Η Online Σχολή Κβαντικής Συνειδητότητας «ANAGENIS» είναι πλατφόρμα οδηγός σου στην Εσωτερική Ελευθερία, την ΑυτοΚυριαρχία και την Υλοποίηση Αρμονικής Ευήμερης Πραγματικότητας!

Είναι για όλους εκείνους που συνειδητά επιλέγουν το Υπερβατικό Ταξίδι από την ψευδαίσθηση στον Συνειδητό Master – υιοθετώντας την Μαεστρία της ΣυνΔημιουργίας με τους νόμους του Σύμπαντος γειώνοντας  το Ύψιστο Δυναμικό της Ψυχής!

Στην σχολή προσφέρονται on-line κύκλοι σπουδών, σεμινάρια, εργαστήρια και Masterclasses Κβαντικής Συνειδητότητας και της επιστήμης του Human Design. Όπως επίσης και Ατομικό Πρόγραμμα Mentoring με την Βικτώρια Καρυπίδου.

Η δομή των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών σπουδών, που διδάσκονται, στηρίζονται σε 3 θεμελιώδεις συνιστώσες:

1. Ολική Αφύπνιση με την Ενεργοποίηση Κβαντικής Συνειδητότητας – η οποία στηρίζει την εμπειρία της Αυτοπραγμάτωσης & την διεύρυνσης της μάκρο-αντίληψης.

2. Ανακάλυψη της Μοναδικότητας – Your Human Design Ενδυνάμωση και στήριξη της Ανάληψης του Βιολογικού Σώματος – της Ανθρωπινότητας – η οποία διευκολύνει την διαδικασία απελευθέρωσης/αποταύτιστης από το δυσλειτουργικό τρόπο λειουτγρίας/ύπαρξης και επιταχύνει την εξέλιξη μας στο γήινο επίπεδο.

3. Μαεστρία στην Υλοποίηση της Αρμονικής Πραγματικότητας – Φωτεινού Πλούτου – η οποία γειώνει και υλοποιεί το όραμα, τον σκοπό και το έργο της κάθε ψυχής.

Οι μαθητές/συνοδοιπόροι της Σχολής μας ανακαλύπτουν σταδιακά την εσωτερική ελευθερία, αναγνωρίζουν την μοναδικότητα και τα ταλέντα τους, ζουν μέσα από την Επίγνωση και Ενθύμηση της αρμονικής δύναμης της Ύπαρξης μέσα τους και την εμπιστοσύνη στην Θεϊκη  Πλοήγηση και Καθοδήγηση που είναι πάντα διαθέσιμη και που τους οδηγεί στην Εκδήλωση Παράδεισου στη Γη!

Βικτώρια Καρυπίδου

Σύνθημά μας: Η Κβαντικότητα στην Πράξη!

Στην Σχολή μας Αφυπνίζουμε πρώτα τις Εσωτερικές μας Δυνάμεις & τις Ανώτερες Συχνότητες και στη συνέχεια ακολουθούμε τα εσωτερικά καλέσματα που είναι σύμφωνα με την Θεία Δράση – καθώς Είμαστε Πνεύμα στην Ύλη – και εδώ σε αυτό το επίπεδο είναι που Εκδηλώνουμε=ΥλοΠοιούμε. Με αυτό τον τρόπο Συμβάλλουμε στο Νέο Κόσμο – την Νέα Ανθρωπότητα που Αναδύεται!

Για να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι μαζί μας:

Παρακολουθήστε το Online Ανοιχτό σεμινάριο Δονητική Επανάσταση| Δημιουργία Πραγματικότητας. Είναι ένα σεμινάριο – δώρο το οποίο σας εισαγάγει στην  Κβαντική Συνειδητότητα. Πατήστε εδώ για την παρακολούθηση!

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι δωρεάν υλικό από την Anagenis, την ενεργειακή πρόγνωση του κάθε μήνα &  για να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες & τα σεμινάρια μας.

και συνδεθείτε μαζί μας στα Social Media
ώστε έχετε πρόσβαση σε πλούσιο υλικό όπως άρθρα, βίντεο, διαλογισμούς & πρακτικές και για να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες της Σχολής μας.