρουσιάσεις σε μορφή PDF.

human_angel

Εμπειρίες/Εντυπώσεις σπουδαστών του 1ου – 2ου κύκλου της τεχνολογίας ”Ο Ήχος της Ζωής”

Μαρία – Έλλη Παπανικολάου

Βλέπωντας το μήνυμα της Βικτώριας για τον επερχόμενο νέο κύκλο του ‘Ηχου της Ζωής’ ένιωσα έντονη Συγκίνηση και την ανάγκη να γραψω ενα μήνυμα τους νεους/υποψηφιους ταξιδιώτες του κύκλου. ”Γυρνώντας περιπου ένα χρονο πισω στο χρόνο ειμαι πλημμυρισμένη με Ευγνωμοσύνη για την στιγμή που γνωρισα την Βικτώρια και ακολουθως αφησα τον εαυτό μου να με οδηγησει στον υπεροχο και θεικό αυτό 9 μηνο κύκλο Ηχο της Ζωής, χωρίς να εχω καμία προηγούμενη σχεση με τον κόσμο της ‘πνευματικότητας΄ και μην έχοντας παρακολουθήσει μεχρι τοτε οποιοδηποτε σεμιναριο. Η μόνη σχεση μου με τον χωρο αφορούσε η yoga (αλλά σε σχετικά επιφανειακό επίπεδο). Αυτός ο χρόνος πραγματικά αποτέλεσε οχι απλά τον ωραιότερο χρόνο της ζωής μου, αλλά την ίδια μου την συνειδητή Γέννηση. Εκεί κατάλαβα στο πετσί μου γιατί η Βικτώρια επέλεξε το όνομα ‘Anagenis’ για την σχολή της. Οι αλεπάλληλες συνειδητοποιήσεις και απελευθερωσεις βιώνονται στις πιο ιερές στιγμές που περνάει ένας ανθρωπος με τον εαυτό του και η αισθηση της βαθιάς ευγνωμοσύνης και χαράς ειναι συνοδοί του σε αυτήν του την πορεία. Οσο και υπερβολικό ή κλισέ μπορεί να ακουγεται, το αποτελεσμα του ιερού ‘Ηχου της Ζωής’ ειναι οντως να δουμε τον εαυτό μας ως σημείο στον κβαντικό χαρτη καθώς νιωθουμε να συνδεομαστε και να ειμαστε ενα με το μικρότερο σωματιδιο στο συμπαν σε οποια διασταση καταφερει και θελει να φτασει ο καθενας μας. Χαιρομαι απο τωρα για ολες τις ψυχες που ο Ηχος της Ζωής θα βρεθεί στον δρόμο τους!!! Απολαύστε την πτήση…!! Βικτώρία μου, σε Ευχαριστώ και σε Αγαπώ!!”

Κατερίνα Θαλασσά

Αγαπημένοι μου Φίλη/Φίλε,

θέλω να σου πω δυο λόγια για τον ~Ο Ήχος της Ζωής~ on-line κύκλος σπουδών της anagenis.com και της Βικτώριας Καρυπίδου. Και θα είναι η αλήθεια και μονο η αλήθεια χωρίς φόβο αλλα με πολύ πάθος. Χωρίς πολλά στολίδια, δύσκολες έννοιες και “πνευματικά” φτιασίδια, θέλω να σου πω, ότι αξίζει να το παρακολουθήσεις. Αξίζει να το γευτείς και να το ζήσεις, όπως έκανα και εγώ.
Θέλω επίσης να σου εγγυηθώ ότι αυτά που σου λέω δεν είναι testimonial, επειδή η anagenis έχει γίνει οικογένεια μου, ούτε επειδή αγαπώ και σέβομαι βαθιά την Βικτώρια, ούτε επειδή “πρέπει” να το κάνω, ούτε γιατί “πρέπει” να σε πείσω.
Μέσα από τον Ήχο της Ζωής η πρώτη σάλπιγγα ελευθερίας,
ήταν και ο θάνατος του πρέπει για μένα.

Αν είσαι λοιπόν σε αυτόν τον δρόμο της αφύπνισης, στον δρόμο να βρείς τον Εαυτό σου και την Αιώνια Αλήθεια Σου, αν θες να βγείς από το “παιχνίδι” ξέρεις για πιο παιχνίδι μιλάω έτσι δεν είναι;
Αυτό της ψευδαίσθησης, του αγώνα και της αγωνίας στο μαγκανοπήγαδο…
της λήθης του Εαυτού.
Αν θες λοιπόν να γίνεις αυτό που Είσαι και έχεις ξεχάσει,
υπάρχουν πάρα πολλά εργαλεία ευτυχώς, στην πανέμορφη εποχή που ζούμε.

