«Ο,ΤΙ ΕΙΜΑΙ – ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ»

«Ο,ΤΙ ΕΙΜΑΙ – ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ»

Το ακόλουθο κείμενο/άρθρο αποτελεί μία Anagenis  Σύνθεση υλικού από διάφορα μοιράσματα, διδιασκαλίες μας και αφορά την ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΝΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΕΔΙΟΥ και κατανόηση συνειδητού του χειρισμού για την Συνειδητή σας Ενδυνάμωση/Μεταμόρφωση και Δημιουργία Πραγματικότητας για το Ύψιστο Καλό σας και όλων! Καλή Ενεργοποίηση Masters!!!

«Ο,ΤΙ ΕΙΜΑΙ – ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ»

Αυτά που είναι σήμερα να ειπωθούν, θα ειπωθούν μέσα απ’ αυτή την συνδημιουργία, μέσα απ’ αυτή την ομαδική συνεργασία θα έλεγα. Και βέβαια είναι μαγνητικό το πεδίο. Η κάθε διάσταση, το κάθε πεδίο, το κάθε κύτταρό μας, το κάθε πεδίο ενός ανθρώπου, αλλά και του περιβάλλοντος που το περιβάλλει, αποτελείται από ενέργεια, η οποία προσελκύει εκείνη την συνειδητότητα, εκείνο το πεδίο το οποίο μαγνητικά και με τα δικά της στρεπτικά πεδία συντονίζεται.

Δεν είσαστε τυχαία εδώ και δεν είναι τυχαίο που το ακούτε/διαβάζετε στον δικό σας χρόνο. Μπορεί να ηχογραφείται και να γίνεται η συνάντηση τον Φλεβάρη του 2014, αλλά εσείς να θέλετε και να είσαστε έτοιμοι να το ακούσετε ίσως σε μια βδομάδα, ίσως τον Μάιο του ’15 ή και μετά από δύο – τρία χρόνια. Γιατί παράλληλα υπάρχουμε σε όλα τα πεδία, υπάρχουν εκείνοι που ακόμα ζουν στην απόλυτη ψευδαίσθηση της τρίτης διάστασης και παράλληλα υπάρχει και η εξελιγμένη εκδοχή του εαυτού μας, η οποία κάνει ήδη αυτά τα βήματα της αφομοίωσης του φωτός, της ένωσης με το φωτεινό σώμα, περπατώντας ως αναληφθείς δάσκαλος και master σε αυτή την υλική πραγματικότητα.

Υπάρχετε σε όλα τα πεδία, οπότε όταν είναι έτοιμη εκείνη η εκδοχή του εαυτού σας, στον δικό της χρόνο, τότε είναι έτοιμη να έλθει και σε επαφή με αυτό το μοίρασμα.

Oι Νέες Ενέργειες, ολο και πιο πολύ πραγματοποιούν περισσότερα σκουντήματα, μεγαλύτερο σπρώξιμο στην επιλογή, στην επιλογή τού φτάνουν πια οι ρόλοι, φτάνει το παιχνίδι της διττότητας, του θύματος και πίστης στην έλλειψη.

Και γι’ αυτό υπάρχουν αρκετά εργαλεία, τα οποία χρησιμοποιώντας τα σας βοηθούν να κρατάτε την υψηλή συχνότητα της δόνησής σας, η οποία πράγματι σας συνδέει με αυτό το κβαντικό πεδίο, όπου όλα υλοποιούν γύρω σας την πραγματικότητα που εσείς πιστεύετε. Αυτό λοιπόν που υλοποιείτε γύρω σας, είναι αυτό που είστε. «Ο,ΤΙ ΕΙΜΑΙ – ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ»!!!!!! Αυτό που κρατάτε αυτή την στιγμή στο ΕΙΝΑΙ σας, Η ΔΟΝΗΣΗ, τα χαρακτηριστικά του ΕΙΝΑΙ σας, τα χαρακτηριστικά της συνειδητότητάς σας.

