Βίντεο – Σεμινάριο Συντονισμού , Ευθυγράμμισης

με το Ενεργειακό Πεδίο Του Ανώτερου Εαυτού Σας

Aυτό το Βίντεο Σεμινάριο είναι αφιερωμένο στην Αφύπνιση της Συνειδητής Παρουσίας του Ιερού Ανώτερου Εαυτού, την Μαεστρία της Πρόσκλησης, Ενσωμάτωσης και ΣυνΔημιουργίας με την Φωτεινή, Εξελιγμένη Εκδοχή του Εαυτού μας!

Τα νέα επίπεδα επίγνωσης, ανοίγουν νέες σφαίρες συνειδητότητας οι οποίες ‘κρατούν/διατηρούν’ τους Κώδικες Φωτός του δικού μας, μοναδικού Θεϊκού Σχεδίου/Πορείας. Έτσι η Μαεστρία και η Σοφία της αλληλεπίδρασης, επικοινωνίας και συν-ύπαρξης με τον Ανώτερο Εαυτό μας και την Ουράνια Ομάδα Καθοδήγησής μας, είναι τα κλειδιά της αποκωδικοποίησης, κατανόησης και συνειδητής ύπαρξης/βίωσης αυτήν την εποχή.

Όλο και περισσότερες Ψυχές ανακαλύπτουν πως υπάρχει και άλλο μέρος του εαυτού τους –Ο Ανώτερος Εαυτός –αυτός ο παντογνώστης, η πηγή της ευφυΐας η οποία καθοδηγεί τις ζωές τους με φροντίδα και σοφία, φέρνοντας μπροστά τους, τους κατάλληλους ανθρώπους και καταστάσεις για την Ανώτερη Πνευματική Εξέλιξη, Ανώτερο Καλό τους και την αναγνώριση του Ύψιστου Δυναμικού τους.

Eκείνοι που εναρμονίζονται και πραγματώνουν την σύνδεση/επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό τους, αφυπνίζουν την εσωτερική δύναμη και σοφία, αξιοποιώντας την ανεξάντηλτη δεξαμενή της δημιουργικότητας, την ευφυΐα και την ενεργοποιημένη τους συνειδητότητα. Συνάμα η συνεχής Ουράνια Καθοδήγηση είναι διαθέσιμη!

To βίντεο-σεμινάριο είναι σχεδιασμένο να σας βοηθήσει, να σας διευκολύνει στο :

  • να συντονιστείτε, ευθυγραμμιστείτε και έρθετε σε συνειδητή επαφή με την Συνειδητότητα του Ανώτερου Εαυτού σας, να κάνετε την Αρχή (εάν είναι η πρώτη σας φορά) ή να Δυναμώσετε, μεταβαίνοντας σε υψηλότερες Οκτάβες του Πνεύματος, στην επικοινωνία σας με τον Ανώτερο Δάσκαλο Εαυτό σας
  • να υιοθετήσετε την πορεία, τα βήματα συν-ύπαρξης, συν-δημιουργίας και τους τρόπους αλληλεπίδρασης με την Ανώτερη Διάνοιά σας
  • να βιώσετε αληθινά την εκκίνηση της  Ιερής Συγνώνευσης μέσω της Ενεργοποίησης ΜακροΣυνειδητότητας – ”Εγώ Ειμί ο Ανώτερος Εαυτός Μου”.

Να κατανοήσετε, υιοθετήσετε την Μάκρο-Οπτική σχετικά με το:

  • ποιος είναι ο Ρόλος του στην Καθημερινότητά μας, ώστε να προχωρήσουμε στην Υλοποίηση όλων αυτών που επιθυμούμε.
  • έπειτα από την Ενδυνάμωση της Σχέσης μας με τον Ανώτερο μας Εαυτό, ποια είναι τα βήματα που καλούμαστε εμείς να κάνουμε;

Σε κάποια στιγμή της ζωής μας αποφασίζουμε να εκδηλώσουμε τη Αληθινή Ουσία/Αυθεντικότητά μας και να γειώσουμε τις Ύψιστες Δημιουργίες μας εδώ στη Γη, κάτι το οποίο είναι και η φυσική μας κατάσταση. Ο Ανώτερος μας Εαυτός είναι το κομμάτι αυτού που είμαστε που βαδίζει μαζί μας και στηρίζει αυτή μας την απόφαση μέσα από την καθοδήγησή του.

Anagenis διαλογισμοί και ενεργοποιήσεις:

  • «Αφυπνίζοντας την εσωτερική δύναμη επικοινωνίας και σύνδεσης»
  • «Διαλογισμός | Διάλογος με τον Ανώτερο Εαυτό μου»
  • «Πυραμίδα ΣυνΔημιουργίας με τον Ανώτερο Εαυτό μου»

Επιπλέον, όπως πάντα, η Βικτώρια αφήνεται στην ροή, διαβάζοντας και «μεταφράζοντας» την ενέργεια της ομάδας και τις «ανάγκες» της, μεταφέρει τα μηνύματα που εξυπηρετούν και προορίζονται για τις Ψυχές που παρευρίσκονται εκεί γύρω από το θέμα του σεμιναρίου.

Τιμή Σεμιναρίου:40 Ευρώ  

Περιλαμβάνει: 

– Ηχογραφημένο όλο το σεμινάριο σε mp4 αρχείο, (5 ώρες)

-PDF αρχείο της Παρουσίασης

Συμπληρώστε παρακάτω την αίτηση ενδιαφέροντος αγοράς, γράφοντας το όνομα του σεμιναρίου.