Ο Ήχος της Ζωής είναι ένα από αυτά με την Νέας Ενέργειας διαφορά, ότι αν το πάρεις ζεστά και δουλέψεις μαζί του θα καταλάβεις πολύ γρήγορα ότι δεν υπάρχει καν δρόμος..
γιατί είσαι ένα δίποδο Θαύμα Φίλη/Φίλε μου και όλα είναι Μέσα Σου.
Αν είναι Aυτό που αναζητάς να θυμηθείς, ο Ήχος και η anagenis είναι σίγουρα χαρτιά!
Εύχομαι να βρεθούμε κάποια στιγμή και από κοντά, και να γελάσουμε με την καρδιά μας για το παιχνίδι και την ψευδαίσθηση που αφήσαμε πίσω μας.
Καλώς να μας έρθεις.

Ξένια Πάντου

1ο μέρος «Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»: Ένα ταξίδι καθοριστικό για τις αλλαγές που συνέβησαν μέσα μου! Μια διαδρομή λύτρωσης, ελευθερίας, ομορφιάς, αγάπης, κατανόησης, διεύρυνσης, συνειδητοποίησης, πλούτου! Ένα εσωτερικό ταξίδι μέσα στην πορεία της αυτο-ανακάλυψης του Εαυτού! Και ήταν τόσο όμορφα! Πολλές φορές τα λόγια δεν έφταναν να περιγράψουν το πώς ένιωθα! Ήταν σαν να ανέβαινα γλυκά και απαλά τα σκαλοπάτια μέσα μου, που θα με οδηγούσαν στο ξέφωτο, σε μια άλλη πραγματικότητα άπειρων δυνατοτήτων, σ’ έναν απίστευτο κόσμο ομορφιάς, χρωμάτων, φωτός και κυρίως υποστήριξης και εμπιστοσύνης, εμπιστοσύνης στον Εαυτό μου! Σαν να ανέβαινα και ταυτόχρονα να κατέβαινα και πιο βαθιά, γιατί οι συνειδητοποιήσεις έρχονταν από μέσα μου, από το εσωτερικό μου μονοπάτι, από την καρδιά μου! Καταθέτω τον άπειρο σεβασμό και τις ευχαριστίες μου προς την αγαπημένη ψυχή Βικτώρια Καρυπίδου, που με την «επιμονή» της συμβάλλει με τον πιο γλυκό τρόπο στην ενεργοποίηση της εν-θύμησης της μοναδικής διαδρομής του καθενός μας –που πιστεύω πως αποτελεί και τον σκοπό της ζωής της–, στην υπέροχη ομάδα μου, που και τους 9 αυτούς μήνες συμπορεύτηκε μαζί μου σ’ αυτή την μεγαλειώδη εμπειρία και φυσικά στον εαυτό μου, που επέλεξε με πρόθεση να συμμετάσχει σ’ όλο αυτό το καταπληκτικό εσωτερικό ταξίδι!!! Την αγάπη μου!!!

2ο μέρος Το υπερηχητικό μου αεροσκάφος, που ολοκλήρωσε το ταξίδι του με προορισμό τον “Ήχο της Ζωής Μου”, είναι έτοιμο τώρα προς προσγείωση. Αναπολώντας στιγμές και κάνοντας μερική ανασκόπηση των εμπειριών μου σ’ αυτό το καταπληκτικό ταξίδι, θα έλεγα κατ’ αρχήν πως ήταν ένα ταξίδι “μακράς διάρκειας”, ένα ταξίδι κατά το οποίο ο χρόνος κυλούσε με τον δικό του “χρόνο”, ένα ταξίδι που άφησε πίσω του μια γλυκειά αίσθηση μεγαλύτερης ενότητας με την ομάδα μου, την Οικογένειά μου, ένα ταξίδι που μου χάρισε περισσότερη απελευθέρωση, μεγαλύτερη γνωριμία, επαφή και αγάπη προς τον Εαυτό μου. Και αυτό το αναφέρω, γιατί συνειδητοποίησα πως όλες αυτές οι προσλαμβάνουσες πληροφορίες που είχα πριν το ταξίδι αυτό, παρέμεναν σε μεγαλύτερο ποσοστό στο νοητικό μου πεδίο και σε μικρότερο στο βίωμα. Τώρα όμως όλα αυτά έχουν περάσει σ’ ένα βαθύτερο πεδίο μέσα μου, σ’ ένα ευρύτερο πεδίο κατανόησης και αλήθειας μέσα στην καρδιά μου για το ποιά Είμαι και ποιός είναι ο ρόλος μου σ’ αυτό τον πλανήτη και σ’ αυτή την προσωπικότητα. Απολαμβάνω και χαίρομαι περισσότερο την υλική μου εμπειρία, ευγνωμονώντας κάθε στιγμή για την παρουσία μου στο Εδώ και Τώρα μου και αγαπώντας το σώμα μου, γιατί αυτός είναι ο ναός της ψυχής μου και το υπέροχο και μοναδικό αυτό κανάλι, μέσω του οποίου μπορώ να χαίρομαι την Ζωή μου και τις εμπειρίες μου, όποιες κι αν είναι αυτές, όπως και αν τις έχω δημιουργήσει. Για να μην κουράσω, θα προσέθετα με λίγες ακόμα λέξεις πως είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ πως αυτή που ξεκίνησε και αυτή που κατεβαίνει από το αεροσκάφος είναι μία τελείως διαφορετική οντότητα, πιο φωτεινή, πιο χαρούμενη, πιο συνειδητοποιημένη, πιο διευρυμένη και ελεύθερη, πολύ περισσότερο απαλλαγμένη από φορτία παντός είδους! Ευγνωμονώ τον ε[Ε]αυτό μου για την συμμετοχή μου σ’ αυτό το ταξίδι, την αγγελική ψυχή Βικτώρια, την ομάδα μου και στην τελική νιώθω ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ σε όλους τους τομείς!!!! Με πολλή-πολλή αγάπη γι’ αυτή μου την εμπειρία!!!!

