Όταν επιτρέπετε στην συνειδητότητα να σας οδηγεί, όλα εναρμονίζονται τόσο φυσικά. Αναπνεύστε, περπατήστε, μιλήστε, με τη συνειδητότητά στο τώρα.

Μία από τις αλήθειες ενός αληθινού μάστερ που έχει φτάσει, έχει αγγίξει, έχει ενθυμηθεί την συνειδητότητα της καρδιάς μέσα του, είναι ότι αντιλαμβάνεται την ενότητα. Αντιλαμβάνεται την ενοποιημένη συμπαντική συνειδητότητα και παράλληλα μπορεί και επιλέγει να απολαμβάνει το γεγονός της ανθρώπινής του ύπαρξης, αυτής της προσωρινής μορφής που έχει πάρει η συνειδητότητά του.

Μπορούμε να δούμε την διαφορετικότητα, μπορούμε να θαυμάσουμε την διαφορετικότητα μέσα στους άλλους ανθρώπους, χωρίς να συμβαίνει η προσκόλληση σε αυτήν, χωρίς να ταυτιζόμαστε μ’ αυτή την διαφορετικότητα και να βουλιάζουμε εκεί μέσα.

Σε αυτή την περίπτωση απλά αναγνωρίζουμε τη διαφορετικότητα και τη θαυμάζουμε. Δεν προσκολλούμαστε. Γνωρίζουμε πολύ καλά και αγγίζουμε την ουσία. Βλέπουμε πίσω από την εικόνα, όχι μόνο το δέντρο, αλλά όλο το δάσος. Τότε μπορούμε να δούμε την πραγματική πραγματικότητα και όχι απλά εκείνη που για εκείνη την στιγμή εισέρχεται στο πεδίο μας.

Δοκιμάστε λοιπόν να εξασκηθείτε ως εξής το επόμενο χρονικό διάστημα! Μπαίνοντας σ’ ένα κατάστημα, σ’ έναν χώρο, κάνοντας οποιαδήποτε δραστηριότητα με πολύ ή λίγο κόσμο γύρω σας, να κοιτάζετε με τα μάτια της συνειδητότητας της καρδιάς σας. Πηγαίνετε πίσω από την μορφή που βλέπετε, είτε σας μιλάει, είτε όχι. Παραμείνετε όπου είστε ως συνειδητότητα, ως αυτή η εσωτερική ακινησία, η οποία δεν επιθυμεί τίποτα πια, γιατί έχει περάσει στην απέναντι όχθη. Δοκιμάστε να είστε κάθε στιγμή εσείς που έχετε αποδεχθεί και βιώνετε την ακινησία, χωρίς να προσπαθείτε κάθε στιγμή να καταλάβετε.

Όταν φεύγουμε από την επιθυμία και έχουμε αποδεχθεί, σημαίνει ότι επιτρέπουμε. Γνωρίζουμε πως όλα θα συμβούν σύμφωνα με την θεϊκή τάξη των πραγμάτων.

Εξασκηθείτε λίγο στο να είστε η συνειδητότητα, αυτό το κρυστάλλινο διαμαντένιο φως που ενυπάρχει, διακατέχει και διαπερνά τα πάντα. Φυσικά θα επιτρέπετε στον εαυτό σας να μιλήσετε, να πείτε πράγματα για την υπέροχη αυτή μορφή την οποία έχετε επιλέξει για να φιλοξενεί την συνειδητότητά σας. Είστε σε αυτή τη μορφή, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζετε την ουσία σας. Έτσι όπου κι αν πάτε, βλέπετε τους ρόλους των ανθρώπων που παίζουν, αλλά βλέπετε και την ουσία τους.

Φεύγουμε λοιπόν από εκείνο το σημείο, όπου μπαίναμε στο θεϊκό μας κομμάτι όταν είχαμε την αιτία, όταν είχαμε την πρόσκληση και την πρόκληση ή κάποια δυσαρέσκεια μέσα μας. Δεν περιμένουμε πια να συμβεί αυτό, για να είμαστε ενεργοποιημένη συνειδητότητα.

