Η διαδικασία μας: η ζύμωση, η καλλιέργεια η Ενσωμάτωση του Πνεύματος με το Σώμα /Συνειδητότητα είναι αυτή που μας α π ε λ ε υ θ ε ρ ω ν ε ι!

Το να μεταλλάξουμε το σκεπτικό μας από “δραματικό μοιρολατρικό” σε “αναμένω και πιστεύω στο καλύτερο, το ύψιστο και στο ευήμερο” είναι μέρος της διαδικασίας για όλους μας.

Οι υλικοί και νοητικοί μας κραδασμοί είναι πολύ χαμηλοί και χρειάζεται να αποδεσμεύσουμε τα συναισθήματα που σχετίζονται με αυτούς Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Α από το κυτταρικό μας σώμα.

Ό,τι ομορφότερο έρχεται μέσα από αυτές τις μετατοποίησεις είναι οι Νέες κατανοήσεις, νέα χρώματα και μία ελαφρότητα που γίνεται αισθητή από μέσα.

Αυτή είναι μια συνειδητή μεταμορφωτική διαδικασία. Συνεχίζοντάς, την ανεβαίνεις σε συχνότητα καθημερινά, αποδεσμεύεις ότι δεν εξυπηρετεί πια. Αποτελεί έναν ευεργετικό και σημαντικό σκοπό και όραμα ζωής για σένα. Επηρεάζει και τους γύρω σου φυσικά. Πάνω απ΄όλα δημιουργείς τα πάντα από μέσα με ένα εσωτερικό γνωρίζω.

Και τελικά έχεις επ-ανα-σχηματίσει/αναγεννήσει εντελώς τον εαυτό σου. Επ-ανα- προγραμματίζεις το ολόγραμμα, την πραγματικότητά σου. Αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι μόνο εύκολο, αλλά είναι και ο μόνος τρόπος που τώρα ξέρεις και ακολουθείς.

Στο ακόλουθο βίντεο, απόσπασμα από την Υποστηρικτική Ενότητα των ομάδων της σχολής μας, μοιράζομαι ένα εξαιρετικό Πνευματικό Εργαλείο, την “Αναπνοή του Αλχημιστή”. Με βοήθησε πάρα πολύ και προσωπικά και σε όσους το έχω μεταφέρει ή διδάξει κατά καιρούς. Ήταν μία κατάλληλη υπενθύμιση από τις Ανώτερες Σφαίρες, να την ‘ξαναφρεσκάρω’ και να την ξαναμεταδώσω. Βρισκόμαστε στην Εποχή του μεγάλου και αναγκαίου απεγκλωβισμού των χαμηλών, πυκνών πεδίων μέσα μας.

Η άσκηση προορίζεται για τις φορές που ήρθε η ώρα να αποδεσμεύσετε, απελευθερώσετε ή και να δουλέψετε με ένα κυτταρικό μπλοκάρισμα ή τραύμα.

Ο σκοπός της άσκησης είναι να μπείτε στον χώρο μέσα σας και να επιτρέψετε. Αρχικά, βλέποντας αυτό το συναίσθημα ή πόνο και στην συνέχεια να το αποβάλλετε από το σύστημά σας αποδεχόμενοι όλα όσα εκείνο είχε να σας μάθει, να σας προσφέρει, για να ανοίξει στην Σοφία της Καρδιάς.

Υπάρχει καθοδήγηση στο βίντεο. Θα πρότεινα να το ακούσετε πρώτα και μετά συντονιστείτε με ότι σας δυσκολεύει στο τώρα σας.

Με όλη μου την αγάπη και πρόθεση αυτό το κλειδί να είναι πράγματι Υποστηρικτικό και Βοηθητικό στις Συνειδητές σας Μεταμορφώσεις.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για όλες τις Αλχημικές Διαδικασίες μίας Κβαντικής Συνειδητότητας, στις 15 Ιουνίου ξεκινάμε το εντατικό Online Retreat μας, σε συνεργασία με την Αναστασία Κουτσουρα. Μάθετε Περισσότερα μέσα από αυτόν τον Σύνδεσμο.