Κλειδί Ενθύμησης – Ο Θεϊκός μηχανισμός της ΑναΠνοής!

Αιώνες τωρα όλοι οι Σοφοί και Μαστερς, μιλουν για ένα εξαιρετικό εργαλείο. Σαφως η δική μας εποχή δεν είναι εξαίρεση. Αποτελεί ένα πνευματικό κλειδι μακροζωίας. Ανανεώνει τα κύτταρα, και συμβάλλει στην ανάληψη δονητικής συχνότητας όλου του συστήματος.

Ταυτόχρονα θεωρείται η δίοδος και η σύνδεση μεταξύ ορατού και αόρατου κόσμου. Προσδίδει μάλιστα την κρυστάλλινη συνειδητότητα, για όσους ασχολούνται με αυτο το εργαλείο συστηματικά και με αφοσίωση!!!!

Μέσα στην απλότητα του δεν απαιτεί πολύ διανοητική μόρφωση, δεν έχει μυστικιστική πλευρά και γρίφους και είναι ανοιχτή ως γνώση για όλους. Για τον λόγο αυτό, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ… Δεν της δινουν τόση σημασία και χάνουν πολύτιμο χρόνο απο την ζωή τους καθώς δεν την εξασκούν!!!!!!!!!!!!

Και μιλάω βεβαίως για την ΑΝΑΠΝΟΗ!!!!

Κάποιος απο όλους αυτους τους σοφους σε ένα απο τα κείμενα ειπε: “Το Πεπρωμένο του Ανθρώπου συνδέεται στενά με την αναπνοή του!!!” Ο ίδιος είπε μάλιστα ότι Ενώ Είμαστε πλάσματα που ζουν σε έναν αέρινο ωκεανό και ζούμε στο βάθος του, παρότι είμαστε περιτρυγιρισμένοι απο αυτο το στοιχείο εισπνέουμε μία ανεπαρκή ποσοτητα οξυγόνου. Ανακάλυψε μάλιστα ότι ο άνρθωπος αναπνέει μία ποσότητα λιγότερη δεκάδες φορες απο αυτη που χρειαζεται. Αυτό οδηγεί στην ελλειπή αναπνοή!

Σκεφτείτε το εξής. Με την πρώτη μας Αναπνοή κατά την γέννηση μας, μπαίνει σε λειτουργία η Ενσωμάτωση του Πνεύματος που Είμαστε στην βιολογία μας, στο τότε μικρό μας σωματάκι. Ο Θεϊκός μηχανισμός της ΑναΠνοής είναι το κύριο στοιχείο, που βοηθάει το βρέφος να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει. Η Θεϊκή Ουσία που αρχίζει να ρέει σε κάθε του κυτταράκι, όργανο εξασφαλίζει την ήπια ένταξη του στην υλική πραγματικότητα – στο νέο του περιβάλλον. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο βέβαια αποτελεί και το μητρικό γάλα. Περιέχει ζωντανά, πολυδύναμα, αρχέγονα κύτταρα, ένζυμα, ορμόνες κτλ. Το γάλα αυτό μάλιστα και πάλι παράγεται με έναν μαγικό – Θεϊκό τρόπο, καθώς το αίμα μεταμορφώνεται σε πρωτόγαλα.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως από την αρχή της ζωής μας, το πρώτο δευτερόλεπτο ‘ερχόμαστε σε Ιερό Γάμο – ΈΝΩΣΗ’ με την ΑναΠνοή μας. Στη συνέχεια, η εξέλιξη – η παρουσία μας– η συνειδητή συμβολή μας σε αυτη τη σχέση, δηλαδη ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ  στην καθημερινότητά μας – δείχνει ΤΟ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ.

Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν δεν είχαμε ‘μάθει’/ενθυμηθεί να αναΠνέουμε ουσιαστικά. Να επιτρέπουμε στην ενέργεια στο σώμα μας να ρέει ελεύθερα μέσα από τα nadis –τα νευρικά/ενεργειακά κανάλια στο σώμα μας και να τιμούμε τον Θεϊκό μας μηχανισμό ο οποίος είναι ο χρυσός συνδετικός κρύκος μας, ανάμεσα στην Αόρατη Διάσταση με την Ορατή. Έτσι, έχουν συσσωρευτεί διάφορα μπλοκαρίσματα  στο νοητικό, το συναισθηματικό, το βιολογικό και το ενεργειακό μας σώμα.Η υπολειτουργία/η μη συνειδητοποίηση αυτού του μηχανισμού, της Συνειδητής ΑναΠνοής ευθύνεται και για την δυσκολία πολλών ανθρώπων να συνδεθούν με το εσώτερο μέρος της Ύπαρξής τους, να εμπιστευούν την Θεϊκη Πηγή μέσα τους.

