logo_small«Ο,ΤΙ ΕΙΜΑΙ – ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ»

~Κλειδιά Εν-Θύμησης~

 Με μεγάλη χαρά και ανοιχτή καρδιά καλώς ήλθατε.

Εσείς που βρίσκεστε εδώ για πρώτη φορά, εσείς που έρχεστε για πρώτη φορά σε επαφή με αυτό το υλικό, με αυτή την ενέργεια, με αυτή την αγγελική οικογένεια της «ANAGENIS», να ξέρετε ότι κάθε φορά αυτό που είναι κατάλληλο να ειπωθεί, να μεταδοθεί, ετοιμάζεται πολύ λίγο πριν την συνάντηση. Και αυτή η σύνδεση πραγματικά, η οποία συμβαίνει σε ένα άχρονο σημείο, σε ένα κβαντικό πεδίο –όπως όλες μας οι συναντήσεις– γεννάται από την πρόθεση, δηλαδή θέλω να πω ότι τίποτα δεν συμβαίνει από μία λογική εξέλιξη, από μία νοητική ανάγκη. Όλα συμβαίνουν όταν υπάρχει η πρόθεση ψυχών, που είναι έτοιμες στο επίπεδο συνειδητότητας, στην εξέλιξή τους, στην αφύπνισή τους, την ενθύμησή τους, όταν είναι έτοιμες και σε συνεργασία με τον Ανώτερο Εαυτό τους ουσιαστικά εκδηλώνουν την πρόθεση. Αυτά που είναι σήμερα να ειπωθούν, θα ειπωθούν μέσα απ’ αυτή την συνδημιουργία, μέσα απ’ αυτή την ομαδική συνεργασία θα έλεγα. Και βέβαια είναι μαγνητικό το πεδίο. Η κάθε διάσταση, το κάθε πεδίο, το κάθε κύτταρό μας, το κάθε πεδίο ενός ανθρώπου, αλλά και του περιβάλλοντος που το περιβάλλει, αποτελείται από ενέργεια, η οποία προσελκύει εκείνη την συνειδητότητα, εκείνο το πεδίο το οποίο μαγνητικά και με τα δικά της στρεπτικά πεδία συντονίζεται.

Δεν είσαστε τυχαία εδώ και δεν είναι τυχαίο που το ακούτε/διαβάζετε στον δικό σας χρόνο. Μπορεί να ηχογραφείται και να γίνεται η συνάντηση τον Φλεβάρη του 2014, αλλά εσείς να θέλετε και να είσαστε έτοιμοι να το ακούσετε ίσως σε μια βδομάδα, ίσως τον Μάιο του ’15 ή και μετά από δύο – τρία χρόνια. Γιατί παράλληλα υπάρχουμε σε όλα τα πεδία, υπάρχουν εκείνοι που ακόμα ζουν στην απόλυτη ψευδαίσθηση της τρίτης διάστασης και παράλληλα υπάρχει και η εξελιγμένη εκδοχή του εαυτού μας, η οποία κάνει ήδη αυτά τα βήματα της αφομοίωσης του φωτός, της ένωσης με το φωτεινό σώμα, περπατώντας ως αναληφθείς δάσκαλος και master σε αυτή την υλική πραγματικότητα.

Υπάρχετε σε όλα τα πεδία, οπότε όταν είναι έτοιμη εκείνη η εκδοχή του εαυτού σας, στον δικό της χρόνο, τότε είναι έτοιμη να έλθει και σε επαφή με την ενέργεια της «ANAGENIS». Δεν υπάρχουν βαθμίδες, δεν υπάρχουν σκαλιά, δεν είναι κάποιος καλύτερος ή κάποιος χειρότερος. Καταλάβετέ το. Όταν καταλάβετε ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός, τότε θα πάψετε να πιστεύετε ότι ό,τι ειπώθηκε μόλις τώρα, διαχωρίζει και την εξέλιξη της ψυχής. Είναι λόγια, είναι εξηγήσεις, περιγραφές, οι οποίες χρειάζονται για να μπορεί ένα πνευματικό ον, το οποίο βγάζει το πέπλο της ψευδαίσθησης, να καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται. Διότι καθώς βρισκόμαστε στην Γη, καθώς βρισκόμαστε στην υλική πραγματικότητα, πολλές φορές αυτό που έρχεται σαν μήνυμα να μεταδοθεί, το ανθρώπινο λεξιλόγιο δεν είναι πάντα σε θέση να μεταβιβάσει ακριβώς την αλήθεια. Όμως, όσο περισσότερο αφομοιώνουμε το φως και διευρύνουμε την συνειδητότητά μας, γίνεται όλο και πιο εύκολο να συλληφθεί, να γίνει αντιληπτό και να καταλάβετε τί ακριβώς προσπαθώ να πω. Ότι είμαστε άχρονοι, είμαστε κβαντικά όντα και ακριβώς αυτό και πολλαπλασιάζουμε και φέρνουμε στην υλική μας πραγματικότητα.

