Η διαδικασία μας: η ζύμωση, η καλλιέργεια η Ενσωμάτωση του Πνεύματος με το Σώμα /Συνειδητότητα είναι αυτή που μας α π ε λ ε υ θ ε ρ ω ν ε ι!

Το να μεταλλάξουμε το σκεπτικό μας από “δραματικό μοιρολατρικό” σε “αναμένω και πιστεύω στο καλύτερο, το ύψιστο και στο ευήμερο” είναι μέρος της διαδικασίας για όλους μας.

Οι υλικοί και νοητικοί μας κραδασμοί είναι πολύ χαμηλοί και χρειάζεται να αποδεσμεύσουμε τα συναισθήματα που σχετίζονται με αυτούς Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Α από το κυτταρικό μας σώμα.

Το ομορφότερο που έρχεται μέσα από αυτές τις μετατοποίησεις είναι, οι Νέες κατανοήσεις, νέα χρώματα και μία ελαφρότητα που γίνεται αισθητή από μέσα.

Αυτή είναι μια συνειδητή μεταμορφωτική διαδικασία, συνεχίζοντάς την ανεβαίνεις σε συχνότητα καθημερινά, αποδεσμεύεις ότι δεν εξυπηρετεί πια ένα ευεργετικό και σημαντικό σκοπό/όραμα ζωής για σένα, επηρεάζει και τους γύρω σου φυσικά και πάνω απ΄όλα δημιουργείς τα πάντα από μέσα με ένα ‘εσωτερικό γνωρίζω’!!!

Και τελικά έχεις επ-ανα-σχηματίσει/αναγεννήσει εντελώς τον εαυτό σου, επ-ανα- προγραμματίσει το ολόγραμμα/την πραγματικότητα και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι μόνο εύκολο, είναι ο μόνος τρόπος που τώρα ξέρεις και ακολουθείς…

Στο παρακάτω βίντεο-απόσπασμα από την Υποστηρικτική Ενότητα των ομάδων της σχολής μας, μοιράζομαι ένα εξαιρετικό Πνευματικό Εργαλείο “Η Αναπνοή του Αλχημιστή” το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ και προσωπικά αλλά και σε όσους το έχω μεταφέρει, διδάξει κατά καιρούς. Πιστεύω πως ήταν πολύ κατάλληλη η υπενθύμιση από τις Ανώτερες Σφαίρες να την ‘ξαναφρεσκάρω’ και να την ξαναμεταδώσω, διότι βρισκόμαστε στην Εποχή του μεγάλου και αναγκαίου απεγκλωβισμού των χαμηλών, πυκνών πεδίων μέσα μας.

Η άσκηση προορίζεται για τις φορές που ήρθε η ώρα να αποδεσμεύσετε, απελευθερώσετε ή και να δουλέψετε με ένα κυτταρικό μπλοκάρισμα ή τραύμα.

Ο σκοπός της άσκησης είναι να μπείτε στον χώρο μέσα σας να επιτρέψετε, βλέποντας αρχικά αυτό το συναίσθημα ή πόνο και στην συνέχεια να το αποβάλλετε από το σύστημά σας αποδεχόμενοι όλα όσα εκείνο είχε να σας ‘μάθει’, προσφέρει και ανοίξει στην Σοφία της Καρδιάς.

Υπάρχει καθοδήγηση στο βίντεο και θα έλεγα ακούστε το πρώτα και μετά συντονιστείτε με ότι σας δυσκολεύει στο τώρα σας……

Με όλη μου την αγάπη και πρόθεση να είναι αυτό το ‘κλειδί’ πράγματι Υποστηρικτικό και Βοηθητικό στις Συνειδητές σας Μεταμορφώσεις.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερο για την Αληχμική Διαδικασία Μετασχηματισμού και τον καταλυτικό ρόλο που παίζει στην Συνειδητή μας Πορεία Ενθύμησης, έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο δωρεάν online  retreat  ~ΕπαναΣύνδεση~ 10 – 14 Οκτωβρίου.

Επόμενα OnLine Events με την Βικτώρια Καρυπίδου είναι:

Δωρεάν online  retreat  ~ΕπαναΣύνδεση~ 10 – 14 Οκτωβρίου.