Με την γιόγκα συν-ταξιδεύουμε εδώ και 14 χρόνια. Αμέσως αισθάνθηκα ότι μου πάει, ότι κάτι μέσα μου συγκινείται την ώρα που είμαι πάνω στο στρώμα. Ήταν τρόπος διαφυγής από τον νου μου τότε, απελευθέρωση των συναισθημάτων και της εσωτερικής έντασης, που ακόμα δεν «γνώριζα» τα γιατί. Απλά γαλήνευα μετά το μάθημα και αφηνόμουν στην σιωπή μέχρι να φτάσω στο σπίτι, καθώς περπατούσα κανένα 20λεπτο.

Ήταν η χρονιά της αφύπνισης, το 2005, όταν σταδιακά άρχισε να γκρεμίζεται το ….χάρτινο παλάτι μου. Η γιόγκα ήταν πάντα εκεί, για αρκετά χρόνια ακόμα ως διαφυγή, ως φάρμακο, διότι στον βαθμό που τότε μπορούσα να καταλάβω, πρώτα δούλευε με το σώμα μου και καθησύχαζε την ένταση και την σύγχυση. Τα εσωτερικά μου μάτια ήταν ακόμα κλειστά, για να μπορώ να δω πιο μέσα, για να κοιτάξω πιο βαθιά. Εκείνη πιστή δίπλα μου…… και οι ενέργειες των δασκάλων της, που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα, μέσα από τα βιβλία και τα συστήματα που έχουν προικίσει την ανθρωπότητα……

Μεσολάβησε η περίοδος του on-off και ήμουν και δεν ήμουν εκεί. Μέχρι που το 2010 ένα γερό άλμα στην συνειδητότητά μου και η μετατόπιση από μίκρο σε μάκρο οπτική μου έφεραν τεράστια επίδραση στην βιολογία μου. Οι παγιωμένες ενέργειες ήταν έτοιμες να απελευθερωθούν, να αφομοιωθούν και το σώμα ποθούσε την κίνηση, την αναζωογόνηση, το άνοιγμα…..!

Νέα Συνειδητότητα – Νέο Σώμα..…άκουγα την καθοδήγηση…..την έγραψα, διαλογίστηκα πάνω σε αυτό και το πλέον συνειδητό ταξίδι στην αφύπνιση της βιολογίας μου ξεκίνησε. Θέλησα να εμβαθύνω και έτσι το 2011-2012 παρακολούθησα και έλαβα την Πιστοποίηση Διδασκαλίας Χάθα Γιόγκα.

Στην συνέχεια ‘ερωτεύτηκα’ την τεχνολογία της Κουντανλίνη Γιόγκα και τα τελευταία χρόνια καθώς μυήθηκα σε αυτό το είδος γιόγκα οι συνεδρίες μου είναι εμπνευσμένες από τον τρόπο, φιλοσοφία της σημαντικά.

Είναι τόσα πολλά η Γιόγκα και τα οφέλη της είναι ανεκτίμητα σε όλα μας τα πεδία.

Αυτό όμως που θέλω εδώ να τονίσω, ειδικά για τους εργάτες του Φωτός που δουλεύουν με τις ενέργειες, που συνειδητά βιώνουν το ταξίδι της ενθύμησης και ενοποίησης με το Φωτεινό μας Σώμα, είναι πως είναι εκπληκτικό το πώς η πρακτική μας στην γιόγκα διευκολύνει, ομορφαίνει, εμβαθύνει και ενδυναμώνει αυτή την εμπειρία.

Για μένα ήταν μία τεράστια ανακάλυψη, μέσω της προσωπικής μου πρακτικής με ασκήσεις της γιόγκα και με αναπνευστικές ασκήσεις και μέσω της αφοσίωσής μου σ’ αυτές στην πρωινή μου ιεροτελεστία, το πώς μεταβάλλεται η βιοχημεία μου και το πόσο πολύ ενοποιούμαι και κρατώ τις δονήσεις μου και την επίγνωση στα ύψη.

Όλες οι υπερβάσεις, οι μετακινήσεις ανάμεσα στις διαστάσεις, γίνονται πιο ομαλά και τόσο φυσικά. Νιώθω ευλογημένη που ξανα-ενθυμήθηκα την Γιόγκα, μέσα από τα εσωτερικά μου μάτια πια και ευγνωμονώ κάθε συνειδητό Master και Ψυχή, που με εμπνέουν γι’ αυτή την Ένωση.

Η εμπειρία μου με την Γιόγκα – Ελευθερία και Ροϊκότητα. Γι’ αυτό και στα μαθήματα που διδάσκω –είτε on line, είτε live– θα βιώσετε πάντα την ροή, την ενεργοποίηση ανανέωσης κυττάρων και την αφομοίωση της φωτισμένης σας εκδοχής. Αυτά τα στοιχεία υπάρχουν και στο ειδικό πρόγραμμα Soma & Spirit Infusion – Anagenis Yoga  όπου με μεγάλη χαρά μοιράζομαι,  γνωρίζοντας ότι όποιος επιλέξει να αφιερώσει χρόνο, θα έχει σίγουρα εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλα του τα πεδία!

Πάρτε μία γεύση από το πρόγραμμα μας

Το σώμα μας απαιτεί την φροντίδα μας. Οι σκέψεις μας, η καλή διάθεση, η πνευματική ανάπτυξη=ενθύμηση φέρουν πολύ θετική επίδραση πάνω του, αλλά αυτά από μόνα τους δεν επαρκούν για να το διατηρήσουμε υγιές και ευλύγιστο, χρειάζεται να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες και βήματα.

Κρατήστε κάτι απ΄όλα στην καρδιά και κάντε το δικό σας!!!

Βικτώρια & Anagenis

SATNAM