InJoy Yoga Practice –  Συνειδητή Αλλαγή!

_MG_3799με την Βικτώρια Καρυπίδου

InJoy Yoga Practice – είναι ένα ολοκληρωμένο προγράμμα πρακτικής και γνωριμίας με την γιόγκα. Θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόζετε το πρόγραμμα κάθε μήνα – δίμηνο, καθώς θα έχετε 6 ειδικά σχεδιασμένα βίντεο-αρχεία με στόχο την ενδυνάμωση, αναζωογόνηση, ενεργοποίηση της ευλυγισίας και συνειδητής σύνδεσης με τις λειτουργίες του ιερού σας σώματος.

Σας προσκαλώ στην Αναγέννηση του νέου Ιερού σας Σώματος με την InJoy Yoga.

Ανάταση – Άνοιγμα – Αφύπνιση μέσω του Σώματος και ομαλή απελευθέρωση της λιμνάζουσας, παγιωμένης ενέργειας στο πεδίο σας. Μέσα στo διάστημα του προγράμματος θα βιώσουμε όλοι μαζί την γεμάτη χάρη και επίγνωση Αποδοχή, Απελευθέρωση, Άνοιγμα, Ευθυγράμμιση και Ενδυνάμωση του σώματός μας.

Ξυπνάμε, αναζωογονούμε το σώμα και επιτρέπουμε να λάμψει η εσωτερική του ομορφιά. Τα βίντεο μαθήματα περιλαμβάνουν αναπνευστικές ασκήσεις, ασκήσεις προθέρμανσης, στάσεις του σώματος (Asanas), ήπιο Χαιρετισμό στον Ήλιο και τεχνικές χαλάρωσης οι οποίες εξισορροπούν την ζωτική μας ενέργεια.

Tο πρόγραμμά μας είναι κατάλληλο για όλους αρκεί να έχετε την πρόθεση να ακούσετε το σώμα σας.

Ενδείκνυται ιδιαίτερα σε αυτούς που θέλουν να μειώσουν τους σωματικούς πόνους στην μέση και τη σπονδυλική στήλη αλλά και να αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως αϋπνίες, ημικρανίες, αναπνευστικά προβλήματα και όλα τα συμπτώματα της ανάληψης.

  • Είναι για εσάς που επιθυμείτε να διατηρήσετε την αρμονία και να επιφέρουν την συν-δημιουργία μεταξύ του φυσικού σας σώματος και του πνευματικού σας εαυτού.
  • Είναι για εσάς που νιώθετε την ανάγκη να αποκαταστήσετε την ικανότητά σας να νιώθετε με το σώμα σας τις ενυπάρχουσες δυνατότητες/προοπτικές και να ενεργοποιήσετε τους εγγενείς μηχανισμούς ανανέωσης, αναζωογόνησης και κυτταρικής εν-θύμησης της έννοιας Σέβομαι/Αγαπάω το Ναό της Ψυχής μου.
  • Είναι βεβαίως για όλους που επιθυμούν να απαλλαγούν από τις τοξίνες, από περιττό βάρος  και να αποκτήσουν ξανά το σώμα που τους αρέσει: ευλύγιστο, ανάλαφρο, υγιές, ακτινοβόλο και όμορφο 🙂

Το σώμα μας απαιτεί την φροντίδα μας. Οι σκέψεις μας, η καλή διάθεση, η πνευματική ανάπτυξη=ενθύμηση φέρουν πολύ θετική επίδραση πάνω του, αλλά αυτά από μόνα τους δεν επαρκούν για να το διατηρήσουμε υγιές και ευλύγιστο, χρειάζεται να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες και βήματα.

Αυτό λοιπόν και θα κάνουμε μαζί……….συγκεκρινένες ενέργειες, βήματα και συνειδητές ασκήσεις!!!

Πρόγραμμα ~InJoy Yoga Practice~

Screen Shot 2015-03-30 at 8.08.26 AM

Βίντεο 1 InJoy Yoga – Εισαγωγή Intro Class

διάρκεια: 1:17:00

Εισαγωγή στην InJoy γιόγκα. Ήπιες ασκήσεις συνοδευμόμενες από τεχνικές αναπνοής για άνοιγμα και οξυγόνωση όλου του σώματος. Άνοιγμα – ανάταση – συνειδητή σύνδεση.

