Μαρία Ανανιάδου

Εργαστήρι: Συνειδητή Δημιουργία και Υλοποίηση

Όνομα Μαρία Ανανιάδου

  1. Το καινούριο που αποκόμισα είναι το δικαίωμα επιλογής, συνειδητής επιλογής. Μπορώ δηλαδή να επιλέξω να γίνω αυτόνομο ον χωρίς κάρμα, χωρίς παρελθόν, να βγω έξω από τον φαύλο κύκλο. Αυτά που δούλευα ως τώρα, μαθήματα αυτογνωσίας-συχνές συναντήσεις και σεμινάρια, είχαν συχνές αναδρομές στο παρελθόν με σκοπό να αναγνωρίσω, να κατανοήσω και στη συνέχεια να συγχωρήσω τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που εμπλέκονταν σε γεγονότα και σε καταστάσεις.

Το αποτέλεσμα ήταν να αναβιώνω επώδυνα συναισθήματα απογοήτευσης, εγκατάλειψης, πόνου. Νιώθω με μεγάλη μου χαρά ότι απελευθερώθηκα από όλα αυτά, γυρίζω ωραιότατα την πλάτη μου στο χθες, εστιάζω στο σήμερα και παρατηρώ με επίγνωση τις σκέψεις μου, τα συναισθήματα μου και διεκδικώ μια νέα ζωή που περιέχει στο εδώ και τώρα μου την αγάπη χωρίς όρους και όρια που τόσο πολύ αναζητώ!!!!!

  1. Νιώθω πως θα αλλάξουν όλα στην ζωή μου αφού μπορώ χωρίς περιορισμούς να υλοποιώ τα πιο τρελά μου όνειρα, αυτά που δεν τολμούσα ούτε καν να τα κάνω εικόνα μέσα μου. Μπορώ να ζω με χαρά, ευδαιμονία, φώτιση, καθοδήγηση και στήριξη από τον θεϊκό μου εαυτό!!!
  2. Η οικειότητα, η αμεσότητα και η χαρά της Βικτώριας με συνεπήρε από την πρώτη στιγμή. Εκπέμπει και μεταδίδει αυτό που είναι αβίαστα με αγάπη, ταπεινότητα και σωφροσύνη. Άγγιγμα ψυχής και ένα σκούντημα μαζί ο λόγος της με καλεί να διεκδικήσω την αφύπνιση, την ενθύμηση, την ευτυχία μου με εμπιστοσύνη και πίστη στον εαυτό μου.

Ευχαριστώ τον Θεό και ευγνωμονώ τον εαυτό μου για αυτή την συνάντηση!! Σας στέλνω την αγάπη μου!!!!