Χαίρομαι πολύ που συνδεθήκατε!

Η Online Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης “ANAGENIS” είναι ένα πεδίο υποστήριξης και καθοδήγησης των Ανθρώπων, που επιλέγουν να ‘ξυπνήσουν’ ως προς την Αλήθεια και Εσωτερική Δύναμη της Ύπαρξής τους και να ζήσουν την ζωή τους συνειδητά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη  για όλα όσα βιώνουν και δημιουργούν.

Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους πραγματικότητα, εξερευνώντας καινούργιες εσωτερικές διαδρομές, ενδυναμώνοντας την Ενθύμηση τους γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων. Δημιουργός της Ζωής του είναι εκείνος που επιθυμεί και γειώνει την Αλήθεια της Ψυχής του εδώ στην υλική πραγματικότητα βιώνοντας την αγάπη, ευημερία σε όλους τους τομείς με τον εαυτό του και τους άλλους.

Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες Προσωπική Καθοδήγηση από την Σοφία της Ψυχής’’.

Η δομή των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών σπουδών, που διδάσκονται, στηρίζονται σε 3 θεμελιώδεις συνιστώσες: Διεύρυνση της Συνειδητότητας, Επίγνωση της Εξέλιξης και Σημασίας του Βιολογικού Σώματος και Υλοποίηση Ύψιστου Δυναμικού.

Η Μαεστρία της Αλήθειας κατακτιέται μόνο με την καθημερινή δέσμευση και πρακτική στα Πνευματικά Εργαλεία, διευρύνοντας την συνειδητότητα και ενσωματώνοντας τον υλικό με τον πνευματικό μας κόσμο.

Σας προσκαλώ στο εσωτερικό ταξίδι μεταμόρφωσης,  όπου βήμα-βήμα θα ανακαλύπτετε τον Θαυματοποιό-Δημιουργό μέσα σας, εκείνον ο οποίος έχει όλα όσα χρειάζεται για να εκδηλώσει τα δικά του Θαύματα.

Στην διαδρομή μας θα συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο Ποιοί αληθινά Είστε, θα αναγνωρίζετε την Μοναδικότητά σας, θα εντοπίζετε τα ταλέντα σας και θα ζείτε την καθημερινότητά σας μέσα από την ενέργεια της αγάπης, της αλήθειας και μέσα στην αφθονία σε όλους τους τομείς.

Το σύνθημά μας είναι: Η Θεωρία στην Πράξη!

Είναι ώρα να δράσουμε, εάν επιθυμούμε να βιώσουμε τον Παράδεισο στην Γη, είναι ώρα να αλλάξουμε οι ίδιοι πρώτα μέσα μας, εάν επιθυμούμε να αλλάξει ο κόσμος έξω μας!

Για να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι μαζί μας στην σχολή προσφέρονται πολλά δωρεάν εισαγωγικά σεμινάρια και εργαλεία μεταμόρφωσης. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το 5θήμερο Δωρεάν Retreat Επανασύνδεσης εκδηλώνοντας τον ενδιαφέρον σας εδώ! 

Επικοινωνήστε και Συνδεθείτε επίσης : YouTubeFacebookInstagram