Κατερίνα Θαλασσά

Τον υποδέχτηκα με μεγάλη χαρά  έχοντας πραγματική παιδική προσμονή μέσα μου . Λειτούργησε ο Ήχος στην Ζωή μου, γιατί πιστεύω τον άφησα να λειτουργήσει παρόλα τα (δεν θέλω να πω ζόρια) που υπήρχαν, γιατί τώρα δεν τα βλέπω αυτά τα σημεία έτσι , τα βλέπω σαν ευλογημένους σταθμούς βαθύτερης συνειδητοποίησης της πραγματικής μου φύσης . Ένα εργαλείο λοιπόν τόσο καλά δομημένο και δοσμένο στην γλώσσα μας , που σε πάει παραμέσα στα ενδότερα διαμερίσματα του Εαυτού που εκεί αν αφεθείς έχεις βγει πια από το παιχνίδι είμαι απλά άνθρωπος ! Σε ευχαριστώ Βικτώρια 

Σπυριδούλα Καμπόλη

Ο “ηχος της ζωης” φανέρωσε μια νεα πραγματικότητα για μένα! Μια πραγματικότητα που κύριο χαρακτηριστικό της ειναι η συγχρονικότητα! Τώρα είναι ξεκάθαρο για μένα οτι η αγγελική μου οικογένεια είναι μαζί μου κάθε στιγμή! και φέρνει στο πεδίο μου οτι είναι κατάλληλο για μένα, για την εξέλιξη μου και την ευημερία μου. Αντιλαμβάνομαι και νιώθω τι είναι για μένα, νιώθω τη σιγουριά και την καταλληλότητα, κάνω τα βήματα που νιώθω οτι πρέπει να κάνω, με εμπιστοσύνη και ξέρω οτι οταν τα κάνω θα μου φανερωθούν και τα επόμενα βήματα και οι λύσεις. Δεν βιάζομαι να δω το αποτέλεσμα, απολαμβάνω τη διαδρομή με τα θαύματα και τις συγχρονικότητες! Η πραγματικότητα μου εχει αλλάξει με φανερά αποτελέσματα… και ξέρω και νιώθω οτι είμαι στον δρόμο μου! Στον δρόμο των ύψιστων δυναμικών μου και της γείωσης του δικού μου παραδείσου!!!
Ευχαριστώ εσένα Βικτώρια και όλη την ομάδα της Αnagenis για την στήριξη και την κοινή μας πορεία! Που είμαστε όλοι εδώ και μοιραζόμαστε και εξελισσόμαστε παρέα!
Λένα Τσωλάκου
Ο ήχος ξύπνησε ενθυμήσεις, έδιωξε φόβους, έφερε χαρουλες, έκανε καθαρισματακια..φώτισε και ενδυνάμωσε το παρόν, σιγούρεψε το μέλλον, όλα εν-τάξει με πεποίθηση μόνιμης ομορφιάς, με ροικοτητα, με διαύγεια..άνοιξε πιο πολύ το φωτεινό μονοπάτι και οδήγησε σε νέες συναντήσεις, διώχνοντας τα παλιά με αγάπη..Αιώνια μουσική.
Διαπιστώσεις/Εμπειρίες/Εντυπώσεις των συν-ταξιδιωτών/’μαθητών’ της σχολής μας.
 
2015-08-12 21-57-01 H Παρέλαση των Δημιουργών της σχολής 'Anagenis' - YouTube