Oι Νέες Ενέργειες, ολο και πιο πολύ πραγματοποιούν περισσότερα σκουντήματα, μεγαλύτερο σπρώξιμο στην επιλογή, στην επιλογή τού φτάνουν οι ρόλοι, φτάνει το παιχνίδι της διττότητας. Αυτό ήτανε αρκετό, δεν θέλω άλλο, δεν πιστεύω άλλο στην ψευδαίσθηση της γραμμικότητας, δεν είναι μέρος της πραγματικότητάς μου. Εγώ ζω μέσα από την ενότητα, μέσα από την δόνηση της αγάπης, μέσα από την διευρυμένη μου συνειδητότητα. Και γι’ αυτό υπάρχουν αρκετά εργαλεία, τα οποία χρησιμοποιώντας τα σας βοηθούν να κρατάτε την υψηλή συχνότητα της δόνησής σας, η οποία πράγματι σας συνδέει με αυτό το κβαντικό πεδίο, όπου όλα υλοποιούν γύρω σας την πραγματικότητα που εσείς πιστεύετε. Αυτό λοιπόν που υλοποιείτε γύρω σας, είναι αυτό που είστε. Αυτό που κρατάτε αυτή την στιγμή στο είναι σας, τα χαρακτηριστικά του είναι σας, τα χαρακτηριστικά της συνειδητότητάς σας.

Τί είναι λοιπόν η «Τέχνη της Δημιουργίας»; Είναι η μαεστρία, η δική σας μαεστρία του φωτός εδώ στην ύλη. Είναι το πώς εσείς ενσαρκώνετε τα δικά σας ξεχωριστά μοναδικά ταλέντα εδώ στην Γη. Όχι ως άνθρωπος, όχι από το πρόγραμμα – σύστημα πεποιθήσεων, όχι από εκείνο τον εγκλωβισμένο νου, τον φυλακισμένο μέσα σ’ ένα κουτί με περιορισμούς και ορισμούς τού πώς θα γειώσετε και τού πώς θα κάνετε κάτι. Δεν μιλάω γι’ αυτό, μιλάω για εκείνο το πνευματικό ον, το οποίο έχει ενωθεί, έχει αγαπηθεί, έχει ερωτευτεί το βιολογικό του όχημα, αυτό τον ναό της ψυχής του, κατανοώντας ότι εξυπηρετεί έναν υπέροχο σκοπό σας, να βιώσετε την υλική πραγματικότητα, αυτό το υπέροχο μεγαλείο του πνεύματος που είστε και αυτό το πνεύμα, μέσω της σάρκας σας, μέσω της βιολογίας σας, ενσαρκώνει τα ταλέντα της ψυχής του. Δείτε το λίγο διαφορετικά, δείτε το πώς εγκλωβιστήκαμε για χιλιάδες αιώνες, για χιλιάδες ενσαρκώσεις, εγκλωβιστήκαμε στο να είμαστε άνθρωποι, εγκλωβιστήκαμε στους περιορισμούς, εγκλωβιστήκαμε στις πεποιθήσεις, στο σύστημα των πιστεύω και αυτά που πιστεύαμε, αυτά και ζούσαμε.

