Ξεβολευόμαστε και Κάνουμε το Επόμενο Βήμα.

Έχουμε καταφέρει λοιπόν να αγγίξουμε την ουσία των πραγμάτων, αλλά η αληθινή όμως αλλαγή, αυτή η μεταμόρφωση που είναι να γίνει στην ανθρωπότητα, θα ξεκινήσει όταν θυμόμαστε την θεϊκότητά μας, όταν πάψουμε να κυνηγάμε την σκιά μας, τις παρελθοντικές πτυχές της ύπαρξής μας, όταν πάψουμε να διαχωρίζουμε τον εαυτό μας από τους άλλους. Και όχι μόνο αυτό. Θα μου πείτε τί αληθινά όμως χρειάζεται για να γυρίσουμε τις εξελίξεις προς το μέρος μας, δηλαδή υπάρχει μια εξέλιξη αυτή την στιγμή, υπάρχει ένα αποτέλεσμα; Τί χρειάζεται να κάνει κάποιος, για να βιώσει τις ριζικές αλλαγές στη ζωή του; Και είναι αυτό που σας είπα προηγουμένως. Δηλαδή μιλάμε για το πώς, με ποιό τρόπο μπορούμε να πιάσουμε εκείνο το κύμα, το οποίο μας πάει στο επόμενο βήμα, στο επόμενο επίπεδο.

Όπως είπα και πριν, για πολύ καιρό η έμφαση που δίναμε ήταν στην εκπαίδευση, στη μόρφωση, στην γνώση και πάντα μιλάω για την εκπαίδευση, την μόρφωση, την γνώση πάνω στο κομμάτι της αυτογνωσίας, της αυτοπραγμάτωσης, της πνευματικής εξερεύνησης και εξέλιξης. Μέσω λοιπόν της εξέλιξης αυτή την στιγμή, η έμφαση μεταφέρεται στην καλλιέργεια της αισθαντικής μας ικανότητας, στο να αισθανόμαστε το καθετί.

Αυτό σημαίνει πως ενεργοποιούμε την καρδιά, ενεργοποιούμε αυτό που μιλάμε, ακούμε, βλέπουμε, νιώθουμε και πράττουμε μέσα απ’ την καρδιά μας. Όλοι μας θέλουμε να νιώσουμε την εμπειρία στο βάθος της. Από τον νου δεν γίνεται να φτάσουμε στο βάθος, ούτε από τις θεωρίες. Θα είμαστε πάντα εκείνοι, οι οποίοι είναι στο λιμάνι και βλέπουν τα καράβια πως πηγαινοέρχονται. Ξέρουμε τί διαδρομή θα κάνει το καράβι, ξέρουμε τί ώρα φεύγει, ξέρουμε σε ποιά άλλα λιμάνια θα σταματήσει, ξέρουμε ακόμα πόσο ήρεμη είναι η θάλασσα, αν έχει μποφόρ ή τί μποφόρ θα έχει, πώς είναι ο καιρός, αλλά εμείς παραμένουμε εκεί στην προβλήτα και βλέπουμε πως φεύγει και πως έρχεται το καράβι. Δεν τολμάμε να μπούμε στην εμπειρία και να την βιώσουμε, να πούμε εντάξει πάμε για το επόμενο πλοίο, υπάρχει κι άλλο, υπάρχουν κι άλλα λιμάνια, υπάρχουν κι άλλα μέρη στον κόσμο, υπάρχουν κι άλλα ταξίδια.

Έτσι λοιπόν αυτό που βιώνετε μέσα απ’ την εξέλιξη της αισθαντικής μας ικανότητας είναι το βάθος της εμπειρίας στο πιο ουσιαστικό κομμάτι του εαυτού σας θα έλεγα, στον πυρήνα, στο επίπεδο του πυρήνα του εαυτού μας. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται η επανάσταση, γιατί αγαπημένοι μου για να γίνει αυτό είναι επανάσταση και θα καταλάβετε γιατί το λέω. Γιατί θα ξεβολέψουμε τον εαυτό μας, γιατί το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε, μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε.