Τί είναι η «Τέχνη της Δημιουργίας»; Είναι η μαεστρία, η δική σας μαεστρία του φωτός εδώ στην ύλη. Είναι το πώς εσείς ενσαρκώνετε τα δικά σας ξεχωριστά μοναδικά ταλέντα εδώ στην Γη. Όχι ως άνθρωπος, όχι από το πρόγραμμα – σύστημα πεποιθήσεων, όχι από εκείνο τον εγκλωβισμένο νου, τον φυλακισμένο μέσα σ’ ένα κουτί με περιορισμούς και ορισμούς τού πώς θα γειώσετε και τού πώς θα κάνετε κάτι. Δεν μιλάω γι’ αυτό, μιλάω για εκείνο το πνευματικό ον, το οποίο έχει ενωθεί, έχει αγαπηθεί, έχει ερωτευτεί το βιολογικό του όχημα, αυτό τον ναό της ψυχής του, κατανοώντας ότι εξυπηρετεί έναν υπέροχο σκοπό σας, να βιώσετε την υλική πραγματικότητα, αυτό το υπέροχο μεγαλείο του πνεύματος που είστε και αυτό το πνεύμα, μέσω της σάρκας σας, μέσω της βιολογίας σας, ενσαρκώνει τα ταλέντα της ψυχής του.

Δείτε το λίγο διαφορετικά, δείτε το πώς εγκλωβιστήκαμε για χιλιάδες αιώνες, για χιλιάδες ενσαρκώσεις, εγκλωβιστήκαμε στο να είμαστε άνθρωποι, εγκλωβιστήκαμε στους περιορισμούς, εγκλωβιστήκαμε στις πεποιθήσεις, στο σύστημα των πιστεύω και αυτά που πιστεύαμε, αυτά και ζούσαμε.

Και ήρθε η εποχή όπου όλα αυτά καταρρίπτονται, γιατί ο άνθρωπος ξύπνησε, γιατί ο άνθρωπος κατάλαβε ότι δεν είναι άνθρωπος. Κατάλαβε ότι είναι πνευματικό ον, το οποίο παριστάνει τον άνθρωπο και δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν υπάρχει λάθος σε αυτό, αρκεί να γίνεται συνειδητό, συνειδητά να υποδύεστε τον άνθρωπο, ο οποίος είναι ένα ον πολυδιαστασιακό, κβαντικό και γειώνει εδώ την μαεστρία του φωτός. Γειώνει εδώ ιδέες, νέες πεποιθήσεις, που δεν είναι πεποιθήσεις, είναι πολύ περιορισμένη λέξη, είναι ιδέες, είναι το πώς αντιλαμβάνεται την ζωή ένα ον διευρυμένης αντίληψης, μίας αντίληψης μακροσυνειδητότητας, που λειτουργεί με concepts, που λειτουργεί με αντίληψη ιδεών, ότι εγώ είμαι εσύ και εσύ είσαι εγώ.

Είμαστε ένα, όπου δεν υπάρχει ανταγωνισμός, όπου δεν υπάρχει ανάγκη για επιβεβαίωση ή προβολή του εγώ, όπου υπάρχει μία ιδέα για όλους και όλοι γι’ αυτή την ιδέα. Όπου η ενέργεια, η νέα ενέργεια ξέρουμε ότι μας υπηρετεί, όπου ό,τι μας περιβάλλει είναι η προέκτασή μας, γιατί ό,τι είμαι πολλαπλασιάζεται μέσα από την εκπνοή μου. Το πνεύμα έτσι δημιουργεί, μέσω της αναπνοής. Εισπνέω (εισπνοή) και καθώς εκπνέω, όλο το πνεύμα το οποίο έχει εισέλθει στο πεδίο μου, σε όλο το πεδίο μου, στο φωτεινό μου σώμα, στην συνειδητότητα, στην βιολογία μου, είναι σαν να εμπλουτίζεται (μέσα απο τα χαρακτηριστικά της ύπαρξής μου) και μέσα από την εκπνοή μου  στην συνέχεια εκδηλώνεται, υλοποιείται. Λοιπόν αυτό που έχει εμπλουτιστεί, γειώνεται μέσα στην υλική πραγματικότητα. Και αυτό συνέβαινε όλους αυτούς τους αιώνες, απλά δεν το είχαμε καταλάβει, ότι μέσω της αναπνοής μας δημιουργούμε.

Άρα, τί είναι η “Τέχνη της Δημιουργίας”; Είναι η τέχνη της μεταμόρφωσης, είναι η τέχνη της αναγέννησης, είναι η τέχνη της ενθύμησης του ανθρώπου που ξύπνησε και είναι έτοιμος πια να κλείσει μια για πάντα εκείνο το κανάλι με τις επαναληπτικές ταινίες και να γράψει το δικό του σενάριο και να ζήσει σαν φωτισμένο ον, αυτό το ον που ακτινοβολεί εδώ στην Γη.

