Βίντεο – Σεμινάριο Διεύρυνσης Συνειδητότητας

“Στην δεδομένη φάση της ανθρώπινης συνειδητότητας  και την εξελικτική της πορεία, για να εισέλθουμε σε ένα Νέο Ενεργειακό Πεδίο (Νέος Εαυτός) και να αισθανούμε την Ανανεωμένη, Αναβαθμισμένη, Απελευθερωμένη Εκδοχή του Εαυτού μας, οφείλουμε να αγκαλιάσουμε τα μέρη του Εαυτού μας που έχουμε απαρνηθεί, πληγώσει, καταδικάσει, κρίνει και κρύψει από το Φως.

Βρισκόμαστε σε πολύ κομβικό σημείο και είστε εδώ για να δώσετε το πράσινο φως εσείς οι ίδιοι στους Εαυτούς σας να ολοκληρώσετε το προηγούμενο ταξίδι αφύπνισης στην ενθυμηση με την διαδικασία ολοκλήρωσης και να εισέλθετε ομαλά και με χάρη στην Νέα – Αναβαθμισμένη Ενεργειακά Ύπαρξη.” – Anagenis

Είναι περίοδος εσωτερικής επανεκκίνησης και έχουμε την ευκαιρία στην νέα αυτή αρχή να αναβαθμίσουμε τον τρόπο, με τον οποίο φέτος θα βιώσουμε και θα υλοποιήσουμε τις προθέσεις, αλλά και τις επιθυμίες της Ψυχής μας.

Στο σεμινάριο εστιάζουμε σε αυτό τον Νέο Τρόπο, κατανοώντας και προσεγγίζοντας από Μάκρο-Οπτική την φόρμουλα εκδήλωσης: Συνδέομαι – Βάζω πρόθεση – Διευρύνομαι.

Εξετάζουμε την σημασία και τον ρόλο των συρρικωνμένων, χαμηλής ενέργειας διαστάσεων μέσα μας και πως μπορούμε να τα αποδεσμεύσουμε ενεργειακά.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ραντεβού με τον Εαυτό σας, μία προσωρινή αποσύνδεση από την εξωτερική πραγματικότητα και φόρτιση της εσωτερικής σας μπαταρίας, καθώς και η στιγμή που ανοίγεστε στο να ανακαλύψετε κάποιες απαντήσεις που σχετίζονται με πολύ σημαντικά ερωτήματα που μπορεί να ρωτάτε τον εαυτό σας.

Όπως πάντα, η Βικτώρια αφήνεται στην ροή και με την συν-δημιουργία του Ενεργειακού πεδίου της Anagenis, διαβάζοντας και «μεταφράζοντας» την ενέργεια της ομάδας και τις «ανάγκες» της, μεταφέρει τα μηνύματα που εξυπηρετούν και προορίζονται για τις Ψυχές που παρευρίσκονται ζωντανά αλλά και συνδέονται με το υλικό στο δικό τους χρόνο.

Η Νέα Εποχή είναι η Εποχή της Ελευθερίας απο προσμονές και προσκολλήσεις, εάν θέλετε να διατηρήσετε το πάθος και την θέληση της μεταμόρφωσης ζωντανή, να βρίσκεστε στην εσωτερική διάσταση της συν-δημιουργίας και υλοποίησης, το πεδίο της Αnagenis θα σας καθοδηγήσει να εντοπίσετε αυτή την Πύλη μέσα σας.

Ετοιμαστείτε να κάνετε βουτιά στο ενεργειακό πεδίο της Αnagenis – Συχνότητες Αναγέννησης και γλυκιάς μετατόπισης της ενέργειάς σας από τον νου στην καρδιά.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2017 και διατίθεται σε βιντεοσκοπημένη μορφή.

Εισηγήτρια: Βικτώρια Καρυπίδου

Μορφή σεμιναρίου:

–  1 οπτικό-ηχητικό ( 2,5 ωρών) αρχείο ΜΡ4

– 1 Τετράδιο Παρουσίασης, αρχείο PDF

Κόστος βίντεο – σεμιναρίου  :  40ευρώ

Με την επιβεβαίωση της πληρωμής σας αποστέλλεται σύνδεσμος αποθήκευσης των αρχείων στον υπολογιστή σας.

Δηλώστε το ενδιαφέρον αγοράς στην παρακάτω φόρμα.