 

 

 

2a

 

Βίντεο 2 InJoy Yoga – Καλλιεργώντας τον πυρήνα μας

διάρκεια: 1:18:00

Με έμφαση στην περιοχή της κοιλιάς, ενεργοποιούμε τον πυρήνα μας. Ασκήσεις σε ροή που διεγείρουν το πεπτικό μας σύστημα, αποτοξινώνουν και δυναμώνουν μέση, κοιλιακούς και πλάτη.

 

 

 

3a

Βίντεο 3 – InJoy Yoga – Αποκατάσταση/επιρροές από yin yoga 

διάρκεια: 1:25:00

Ααργή και ήσυχη φύση της πρακτικής μας δίνει την ευκαιρία να συνδεθούμε πραγματικά με την αναπνοή και τις εσωτερικές δονήσεις του σώματος. Αποθεραπεία,  απελευθερώνουμε τις λιμνάζουσες ενέργειες στο σώμα μας.

 

 

4b

 

Βίντεο 4 – InJoy Yoga –  στην ροή των στοιχείων της Γης +Φωτιάς 

διάρκεια: 01:22:00

Περισσότερη έμφαση στην ενδυνάμωση των ποδιών. Το στοιχείο της φωτιάς που έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει κορυφώνεται στην μέση της πρακτικής μας. Βελτιώνουμε την αντοχή και ενδυναμώνουμε όλο το σώμα.

 

5b

Βίντεο 5 – InJoy Yoga – στην ροή της χαράς και την ενεργοποίηση του καρδιακού μας κέντρου 

διάρκεια: 01:15:00

Ενεργητική ροή ασκήσεων. Επιπλέον, έμφαση στην ισορροπία, ευθυγράμμιση για σταδιακή διεύρυνση της δύναμης, της αντοχής και της  ευλυγισίας. To στοιχείο της Χαράς – ο πλοηγός μας ………..και το μότο JUST BE U 🙂

 

 

 

6a

Βίντεο 6 – InJoy Yoga – full body opening 

διάρκεια: 01:15:00

InJoy Yoga Flow. Βρείτε τον ρυθμό σας, σας ενθαρρύνω να βρείτε την έκφρασή σας μέσω της κίνησης, αναπνέουμε δυνατά και συνδεόμαστε με την δυνατή βάση μας και  δουλεύουμε την ευλυγισία σε όλο το σώμα!Διατείνουμε και δυναμώνουμε τους μυς.

 

              2 Υποστηρικτικά Webinars 

Screen Shot 2015-03-30 at 3.40.28 PM               Screen Shot 2015-03-30 at 3.45.36 PM

 Στο πρώτο webinar καλύπτουμε θέματα όπως:                                  Στο δεύτερο webinar εμβαθύναμε πιο πολύ στην

– η δυσκολία της δέσμευσης στην πρακτική                                              έννοια της Γιόγκα από την μάκρο-οπτική και τα πολλά

– συμβουλές/κίνητρα για καθημερινή ή συχνή πρακτική                       οφέλη που χαρίζει η πρακτική της.

 

πάρτε μία γεύση InJoy Yoga Practice

Κόστος του Προγράμματος ~InJoy Yoga Practice~ : 80 ευρώ

Κατόπιν επιβεβαίωσης πληρωμής, λαμβάνετε στο e-mail σας το link /σύνδεσμος που σας εξασφαλίζει την αποθήκευση των βίντεο αρχείων στον υπολογιστή σας.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  •   2 υποστηρικτικά live Webinars 
  •   6 Βίντεο InJoy Yoga classes σε μορφή βίντεο mp4

Η προετοιμασία σας για το InJoy Yoga class:

  • Φορέστε άνετα ελαφριά ρούχα και αποφύγετε την κατανάλωση στερεάς τροφής τουλάχιστον 3 ώρες πριν το μάθημα.
  • Επιλέξτε έναν ήσυχο χώρο όπου θα μπορέσετε να κάνετε την πρακτική σας χωρίς να σας ενοχλεί κανείς.
  • Ετοιμάστε ένα στρώμα της γιόγκα και μαξιλάρι για να μπορείτε να κάθεστε με ίσια την πλάτη. Επίσης την ώρα των ασκήσεων της αναπνοής θα μπορείτε να κάθεστε ακουμπώντας την πλάτη σας στον τοίχο.

πάρτε μία γεύση InJoy Yoga με την Βικτώρια

Για να αποκτήσετε στο πρόγραμμα ~InJoy Yoga 30 ημέρες Συνειδητή Αλλαγή~ συμπληρώστε την  αίτηση που βρίσκεται παρακάτω στην σελίδα μας.

Καλή επιτυχία Δημιουργοί για το ταξίδι Συνειδητής Βιολογίας.

ΝαΜάστε!