Και ήρθε η εποχή όπου όλα αυτά καταρρίπτονται, γιατί ο άνθρωπος ξύπνησε, γιατί ο άνθρωπος κατάλαβε ότι δεν είναι άνθρωπος. Κατάλαβε ότι είναι πνευματικό ον, το οποίο παριστάνει τον άνθρωπο και δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν υπάρχει λάθος σε αυτό, αρκεί να γίνεται συνειδητό, συνειδητά να υποδύεστε τον άνθρωπο, ο οποίος είναι ένα ον πολυδιαστασιακό, κβαντικό και γειώνει εδώ την μαεστρία του φωτός. Γειώνει εδώ ιδέες, νέες πεποιθήσεις, που δεν είναι πεποιθήσεις, είναι πολύ περιορισμένη λέξη, είναι ιδέες, είναι το πώς αντιλαμβάνεται την ζωή ένα ον διευρυμένης αντίληψης, μίας αντίληψης μακροσυνειδητότητας, που λειτουργεί με concepts, που λειτουργεί με αντίληψη ιδεών, ότι εγώ είμαι εσύ και εσύ είσαι εγώ.

Είμαστε ένα, όπου δεν υπάρχει ανταγωνισμός, όπου δεν υπάρχει ανάγκη για επιβεβαίωση ή προβολή του εγώ, όπου υπάρχει μία ιδέα για όλους και όλοι γι’ αυτή την ιδέα. Όπου η ενέργεια, η νέα ενέργεια ξέρουμε ότι μας υπηρετεί, όπου ό,τι μας περιβάλλει είναι η προέκτασή μας, γιατί ό,τι είμαι πολλαπλασιάζεται μέσα από την εκπνοή μου. Το πνεύμα έτσι δημιουργεί, μέσω της αναπνοής. Εισπνέω (εισπνοή) και καθώς εκπνέω, όλο το πνεύμα το οποίο έχει εισέλθει στο πεδίο μου, σε όλο το πεδίο μου, στο φωτεινό μου σώμα, στην συνειδητότητα, στην βιολογία μου, είναι σαν να εμπλουτίζεται (μέσα απο τα χαρακτηριστικά της ύπαρξής μου) και μέσα από την εκπνοή μου  στην συνέχεια εκδηλώνεται, υλοποιείται. Λοιπόν αυτό που έχει εμπλουτιστεί, γειώνεται μέσα στην υλική πραγματικότητα. Και αυτό συνέβαινε όλους αυτούς τους αιώνες, απλά δεν το είχαμε καταλάβει, ότι μέσω της αναπνοής μας δημιουργούμε.

Άρα, τί είναι η “Τέχνη της Δημιουργίας”; Είναι η τέχνη της μεταμόρφωσης, είναι η τέχνη της αναγέννησης, είναι η τέχνη της ενθύμησης του ανθρώπου που ξύπνησε και είναι έτοιμος πια να κλείσει μια για πάντα εκείνο το κανάλι με τις επαναληπτικές ταινίες και να γράψει το δικό του σενάριο και να ζήσει σαν φωτισμένο ον, αυτό το ον που ακτινοβολεί εδώ στην Γη.

Και το να σώσω τους άλλους είναι μία πεποίθηση ανθρώπινη, είναι μία περιορισμένη πεποίθηση. Γιατί μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να σκέφτεται ότι πρέπει κάποιον να σώσει, γιατί πιστεύει ότι χρήζει σωτηρίας, γιατί πιστεύει ότι κινδυνεύει, γιατί πιστεύει ότι είναι ελλειμματικός, γιατί πιστεύει ότι είναι σε περιβάλλον στο οποίο κινδυνεύει, όπως είπα πριν. Γιατί ένα πνευματικό ον, το οποίο υποδύεται τον άνθρωπο, καταλαβαίνει ότι η «σωτηρία» γίνεται μόνο στον εαυτό του και τότε μόνο μπορεί αληθινά, πραγματικά να ενδυναμώσει και να ενθαρρύνει και τους άλλους ανθρώπους γύρω του, βοηθώντας και στηρίζοντάς τους. Αυτή η οπτική «του να σώσουμε» αποτελεί άλλον ένα φαύλο κύκλο, άλλον έναν περιορισμό, άλλον ένα διαχωρισμό. Και όταν δεν έχουμε σώσει τον εαυτό μας, δεν έχουμε κοιτάξει προς τα μέσα μας, αυτό που μπορούμε να κάνουμε προς τα έξω είναι ελλειμματικό, γιατί είναι το κομμάτι μέσα μας που κλαίει και φωνάζει για βοήθεια.

