Online Initiation -ΕνΣώματι Κβαντική Μαεστρία-

INITIATION – απο την πλάνη της θυματοποίησης στην ΑυτοΙερότητα με την Βικτώρια Καρυπίδου.

Περίοδος Μύησης | 1 Νοεμβρίου – 22 Νοεμβρίου

Quantum SelfMastery * Κβαντική ΑυτοΜαεστρία – Ανακαλύπτοντας και Υιοθετώντας την Σοφία της Απειροσύνης, Αγκαλιάζοντας το ταξίδι της Ανθρωπινότητας, Διευκολύνοντας την αγκυροβόληση του Ύψιστου Δυναμικού της Ψυχής! 

Αυτό το διάστημα του εργαστηρίου θα το παρομοίαζα σαν μία -Κάψουλα Εσωτερικής Μύησης- η συνειδητή, βιωματική επιστροφή στην ΑυτοΔυναμία, ‘Κυοφορία’ Νέου Εαυτού, ΑυτοΠραγμάτωση και Μαεστρία στην Τέχνη της Ζωής!

 • Initiation – Ενεργοποίηση και διατήρηση της Υπερβατικής Κβαντικής Ύπαρξης – έξοδος από την πλάνη της ψευδαίσθησης, τέλος η ταύτιση με τον διαχωρισμό.
 • Initiation Ενεργοποίηση και ανακάλυψη της Μοναδικότητας του Ανθρώπινου Σχεδιασμού σας – η γενετική κωδικοποίηση της Ψυχής – το Quantum Human Design σας.
 • Initiation – Υιοθέτηση και Εξάσκηση στην Κβαντική Μαεστρία Υλοποίησης – Αγκυροβολώντας τον Φωτεινό Πλούτο. 

‘Ξεχνάμε’ πως Είμαστε Πνεύμα/Απειροσύνη στην Ανθρώπινη Εμπειρία – ‘ξεχνάμε’ πως όσο είμαστε μέσα στο σώμα έχουμε την δυνατότητα και ικανότητα να αξιοποιήσουμε όλες τις αλχημικές ιδιότητες της εκ φύσης Κβαντικότητας μας – Masters στην Πράξη!

‘Ξεχνάμε’ ακόμα και μετά την αφύπνιση και ειδικά όταν περνάμε τις ζυμώσεις της μεταφμόρφωσης, διεύρυνσης, απελευθέρωσης -καθώς αυτό το Σύμπαν και ο Νόμος του Μαγνητισμού δουλεύουν 24/7- με την ποιότητα της ενέργειας που εκπέμπουμε πολλές φορές πέφτουμε στην λούμπα της φαινομενικής ‘παγίδας’, προβλημάτων, προκλήσεων και χωρίς να το συνειδητοποιούμε τις ανακυκλώνουμε.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ;

ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΤΡΙΞ αφήνοντας ολοκληρωτικά το παλαιό μοντέλο ύπαρξης το οποίο στηρίζεται στον διαχωρισμό και τον φόβο!

Οι Ανώτερες Συχνότητες πάντα μετασχηματίζουν, ‘επιστρέφουν πίσω στο Φως’ τις χαμηλές συχνότητες – συνεπώς στην Παρουσία της Ανώτερης Δόνησης η χαμηλή δόνηση αφομοιώνεται, ΄’διαλύεται’ μεταμορφώνεται και αυτό είναι γεγονος, δεδομένο! Το Φως διαλύτει το ‘σκοτάδι’ = ψευδαίσθηση.

Εάν είστε στην αρχή της διαδρομής σας – τότε αυτό το πρόγραμμα είναι shortcut στην :  >Εμπειρία Βιωματικής Αφύπνισης, >Ανακάλυψης του καταλυτικού ρόλου που παίζει ο τωρινός Ανθρωπινος Σχεδιασμός σας στην διαδικασίας αυτοπραγμάτωσης και αυτοεκπλήρωσης και > Πως να αξιοποιήσετε τις τωρινές Ανώτερες Συχνότητες πάνω στον πλανήτη  για να διευκολύνετε την αποταύτιση από το παλαιό και την μαεστρία δημιουργίας της νέας σας πραγματικότητας κ.α.

Εάν είτε είστε ήδη σταθεροί στην βιωματική σας αφύπνιση – αυτή η περίοδος είναι Θαυμάσια Ευκαιρία Εγκαθίδρυσης στην Κβαντική σας Μαεστρία εμβαθύνοντας στην ΑυτοΜαεστρία, την Αγκυροβόληση του Φωτεινού σας Πλούτου μέσα από την Κοσμική Σοφία της Ψυχής σας.

