Συνεδρία Δονητικής Θεραπείας Light Language

H μέθοδος

Η Γλώσσα του Φωτός – Language of Light είναι μια Συμπαντική γλώσσα η οποία κατανοείται και λαμβάνεται απ΄όλους στο επίπεδο της Ψυχής – της καρδιάς. Είναι μία μοναδική μορφή Ανώτερης Επικοινωνίας –  Channeling. Αποτελείται από φως, ήχο, ιερή γεωμετρία και κοσμικές πληροφορίες. Την στιγμή της μετάδοσης οι συχνότητες του Φωτός προσαρμόζονται συντονίζοντας την δονητική ανάγκη του ατόμου και έτσι επιτυχγάνεται : εκκίνηση μετασχηματισμού, ισορροπίας, ενεργοποίηση και ευθυγράμμιση με τις Νέες Συχνότητες της Νέας διευρυμένης συνειδητότητας. Αυτή η εμπειρία ενδυναμώνει το Ον!

Ο άνθρωπος που λειτουργεί ως κανάλι της Γλώσσας του Φωτός μεταδίδει την ενέργεια, ενώ ο Θεραπευτής τη λαμβάνει όπως απεικονίζεται στην παρακάτω εικόνα.

Η μετάδοση μπορεί να γίνει δια ζώσης ή εξ αποστάσεως και είναι εξίσου αποτελεσματικοί και οι δύο τρόποι.

Η μετάδοση της Φωτογλώσσας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για θεραπεία – εμπειρία ενθύμησης και εσείς, ναι ΕΣΕΙΣ, είστε ο Θεραπευτής εν τη λήψει της (καθώς το επιτρέπετε και τη λαμβάνετε).

Καθώς λαμβάνετε/δέχεστε τους κραδασμούς που μεταδίδονται, εσείς και ο Ανώτερος Εαυτός σας στην ουσία διευκολύνετε την θεραπεία-ενεργοποίηση με τον τρόπο αλλά και στον βαθμό που είναι ορθό και κατάλληλο για εσάς.

Η ανταλλαγή, η αναγνώριση και η αλλαγή, όλα λαμβάνουν χώρα σε κβαντικό επίπεδο,  αυτοστιγμεί ενώ τα αποτελέσματά τους ξεκινούν να ξεδιπλώνονται στην φυσική διάστασή σας με το πέρασμα του χρόνου.

Η Γλώσσα του Φωτός παρακάμπτει την λογική του εγκεφάλου και μιλά απευθείας στο φυσικό και στο πνευματικό σώμα.

Επιτρέπει ανάμεσα σε σας και την Πηγή – Θεό, επικοινωνία καρδιά με καρδιά. Οδηγεί στην επίγνωση αυτού που πριν ήταν μπλοκαρισμένο ή απαιτεί την προσοχή σας που βασίζεται στην πρόθεσή σας και παρέχει υποστήριξη σε σας ως Θεραπευτή του εαυτού σας, προκειμένου να προβείτε σε αλλαγές τόσο τη στιγμή εκείνη όσο και μετέπειτα.

Ο σκοπός της Θεραπείας – Εμπειρία Ενθύμησης που συντελείται δια της Φωτογλώσσας είναι να διευκολύνει την αφύπνιση της φυσικής θεραπευτικής διαδικασίας που είναι ενδιάθετη σε όλους μας, ως δονητικά Όντα που είμαστε , και να την ενισχύσει μέσω της πρόθεσής μας.

Η δονητική εμπειρία Light Language μπορεί να βοηθήσει:

 • Παρακάμπτωντας τους περιορισμούς του νοητικού πεδίου
 • Ενεργοποιώντας το DNA και την Επίφυση ή το «τρίτο μάτι»
 • Απελευθερώνοντας τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα
 • Αυξάνοντας την διαίσθηση
 • Δυναμώνοντας την Επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό
 • Δίνοντας Πρόσβαση στην έμφυτη σοφία σας
 • Θεραπεύοντας  και διευκόλυνοντας την απελευθέρωση και ενθύμηση στο συναισθηματικό, νοητικό και φυσικό σώμα
 • Ξεκινώντας της διαδικασία Ανάληψης και πολλά περισσότερα!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Light Language; Διαβάστε εδώ!

Κλείστε την συνεδρία σας με την Βικτώρια Καρυπίδου

Οι συνεδρίες είναι πολύ προσωπική υπόθεση, ετοιμάζονται και πραγματοποιούνται σε ένα ασφαλές, ανοιχτό και γεμάτο αγαπη περιβάλλον, καθώς καθοδηγούνται από το Πνεύμα και συμβαίνουν μέσα από την ροή της συζήτησης.

Εάν αισθανθήκατε κάποια οικειότητα με την συγκεκριμένη μέθοδο/τεχνική ενδυνάμωσης και καθοδήγησης, ίσως ήθρε η στιγμή να πάρετε κάποιες απαντήσεις ή να ακούσετε αλήθειες για την Ψυχή σας και το μονοπάτι σας.

Skype Συνεδρίες

Διάρκεια συνεδρίας μέσω Skype: 1 ώρα

Κόστος : 120ευρώ

Για να κλείσετε το ραντεβού σας συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παραρκάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να κανονιστεί η ημέρα και ώρα για την συνεδρία σας.

Στο απαντητικό email που θα λάβετε με τις προτεινόμενες ημερες και ώρες τις συνάντησεις, θα λάβετε και τις πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ενδιαφέρομαι για