Ιούνιος 2018 και σε αυτό το Μήνα, η Συνειδητότητα μας καλεί να θυμηθούμε ότι βρισκόμαστε στην πορεία προς το φως. Να κρατήσουμε την υπόσχεση που δώσαμε στον εαυτό μας να υπηρετούμε την αλήθεια μας, να ανακαλύψουμε την αυθεντικότητα της ψυχής μας.

Στη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, περάσαμε μια φάση  μεταμόρφωσης και απελευθέρωσης απο ότι έρχονταν σε αντίθεση και δυσαρμονία με την πραγμάτωση της νέας διευρυμένης έκδοσης του εαυτού μας.

Ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση της πρόθεσης της ανύψωσης, της εξέλιξης, και της ενθύμησης ενεργοποιήσαμε και το ‘εσωτερικό γνωρίζω’ – αποτύπωση της στιγμής της δυνατότητας υλοποίησης αυτής της πρόθεσης.

Ο Ιούνιος μας θυμίζει να επιλέξουμε και πάλι την ελεύθερη βούληση, βγαίνοντας από τα σενάρια που μας γύρισαν πίσω στις καρμικές εμπειρίες, στη γραμμικότητα και το διαχωρισμό. Το επίκεντρο μας αυτό το μήνα είναι να επαναφορτίσουμε το φώς της ενθύμισης μας.

Σε αυτό το  Video  παίρνουμε μια πρόγευση για το τι μας επιφυλάσσει ενεργειακά ο Ιούνιος και ενημερωνόμαστε για τα οφέλη του Διαλογισμού της διαδικασίας που μας βοηθά να μειώσουμε την ‘αντίσταση’ απέναντι στην ενθύμηση.

Επόμενες Εκδηλώσεις:

Ενέργειες του μήνα |Nέες Σφαίρες Φωτός

Μηνιαίo webinar για την διατήρηση της Δόνησης της Συν-Δημιουργίας με τις Ανώτερες Σφαίρες

Τετάρτη, 6/6 18:00 – 19:30

Περιλαμβάνει:
+ την διαδικτυακή παρακολούθηση, συμμετοχή σας στο μηνιαίο webinar

+ την βίντεο-ηχογράφηση του σεμιναρίου σε μορφή mp4, για την περαιτέρω εμβάθυνση και επανάληψη των δοθέντων διδασκαλιών και ενεργοποιήσεων

Το ηχογραφημένο υλικό αποστέλλεται στο e-mail, με μορφή ψηφιακού συνδέσμου μέσω του οποίου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία.

Μηνιαία συνδρομή: 15 ευρώ

Δηλώστε την συμμετοχή σας στην Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο τέλος της σελίδας.

Για περαιτέρω πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις κάντε κλίκ εδώ ή στείλτε email στο [email protected]

Free Webinar for the New Earth-ers 😉

Κυριακή 10 Ιουνίου, 2018 και ώρα 10.00-11.30 διαδικτυακά

Η Νέα κατάσταση συνειδητότητας είναι δεδομένη ας την εν-θυμηθούμε μαζί και την φέρουμε στο ΕΔΩ, γειώνοντας τo δονητικό πεδίο αυτής της πραγματικότητας στην ΤΩΡΑ ζωή μας!

Ενεργειακή Ένωση αφιερωμένη στην Εμπειρία Συντονισμού με το αλχημικό-φωτεινό πεδίο μέσα μας το οποίο έχει ήδη ανοίξει τον δρόμο για Νέες Εμπειρίες Γείωσης και Συν-δημιουργίας.

Ο Ιούνιος μας δίνει την ώθηση του : Η Ώρα είναι ΤΩΡΑ! και είναι η στιγμή να ακούσουμε καλύτερα το κάλεσμα που αυτή την στιγμή η Ψυχή μας προσπαθεί να μας επικοινωνήσει.

Στην εμπειρική διαδικασία ενεργειακού οδοιπορικού μας :

  • Βιωματική Ενθύμηση και Group Energy Reading
  • Anagenis Movement
  • Light Bath Meditation

Συμμετοχή: δωρεά της  Anagenis

Κάντε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο και ακολουθήστε τις οδηγίες εγγραφής : https://bit.ly/2Jot7vM