Διαλογισμός Υλοποίησης Anagenis

Dialogismos_Ylopoihshs_Anagenis

Βρισκόμαστε μέσα στο πεδίο Ευημερίας. Ο Νοέμβρης είναι ο μήνας που η δημιουργική ενέργεια που προέρχεται από τη  θεϊκή πλευρά της ύπαρξης μας,  διοχετεύεται για να μας οδηγήσει στη πρακτική υλοποίηση όλων αυτών που βρίσκονται στον Κβαντικό χάρτη της ψυχής μας, ανάλογα με την εσωτερική μας διαδρομή.

Όσοι από εσάς το τελευταίο διάστημα έχετε δουλέψει πάνω στην ενδυνάμωση του εαυτού σας και πάνω στην αφύπνιση, είναι σίγουρο ότι αυτές τις ημέρες λαμβάνετε μια αίσθηση σύνδεσης με τον ανώτερο εαυτό σας, ζώντας συγχρονικότητες και θαύματα. Γιατί πέρα από την εργασία που κάνει ο καθένας ξεχωριστά  υπάρχει μια επιπλέον, ενεργειακή πλανητική ώθηση

Σε αυτή τη χρονική συγκυρία που διανύουμε,  ζούμε την εμπειρία μιας ισχυροποίησης της δύναμης του δημιουργού υλοποιητή μέσα μας. Ο Λόγος που ενσαρκωνόμαστε και ερχόμαστε σε αυτό το πεδίο είναι να γειωθεί το πνεύμα στη γήινη διάσταση, να υλοποιηθεί το ύψιστο δυναμικό μας.

Στο Video που ακολουθεί  μπαίνουμε μέσω του διαλογισμό στο πεδίο ενεργής ενθύμησης και υλοποίησης της ευημερίας.

Το κλειδί είναι η διατήρηση. Στις 17 Νοεμβρίου 2018 ξεκινά το Κβαντικό μας ταξίδι «Συνειδητότητα Ευημερίας», όπου θα δουλέψουμε με τους νόμους του σύμπαντος που επηρεάζουν άμεσα τη συνειδητότητα και την υλοποίηση.

Θα βιώσουμε την εμπειρία της χαράς της δημιουργίας για την κατάκτηση μιας διευρυμένης συνειδητότητας που ευημερεί.

Για να ενημερωθείτε και να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής στο On line πρόγραμμα “Συνειδητότητα Ευημερίας» κάντε κλίκ εδώ.