Και αν θέλετε να βοηθήσετε και αν έχετε δει οργανισμούς, εταιρίες που πιστεύετε ότι καταστρέφουν, σταματήστε να δίνετε την προσοχή σας εκεί. Γιατί το μόνο που κάνετε είναι να τους στηρίζετε. Ενεργειακά τρέφετε αυτό τον οργανισμό, αυτή την ιδέα, αυτό τον περιορισμό να ανθίζει και να συνεχίζει.

Στραφείτε μέσα σας, στραφείτε στην αγάπη, στραφείτε σ’ αυτή την ένωση, την ενεργοποίηση του φωτεινού σας σώματος, για να δείτε τί μπορείτε εσείς –σαν πνευματικό ον, το οποίο συνειδητά βιώνει την υλική πραγματικότητα– να φέρετε. Την καινούργια ιδέα, την καινούργια αντίληψη, το καινούργιο σύνολο ας το πούμε πεποιθήσεων μακροσυνειδητότητας. Δεν είμαστε εκείνοι που περιμένουμε να έλθει κάτι από έξω σ’ εμάς.

Έτσι ακριβώς δουλεύει και με την Ευημερία, την οικονομική ευημερία, την υλική ευημερία, δεν είναι ό,τι λαμβάνουμε ή περιμένουμε, είναι ότι αξίζουμε την ευημερία. Δεν είναι κάτι το οποίο θα έλθει απ’ έξω. Δεν είναι κάτι, όπως η αυταξία που λέμε, δεν θα μας επιβεβαιώσει ο άλλος για να νοιώσουμε την αγάπη. Είμαστε η αγάπη, είμαστε η ευημερία. Να σας τα πω λίγο πιο απλά; Κάθε φορά επιλέγετε. Δουλεύετε με τον περιορισμένο νου ή αφήνετε και επιτρέπετε και ξέρετε ότι είσαστε τα πάντα, είσαστε το πνευματικό ον και ό,τι είναι μέσα σας, εκείνο και υλοποιείται;

 Σίγουρα πολλοί Εργάτες του Φωτός, ειδικά εκείνοι που είναι συνειδητοί, που βρίσκονται σε αφυπνιστική περίοδο τώρα –υπάρχουν εκείνοι που έχουν αφυπνιστεί και δουλεύουν με την εξέλιξή τους συνειδητά– έχετε νοιώσει στο υλικό πεδίο, στο σώμα σας, όλες αυτές τις ενεργοποιήσεις, όλες αυτά τα δονητικά άλματα που έχουν συμβεί και αυτό έχει εκδηλωθεί και στο σώμα σας, αλλά και σε θέματα οικονομικά που δεν το περιμένατε. Πολλοί έχετε μια αφθονία στις ιδέες, στις δημιουργίες, καινούργιες συνεργασίες ή γνωριμίες, μέσω των οποίων αργότερα θα δείτε ότι θα έλθει η υλική αφθονία ή ευημερία.

Η Πηγή είναι ευημερία, είναι σε αφθονία και εμείς είμαστε, εμείς προήλθαμε από την Πηγή, είμαστε η Πηγή, συνεπώς δεν έχουμε κανένα διαχωρισμό απ’ αυτό. Άρα, όπως λέει και το «γκρουπ», εάν έχετε αποφασίσει να δημιουργήσετε τον Παράδεισο στη Γη, κάντε το και ο Παράδεισος δεν έχει καμμία σχέση με το έλλειμμα, δεν έχει καμμία σχέση με την ανέχεια, δεν έχει καμμία σχέση με το ότι δεν είναι αρκετό για όλους. Οπότε, αν αυτή την στιγμή που διαβάζετε, νοιώθετε ένα βάρος στο κέντρο της καρδιάς σας ή λίγο πιο πάνω, όσον αφορά την οικονομική ευημερία, πρέπει να το δείτε ακριβώς. Γιατί εκεί υπάρχουν πεποιθήσεις, οι οποίες σας κρατούν από το να δείτε ξεκάθαρα το μεγαλείο σας και να ανακαλύψετε όλα εκείνα τα χαρίσματα που έχετε φέρει μαζί σας και η ψυχή απλά δεν ξέρει πώς, με ποιόν άλλο τρόπο να σας το υποδείξει.