Ποτέ όμως δεν είναι αργά να κάνετε μία Νέα Στροφή στην προσέγγισή σας σχετικά με τις αναπνευστικές ασκήσεις που σας μεταφέρονται κατά καιρούς. Στη σχολή μας έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στις τεχνικές ΑναΠνοής. Τις συναντάμε πάντα στους κύκλους ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ΔΙΕΎΡΥΝΣΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌΤΗΤΑΣ. Είναι στο χέρι σας να υιοθετήσετε κάποια από αυτές. Θα βιώσετε τη δική σας προσωπική εμπειρία μεταμόρφωσης, κάθαρσης και αναγέννησης όλων των σωμάτων σας.

Κρατήστε αυτό το tip: Στο αίμα μας βρίσκονται μηχανισμοί οι οποίοι διατηρούν γύρω τους αρνητικές συχνότητες και σκεπτομορφές. Όταν καθημερινά εξασκείτε κάποιο είδος αναπνευστικής άσκησης που σας ταιριάζει και μένετε αφοσιωμένοι σε αυτή σας την εμπειρία, η αναπνοή σταδιακά βελτιώνει την οξυγόνωση των κυττάρων σας. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζει/αποτοξινώνει το αίμα θεραπεύοντας τις εσωτερικές-πληγωμένες πτυχές σας. Η λιμνάζουσα ενέργεια μετασχηματίζεται σε ζωντανή, υψηλότερης συχνότητας. Η εμπειρία της μεταμόρφωσης ξεκινά.

Η αναπνοή σας μέσα στην ημέρα γίνεται πιο βαθιά. Η ζωτική ενέργεια κυλάει πιο ελεύθερα και αυτό αλλάζει σταδιακά την βιοχημεία σας. Όλα στην συνέχεια είναι αλληλένδετα. Ό,τι ξεμπλοκάρει το ενεργειακό σώμα – βελτιώνει την λειτουργία του βιολογικού μας συστήματος –  χαλαρώνει και το νου.

Μέσα από τον ήρεμο νου βιώνετε την διεύρυνση συνειδητότητας. Εκεί ξεκινούν και αλλάζουν τα συστήματα των πεποιθήσεων και η Εμπιστοσύνη στο Πνεύμα που Είστε ενδυναμώνεται καθημερινά. Το βασικό κλειδί εδώ είναι η καθημερινή διατήρηση της πρακτικής σας!

Οσο πιο πλήρης και βαθιά είναι η αναπνοή του ανθρώπου, τόσο πιο πλούσια είναι η πραγματικότητα του! Καθώς εδώ αλλάζουμε τα πεπρωμένα μας συνειδητά, βγαίνουμε απο την ζωή που βάσει ενός φαύλου κύκλου ήταν να ζήσουμε. Εάν πραγματικά είστε συνειδητοί σε αυτο το ταξίδι, δουλέψτε την αναπνοή για να ζήσετε την Μεταμόρφωση – Αναγέννηση του Ακτιβοβόλου Εαυτού! Χρησιμοποιήστε αυτό το τόσο απλό και αποτελεσματικό κλειδί ενθύμησης που έχει αποδείξει την αξία του εδώ και αιώνες!!!!!

Η Επιστήμη της Αναπνοής, τα θεραπευτικά και πολλαπλά οφέλη θα είναι τα βασικά κλειδιά του  Κύκλου Σπουδών Ανάσες Αναγέννησης- συντονιστείτε και ελάτε μαζί να αποκαταστήσουμε την ευζωϊα, την ζωτική ενέργεια και το χαμόγελο μας που τόσο μας πάει και μας αξίζει.

Μπείτε στη Νέα Ομάδα 2022 πληρφορίες εδώ!

Με περισσότερη Αγάπη στην κάθε Αναπνοή Αγαπημένοι μας ΣυνΤαξιδιώτες!