Στραφείτε μέσα σας, στραφείτε στην αγάπη, στραφείτε σ’ αυτή την ένωση, την ενεργοποίηση του φωτεινού σας σώματος, για να δείτε τί μπορείτε εσείς –σαν πνευματικό ον, το οποίο συνειδητά βιώνει την υλική πραγματικότητα– να φέρετε. Την καινούργια ιδέα, την καινούργια αντίληψη, το καινούργιο σύνολο ας το πούμε πεποιθήσεων μακροσυνειδητότητας. Δεν είμαστε εκείνοι που περιμένουμε να έλθει κάτι από έξω σ’ εμάς.

Έτσι ακριβώς δουλεύει και με την Ευημερία, την οικονομική ευημερία, την υλική ευημερία, δεν είναι ό,τι κάτι λαμβάνουμε ή κάτι περιμένουμε να μας έρθει, αλλά παίρινουμε σαν ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ. Δεν είναι κάτι το οποίο θα έλθει απ’ έξω. Δεν είναι κάτι, όπως η αυταξία που λέμε, δεν θα μας επιβεβαιώσει ο άλλος για να νοιώσουμε την αγάπη. Είμαστε η αγάπη, είμαστε η ευημερία. Να σας τα πω λίγο πιο απλά; Κάθε φορά επιλέγετε. Δουλεύετε με τον περιορισμένο νου ή αφήνετε και επιτρέπετε και ξέρετε ότι είσαστε τα πάντα, είσαστε το πνευματικό ον και ό,τι είναι μέσα σας, εκείνο και υλοποιείται;

Η Πηγή είναι ευημερία, είναι σε αφθονία και εμείς είμαστε, εμείς προήλθαμε από την Πηγή, είμαστε η Πηγή, συνεπώς δεν έχουμε κανένα διαχωρισμό απ’ αυτό. Άρα, όπως λέει και το «γκρουπ», εάν έχετε αποφασίσει να δημιουργήσετε τον Παράδεισο στη Γη, κάντε το και ο Παράδεισος δεν έχει καμμία σχέση με το έλλειμμα, δεν έχει καμμία σχέση με την ανέχεια, δεν έχει καμμία σχέση με το ότι δεν είναι αρκετό για όλους. Οπότε, αν αυτή την στιγμή που διαβάζετε, νοιώθετε ένα βάρος στο κέντρο της καρδιάς σας ή λίγο πιο πάνω, όσον αφορά την οικονομική ευημερία, πρέπει να το δείτε ακριβώς.

Και σαφώς σε όλους έρχονται διαφορετικά πακέτα, για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε ότι δεν είμαστε τίποτα απ’ όλα αυτά που λέει η ταυτότητά μας, τα πτυχία μας, οι τίτλοι μας και το τί κάναμε χθες, το τί στο γνωστικό επίπεδο υπάρχει. Είμαστε όλα όσα είναι το Όλον, είμαστε τα πάντα, είμαστε τα πάντα και τα πάντα είναι μέσα μας. Μέσα μας ενυπάρχουν τα πάντα, το σύμπαν ολόκληρο, είμαστε πάντοτε συνδεδεμένοι και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίζουμε να ζούμε σε μια ενότητα και όχι σε διαχωρισμό.

Όλα τα πεδία με τα οποία ερχόσαστε σε επαφή αλληλοεπιδρούν με την βιολογία σας, γι’ αυτό όταν υπάρχουν πόνοι, υπάρχουν κάποιες α-σθένειες, απλά αυτά είναι τα κουδουνάκια που σας θυμίζουν να στραφείτε προς τα μέσα και να δείτε την διαδικασία της ανάληψης πιο συνειδητά.

Όλα λοιπόν ΟΤΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΑΙΣΘΗΣΗ, ΔΟΝΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ πολλαπλασιάζονται, σ’ ό,τι στρέφετε την προσοχή σας πολλαπλασιάζεται και υλοποιείται στη ζωή σας. Δείτε λίγο το κομμάτι που σας χαροποιεί πολύ, δείτε λίγο το πεδίο στο οποίο χαίρεστε ιδιαίτερα, δείτε λίγο μ’ αυτό που παίζετε και θυμάστε σαν να είσαστε πάλι σαν ένα μικρό παιδί. Κάντε το παραπάνω, ασχοληθείτε μ’ αυτό λίγο παραπάνω, φέρτε το εδώ στο εδώ και τώρα σας. Χορός, κηπουρική, ζωγραφική, ό,τι μπορεί να είναι αυτό, αλλά αυτό το αληθινό γέλιο αφήστε το να έρθει μπροστά, αφήστε να δονηθεί το σώμα σας σε αυτή την ενέργεια της χαράς και να παραμείνετε σε αυτό.