Και σαφώς σε όλους έρχονται διαφορετικά πακέτα, για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε ότι δεν είμαστε τίποτα απ’ όλα αυτά που λέει η ταυτότητά μας, τα πτυχία μας, οι τίτλοι μας και το τί κάναμε χθες, το τί στο γνωστικό επίπεδο υπάρχει. Είμαστε όλα όσα είναι το Όλον, είμαστε τα πάντα, είμαστε τα πάντα και τα πάντα είναι μέσα μας. Είμαστε μέρος αυτού του σύμπαντος, αυτού του κόσμου και δεν ανήκουμε σ’ αυτό, αλλά είμαστε μέρος του. Μέσα μας ενυπάρχουν τα πάντα, το σύμπαν ολόκληρο, είμαστε πάντοτε συνδεδεμένοι και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίζουμε να ζούμε σε μια ενότητα και όχι σε διαχωρισμό.

Όλα τα πεδία με τα οποία ερχόσαστε σε επαφή αλληλοεπιδρούν με την βιολογία σας, γι’ αυτό όταν υπάρχουν πόνοι, υπάρχουν κάποιες α-σθένειες, απλά αυτά είναι τα κουδουνάκια που σας θυμίζουν να στραφείτε προς τα μέσα και να δείτε την διαδικασία της ανάληψης πιο συνειδητά.

Όλα λοιπόν πολλαπλασιάζονται, σ’ ό,τι στρέφετε την προσοχή σας πολλαπλασιάζεται και υλοποιείται στη ζωή σας. Δείτε λίγο το κομμάτι που σας χαροποιεί πολύ, δείτε λίγο το πεδίο στο οποίο χαίρεστε ιδιαίτερα, δείτε λίγο μ’ αυτό που παίζετε και θυμάστε σαν να είσαστε πάλι σαν ένα μικρό παιδί. Κάντε το παραπάνω, ασχοληθείτε μ’ αυτό λίγο παραπάνω, φέρτε το εδώ στο εδώ και τώρα σας. Χορός, κηπουρική, ζωγραφική, ό,τι μπορεί να είναι αυτό, αλλά αυτό το αληθινό γέλιο αφήστε το να έρθει μπροστά, αφήστε να δονηθεί το σώμα σας σε αυτή την ενέργεια της χαράς και να παραμείνετε σε αυτό.

Εγώ αυτό που προτρέπω είναι να βρίσκεστε με τον εαυτό σας, να κάνετε ένα ραντεβού με τον εαυτό σας. Αφιερώστε μια μέρα στον εαυτό σας, ολόκληρη και πιστέψτε με, όταν δεσμευθείτε, όταν δεσμεύεστε απέναντι στην φώτισή σας, όταν δεσμεύεστε να είσαστε παρόντες σε εσάς, τα πάντα γύρω σας αλλάζουν, όλη η πραγματικότητα αλλάζει, οι άνθρωποι γύρω σας αλλάζουν συμπεριφορά, γιατί μπορεί να μην είναι συνειδητοί, αλλά καταλαβαίνουν, σέβονται το πνεύμα το οποίο από αόρατο πεδίο γίνεται ορατό, γιατί μέσα απ’ τον λόγο σας, μέσα απ’ τις λέξεις, μέσα απ’ την συμπεριφορά σας αυτό που προβάλλετε είναι η συνειδητοποίηση του ότι είσαστε πνεύμα και όλοι οι άλλοι δεν έχουν παρά να το σεβαστούν, στο συνειδητό ή μη επίπεδο. Ακόμα και ένας άνθρωπος που δεν έχει ξυπνήσει, που ζει στο matrix, που ζει στην διττότητα, εννοείται ότι αισθάνεται, καταλαβαίνει ποιός είναι απέναντί του και καταλαβαίνει αν είναι αλήθεια ή όχι, καταλαβαίνει εάν είσαστε σε διαχωρισμό ή ενότητα. Γι’ αυτό σταματήστε να βρίσκετε δικαιολογίες, για το αν μπορείτε να είσαστε, να κάνετε μια άσκηση, αν μπορείτε να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, αν μπορείτε… Μην βρίσκετε άλλο δικαιολογίες, αυτό είναι πολύ ανθρώπινο, είναι ανθρώπινο. Δεν το λέω με κανέναν υποβιβασμό, το λέω για να καταλάβετε. Έχουμε παίξει χιλιάδες αιώνες και πολλές ενσαρκώσεις τον άνθρωπο, που ζει μέσα από περιορισμούς, μέσα από συστήματα πεποιθήσεων που τον εγκλωβίζουν, που τον υποβιβάζουν, που υπονομεύουν και χειρίζονται και χαλιναγωγούν. Βγείτε απ‘ αυτή την ανάγκη πια. Περάστε στην ανάγκη όπου δεν υπάρχουν ανάγκες, όπου ξέρετε ότι συνδέεστε, ότι είσαστε το φως, ότι είσαστε το πνεύμα και αφήστε όλο το υπόλοιπο κομμάτι. Η αγγελική σας οικογένεια, η εξελιγμένη εκδοχή σας, οι καθοδηγητές σας και όλο το αγγελικό βασίλειο και όλες οι ανώτερες σφαίρες θα σας βοηθήσουν ώστε οι περιστάσεις, οι καταστάσεις και οι συμπεριφορές των άλλων να είναι πραγματικά αντάξιες και εκείνες που συμβάλλουν σε αυτό το έργο, σ’ αυτό το εσωτερικό ταξίδι ενθύμησης.

