Κβαντικό Online Εργαστήρι Βιωματική Ευημερία!

Κβαντικό Εργαστήρι Βιωματικής Ευημερίας!

Αφιερωμένο στους Φωτεινούς  Οδηγούς του Νέου Κόσμου που Αναδύεται!

Αυτό το εργαστήρι είναι σχεδιασμένο και δομημένο για να εκδηλώσετε την Ευημερία – Πλούτο – Πρόοδο, σε όλες τις ποθητές Σφαίρες της Ζωής σας στο κβαντικό επίπεδο με αποτέλεσμα την Ενεργειακή, Πνευματική,  Συναισθηματική και Υλική Υλοποίηση!

Είναι ωφέλιμο για όσους θέλουν να εκδηλώσουν την ευημερία σε/με οποιαδήποτε μορφή ενέργειας: χρήματα, πλούτο, υγεία, αγάπη, σύνδεση, θαύματα, ομορφιά, έμπενευση κτλ. Όλο το υλικό του εργαστηρίου μεταδόθηκε και δημιουργήθηκε μέσα και μέσω του Πεδίου Συχνοτήτων ΕυΗμερίας (εκτεταμένη εξήγηση στα μαθήματα), το οποίο απευθείας σας συνδέει με την δική σας εκδοχή της συχνότητας της ευημερίας.

3 Video Σεμινάρια Συντονισμού και Κβαντικής Εναρμόνισης με το Φωτεινό Πλούτο

8 Anagenis Video Σεμινάρια  Φωτεινής Ηγεσίας και Γείωσης Ευημερίας σε όλους τους τομείς

5 Συντονισμοί – Ενεργοποιήσεις Δομής ΝεοΓήινης Ευημερίας

Τα  κβαντικά εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε είναι ΑΧΡΟΝΑ – ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ και μπορούν να εφαρμοστούν και χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές περιόδους της ζωής σας για να υλοποιήσετε διαφορετικές προθέσεις=ενεργές επιθυμίες συνδεόμενοι με αυτήν την ενέργεια και συχνότητα της ευημερίας. Σε αυτό το Εργαστήρι η Κβαντική μας Εστίαση είναι στην ‘Γέννηση’- Εκδήλωση Οικονομικού Πλούτου!

Δηλώστε Συμμετοχή

Η διδασκαλία εργαστηρίου περιλαμβάνει:

 • Διεύρυση και Δόμηση της Σφαίρας Συνειδητότητας στην Μάκρο-Οπτική Αντίληψη γύρω από την Ευημερία – Πλούτο, με σκοπό την αναδόμηση της σχέσης σας με τα χρήματα – οικονομικής ροής/ελευθερίας, μέσω Διδασκαλίας Νέας Γης και ειδικά σχεδιασμένων Διαλογισμών-Ενεργοποιήσεων οι οποίοι κβαντικά μετατοπίζουν το εσωτερικό λειτουργικό σύστημα γύρω από τον μαγνητισμό και την διατήρηση των χρημάτων και οικονομικής υποστήριξης.
 • Εξήγηση και κατανόηση σχτικά με την Ύπαρξη και την Δομή της Συχνότητας της Ευημερίας –ΜΟΝΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ-
 • Επιτρέποντας την εισροή Χρημάτων – μακρο-οπτικό σκεπτικό σε σχέση με την οικονομική ευμάρεια. Φόρμουλα μαγνητισμού και δόμησης μαγνητικού πηνίου συνεργία με τα Ανώτερα Φωτεινά Πεδία της Ύπαρξής σου.
 • Ανάπτυξη Μαεστρίας – όταν ξεκαθαρίζει το εσωτερικό τοπίο και γνωρίζεις τι θέλεις τότε ακολουθείς την εσωτερική καθοδήγηση, επιτρέπεις την επιτυχία και επιτρεπεις, επιτρέπεις, επιτρεπεις σε όλα τα είδη ευημερίας να εισρευσουν στην ζωή σου, χρήματα, δώρα, αγαθά, υπέροχες σχέσεις, πλούτο σε όλες τις μορφές γιατί τωρα πια εμπιστεύεσαι 1000% το Σύμπαν/την Πηγή και γνωρίζεις πως εκείνο πάντα φροντίζει. Θαύματα και οι Συγχρονικότητες είναι ο τρόπος που στο δείχνει!
 • Έχοντας Χρήματα – Διατηρώντας την Ροή των Χρημάτων θα ανακαλύψετε δονητικά περισσότερα σχετικά με την αξία του εαυτού σας, την αληθινή αξία της χαράς, της εκτίμησης, ευγνωμοσύνης και ΔΙΑΥΓΕΙΑ γύρω από τα χρήματα και ολική ευημερία.
 • ΕΥΗΜΕΡΙΑ και το Έργο/Πάθος/Επιθυμία Εκδήλωσης της Ψυχής σας – θα εξερευνήσουμε περισσότερο την Σφαίρα του Έργου της Ψυχής σας και θα δυναμώσουμε την Πίστη στον Εαυτό, τα ταλέντα, ικανότητές σας για να προχωρήσετε σε αυτή την Πηγή της Ευημερίας σας με επιστοσύνη, επιτυχία κινούμενοι πάντα από το Καλό στο Καλύτερο και το Καλύτερο στο Ύψιστο, το οποίο ΠΑΝΤΑ (ΘΑ) ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!!!!!!! Εργαλεία Κλειδιά Αγκυροβόλησης του Έργου , της Προσφοράς σας – Νέοι Φωτεινοί Ηγέτες της Νέας Γης.