Εγώ αυτό που προτρέπω είναι να βρίσκεστε με τον εαυτό σας, να κάνετε ένα ραντεβού με τον εαυτό σας. Αφιερώστε μια μέρα στον εαυτό σας, ολόκληρη και πιστέψτε με, όταν δεσμευθείτε, όταν δεσμεύεστε απέναντι στην φώτισή σας, όταν δεσμεύεστε να είσαστε παρόντες σε εσάς, τα πάντα γύρω σας αλλάζουν, όλη η πραγματικότητα αλλάζει, οι άνθρωποι γύρω σας αλλάζουν συμπεριφορά, γιατί μπορεί να μην είναι συνειδητοί, αλλά καταλαβαίνουν, σέβονται το πνεύμα το οποίο από αόρατο πεδίο γίνεται ορατό, γιατί μέσα απ’ τον λόγο σας, μέσα απ’ τις λέξεις, μέσα απ’ την συμπεριφορά σας αυτό που προβάλλετε είναι η συνειδητοποίηση του ότι είσαστε πνεύμα και όλοι οι άλλοι δεν έχουν παρά να το σεβαστούν, στο συνειδητό ή μη επίπεδο.

Έχουμε παίξει χιλιάδες αιώνες και πολλές ενσαρκώσεις τον άνθρωπο, που ζει μέσα από περιορισμούς, μέσα από συστήματα πεποιθήσεων που τον εγκλωβίζουν, που τον υποβιβάζουν, που υπονομεύουν και χειρίζονται και χαλιναγωγούν. Βγείτε απ‘ αυτή την ανάγκη πια. Περάστε στην ανάγκη όπου δεν υπάρχουν ανάγκες, όπου ξέρετε ότι συνδέεστε, ότι είσαστε το φως, ότι είσαστε το πνεύμα και αφήστε όλο το υπόλοιπο κομμάτι. Η αγγελική σας οικογένεια, η εξελιγμένη εκδοχή σας, οι καθοδηγητές σας και όλο το αγγελικό βασίλειο και όλες οι ανώτερες σφαίρες θα σας βοηθήσουν ώστε οι περιστάσεις, οι καταστάσεις και οι συμπεριφορές των άλλων να είναι πραγματικά αντάξιες και εκείνες που συμβάλλουν σε αυτό το έργο, σ’ αυτό το εσωτερικό ταξίδι ενθύμησης.

Είμαστε αιώνια όντα, τα οποία συνεχώς μαζί με το σύμπαν εξελισσόμαστε και πάμε μπροστά.

Ναι, δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη, όμως χρειάζεται να ξεκινήσετε συνειδητά, όχι on – off, όχι μια μέρα το κάνω, τρεις εβδομάδες το ξεχνώ. Φεύγουμε από το βόλεμα του απλά είμαι ένας άνθρωπος. Πιστέψτε με, το άλλο ταξίδι, της συνειδητής δημιουργίας, το ταξίδι της επιστροφής στην αλήθεια μου, είναι πολύ πιο μαγευτικό, είναι πολύ πιο συναρπαστικό απ’ αυτό που έχουμε μάθει να κάνουμε τόσες ενσαρκώσεις.

Βγείτε από τις συνήθειές σας, κάντε τα πράγματα διαφορετικά και αρχίστε να πολλαπλασιάζετε στην καθημερινότητά σας εκείνο που αυξάνει τις δονήσεις σας, εκείνο που επηρεάζει όλο τον πλανήτη θετικά, τον δικό σας σύμπαν αρχικά και αφού είναι όλα συνδεδεμένα, επηρεάζει και τα πάντα γύρω σας.

“Όµοιος οµοίω αεί πελάζει” Τα όµοια έλκονται. Το ρητό «Όµοιος οµοίω αεί πελάζει» (“Ο όµοιος πάντα πλησιάζει τον όµοιο”), µιλάει, στην πραγµατι­κότητα, για τον Νόµο της Έλξης – τον Νόμο του Μαγνητισμού. Μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και η Κβαντική Δομή μας και το πως ΌΤΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ – ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΛΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:

Από τι εξαρτάται η Δόνηση στην οποία πάλλεται το ενεργιακό μας πεδίο;

– Η δόνησή σας είναι το παν στο Δονητικά Πλασμένο Σύμπαν που υπάρχουμε και αλληλεπιδρούμε.