Σε ομαδικό πεδίο, γι’ αυτό και σας λέω πάντα ότι τα πάντα δουλεύουν αλχημικά και πιο έντονα, ενισχύονται όλοι οι παράγοντες που διεγείρουν ουσιαστικά αυτές τις εκκρίσεις των ορμονών, τις προθέσεις για να χαίρεστε, για να ενεργοποιήσετε πιο γρήγορα και πιο έντονα τους μηχανισμούς ανανέωσης κυττάρων, βεβαίως, αυτό που λέμε στον «Μαγνήτη Συγχρονικότητας». Τα παιδιά που είσαστε σ’ αυτόν ξέρετε και εκείνοι που θα το ακούσουν ηχογραφημένα στον δικό τους χρόνο, γιατί η σειρά θα ξαναξεκινήσει τον Οκτώβρη, αλλάζοντας ουσιαστικά, γιατί ξέρετε αλλάζετε εντελώς, μεταμορφώνεστε, μεταμορφώνεται το είναι σας, γιατί αποδέχεστε όλα εκείνα τα μέρη, όλα όσα είστε, αποδέχεστε ότι είναι δικά σας. Επιτρέπετε σ’ αυτές τις πτυχές να πάνε και εκείνες προς την φώτιση. Και αυτό δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη, αυτό είναι μία διαδικασία, είναι αυτό που ο άνθρωπος τόσο πολύ –να το πω έτσι– αποφεύγει, αλλά για να πάτε από εδώ, από το Α να πάτε στο Β είναι μια διαδρομή και όσο το αναβάλλετε, όσο βαραίνετε. Όσο σε χαμηλές, πυκνές συχνότητες ενέργειας για περισσότερο χρονικό διάστημα βρίσκεστε, τόσο βαραίνει το παιχνίδι. Βέβαια όλα εξαρτώνται από εσάς, αυτό το λέμε πάντα, η καταλληλότητα της εξέλιξης, αλλά είμαι εδώ να σας πω ότι εσείς επιλέγετε με ποιό τρόπο θα φτάσετε. Και ξέρετε αυτή την στιγμή έχουμε στο νου της καρδιάς την ανάληψη, αλλά το ταξίδι δεν σταματάει ποτέ.

Είμαστε αιώνια όντα, τα οποία συνεχώς μαζί με το σύμπαν εξελισσόμαστε και πάμε μπροστά. Απλά έρχομαι και σας λέω ότι μπορεί να είναι πολύ πιο ομαλό, με πολύ μεγαλύτερη χάρη αυτό το παιχνίδι και αυτή η διαδρομή και υπάρχει νέο παιχνίδι. Αυτή είναι η διαφορά μας πια, η διαφορά τού βλέπω καθαρά, με διαύγεια, έχω επίγνωση του ποιός είμαι, του τί κάνω, ποιό παιχνίδι επιλέγω, ποιά εμπειρία επιλέγω και ξέρω πολύ καλά ότι οι ενέργειες με υπηρετούν και το δηλώνω και έτσι είναι. Γιατί ξέρω ποιός είμαι και ό,τι πιστεύω, αυτό και εκδηλώνεται και αυτό είναι η πραγματικότητά μου.

