Νέα Σειρά Webinars ~Νέα Γη Τώρα~ 2020 ελεύθερη πρόσβαση για όλους

Κάθε  3η Κυριακή του μήνα έως και τον Δεκέμβριο 2020 θα συναντιόμαστε online για έναν συνΤονισμό, Σύνδεση, Βιωματική Εμπειρία εκφράζοντας όλοι μαζί την πρόθεση της Ανάδυσης της Νέας Γης στην πραγματικότητά μας. Πράξη συνειδητής απόφασης, επιλογής Ευθυγράμμισης και Βιωματικής Εμπειρίας του Χρονοδιαγράμματος της Νέας Γης –  ΧρονοΧορδής της Ανάληψης.

Θα συμβάλλουμε και εμείς ατομικά και ομαδικά με την εστίαση της συνειδητότητάς μας στην Αναγέννηση της Νέας Γης, στην Θεμελιακή Δομή της, η οποία ήδη στήνεται και με την οποία όλο και περισσότερες αφυπνισμένες καρδιές έρχονται σε επαφή και Εμπειρεύονται αυτόν τον Νέο Τρόπο Ύπαρξης.

Η Ενεργή μας Πρόθεση να Ευθυγραμμιζόμαστε, να Δονούμαστε, να Βιώνουμε την
Εκδήλωση της Νέας Γης, μέσα στην Ευημερία και στην Αρμονία, δρα σαν ‘εμφύτευση’
Νέων Σπόρων στο Κβαντικό Πεδίο και ενισχύει την Ανάδυση του χρονοδιαγράμματος του Νέου Σεναρίου τόσο στο Ατομικό όσο στο Συλλογικό πεδίο. Αυτό αγαπημένοι μου είναι οτρόπος που δουλεύει η Κβαντική Υλοποίηση – Ο Νόμος του Κβαντικού Πεδίου.

Οι σκέψεις μας, τα συναισθήματα, το 100% Πιστεύω παράγουν Συγκεκριμένη κλίμακα, Δόνησης και Ήχου τα οποία δημιουργούν το Μάντρα Ιερής της Γεωμετρίας και καθώς αυτό προσφέρεται=εκπέμπεται προς το Σύμπαν, στην συνέχεια εσύ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΈΜΠΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΑΝΆΚΛΑΣΗ – ΜΙΜΗΣΗ ….την Ολογραφική σου Πραγματικότητα. Αυτό που εκπέμπεις λέμε τι κάνει;;;;;……..ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!!!!!!

Πάνω σε αυτη την Κβαντική Δομή  στήνονται αυτές μας οι συναντήσεις – συντονισμοί/εκκινήσεις των  17 Κωδικών – Σπόρων που κρατάμε στο DNA μας. Αφυπνίζοντας αυτές τις συχνότητες τις προβάλλουμε στο Πεδίο – στη Νέα Δομή της Νέας Γης, επιτρέποντας έτσι στις Νέες Ενέργειες – Κοσμικές Ροές να μας υπηρετούν, διυκολύνοντάς μας στην εσωτερική μετατόπιση, ύπαρξη και βίωση στην Νέα Διάσταση Διευρυμένης Αντίληψης και Μάκρο-Οπτικής.

Δεν μένει λοιπόν παρά να το πράξουμε, να μπούμε μαζί σε αυτήν την εμπειρία Ενθυμούμενοι πως Είμαστε Μαγνητικά Όντα και πως το ΤΩΡΑ μας είναι η πιο σημαντική ‘επεμβατική’ πρόσβαση που έχουμε και μπορούμε να αλλάξουμε, μετασχηματίσουμε, προβάλλουμε ότι είναι επιθυμητό και εναρμονισμένο με την αφυπνισμένη μας καρδιά και εσωτερική καθοδήγηση. Ναι στην ΝΕΑ ΓΗ!

Και έτσι είναι!

Δείτε παρακάτω όλο το πρόγραμμα των webinars Απρίλιος – Δεκέμβριος 2020:

19 Απριλίου, την 1η μας Κυριακή της Ανάστασης έγινε η αρχή μας : Νεα Γη Τώρα – 1ος κωδικός Ανάσταση 

3 Μαϊου : Νέα Γη Τώρα – 2ος κωδικός Eξαγνισμένη Παρουσία

19 Ιουλίου,  8:00 π.μ.
16 Αυγούστου,  8:00 π.μ.
20 Σεπτεμβρίου, 8:00 π.μ.
18 Οκτωβρίου, 8:00 π.μ.
15 Νοεμβρίου , 8:00 π.μ.
20 Δεκεμβρίου, 8:00 π.μ.

Κόστος συμμετοχής : Δωρεά της Anagenis

Πατήστε εδώ : Eγγραφή και Συμμετοχή στα Webinars!

Σημείωση: παρακαλώ όπως θα δείτε με το νέο σύστημα παρακολούθησης θα σας
ζητήσει να κάνετε ξεχωριστή εγγραφή για κάθε ημερομηνία / webinar.

Όποιος επιθυμεί (χωρίς να είναι απαραίτητο) να κάνει ελεύθερη συνεισφορά μπορεί
μέσω paypal: [email protected]

Παρουσίαση του project στα Eλληνικά:
Project presentation in English  ~New Earth Now~ Experience
Μαζί στην Ενθύμηση και την Αποκάλυψη του Ύψιστου Δυναμικού του Νέου Κόσμου απολαμβάνοντας το Ταξίδι ‘με ανοιχτά τα μάτια’!
Εγκάρδια Αγκαλιά,
Βικτώρια Καρυπίδου & Anagenis
Σχολή Ενθύμησης και Αναγέννησης