Πρακτικές εφαρμογές και ασκήσεις εργαστηρίου:

 • ΝεοΓήινες Κβαντικές Βιωματικές Δηλώσεις σχεδιασμένες να αναστήσετε τους υποδοχείς της Ευημερίας – να ανοιχτείτε και να προσαρμοστείτε στην νέα πραγματικότητα στην οποία συν-δημιουργείτε μέσα στο Κβαντικό Πεδίο Άπειρων Δυνατοτητων.
 • Βιωματικό – Ζωντανό Ονείρεμα **Ωκεανός Χρυσού**. Δονητικό Ταξίδι σύνδεσης απευθείας με την Συχνότητα της Ευημερίας. Άχρονη – Άπειρη – Επεκτατική Βιωματικά Ισχυρή εμπειρία.
 • Τετράδια Κβαντικής Ευημερίας. Ερωτήσεις που ξεκλειδώνουν την ‘αντίσταση’ στη ροή της Ευημερίας και το Συνειδητό Άνοιγμα στην παραλαβή της.

Δηλώστε Συμμετοχή

Το πρόγραμμα και η δομή εργαστηρίου:

  Anagenis 10 Βίντεο Σεμινάρια ~Οι Γεννήτορες της Ευημερίας της Νέας Γης~

 1o Η Επιστήμη του Πλούτου. ΝεοΓήινη Ευημερία.

 2o Η Επιστήμη του Πλούτου. ΝεοΓήινη Ευημερία.

3ο Η Επιστήμη του Πλούτου. ΝεοΓήινη Ευημερία.

Αρχές Υλοποίησης της Ευημερίας της Νέας Γης 

Φωτεινή Ηγεσία και Οικονομικός Πλούτος

Φωτεινή Ηγεσία και Οικονομικός Πλούτος

Αναγεννιτική ΝεοΓήινης Ευημερίας

Επικύρωση – Επισφράγιση της Πηγής της Εσωτερικής Ευημερίας

Η Ολοκλήρωση και το Όραμα = Οι Γεννήτορες της Ευημερίας της Νέας Γης

Anagenis Διαλογισμοί – Ενεργοποιήσεις Νέας Δομής της Ευημερίας

Πρωινός  Συντονισμός (25 λεπτών) : Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ – ABUNDANCE

Πρωινός  Συντονισμός (25 λεπτών) : Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ – SUCCESS

Πρωινός  Συντονισμός (25 λεπτών) : ΑΓΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ – QUANTUM RELEASE

Πρωινός Συντονισμός (25 λεπτών) : ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ – MAGNETIC SELF

Πρωινός  Συντονισμός (25 λεπτών) : ΩΚΕΑΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΥ – ΩΚΕΑΝΟΣ ΧΡΥΣΟΥ – OCEAN OF PROSPERITY

 • οι Anagenis Ενεργοποιήσεις περιλαμβάνουν μετάδοση Light Language Codes  – Αναγεννητική Δονητική – Συχνότητες Ιερών Ήχων – καθοδηγούμενο διαλογισμό

Κόστος εργαστηρίου : 180 ευρώ

Περιλαμβάνει:

+ 3 Anagenis Webinars   ~Οι Γεννήτορες της Ευημερίας της Νέας Γης~ 

+ 8 Video Anagenis Διδασκαλίας ~Οι Γεννήτορες τηε Ευημερίας της Νέας Γης~  

+ 5 VIdeo Δονητικής Αρχιτεκτονικής ~Ομαδικές Anagenis Ενεργοποιήσεις Νέας Δομής Ευημερίας~ 

+ προσωπική εργασία (θα δοθούν οδηγίες) με τα Τετράδιο – Κβαντικής Ευημερίας και Φωτεινοί Οδηγοί Ηγέτες Νέας Γης

Για την αγορά του προγράμματος εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Εμπειρίες/Εντυπώσεις σπουδαστών της σχολής μας !

Υποσχεθήκαμε να ενθυμηθούμε το Ύψιστο Χρονοδιάγραμμα αυτού του πλανήτη και το δικό μας, όσο βρισκόμαστε ΕΔΩ. Αυτό το Χρονοδιάγραμμα είναι αυτό της ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ. Επιλέγουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αυτό να είναι η μόνη μας ΣΤΑΘΕΡΑ!

Θα χαρώ μαζί να ΓΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΛΟΥΤΟ – ΤΗ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ στην Νέα Εποχή της ΑΓΑΠΗΣ!

Εγκάρδια Αγκαλιά,
Βικτώρια Καρυπίδου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για