Ναι, δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη, όμως χρειάζεται να ξεκινήσετε συνειδητά, όχι on – off, όχι μια μέρα το κάνω, τρεις εβδομάδες το ξεχνώ. Φεύγουμε από το βόλεμα του απλά είμαι ένας άνθρωπος. Πιστέψτε με, το άλλο ταξίδι, της συνειδητής δημιουργίας, το ταξίδι της επιστροφής στην αλήθεια μου, είναι πολύ πιο μαγευτικό, είναι πολύ πιο συναρπαστικό απ’ αυτό που έχουμε μάθει να κάνουμε τόσες ενσαρκώσεις. Και ξανά να σας υπενθυμίσω, σε αυτό το ταξίδι χρειάζεται παρά πολύ να είσαστε, να έχετε επίγνωση με τί περιβάλλον, με ποιούς ανθρώπους είσαστε, σας ενθαρρύνουν ή σας αποθαρρύνουν; Αυτά τα πράγματα θέλω να σημειώσετε, το περιβάλλον σας, εσείς ο ίδιος μετά πόσα «δεν μπορώ» λέτε μέσα στην ημέρα; Πόσο υπάρχει στο λεξιλόγιό σας ακόμα το «δεν ξέρω», «δεν γίνεται», «δεν υπάρχει» ή «δεν είναι». Καλά αυτή την λέξη δεν την λέω, το «βαριέμαι» είναι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω τί σημαίνει. «Βαριέμαι», πίσω από την λέξη υπάρχει μια συχνότητα που δεν μπορώ να την καταλάβω. Δείτε το αυτό, παρατηρείστε τον εαυτό σας πόσες φορές την ημέρα λέτε όλες αυτές τις λέξεις. Όλα τα «δεν» συμβάλλουν, απλά να το πω στην αποχαύνωση, στο να βαραίνετε, να βουλιάζετε, να δονείστε σ’ ένα σημείο ελλειμματικής συνειδητότητας, η συνειδητότητα η οποία σας υποβαθμίζει. Ό,τι «δεν», τότε στην πραγματικότητα «δεν». Μα, πώς γίνεται να περιμένεις, όταν εσύ ο ίδιος κόβεις τα χέρια και τα πόδια, εσύ ο ίδιος κόβεις την σύνδεση, εσύ ο ίδιος. Πόσα «δεν αξίζω» ή «δεν καταφέρνω» υπάρχουν; Ή αυτή η έλλειψη αυτοεκτίμησης; Και κάντε κάτι για να ακουστείτε πια, κάντε κάτι εάν είσαστε εκείνος ο οποίος συνεχώς σωπαίνει και συμβιβάζεται. Ακόμα και στην παρέα σας έχετε πράγματα να πείτε, αλλά τα αφήνετε πάντα για άλλους, κάντε αυτή την φορά την διαφορά.

Βγείτε και πείτε την αλήθεια σας, βγείτε και πείτε την γνώμη σας και αν είσαστε εκείνος που δεν το κλείνει ποτέ που λέμε, δοκιμάστε για μια φορά να ακούσετε τον άλλον, δοκιμάστε για μια φορά να είσαστε παρατηρητής και καλός ακροατής. Βγείτε από τις συνήθειές σας, κάντε τα πράγματα διαφορετικά και αρχίστε να πολλαπλασιάζετε στην καθημερινότητά σας εκείνο που αυξάνει τις δονήσεις σας, εκείνο που επηρεάζει όλο τον πλανήτη θετικά, τον δικό σας πλανήτη αρχικά και αφού είναι όλα συνδεδεμένα, επηρεάζει και τα πάντα γύρω σας. Και έτσι ……ότι Είμαι Πολλαπλασιάζεται!!!

Λοιπόν αγαπημένοι και αγαπημένες αυτά ήθελα να σας μεταδώσω σήμερα.

Με αγάπη και σεβασμό απέναντι στην Ενσάρκωση Σας,
Βικτώρια Καρυπίδου
Master Διεύρυνσης Ανθρώπινης Συνειδητότητας

Δημιουργός της σχολής ”ANAGENIS”

Απόπασμα, δωρεάν on-line σειράς ”Η Τέχνη της Δημιουργίας”

Απομαγνητοφώνηση/Επεξεργασία κειμένου Ξένια Πάντου

Είστε ελεύθεροι να μοιραστείτε με το παρόν υλικό με την προυπόθεση της αναφοράς στην πηγή του, μεσω σύνδεσμο/link της ιστοσελίδας.