Αφιερωμένο στις ενέργειες Ιουλίου |

Αποκάλυψη και Συνειδητοποιήσεις!!! Μέσα και κατα την διάρκεια του μονοπατιού μας, καθώς διατηρούμε/ενσωματώνουμε το Φως περνάμε μέσα από πολύ δραματικούς μετασχηματισμούς. Η προγονική μας γραμμή επέστρεψε, το ΔΝΑ μας συνεχώς αλλάζει.

Αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι η ανθρώπινη πτυχή ήταν πολύ μικρό μέρος του εαυτού μας και ότι αυτό που είμαστε αληθινά είναι ακόμα πολύ πιο μεγάλο, πελώριο, ατελείωτο, ανεξάντλητο. Το ατελείωτο δεν μπορεί να περιγράψει την παρουσια μας, την αληθινή.

Οσο πιο βαθιά και αληθινά νιώθουμε τόσο πιο έντονες/δυνατές/αληθινές φαίνεται να είναι οι εμπειρίες μας, τόσο πιο βαθιά αγγίζουμε τις χορδές της Ψυχής μας…… και τότε είμαστε σε θέση να συνδεθούμε και με άλλους που νιώθουν το ίδιο βαθιά, δυνατά και ουσιαστικά.

Παρατηρώ και βιώνω την σφαίρα των σχέσεων από ένα άλλο σημείο μέσα μου και το σώμα μου αρχίζει να αφυπνίζεται προς την εσωτερική του αιώνια σοφία επίσης.

  • H βάση της επικοινωνίας μας αλλάζει πολύ, διότι οι επιφανειακές σχέσεις δεν έχουν πια θέση, σκοπό στην ζωή μας, δεν έχουν σημασία για εμάς, δεν έχουν ουσία.
  • Ναι γινόμστε πιο επιλεκτικοί, διότι η ενέργειά μας είναι πολύ πολύτιμη, και το ίδιο πολύτιμοι είναι και οι άνθρωποι με τους οποίους επιλέγουμε να καταναλώσουμε την ενέργειά μας.
  • Η έλλειψη και η ανάγκη δεν υπάρχει πια, δηλαδή δεν έχουμε ανάγκη τον άλλον ή δεν έχουμε ανάγκη να είμαστε με τον άλλον, επειδή τώρα πια δεν προσπαθουμε να γεμίσουμε κανένα κενό ή χώρο. Όταν βρισκόμαστε, οι άλλοι είναι κάτι σαν τους ENΙΣΧΥΤΕΣ σε αυτό που ήδη διατηρούμε, εκπέμπουμε από μέσα μας. Καθώς ζούμε μέσα από την αλήθεια της ελεύθερης Ύπαρξής μας απλά εμπνέουμε, υποστηρίζουμε, ενθαρρύνουμε, συμβάλλουμε/συνεισφέρουμε και αληθινά επιθυμούμε να μοιραζόμαστε με αυτη την ένωση/σύνδεση από μέσα, μέσα από ιδέες, έργα, την ποίηση, την δημιουργία, την τέχνη……….την όποια έμπνευση ……….και αυτο σημαίνει ολοκληρωτική ανοιχτοσύνη απο μέσα, ανοιχτοσύνη ………στο μοιράζομαι …………. στο σέβομαι …………..στο τιμώ τον υπέροχο εαυτό μου και τους άλλους
  • Ο ανθρώπινος εαυτος μας θα βιώσει/βιώνει πολλούς θανάτους κατα την διάρκεια αυτης της ανάστασης. Και βεβαίως και η βιολογική μας φούσκα. Αυτός είναι ο τρόπος Ψυχές μου που Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ξυπνάει μέσα στο σώμα μας, αυτη είναι η διαδικασία που το σώμα απελευθερώνει/πραγματώνει την κάθαρση από την ανθώπινη-περιοριστική πτυχή=Πρόγραμμα ‘’Ειμαι απλά άνθρωπος’’ που ήρθαμε να βιώσουμε και μετα να υπερβούμε/φωτίσουμε απο μέσα μας.
  • Καθώς ξυπνάει το σώμα μας και εκείνο γίνεται συνειδητό. Η Ενέργεια του Φωτός θα ξεκινήσει να κινείται μέσα σας και να αφυπνίζει εκείνο που ΔΕΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΑΝ οτι υπήρχε…………

Για τον ανθρώπινο εαυτό …αυτό είναι έκπληξη. Για την Ψυχή σας/το Πνεύμα που είστε αυτό είναι ενθουσιώδες, συναρπαστικό και σαν να λέει………ΩΧ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Και το ανθρώπινο μερος σας θα αντιστέκεται, θα παλεύει ενάντια με κάθε τρόπο, θα προσπαθεί να το αποφύγει με κάθε τρόπο που μπορεί. Μην αντιστέκεστε είναι μάταιο, απλά αφεθείτε και αφήστε. Ένα tip: σε μία ‘έντονη εσωτερική διαμάχη/σύγκρουση’ κλείστε τα μάτια και φανταστείτε ότι απ’ ότι και εάν κρατιέστε ή είστε προσκολλημένοι ανοίγετε τις παλάμες σας και τα δάχτυλα ορθάνοιχτα και σαν να πέφτετε στο κενό με όλο σας το Σώμα και διαπιστώνετε ότι στιγμιαία ανοίγουν τα Αγγελικά σας Φτερά και πετάτε και το Πνεύμα φροντίζει…………Αφήστε το Πνεύμα να σας φροντίσει, αφού όμως πρώτα παρατήσετε την αντίσταση.

Αγαπημένοι, η κάθε μας επόμενη εμπειρία αφύπνισης στη ενθύμηση της Ακτινοβόλου – Φωτεινής Παρουσίας, γκρεμίζει εσωτερικούς τοίχους, ‘κλείνει’ παλαιά προγράμματα, ‘διαλύει’ τους περιορισμούς, τις μνήμες της ανθρωπινότητάς μας………και καθώς η επίγνωσή σας είναι ζωντανή αυτό το Φως του Ακτινοβόλου Εαυτού σας ….σας αγγίζει, σας γεμίζει ακτινοβολεί προς τα έξω και μέσα απ΄ότι και αν κάνετε! Γι’αυτό ζήστε αυτές τις εμπειρίες, δώστε σε αυτές χώρο να αναδυθούν, κάντε βουτιά στα βάθη της Ψυχής σας και βγείτε στην επιφάνεια πιο σοφοί, πιο φωτεινοί, με επίγνωση και Μαεστρία για την πορεία της Ψυχής σας που γειώνει τον δικό της Παράδεισο στη Νέα Γη!

Και τώρα κάτι για να σας θυμίσει ότι δεν είστε ποτέ μόνοι, συνδεόμαστε πάντα στο κβαντικό πεδίο μέσα από την Anagenis, από την Κατερίνα και εμένα ένα μικρό απόσπασμα από το webinar Ιουλίου και την ενέργεια της ΑυτοΑγάπης η οποία περνάει μέσα σας την δική της αναβαθμονόμηση  στο διάστημα που διαβάζετε/ακούτε αυτό το βίντεο.

Πατήστε την εικόνα για να παίξει το βίντεο.

Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί στο επόμενο live webinar του κύκλου ”Ζώντας την Συγχρονικότητα 366 ημέρες”, δείτε το πρόγραμμα μας εδώ

YouTube Channel

Let’s Stay in touch: Facebook