Λαρίσα Αρταμόνοβα

Прόεδρος της Ακαδημίας

Ιδρύτρια και πρόεδρος της Ακαδημίας Μακρο-Συνειδητότητας , μεταφυσικός, ομηλήτρια, δημιουργός webinars και πρακτικών εργαλείων που ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν την δική τους Εσωτερική Δύναμη και Ελευθερία

Δημιουργός και παρουσιάστρια του διεθνούς project WeareGalacticBeing στην Ζώνη Αφύπνισης (AwakeningZone).

Συν-Ιδρύτρια Δημόσιου Οργανισμού GalacticCitizenship

Δημιουργός και παρουσιάστρια των retreats που ξεκλιδώνουν την συνειδητότητα προς την σφαίρα  Ενότητας MastersTours http://www.masterstour.ru/

Πρόεδρος της Ακαδημίας ΜακροΣυνειδητότητας

Ειδική στην διοργάνωση προγραμμάτων, εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Ειδική στην διεξαγωγή των webinars. Έχει διεξάγει πάνω από 3000 webinars διεύρυνσης συνειδητότητας, έχει δημιουργήσει πάνω απο 600 σχετικά βίντεο και έχει γράψει πάνω από 70 ηλεκτρονικά βιβλία.

Από το 2009 έως το 2020 πραγματοποίησε περισσότερα από 20 on-line projects, τα οποία άλλαξαν ριζικά ζωές χιλιάδων συμμετεχόντων, οι οποίοι ξεπερνώντας την συνειδητότητα δράματος, τραγωδίας, απογοητεύσεων μετακινήθηκαν προς την συνειδητότητα Ελευθερίας και Δημιουργίας.

Σήμερα πάνω από 80% των συμμετεχόντων των online projects έχουν εξειδικευτεί στην διεύρυνση συνειδητότητας και διεξάγουν προσωπικά εκπαιδευτικά σεμινάρια και πρακτικές.

Συνειδητή συνεργάτιδα Αγγελικών Σφαιρών στην Γη, Master, Δημιουργός της πραγματικότητας της.

Βασική αποστολή όλων των projects/έργων – αφύπνιση της Ανθρωπότητας προς την ΜακροΣυνειδητότητα, ανάδυση της Επιστήμης του Πνεύματος στην Γη.

Είμαι εδώ, για να σας θυμίσω – όλα είναι απλά. Το να είσαι Θεός – είναι απλό. Απλά να είσαι ο εαυτός σου…….. Η ελευθερία απο απαντήσεις και ερωτήσεις, προσδοκίες και ψευδαισθήσεις, αιτήματα και εκκλήσεις μου επέτρεψαν για πρώτη φορά να γιορτάζω την Ζωή και να απολαμβάνω την Εμπειρία του Είμαι Άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Γη.