Κι αυτή η επανάσταση είναι η δράση, ήρθε η ώρα να δράσουμε και να μην αναρωτιόμαστε άλλο πια, πώς θα ήταν εάν; Να μπούμε στην πραγματική ουσία της δράσης, η οποία άπαξ και μπούμε δεν έχει γυρισμό. Φανταστείτε το σαν ένα σπιράλ, στο οποίο καθώς μπαίνει, το μόνο που βλέπετε είναι ότι μπαίνει όλο και πιο βαθιά, όλο και πιο βαθιά και η εμπειρία μεταφέρεται σε άλλα πραγματικά επίπεδα.

Αυτό είναι το κλειδί, ειδικά αυτή την εποχή, εάν πραγματικά πια πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να δούμε αποτελέσματα, αλλαγές, όμορφα πράγματα στη ζωή μας, εάν πιστεύουμε ότι αξίζουμε, αλλά πάνω απ’ όλα γιατί αυτή την εποχή, με όλη αυτή την ενέργεια που έχει έρθει, με όλη αυτή την αύξηση της δονητικής συχνότητας στον πλανήτη, εάν εσείς δεν κάνετε την επιλογή, θα την κάνουν άλλοι για εσάς και εκεί που δεν θα είναι η δική σας πολλές φορές κατεύθυνση και ο δικός σας προορισμός.

Έχετε να επιλέξετε να προχωρήσετε μπροστά και να ενεργήσετε σύμφωνα με αυτό που βαθιά μέσα σας γνωρίζετε και νιώθετε ότι είναι δικό σας, ότι είναι για σας εκείνη η εμπειρία, εκείνη η απόφαση, εκείνο το σημείο όπου θα γιορτάζετε πραγματικά την ζωή σας. Και όλοι σας ξέρετε τί χρειάζεται να κάνετε, το νιώθετε ήδη, αφήστε το βόλεμα, αφήστε τις δικαιολογίες. Απλά κάντε ένα βήμα αγαπημένοι μου προς εκείνο που έχει φωλιάσει στην καρδιά σας και προσπαθεί να αναδυθεί και να βγει προς τα έξω, κάντε το τώρα.

Δράστε και θα σας πω ακόμα και τί μπορούμε να κάνουμε για να τονώσουμε αυτή την αίσθηση, αυτή την φωνή που υπάρχει μέσα σας, ώστε να αρχίζει να βγαίνει και να βλέπετε ρεαλιστικά, πραγματικά αποτελέσματα της αλλαγής, γιατί δεν προσδοκάμε κάτι. Δεν είναι προσδοκία, είναι η αληθινή μας υπόσταση, είναι η πραγματικότητά μας, αυτή είναι η πραγματικότητά μας, να ζούμε στην χαρά, να ζούμε στην ευτυχία, να ζούμε στην ευημερία. Δεν προσδοκάμε κάτι έξω από εμάς, είναι μέσα μας όλο αυτό.

Και απλά καθαρίζουμε τον δρόμο από όλα αυτά που έχουμε φορτώσει τους εαυτούς μας από τις ενσαρκώσεις, από τα περιοριστικά μας πιστεύω, από την κοινωνία και όπως ξέρετε ο κατάλογος συνεχίζεται. Δεν κάνουμε κάτι άλλο, καθαρίζουμε λοιπόν το πεδίο για να μπορεί να αναδυθεί αυτή η ομορφιά, αυτή η μεγαλοσύνη σας, αυτό το φως, αυτή η λαμπρότητα, αυτό το μεγαλείο αγαπημένοι μου.

Με σκέψεις ΕνΘουσιασμού για την Νέα Ανθρωπότητα που Αναδύεται και τα Ύψιστα Δυναμικά της Νέας Γης!

Σας αγαπώ από πάντα!

Βικτώρια Anagenis