– Είστε ένα κανάλι το οποίο με το που ανοίγετε τα μάτια σας το πρωί εκπέμπετε σε κάποιες συγκεκριμένες συχνότητες οι οποίες εξαρτώνται από το επίπεδο του ανοίγματος της συνειδητότητάς σας.

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌΤΗΤΑΣ ΣΑΣ εξαρτάται από τις πεποιθήσεις και αντιλήψεις που κουβαλάτε τις περισσότερες φορές ασυνείδητα…………υπάρχετε, λειτουργείτε σε αυτόματο πιλότο.

Τα χρώματα και οι ποιότητες της Δόνησης που εκπέμπετε καθορίζουν και τις ενέργειες, εμπειρίες, καταστάσεις, ανθρώπους, σχέσεις, διαπιστώσεις, καθοδήγηση, συγχρονικότητες, πραγματικότητες που θα έλξετε στην ζωή σας. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις!!!

Με ποιό τρόπο η Δόνηση καθορίζει τις ποιότητες και τα χαρακτηριστικά των εμπειριών που βιώνουμε;

Πρώτα θα δούμε που υπάρχει, πως καλλιεργείται και πως εκπέμπεται συνεχώς η Δονηση μας.

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ π.χ. φόβος για κάτι, ανασφάλεια, αμφιβολία, παράπονο, γκρίνια– στην αρχή η πρώτη σκέψη είναι σαν τον αριθμό τηλεφωνου που καλείτε……….στην συνέχεια υπάρχει το μεσοδιάστημα…του-του….γίνεται η σύνδεση με την ανοτίστοιχη ποιότητα συναισθήματος και μετά από λίγο ΤΑΝΤΆ συνδεθήκατε………! Τι συμβαίνει στην συνέχεια εάν επιμένετε (με τις ίδιες σκέψεις, συναισθήματα, πράξεις) και σκέφτεστε (μιλάτε) ταυτόχρονα είναι σαν να καλείτε αλλες πέντε συσκευές και το ΣΥΝΑΙΘΣΗΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ και πλέον η ΔΟΝΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ …… !!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙ!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;;

Αντί να προσπαθούμε να ελέγξουμε το υποσυνείδητο και να προσπαθούμε να λύσουμε το θέμα από το ίδιο σημείο που γεννήθηκε το πρόβλημα ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΚΑΛΙΑ!!!!!!!

ΑΥΞΗΣΗ ΔΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ = η οποία έχει άλλες ποιότητες σκέψεων!

  • στην διαδρομή αύξησης ΔΣ συμβαίνει η απελευθέρωση, μετασχηματισμός ενεργειών μέσα στο σύστημά μας
  • αρχίζουμε να έχουμε επίγνωση
  • αρχίζουμε να αναγνωρίζουμε περισσότερο τι λειτουργεί για το ανώτερο καλό μας και τι μας υποβιβάζει και εμποδίζει την Ψυχή μας εδώ στην Γήινη Διάσταση να λάμψει

Η Δόνηση μας είναι το Κλειδί της Ουσιαστικής Μεταμόρφωσής και Ανώτερης Δημιουργίας μας. Ας κρατήσουμε υπ’όψιν μας πως η Συνειδητή Αναβάθμιση των πεδίων μας είναι απαραίτητη καθώς τώρα πια κατανοούμε όλο και πιο ουσιαστικά γιατί ….. ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ – ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ και πως εάν θέλω να ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ χρειάζεται να το ξεκλειδώσω μέσα μου και να ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ: ΑΓΑΠΗ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΘΕΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ!

Επιστρέφουμε στην ΑυτοΜαεστρία και ΑυτοΚυριαρχία μας Masters, ήρθε η Εποχή – ΤΩΡΑ!!!!

Και έτσι ΕΙΝΑΙ/ΕΙΜΑΙ!

Με αγάπη και σεβασμό απέναντι στην Ενσάρκωση Σας,

Βικτώρια Καρυπίδου & Anagenis Guides

υ.γ. για την Βιωματική Εμπειρία Εναρμόνισης με την Συχνότητα της Ευημερίας, Ελευθερίας και ΑυτοΚυριαρχίας σας – σας προσκαλώ στο επόμενο Κβαντικό Anagenis Εργαστήρι μας, πατήστε εδώ για πληροφορίες!