Το Online Initiation -ΕνΣώματι Κβαντική Μαεστρία- This is your UPGRADE – περίοδος γεμάτη μύησεις, ενεργοποιήσεις και υποστήριξη για την δημιουργία  και διατήρηση της εσωτερικής σας υπο-δομής για την κατάλληλη ‘κυοφορία’ και ‘καρποφορία’ της Συνειδητότητας που Θυμάται και Ζει μέσα από αυτήν την Ενθύμηση – EmBodied Self-Mastery-!

Βιωματική Εναρμόνιση με τον Πυρήνα της Υπερβατικής Ελευθερίας σου!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΈΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:

 • Γιατί παρ’όλην την αφυπνιστική εμπειρία και εργασία με τον εαυτό μου μπλοκάρω την εκδήλωση της ποθητής μου πραγματικότηας και με ποιούς τρόπους να το λύσω;
 • Πως να υπερβώ την ψευδαίσθηση της έλλειψης, της συνειδητότητας της συρρίκνωσης και να παραμένω ενεργά στην συνειδητότητα της ευημερίας σε όλους τους τομείς;
 • Πως να εκτελώ/πραγματοποιώ καθημερινά την ατομική μου Βιωματική Ολική Αφύπνιση ως Ακτινοβόλο Ον – Ως Ύπαρξη έτσω ώστε να ευθυγραμμίζομαι με την Ανώτερη ΧρονοΧορδή του Δυναμικού μου;
 • Πως να αφεθώ και να λαβάνω όλα όσα έχω επιλέξει να βιώσω τα οποία το Σύμπαν ήδη ετοιμάζει για μένα;
 • Πως να ρυθμίσω τον εσωτερικό Αλγόριθμο της Δημιουργίας έτσι ώστε ακόμα και όταν εξερευνώ ‘τις προκλήσεις της ανρθωπινότητάς΄μου αυτό που μαγνητίζω ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ;

Εστιάζουμε να μάθουμε και να εμπεδώσουμε βιωματικά ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ, ο οποίος αβίαστα ξεδιπλώνεται πάντα χωρίς εξαίρεση, και που τώρα -λόγω της αλλαγής της κραδασμικότητας της Γαίας/του πλανήτη μας- βρίσκεται σε μεγάλη επιτάχυνση και μπορεί να δουλέψει υπερ εκείνου που το επιλέγει.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Για σένα που θέλεις να καλλιεργήσεις βαθύτερα, πρακτικά και αποτελεσματικά την μετατόπιση από την ταύτιση με την παλαιά δυσλειτουργική ταυτότητα, την Δονητική Εσωτερική Παραμονή στην Κατάσταση Παραλαβής = Receiving Mode, στην Αίσθηση Εσωτερικού Συντονισμού με την Ενέργεια/Δύναμη/Αλήθεια που δημιουργεί κόσμους, που ποιεί τα Πάντα και που εύκολα Ενορχηστρώνει/Οργανώνει και Καθοδηγεί και την Δική Σου Εμπνευσμένη Πραγματικότητα γεμάτη ευλογίες και συγχρονικότητες.

Είναι ωφέλιμο για όσους θέλουν να αφιερώσουν εστιασμένο, οργανωμένο χρόνο στην Εσωτερική Εναρμόνιση με την Απειροσύνη/Πνεύμα/Πηγή που Είναι και τον Μοναδικό Εμπνευσμένο για εκείνους τρόπο να συν-δημιουργίας με την Σοφή-Εσώτερη Ύπαρξή τους που καθοδηγεί τα βήματα τους κάθε νάνοδευτερόλεπτο. 

Η διδασκαλία εργαστηρίου περιλαμβάνει:

ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ – ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ, ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ, ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Σε αυτό θα μας βοηθήσουν κυρίως 5 Πυλώνες Διδασκαλίας :

 1. Ανακάλυψη της Ύπαρξης και η Επιστήμη Κβαντικής  Συνειδητότητας – η ουσιαστική δύναμη της επίγνωσης και οι Αρχές Κβαντικής Μετατόπισης από το θύμα στην ΑυτοΚυριαρχία και την κατάσταση Συνειδητού ΣυνΔημιουργού. 10 Αρχές της Κβαντικής Μαεστρίας.