Σας προτρέπω να εξασκείστε σε αυτό από την στιγμή που ανοίγετε τα μάτια σας το πρωί. Αναπνεύστε, περπατήστε, μιλήστε, υπάρξτε η ουσία σας και δείτε τα πάντα γύρω σας ως αυτή την ουσία. Αυτές είναι οι νέες διευρυμένες ικανότητες που έχετε, η αντίληψη του όλου, η συνειδητοποίηση της ενότητας σε μία διάρκεια.

Και να θυμάστε ότι δεν είναι τώρα στιγμή για να φοβηθείτε ψυχές μου όμορφες! Ό,τι αλλάζει, θα είναι για το υπέρτατο καλό όλων. Ακόμη και η χαρά, η αγάπη, η υποστήριξη που έχετε ήδη δώσει στους γύρω σας, θα νιώσετε ότι αλλάζουν ποιότητα. Η ενθάρρυνση που έχετε επιτρέψει, που έχετε προσφέρει, ως ικανοποίηση, απόλαυση, εμπειρίες, γνωριμίες, σχέσεις, ως οικονομική ευημερία, ευημερία σε όλους τους τομείς, αλλάζουν κι αυτά.

Γίνονται τα πάντα ακόμα πιο γλυκά, εμποτισμένα με το στοιχείο του πνεύματος. Μην φοβηθείτε να αφήσετε να μεταμορφωθεί η ανθρώπινη ύπαρξη. Αγκαλιάστε τους φόβους, μιλήστε στο πλάσμα σας. Πάρτε από το χέρι τις πτυχές σας, αλλά μην φοβηθείτε τον φόβο της αλλαγής. Απλά να το γνωρίζετε, γιατί ξαφνικά εκεί που το δέντρο νομίζει ότι είναι μόνο του, γυρίζει πίσω να δει και βλέπει όλο το δάσος. Και αυτό στην αρχή τρομάζει, αλλά είναι προσαρμόσιμο ψυχές μου και είναι συγκινητικό.

Είναι το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ύπαρξης, γιατί έχουμε τις ανθρώπινες αισθήσεις μας, οι οποίες μεταμορφώνονται, εξελίσσονται και όπως μας λέει και ο Adamus, προστίθενται σ’ αυτές και οι αγγελικές αισθήσεις και υπάρχει μια απίθανα πανέμορφη συγχώνευση αυτών.

Γι’ αυτό είμαστε μαζί με άλλους υπέροχους ανθρώπινους αγγέλους σ’ αυτό το ταξίδι. Είναι ένας τρόπος να βιώνεται όσο πιο ομαλά γίνεται αυτός ο φόβος και για να γειώσουμε τον θεϊκό μας εαυτό εδώ. Γονατίζουμε μπροστά σ’ αυτό το μεγαλείο, μπροστά σ’ αυτή την αίσθηση της Εστίας. Η θηλυκή και η αρσενική πλευρά μας ερωτεύεται η μία την άλλη και αυτός είναι ο ενοποιημένος μας εαυτός. Όσο περισσότερο επιτρέπετε στην συνειδητότητα να σας οδηγεί, όλα εναρμονίζονται και ισορροπούν τόσο φυσικά.

Αυτή η εξάσκηση της παρουσίας της συνειδητότητας, της επίγνωσης του ποιοι είμαστε, φέρνει στ’ αλήθεια θαύματα σε όλα μας τα πεδία. Εξισορροπούν τα ημισφαίρια του εγκεφάλου, ενεργοποιείται ο θύμος αδένας, η συνειδητότητα καθαρίζει.

Είναι ένα εργαλείο, που θα το αποκαλούσα το κλειδί της ανάληψης και για να κατανοήσετε τα οφέλη του θα το συγκρίνω λίγο με την αναπνοή της ευημερίας. Το κλειδί λοιπόν της ανάληψης, η συνειδητότητα στο τώρα, επιφέρει 1000 φορές περισσότερα από όλα όσα κάνει η αναπνοή της ευημερίας.

Βικτώρια Καρυπίδου

Aς μείνουμε συνδεδεμένοι!!!

Anagenis on YouTube!

Anagenis on Facebook!