Η Νέα Γη είναι διαθέσιμη σε όλους!

⚜️ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ⚜️
Η Νέα Γη ή Αρμονική Γη είναι Επίπεδο Συνειδητότητας μέσα στο οποίο όλοι λειτουργούμε και εφαρμοζουμε ΚΩΔΙΚΟΥΣ για τη ΝΕΑ ΑΝΡΘΩΠΟΤΗΤΑ η οποία υπάρχει/συν-υπάρχει μέσα στο πεδίο που ονομάζουμε Γαία/Γαία Σοφία/Άρια!
 
Το εύρος ζώνης συχνοτήτων ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ (5η διάσταση και άνω) είναι πρώτα απ’ όλα ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ τα οποία ανοίγουν τα πάντα εκ νέου, νέα για όλους ….νέες εμπειρίες πληρότητας, ζωντάνιας, ενθουσιασμού, επεκτατικής αγάπης, πανέμορφης ύπαρξης καθώς οι ψυχές είναι έτοιμες να το βιώσουν όοοολο αυτό ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ’ΡΟΛΟ’ ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
 
O παλαιός τρόπος υπηρέτησε την ασυνειδήτη εκδοχή της Γης. Αλλιώς το ονομάζουμε η Παλαιά Γη ή 3η διάσταση. Η παλαιά Γη ήταν/είναι σκληρή, περιοριστική, σε διαχωρισμό, γραμμική και δεσμευτική.
 
Δημιουργήθηκε με σκοπό να κρατάει την ανθρωπότητα σε συκεκριμένα όρια, συνειδησιακή φυλάκιση ….τα οποία όρια όμως διαλύονται όταν η καρδιά μας ανοίγει και αρχίζουν οι εσωτερικές μετατοπίσεις με δονητικούς σεισμούς!
 
Όλοι έχουμε περάσει από ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΛΩΝ μετατοπίσεων.
 
Με τις οποίες ουσιαστικά ‘σκάψαμε’ και ‘σπάσαμε’ βαριά προγράμματα που ήταν χαραγμένα μέσα στις κυτταριές μνήμες και αυτή η διαδικασία έτσι και αλλιώς συνεχίζεται και αυτόματα πια –με κάθε σας συνειδητή ανάσα, συνειδητή παρουσία- αλλά και την συνειδητή απελευθέρωση.
 
Όλοι επίσης βιώνουμε την συνειδησιακή, ψυχολογική, συναισθηματική διαστολή και συστολή με διάφορους τρόπους. Έχουμε δει τις διαστρευλώσεις, δισαρμονίες και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΑΘΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ, ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΝΕΩΝ ΝΕΟΓΗΙΝΩΝ ΤΡΟΠΩΝ οι οποιοι μας κινούν ή ακόμα καλύτερα μας ΣυνΚινούν ΠΕΡΑ ΠΕΡΑ ΠΕΡΑ του παλαιού τρόπου Ύπαρξης!
 
Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ είναι εκεί που ξεκινάμε – εκεί που ξυπνάμε από τις ψευδαισθήσεις και τις πραγματικότητες οι οποίες δεν μας υποστηρίζουν στο επίπεδο της Ψυχής.
 
Σε αυτήν την φάση προσπαθούμε ολικά να ‘κατανοήσουμε’ πως να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο ανοίγματος και να διατηρηθούμε σε αυτό όσο περισσότερο μπορούμε …και αυτό μας οδηγεί στην επομενη φάση.
 
ΟΛΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ  – εδώ πάμε βαθύτερα, απομακρυνόμαστε από την εξωτεριή επιροή και αρχίζουμε να ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ ………την ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ/ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ.
 
Αυτή η εσωτερική νέα ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ είναι που μας ‘μεταφέρει’ από το γραμμικό περιορισμένο νου στην Συμπαντική Υπερβατική Καρδιά και τότε αρχίζουμε να ανταποκρινόμαστε και να ζούμε διαφορετικά. Εδώ μεταφερόμαστε στην ευσπλαχνική παρουσία και βαθιά σύνδεση με όλους και όλα.
 
Όλη η ζωή μας αλλάζει, γιατί εμείς αλλάζουμε, μετατοπίζουμε εσωτερικά και γινόμαστε κάποιος/α εντελώς διαφορετικός ….σε δονητικό/ενεργειακό επίπεδο, στο επίπεδο Συνειδητότητας ……και όσο πιο βαθιά πάμε μέσα μας, τόσο οι αλλαγές, οι διευρύνσεις είναι έντονες και αυτό αντικατοπτρίζεται στην εξωτερική πραγματικότητα, στην ζωή σας. Εδώ σίγουρα δεν μπορείτε πια να ζείτε με τον παλαιό τρόπο.
 
Οι πραγματικότητες της Νέας Αρμονικής Γης γίνονται ορατές μέσω της Κβαντικής Κατάστασης της Συνειδητότητάς μας, η οποία απευθείας συσχετίζεται με την Βαθιά/Ιερή εσωτερική Σύνδεση και Ενθύμηση η οποία υπερβαίνει τα πάντα…..!!!!!!!!
 
Οι πραγματικότητες της Νέας Αρμονικής Γης γεννιούνται μέσω αυτής της ιερής σύνδεσης=κατάστασης ύπαρξης ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝ και μέσω της Ενθύμησης πως όλα είναι ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ.
 
Η Νέα Γη και η ΝεοΓήινη κατάσταση Ύπαρξης είναι διαθέσιμη για όλους μας και αποκαλύπτεται, εκδηλώνεται στις ζωές εκείνων που επιθυμούν και εστιάζουν σε αυτό το δυναμικό !
 
Μαζί το ζούμε – το βλέπουμε – το ανακαλύπτουμε και αυτό εδώ στην Anagenis Εστία μας κάνει πολύ πολύ χαρούμενους.
 
Είμαστε τόσο ΑριστοΤέλειοι αγαπημένες μου Ψυχές – νιώθωντας την Ελευθερία στις φλέβες μας να εκπέμπεται μέσω του Ενεργειακού Πλέγματος Ανθρώπινης Συνειδητότητας και Καρδιάς σε όλο τον πλανήτη …….και αυτό είναι τεράστιο ΔΩΡΟ που προσθέτει πολλή αγάπη και ανώτερη δόνηση …..αυτό μας μεταφέρει αυτόματα στην Δόμηση και Εκδήλωση Νέας Γης και τις Πανέμορφες Νέες Πραγματικότητές της. ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ – ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
Χαίρομαι που μαζί ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΓΗ και κάνουμε το ΝεοΓήινο Όραμα μας πραγματικότητα!