 2. Η Επιστήμη του Human Design μέσα από τα μάτια της Απειροσύνης- το εισιτήριο στην ανιδιοτελή ΑυτοΑγάπη, ΑυτοΑποδοχή  της Μοναδικότητας. Το αποδεδειγμένο από χιλιάδες ανθρώπους σύστημα εναρμόνισης με την Σοφία του ΣωμαΟχήματος,  την υποστηρικτική εσωτερική καθοδήγηση και απελευθέρωσης της υποβαλλόμενης διαμόρφωσης-conditioning. Το Οδοιπορικό ΑυτοΕκπλήρωσης της Μοναδικότητάς σας. 

 3. O Νόμος του Μαγνητισμού – ο Μέγα Συμπαντικός Μαεστρος και Ενορχηστρωτής της Υλικής Εκδήλωσης  – πως ακριβώς μπαίνει σε δράση αυτός ο νόμος για το ατομικό σας πεδίο, πως ακριβώς ενορχηστρώνει την εμπειρια που τώρα βιώνουμε; Ποιοι είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία ‘που λαμβάνει υπόψιν’ αυτός ο Νόμος για το συνολικό πεδίο μας και μας προσφέρει τις συνθήκες, τους ανθρώπους, τις θετικές ή αρνητικές εμπειρίες; 

4. Ενεργοποιήσεις και πρακτικές ΑυτοΠραγμάτωσης, Συνειδητής Απελευθέρωσης και Δονητικού Πλούτου.  Light Singing-Vibrational Healing Απελευθέρωσης Αναγέννησης, Ολικής Ευημερίας, Ροής Οικονομικής Αφθονίας.

Το πρόγραμμα και η δομή εργαστηρίου:

 Διάρκεια 1 Νοεμβρίου – 22 Νοεμβρίου (3 εβδομάδες)
 • 8 Δίωρα Online Masterclasses & και οι ηχογραφήσεις τους
 • 3 Διαλογισμοί Ενεργοποιήσεις για κάθε εβδομάδα
 • το e-book ~Η Κβαντικότητα στην πράξη~ της Β.Καρυπιδου εγχειρίδιο αποτελεσματικής μετατόπισης απο την αυτοθυματοποιηση στην αυτοιεροτητα

1η Ενότητα : Παρασκευή 1 Νοεμβρίου |18:00 – 20:00 | Σαβ./Κο |2 & 3  Νοεμβρίου | 10:00 – 12:00

2η Ενότητα :  Σαβ./Κο |9 & 10 Νοεμβρίου | 10:00 – 12:00

3η Ενότητα :  Σαβ./Κο |16 &17 Νοεμβρίου | 10:00 – 12:00

4η Ενότητα : Παρασκευή 22 Νοεμρβίου|18:00 – 20:00

Εν δεν σας βολεύουν οι ώρες και μέρες, μην ανησυχείτε τα Webinar Replays – Ηχογραφήσεις θα είναι άμεσα διαθέσιμες με την λήξη των webinars και θα σας σταλούν στο emails σας για παρακολούθηση και εφαρμογή των Ενεργοποίησεων/Διαλογισμών της εκάστοτε ενότητας!

Το αναλυτικό πρόγραμμα με τις Θεματικές Ενότητες σας αποστέλλεται κατόπιν επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας. Όλα τα webianrs βιντεοσκοπούνται, σας αποστέλλονται στο email  σας για την επαναλυπτική παρακολούθηση και μελέτη του υλικού της διδασκαλίας.  

Δηλώστε Συμμετοχή

Κόστος εργαστηρίου : 250 ευρώ

Δυνατότητα αποπληρωμής σε 2 δόσεις έως την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Περιλαμβάνει:

+ 8 Δίωρα Online Master-Classes Διδασκαλίες  Initiation   ~ΕνΣώματι Κβαντική Μαεστρία

+ ειδική ομάδα Chat Room για την αλληλουποστήριξη και διατήρηση της δόνησης εστιασμένη στην εσωτερική Μαεστρία

Δηλώσεις συμμετοχής και κατοχύρωση θέσης έως 22/10.

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Εμπειρίες/Εντυπώσεις σπουδαστών της σχολής μας !

Θα χαρώ να συμβάλλω στην Ανακάλυψη της Εσωτερης Δύναμής σου, την Εναρμόνιση με τον Δονητικό σου Πλούτο που στην συνέχεια Εκδηλώνεται και στο Υλικό!

Αγκαλιά Ενθύμησης,
Βικτώρια Καρυπίδου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για